pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δε βάζει γλώσσα μέσα η άτιμη!!!![move] [/move]
Δε βάζει γλώσσα μέσα η άτιμη!!!![move] [/move]
για ασάλιωτο κάρφωμα είναι !!!!
Εγώ τι να την θεωρήσω?Λοιπον?εγω τη θεωρω γυναικαρα!
Δεν ειναι χοντρη . Απλα δεν εχει ωραιο σωμα ... δεν ειναι το σωμα που θα πεις "Σωματαααρα η γκομενα" ... τουλαχιστον απ τις φωτος :-
Oι γυναικες ειστε τελειως μαλακισμενες?
Ενταξει, εγω εχω καταλαβει ποιοι αντρες σας αρεσουν, ποιοι αντρες σας καβλωνουν κ.ο.κ...
Δεν εχω την απαιτηση να με καβλωνουν κι εμενα για να το παραδεχτω
Εσεις ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ?????
Δεν παιζει ρολο αν ειναι ωραιο ή ασχημο (με τα δικα σας κριτηρια). Το μονο που μετραει ειναι οτι τον παιζουμε μπροστα στους υπολογιστες και στις τηλεορασεις για παρτη της.
Γκεγκε?
Aπλά συζήτηση και σπαμάρισμα γίνεται καλέ, μην εξάπτεσαι.
Οχι spam στο θρεντ της Ευάρας (κλινεται κατα το Μουνάρα)Aπλά συζήτηση και σπαμάρισμα γίνεται καλέ, μην εξάπτεσαι.
το λεει και με καμαρι τον παιζω ολη μεραOι γυναικες ειστε τελειως μαλακισμενες?
Ενταξει, εγω εχω καταλαβει ποιοι αντρες σας αρεσουν, ποιοι αντρες σας καβλωνουν κ.ο.κ...
Δεν παιζει ρολο αν ειναι ωραιο ή ασχημο (με τα δικα σας κριτηρια). Το μονο που μετραει ειναι οτι τον παιζουμε μπροστα στους υπολογιστες και στις τηλεορασεις για παρτη της.
Γκεγκε?
Πολύ σωστή, όπως πάντα... η Λάσκαρη είναι αυτό που λέμε σούπερ sexy , αν και έχει πάρει κιλάκια και το σώμα της απέχει πολύ από τον μοντελέ τύπο που χαρακτηρίζεται τέλειο σώμα. Να είστε πάντως σίγουρες ότι δεν υπάρχει άντρας που δεν θα ήθελε να την πηδήξει, με πολύύύ μεγάλη χαρά...
Οχι spam στο θρεντ της Ευάρας (κλινεται κατα το Μουνάρα)
Καλή σας ημέρα κ.Πέτρο..kai είναι γνωστό ...όπου χαρά και ο Λούτσος
μερα Διό με τα ωραία σου !
Oι γυναικες ειστε τελειως μαλακισμενες?
Γκεγκε?
Με αποστόμωσεςΤο μόνο θρεντ που πρέπει να σεβόμαστε είναι της Dasha.
Aπλά συζήτηση και σπαμάρισμα γίνεται καλέ, μην εξάπτεσαι.