Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 531K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 835 82,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.009

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
πως μπηκατε στο τριπακι να συγκρινετε ενα μοντελο με μια γυναικα???

Άλλο το μοντελο. άλλο μια γυναικα....

Κ οι δυο ειναι ωραιες. Τοσο η Ζιζελ σαν μοντελο (σκελετος) οσο η Λασκαρη σαν γυναικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
το πρότυπο της κορμάρας καθορίζεται από τις αντιλήψεις της εκάστοτε εποχής (τον 15ο αι. π.χ. το πρότυπο μπορεί να ήταν και της γυναίκας των 90 κιλών).

στην εποχή μας το πρότυπο του ανορεξικού μοντέλου έχει παρέλθει

αυτό θα μπορούσες να το αντιληφθείς αν διάβαζες λίγο τα σχετικά θρεντ του σάιτ όπου όλοι αναφέρονται σε μπουτάρες, κωλάρες κ.ο.κ.
επίσης αν δεις τις πορνοστάρ του σήμερα, θα δεις πληθωρικές γυναίκες με κάποια ίχνη κυτταρίτιδας κιόλας, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ξερακιανά πορνοσταράκια του παρελθόντος

αφού αυτές μας αρέσουν :sunglasses:

Ε οχι ρε φιλε, δεν θα σου αρεσουν!!!
Τοση μαλακια με το κουταλι σε εχουν ταισει τα λαιφσταιλ προτυπα, κι εσυ ακομη να μασησεις???
Πω πω ενας απροσαρμοστος...
Γιατι δεν σε καυλωνει το σκελεθρο ΡΕΕΕΕ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?  :s&m_3:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
evalask_494x320.jpg
http://imagecache5.art.com/p/LRG/10/1063/W6NL000Z/gisele-bundchen.jpg[/img[/URL]]

τι να συγκρινω τωρα?!την δευτεραντζα με την θεα?!
[/quote]

οχι βρε baby ... αλλα εδω κερδιζει η ζιζελ γιατι εχει αλλο αερα , αλλη φινετσα , η λασκαρη ειναι πολυ δευτεραντζα (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει) .
μπαζο ομως δεν την λες και η ενσταση μου ειναι στο οτι τα μοντελα ΔΕΝ θα επρεπε να ειναι προτυπα ομορφια για εμας τις γυναικες γιατι δεν ειναι ...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.140
Πόντοι
1.206
το πρότυπο της κορμάρας καθορίζεται από τις αντιλήψεις της εκάστοτε εποχής (τον 15ο αι. π.χ. το πρότυπο μπορεί να ήταν και της γυναίκας των 90 κιλών).

στην εποχή μας το πρότυπο του ανορεξικού μοντέλου έχει παρέλθει

αυτό θα μπορούσες να το αντιληφθείς αν διάβαζες λίγο τα σχετικά θρεντ του σάιτ όπου όλοι αναφέρονται σε μπουτάρες, κωλάρες κ.ο.κ.
επίσης αν δεις τις πορνοστάρ του σήμερα, θα δεις πληθωρικές γυναίκες με κάποια ίχνη κυτταρίτιδας κιόλας, που δεν έχουν καμία σχέση με τα ξερακιανά πορνοσταράκια του παρελθόντος

αφού αυτές μας αρέσουν :sunglasses:
καλα εσυ τωρα απαντας σοβαρα σε ανοησιες?

σιγα μην απολογηθουμε για τις καβλες μας... :uglystupid:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απ'οτι καταλαβα η λουκρητια πρεπει να ειναι ταπα και ζητημα να ξεπερναει το 1 μετρο  :2funny:
ενας Θεος ξερει πως το βγαλες αυτο αλλα κλαιν..

πως μπηκατε στο τριπακι να συγκρινετε ενα μοντελο με μια γυναικα???

Άλλο το μοντελο. άλλο μια γυναικα....

Κ οι δυο ειναι ωραιες. Τοσο η Ζιζελ σαν μοντελο (σκελετος) οσο η Λασκαρη σαν γυναικα
γτ η γυναικα αυτοαποκαλειται μοντελο.
πραγματικα ειστε μετρο συγκρισης εσεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτο ηταν αστειο αληθεια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι βρε baby ... αλλα εδω κερδιζει η ζιζελ γιατι εχει αλλο αερα , αλλη φινετσα , η λασκαρη ειναι πολυ δευτεραντζα (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει) .
μπαζο ομως δεν την λες και η ενσταση μου ειναι στο οτι τα μοντελα ΔΕΝ θα επρεπε να ειναι προτυπα ομορφια για εμας τις γυναικες γιατι δεν ειναι ...
κοιτα...και γω θα θελα να ζω στην αναγεννηση γ να μην ειμαι μο νιμα σε διαιτα αλλα δεν γινεται.
μπορω εγω τωρα με την κωλαρα που εχω να βαλω στρινκ μαγιο?θα γελανε κ οι πετρες.

οσο γ την πρωτη προταση σου...βρες μου ΜΙΑ φωτο που κερδιζει η λασκαρη...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γτ η γυναικα αυτοαποκαλειται μοντελο.

Στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι... Εδω η Τζουλια δηλωνει ηθοποιος...

