curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Μπράβο κοντέ αυτό είναι, το Α)
και το Β)πόσο παχύ είναι το πορτοφόλι σου (οχι απο εφημερίδες έτσι;)
το β) ειναι αυτονοητο ψηλε..σιγα μη σε πληρωσουνε κιολας
Μπράβο κοντέ αυτό είναι, το Α)
και το Β)πόσο παχύ είναι το πορτοφόλι σου (οχι απο εφημερίδες έτσι;)
δηλωσαμε , ειμαστεΣυμφωνώ.
Αλλά και εμείς οι δύο, αν ενθυμίστε, έχουμε δηλώσει μικροτσούτσουνοι.
Είμαστε όντως;
δεν κατάλαβα; γιατί οχι; αφου είμαι ομορφάντραςτο β) ειναι αυτονοητο ψηλε..σιγα μη σε πληρωσουνε κιολας
δεν κατάλαβα; γιατί οχι; αφου είμαι ομορφάντρας
και τσαμπα μη σου οτι της εκαναν και χαρη
δεν κατάλαβα; γιατί οχι; αφου είμαι ομορφάντρας
δηλωσαμε , ειμαστε
Eπειδή το γαμήσατε το θέμα και ψόφησε
Ερχεται το ιππικό να το σώσει
ρε φιλε δεν ειναι φυσιολογικο να χεις προσεξει τη μυτη τηςπλάκα πλάκα αν έκανε μια επέμβαση στην μύτη πιστεύω ότι θα βελτιωνόταν σε πολύ σημαντικό βαθμό η φάτσα της
δεν είναι μύτη αυτό που έχει ρε φίλερε φιλε δεν ειναι φυσιολογικο να χεις προσεξει τη μυτη της
πλακα πλακα αν ησουν καπου και εσκαγε μυτη μετα να μου ελεγες αυτα που λεςπλάκα πλάκα αν έκανε μια επέμβαση στην μύτη πιστεύω ότι θα βελτιωνόταν σε πολύ σημαντικό βαθμό η φάτσα της
είπα εγώ το αντίθετο;πλακα πλακα αν ησουν καπου και εσκαγε μυτη μετα να μου ελεγες αυτα που λες
πλάκα πλάκα αν έκανε μια επέμβαση στην μύτη πιστεύω ότι θα βελτιωνόταν σε πολύ σημαντικό βαθμό η φάτσα της
αυτη την εντυπωση μου εδωσεςείπα εγώ το αντίθετο;
λογοπαιγνιο ηταν...είπα εγώ το αντίθετο;
καμία σχέση την θεωρώ από τα μεγαλύτερα εγχώρια τούμπανααυτη την εντυπωση μου εδωσες
ε μα δεν το είπα το είπα;λογοπαιγνιο ηταν...
και μην πεις "ειπα εγω το αντιθετο?"
καμία σχέση την θεωρώ από τα μεγαλύτερα εγχώρια τούμπανα
απλώς μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να διορθώσει την μύτη (εδώ τις διορθώνουν άλλες που δεν έχουν και ιδιαίτερο θέμα, π.χ. Σάσα Μπάστα), λογικά δεν θα γουστάρει
δεν εχω καταλαβει καλα τη διατυπωση σου δικε μου.