You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εύα Λάσκαρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 531K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Έτσι απο περιέργεια και επειδή συνέχεια διαβάζω απο πολλές να κρίνουν και να πετάνε φαρμάκι έτσι απλά απο κομπλεξισμό και άλλους λόγους,για πόσταρε μας μια φωτό σου να δούμε και εσένα!
1-2-3 να λες το ίδιο πράγμα σχετικά με τα κιλά της οκ,αλλά απο εκεί και πέρα το πράγμα διαφοροποιείται εντελώς.
1-2-3 να λες το ίδιο πράγμα σχετικά με τα κιλά της οκ,αλλά απο εκεί και πέρα το πράγμα διαφοροποιείται εντελώς.
Επισκέπτης
Φωτογραφίες της Εύας Λάσκαρη βάζω ..αυτό δεν είναι το θέμα?Έτσι απο περιέργεια και επειδή συνέχεια διαβάζω απο πολλές να κρίνουν και να πετάνε φαρμάκι έτσι απλά απο κομπλεξισμό και άλλους λόγους,για πόσταρε μας μια φωτό σου να δούμε και εσένα!
Οn topic είμαι..εσύ πάλι όχι!
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Στ'αρχίδια μου για το αλίντι....
Ούτε θέλω ούτε πρόκειται να το γαμήσω....[size=18pt] Αλλά[/size][size=16pt]αα[/size][size=14pt]αα[/size][size=12pt]αα[/size] η αλήθεια να λέγεται και το αλίντι όντως την είπε......
Ωραίο μουνί τη θεωρώ την Εύα, μην τρελαθούμε, όμως κάνει μπαμ από μακρυά ότι το μουνί της θα "τσιμπάει"...
Μοντέλο δεν τη λες ούτε που να έχεις πιει 48 τεκίλες χωρίς το πορτοκάλι...
Κι επειδή την ξέρω από πολύυυυυυυυυ παλιά, η αίγλη που της πρόσδίδει η celebritοκατάσταση ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα....
Για να μην παρεξηγηθώ, της τον έδινα, και την άφηνα και να τα πιει κιόλας που το έχω περί πολλού.....![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα το σωστό να λέγεται!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Ούτε θέλω ούτε πρόκειται να το γαμήσω....[size=18pt] Αλλά[/size][size=16pt]αα[/size][size=14pt]αα[/size][size=12pt]αα[/size] η αλήθεια να λέγεται και το αλίντι όντως την είπε......
Ωραίο μουνί τη θεωρώ την Εύα, μην τρελαθούμε, όμως κάνει μπαμ από μακρυά ότι το μουνί της θα "τσιμπάει"...
Μοντέλο δεν τη λες ούτε που να έχεις πιει 48 τεκίλες χωρίς το πορτοκάλι...
Κι επειδή την ξέρω από πολύυυυυυυυυ παλιά, η αίγλη που της πρόσδίδει η celebritοκατάσταση ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα....
Για να μην παρεξηγηθώ, της τον έδινα, και την άφηνα και να τα πιει κιόλας που το έχω περί πολλού.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα το σωστό να λέγεται!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Λες να 'ναι αξύριστη;όμως κάνει μπαμ από μακρυά ότι το μουνί της θα "τσιμπάει"...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 262
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 305