Νέα

Ευρεση σχεδιων σπιτιου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες καλησπερα μαρεσει ενα σπιτι στην γειτονια μου καινουριο και θα ηθελα να βρω τα σχεδια για να το εχω και να δω και την εσωτερικη διαμορφωση των χωρων.Μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια?Ευχαριστω!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε φιλε συγνωμη μπρεζακιας εισαι??η ξερεις να απαντησεις και απαντας η μην ποσταρεις καθολου.Κανονας!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μαγκες καλησπερα μαρεσει ενα σπιτι στην γειτονια μου καινουριο και θα ηθελα να βρω τα σχεδια για να το εχω και να δω και την εσωτερικη διαμορφωση των χωρων.Μπορει να μου πει καποιος την διαδικασια?Ευχαριστω!
Βρες το μηχανικο που το εφτιαξε, να σου δωσει αντιγραφο του σχεδιου.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν εχει ταμπελα το εργο γιατι εχει τελιωσει.και τον μηχανικο δεν το ξερω.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οχι φιλε δεν πωλουνται μαλλον τα εκανε ιδιωτης για να μεινει.απλα μου την λεει πολυ το σπιτι και θα ηθελα τα σχεδια να τα εχω στο αρχειο μου. δεν ξερω ουτε τον ιδιοκτητη ουτε τον μηχανικο ουτε τον αριθμο αδειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
να πας στο γραφειο Κτηματολογιου .
Γιατι, υπαρχουν στο γραφειο κτηματολογιου τα εσωτερικα σχεδια των διαμερισματων?
Και αυτο βεβαια ΑΝ υποθεσουμε οτι η περιοχη που μιλαμε, εχει ενταχθει στο κτηματολογιο.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μπορω στο κτηματολογιο να βρω με την διευθυνση τον αριθμο αδειας?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποσα λεφτα θα δωσεις για να τα παρεις;

Μαλακας ειναι ο αλλος να τα δωσει τζαμπα σε εσενα;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γιατι, υπαρχουν στο γραφειο κτηματολογιου τα εσωτερικα σχεδια των διαμερισματων?
Και αυτο βεβαια ΑΝ υποθεσουμε οτι η περιοχη που μιλαμε, εχει ενταχθει στο κτηματολογιο.

Ίσως, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι δηλούντες προσκόμιζαν και την κάτοψη, ειδικά όταν δεν υπήρχε σύσταση.
Τα σχέδια που σ' ενδιαφέρουν είναι στο φάκελο της πολεοδομίας.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ληστεια θες να κανεις τυπε?
:think:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλημερα .

θα πας στην πολεοδομια που ανηκει το σπιτι . θα βρεις τον ΑΡΙΘΜΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ , θα κανεις αιτηση ζητωντας αντιγραφα απο τα σχεδια που θες , θα πας την μερα που θα σου πουνε και θα βγαλεις αντιγραφα απο τα σχεδια που θες .

πως θα βρεις τον αριθμο της οικοδομικης αδειας ? εξαρταται απο την πολεοδομια . αν εισαι τυχερος θα εχουν κομπιουτερ , αλλιως χειροκινητα με βιβλια . η αναζητηση γινεται με την διευθυνση ή/και τον εργολαβο και την ημερομηνια εκδοσης της αδειας .

αν εχει κομπιουτερ : αναζητας με βαση την οδο πχ Κηφισιας 12 και σου βγαζει τις οικοδομικες αδειες που υπαρχουν κηφισιας 12 ( συνηθως αυτη που ζητας )
αν εχει βιβλια : ψαχνεις στα βιβλια ( που ειναι ανα χρονια , οποτε πρεπει να ξες περιπου ποτε κτιστηκε η οικοδομη ) παλι με την διευθυνση . ειναι λιγο πιο ζορικο , αλλα τι να κανεις .

και κατι τελευταιο και σημαντικο . οταν βρεις τα σχεδια και ΠΡΙΝ κανεις καποια αλλη κινηση , πανε με ενα μηχανικο και δειτε το σπιτι για να σου πει αν εχει πολεοδομικες παραβασεις και αν η υπαρχουσα κατασταση ταυτιζεται με τα σχεδια της πολεοδομιας .

αυτα τα ολιγα . αν εχεις καμια απορια , πες .

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Έλα φίλε ... πες την αλήθεια... κάποιος σε πείραξε και θέλεις να τον "χτυπήσεις" στα αυθαίρετα που έφτιαξε. Μόνο που αυτό γίνεται μόνο μέσα από την πολεοδομία αν έχεις κάποιο γνωστό ή αν λαδώσεις. Ελληνάρα μου εσυ. Α ρε αθάνατη Ελλάδα ... !!!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.901
Πόντοι
8.345
και εμενα μου αρεσει ενα γκομενακι στην γειτονια  :2funny: :2funny:μπας και καποιος απο εδω μεσα εχει το τηλεφωνο? :idiot: :idiot:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
θα πας πολεοδομια που υπαγεται η κατοικια και θα κανεις αιτηση να βρεις οικοδομικη αδεια

μετα αφου σου βρουν τον φακελλο (απαιτει χρονο) θα βγαλεις φωτοτυπια οτι σχεδια θελεις

* τα σχεδια οικοδομικης αδειας συνηθως δεν ταιριαζουν απολυτα μ οτι εχει γινει στην πραξη απο τον κατασκευαστη

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι σκατά άλλο θα ζητήσεις?

Stories