Επισκέπτης
Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχειςΑπλά έχω ελαφράς μορφής στραβισμό
Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχειςΑπλά έχω ελαφράς μορφής στραβισμό
Βαρέας μορφής κάλλο μου φαίνεται ότι έχεις
Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
Είσαι προβλέψιμος πλέον , ακόμα και γω που είμαι τόσο ηλίθια ήμουν σίγουρη ότι θα απαντούσες
Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της ΚρύπτηςΣου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
και αυτό το part 2Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.
Ε τι τύπε; Μισές δουλειές;Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.
Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα;Πωωωωω αυτό θα γινόταν άνετα επεισόδιο στο Ιστορίες της Κρύπτης
Σου εύχομαι απόψε να δεις στον ύπνο σου ότι μου γλείφεις τον πούτσο που μόλις τον έχω βγάλει από την κωλάρα του Γατακίου
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι;Ε τι τύπε; Μισές δουλειές;
Γιατί ρε τύπε; Τόσο χάλια πίπα λες να κάνει πια αυτή η Βίλμα;
δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα
δε γινοταν αλλιως. ελαβα χιλιαδες πμ απο χρηστες που με παρακαλεσαν να σχολιασω την πανεξυπνη μουναρα βιλμα
Και να εχουν μεινει στο πουτσο σου καταλοιπα μερεντας.
Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο;Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την Βίλμα, αλλά το Γατάκι ρε.... το Γατάκι;
Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι.Αν δει όνειρο ότι γλείφει πούτσο
δεν την πειράζει από όπου κι αν είναι βγαλμένος.
Ακόμη και από ...
Τύπε πόσα θα 'δινες για να έσκαγε τώρα ο πιτσαδόρος και να σου 'φερνε τον κώλο του Γατακίου στο πιάτο;
Τρομαξα.Αναφορά
Υπαρχει και ερευνα για αυτο το συμπερασμα?Μα ρε τύπε αν είναι μπάζο όπως λες, τότε θα κάνει τρελό τσιμπούκι.
Τα μπάζα το κάνουν κάθε φορά λες και θα είναι η τελευταία τους...
Έχεις φάει κόλλημα με το γατάκι τύπε! Αν βγει στην γύρα βλέπω να αφήνεις τα μπουρδέλα!
Τρομαξα.