You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εύα Λάσκαρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 523K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Δεν κάνει για μοντέλο η κυρία λόγω αρκετών περριτών κιλών.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Για βιζιτα τη θελουμε ολοι...
Άλλο θέμα αυτό.
Επισκέπτης
διαβασε πρωτα..Καρμεν και εσυ λες πολλα
Δεν μας ποσταρεις καμια φωτο σου
καβλα απο κοντα αλλα οταν μιλαει ειναι να φευγεις.. λες βρωμομουνο τελειως.. ενα στομα αφηστε.. αλλα περι ορεξεως..
μπορείς να γίνεις πιο σαφής...γιατί εμένα μαρέσουν τα βρωμόλογα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τους έχεις φακελώσει όλους αρχιπράκτορα!
Επισκέπτης
κουστουμακι στα μετρα σας???στον πλεζουρα ολοταχως..Τους έχεις φακελώσει όλους αρχιπράκτορα!
να το βαλω υπογραφη???
τελικα την ειδα σε κλαμπ στην γλυφαδα. ημουν με μια παρεα..θεε μου τι ποδι τι κινηση τι ματια.. κινειτο αισθησιακα,απο τον τροπο που μιλουσε μεχρι που εφερνε το ποτηρι στα χειλη..γεμισα το στριγκ μου ,το μουσκεψα.. εψαχνα να δω ποτε θα παει τουαλεττα ..θα της μιλουσα..αλλα δεν.. πολλες βραδυες ψαχνω να την βρω.. η κολλητη μου ειπε οτι πουλι απιαστο..ειναι μονιμη φαντασιωση μου ...ισως και θα ειναι η μοναδικη τοσο τρελλη καβλα.εχει συγκριση αυτο το ατομο με την λασκαρη? μιλλια πιο μπροστα η φλοριντα.. σαν γυναικα ενοιωσα την τελειοτητα της και που την εχει περισσοτερο.η γυναικα εχει ενα απιθανο πρεστιζ,και μια αυρα ,που σκορπα γυρω της και κανει ειτε αντρας ειτε γυναικα ,να σε τρελλαινει.την βλεπω πολλες φορες στα πρωινα που παιρνει μερος ,και μιλα με τοση ανεση αυτο το γκρικιταλιαν μελωδικο στυλ φωνης ,που με στελνει στο κρεβατι,και της αφιερωνω χρονο ..πολυ χρονο και μετα που φευγει..στα κλαμπακια το ντυσιμο και το ολο φερσιμο της ειναι ντιβας.εξαλλου ιταλιανα βερο.
Συνημμένα
Επισκέπτης
τρομαρα σου που θες & pm.. για δες συνεχεια..Καρμεν αν ντρεπεσε στηλε πμ
Θα το εκτιμήσω πολύ
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αυτή πρέπει να δουλεύει στο star ως δημοσιογράφος(λέμε τώρα).Κάτι κάνει αλλά δεν είναι να τρελένεσαι
κοπελιά.
κοπελιά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 262
- Εμφανίσεις
- 11K