Σαν γυναικα ειναι ωραια ομως η Λασκαρη... Οχι οτι δεν πηδαγα την Ζιζελ, αλλα θα γουσταρα πιο πολυ την Λασκαρη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
κοιτα...και γω θα θελα να ζω στην αναγεννηση γ να μην ειμαι μο νιμα σε διαιτα αλλα δεν γινεται.
μπορω εγω τωρα με την κωλαρα που εχω να βαλω στρινκ μαγιο?θα γελανε κ οι πετρες.

Α πες μου ετσι. Εισαι μονιμα σε διαιτα και θελεις να δικαιωσεις την επιλογη σου να προσεγγισεις τα σχετικα προτυπα.
Οσο για το στρινγκ μαγιο, δεν νομιζω οτι θα παθεις τιποτα να βαλεις ενα κανονικο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι... Εδω η Τζουλια δηλωνει ηθοποιος...ΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ...και ειμαι χειρουργος.θα κατσεις να σου κανω εγχειρηση?

Σαν γυναικα ειναι ωραια ομως η Λασκαρη... Οχι οτι δεν πηδαγα την Ζιζελ, αλλα θα γουσταρα πιο πολυ την Λασκαρη
αυτο ειναι θεμα γουστου και δε με αφορα.
η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι μοντελο!!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Εσυ τι καταλαβαινεις με τον ορισμο Μοντελο??? 90/60/90???

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Α πες μου ετσι. Εισαι μονιμα σε διαιτα και θελεις να δικαιωσεις την επιλογη σου να προσεγγισεις τα σχετικα προτυπα.
Οσο για το στρινγκ μαγιο, δεν νομιζω οτι θα παθεις τιποτα να βαλεις ενα κανονικο.
το μονιμα ηταν σχημα λογου.τσακιζω αβερτα οτι τραβαει η ορεξη μου...
οσο γ το μαγιω..ναι οκ...απλα ζηλευω οταν βλεπω ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ νομιζω ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ δε θα δικαιωσει την επιλογη μου να βαλω στρινκ κ να κρεμετε η κυτταριτιδα κ τα πατσοκοιλια.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

αλλο φροντιζω τον εαυτο μου να μην γινω γουρουνα και αλλο ειμαι μονιμως σε διαιτα ... δεν γινεται , ειμαι ανθρωπος , θελω σοκολατα , ζαχαρη , σουβλακι κτλ κτλ ...
δεν βρισκω τον λογο να ειμαστε ετσι συνεχεια ...  :-

οχι βρε εννοω γενικα κερδιζει η ζιζελ λογω αερα , αν και πιστευω οτι monika belluci , kim kardashian ειναι πολυ πιο σεξυ και ερωτικες ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
οσο γ το μαγιω..ναι οκ...απλα ζηλευω οταν βλεπω ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ νομιζω ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ δε θα δικαιωσει την επιλογη μου να βαλω στρινκ κ να κρεμετε η κυτταριτιδα κ τα πατσοκοιλια.

Κουκλα μου, αν νιωθεις εσυ ομορφα γι αυτο που εισαι, θα σε βλεπουν ομορφη και οι αλλοι. Σε οποιον αρεσεις. Και η διαιτα οσο γινεται. Δεν θα εισαι μια ζωη δυστυχισμενη για να μην ξεφυγει κανενα κιλο. Και να σου πω ενα μυστικο? Η εμφανιση τελικα για μας τους ανδρες μπορει να εχει σημασια, αλλά οχι οσο ισως πιστευεις. Μετρανε και αλλα πραγματα. Πιστεψε με.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:o εεεε οχι ρε παιδια ... προτιμω ντουβλη ! ( :rolleyes: πλακα κανω )

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κουκλα μου, αν νιωθεις εσυ ομορφα γι αυτο που εισαι, θα σε βλεπουν ομορφη και οι αλλοι. Σε οποιον αρεσεις. Και η διαιτα οσο γινεται. Δεν θα εισαι μια ζωη δυστυχισμενη για να μην ξεφυγει κανενα κιλο. Και να σου πω ενα μυστικο? Η εμφανιση τελικα για μας τους ανδρες μπορει να εχει σημασια, αλλά οχι οσο ισως πιστευεις. Μετρανε και αλλα πραγματα. Πιστεψε με.

αααανα γεια σου ! :thumbsup:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

δεν χωραει να το βαλω στην υπογραφη ρε πουτη.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αλλο φροντιζω τον εαυτο μου να μην γινω γουρουνα και αλλο ειμαι μονιμως σε διαιτα ... δεν γινεται , ειμαι ανθρωπος , θελω σοκολατα , ζαχαρη , σουβλακι κτλ κτλ ...
δεν βρισκω τον λογο να ειμαστε ετσι συνεχεια ...  :-

οχι βρε εννοω γενικα κερδιζει η ζιζελ λογω αερα , αν και πιστευω οτι monika belluci , kim kardashian ειναι πολυ πιο σεξυ και ερωτικες ...
ενταξει...αναθεωρω...η λασκαρη ειναι μουναρα!!!

σορρυ αλλα η καρντασιαν ακομα και γ απλη γυναικα ειναι τοφαλαρααααααααααα!!!!!!!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η μιλαμε ή κλανουμε τωρα

αυτην την στιγμη εσυ το δευτερο κανεις
ρε!!!!!!αληθεια σου λεω!το 90 60 90 ηταν τα προτυπα της ζωης λασκαρη.
πλεον εχουν πεσει κατα 10-15 στο καθενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom