Νέα

Ευρεση σχεδιων σπιτιου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Και εγώ για καρφωτή τη κόβω τη δουλειά. Δικαίωμα του βέβαια και δικό μας να τον λέμε ρουφιάνο  :dancing:.

Παρεπιπτόντως... Κορυφαίο σκηνικό ελληνικής επαρχίας. Ταμπέλα στη περίφραξη από καιρό τελειωμένης κατοικίας. "Αριθμός Οικ. Αδείας κλπ/κλπ" ,"ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" Συμπληρώνει ο θεϊκός νεοέλληνας από κάτω  :2funny: :2funny: :2funny:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
καλημερα .

θα πας στην πολεοδομια που ανηκει το σπιτι . θα βρεις τον ΑΡΙΘΜΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ , θα κανεις αιτηση ζητωντας αντιγραφα απο τα σχεδια που θες , θα πας την μερα που θα σου πουνε και θα βγαλεις αντιγραφα απο τα σχεδια που θες .

πως θα βρεις τον αριθμο της οικοδομικης αδειας ? εξαρταται απο την πολεοδομια . αν εισαι τυχερος θα εχουν κομπιουτερ , αλλιως χειροκινητα με βιβλια . η αναζητηση γινεται με την διευθυνση ή/και τον εργολαβο και την ημερομηνια εκδοσης της αδειας .

αν εχει κομπιουτερ : αναζητας με βαση την οδο πχ Κηφισιας 12 και σου βγαζει τις οικοδομικες αδειες που υπαρχουν κηφισιας 12 ( συνηθως αυτη που ζητας )
αν εχει βιβλια : ψαχνεις στα βιβλια ( που ειναι ανα χρονια , οποτε πρεπει να ξες περιπου ποτε κτιστηκε η οικοδομη ) παλι με την διευθυνση . ειναι λιγο πιο ζορικο , αλλα τι να κανεις .

και κατι τελευταιο και σημαντικο . οταν βρεις τα σχεδια και ΠΡΙΝ κανεις καποια αλλη κινηση , πανε με ενα μηχανικο και δειτε το σπιτι για να σου πει αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και αν η υπαρχουσα κατασταση ταυτιζεται με τα σχεδια της πολεοδομιας .

αυτα τα ολιγα . αν εχεις καμια απορια , πες .

Δηλαδή όποιος θέλει παίρνει τα εσωτερικά σχέδια όποιου σπιτιού θέλει χωρίς να έχει ιδιοκτησιακή σχέση με αυτό; :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καλημερα .

θα πας στην πολεοδομια που ανηκει το σπιτι . θα βρεις τον ΑΡΙΘΜΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ , θα κανεις αιτηση ζητωντας αντιγραφα απο τα σχεδια που θες , θα πας την μερα που θα σου πουνε και θα βγαλεις αντιγραφα απο τα σχεδια που θες .

πως θα βρεις τον αριθμο της οικοδομικης αδειας ? εξαρταται απο την πολεοδομια . αν εισαι τυχερος θα εχουν κομπιουτερ , αλλιως χειροκινητα με βιβλια . η αναζητηση γινεται με την διευθυνση ή/και τον εργολαβο και την ημερομηνια εκδοσης της αδειας .

αν εχει κομπιουτερ : αναζητας με βαση την οδο πχ Κηφισιας 12 και σου βγαζει τις οικοδομικες αδειες που υπαρχουν κηφισιας 12 ( συνηθως αυτη που ζητας )
αν εχει βιβλια : ψαχνεις στα βιβλια ( που ειναι ανα χρονια , οποτε πρεπει να ξες περιπου ποτε κτιστηκε η οικοδομη ) παλι με την διευθυνση . ειναι λιγο πιο ζορικο , αλλα τι να κανεις .

και κατι τελευταιο και σημαντικο . οταν βρεις τα σχεδια και ΠΡΙΝ κανεις καποια αλλη κινηση , πανε με ενα μηχανικο και δειτε το σπιτι για να σου πει αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και αν η υπαρχουσα κατασταση ταυτιζεται με τα σχεδια της πολεοδομιας .

αυτα τα ολιγα . αν εχεις καμια απορια , πες .

φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες .Δεν με νοιαζει αν εχει παραβασεις ρε συ για το εσωτερικο ντιζαιν παω και την διαμορφοση.Αμα εχει παραβασεις σταρχιδια μου ας τα νομιμοποιησει ο ιδιοκτητης με τον νομι αυθαιρετων.δεν μου καιγεται καρφιτσα....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με νοιαζει αν εχει παραβασεις ρε συ για το εσωτερικο ντιζαιν παω και την διαμορφοση.Αμα εχει παραβασεις σταρχιδια μου ας τα νομιμοποιησει ο ιδιοκτητης με τον νομι αυθαιρετων.δεν μου καιγεται καρφιτσα....

εγω ειχα καθηκον να στα πω ...

φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες ...

νασαι καλα .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι σκατά άλλο θα ζητήσεις?
Εσενα στο κρεββατι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:boobies:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom