Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Φατσαρα , βυζαρα , κωλαρα , κορμαρα ακριβω οπως τα ειπες φιλε delja
Ημουν 21, φαντάρος σε κάποια ακριτική πόλη της Ελλάδας. Τότε ένας πολύ φίλος μου ασχολούνταν με δημόσιες σχέσεις κτλ και την είχαν φέρει (αυτή νομίζω ήταν 18 τότε, δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή, τρελό πιπίνι) στην πόλη που ήμουν να συμμετέχει σε κάτι εγκαίνια.
Αυτή και μια άλλη θα έμεναν σε ένα ξενοδοχείο της πόλης για ένα βράδυ. Δεν θα μπορούσα εύκολα να πάρω διανυκτέρευση λόγω μονάδας αλλά αν το πάλευα όλο και κάτι θα γινόταν.
Που λέτε, παίρνω έξοδο και πάω από το ξενοδοχείο να τις πάρουμε με τον δικό μου και πάμε στα εγκαίνια....μπλα μπλα μπλα ....όταν γυρίσαμε πίσω στο ξενοδοχείο που λέει ο δικός μου ..."μάλλον ψήνεται να την γαμήσεις" ....
Δεν θυμάμαι τι και πως ...αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν έκανα καμία κίνηση. Είναι από αυτά που θυμάσαι στη ζωή σου και λές ..."τι μαλάκας ήμουν".
ΤΟΤΕ ήταν ΤΡΕΛΟ, με βυζάρες και κορμάρα πίπίνι.
Iakove θελω δυνατο gif για το ποστ του φιλου , θελω gif με black mamba τουλαχιστον
τυπε πλεον εισαι ο επισημος φιδολογος του σαιτ
Τυπε εδω οφειλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του site που με τις αληθινες τους ιστοριες βοηθησαν σε αυτην την διακριση. :S :S :S
τυπε δεν πιστευεις οτι στο μπου λεμε μονο μεγαλες αληθειες; :S :S :S
Τυπε απαξιωσα το site άθελά μου :S :S :S
...Τυπε εδω οφειλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του site που με τις αληθινες τους ιστοριες βοηθησαν σε αυτην την διακριση. :S :S :S
τύπε παραδέξου ότι λες ψέματα.. είναι καλύτερο απ το να είναι αλήθεια και να μη τη πήδηξες !!!!! θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν απ το σάιτ αν άφησες αυτό το μουνί να πάει χαμένο !!!!Ημουν 21, φαντάρος σε κάποια ακριτική πόλη της Ελλάδας. Τότε ένας πολύ φίλος μου ασχολούνταν με δημόσιες σχέσεις κτλ και την είχαν φέρει (αυτή νομίζω ήταν 18 τότε, δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή, τρελό πιπίνι) στην πόλη που ήμουν να συμμετέχει σε κάτι εγκαίνια.
Αυτή και μια άλλη θα έμεναν σε ένα ξενοδοχείο της πόλης για ένα βράδυ. Δεν θα μπορούσα εύκολα να πάρω διανυκτέρευση λόγω μονάδας αλλά αν το πάλευα όλο και κάτι θα γινόταν.
Που λέτε, παίρνω έξοδο και πάω από το ξενοδοχείο να τις πάρουμε με τον δικό μου και πάμε στα εγκαίνια....μπλα μπλα μπλα ....όταν γυρίσαμε πίσω στο ξενοδοχείο που λέει ο δικός μου ..."μάλλον ψήνεται να την γαμήσεις" ....
Δεν θυμάμαι τι και πως ...αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν έκανα καμία κίνηση. Είναι από αυτά που θυμάσαι στη ζωή σου και λές ..."τι μαλάκας ήμουν".
ΤΟΤΕ ήταν ΤΡΕΛΟ, με βυζάρες και κορμάρα πίπίνι.
τύπε παραδέξου ότι λες ψέματα.. είναι καλύτερο απ το να είναι αλήθεια και να μη τη πήδηξες !!!!! θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν απ το σάιτ αν άφησες αυτό το μουνί να πάει χαμένο !!!!
τυπε δεν υπαρχει σεβασμος πουθενα πια :S :S :S
μονο η ημερησια ενημερωση για χεσιμο κραταει τον πυχη της ποιοτητας ψηλα