Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 524K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 834 82,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.008

Nikolas25ss

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
Μουνάρα η γκόμενα, μου τον έκανε κοντάρι.

delja

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2015
Like
8
Πόντοι
1
:lheel:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 91

delja

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2015
Like
8
Πόντοι
1
:boobies:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 100

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
109
Πόντοι
1
φατσάρα ,κολάρα ,κορμάρα ..ο ορισμός του αρα...

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Ημουν 21, φαντάρος σε κάποια ακριτική πόλη της Ελλάδας. Τότε ένας πολύ φίλος μου ασχολούνταν με δημόσιες σχέσεις κτλ και την είχαν φέρει (αυτή νομίζω ήταν 18 τότε, δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή, τρελό πιπίνι) στην πόλη που ήμουν να συμμετέχει σε κάτι εγκαίνια.

Αυτή και μια άλλη θα έμεναν σε ένα ξενοδοχείο της πόλης για ένα βράδυ. Δεν θα μπορούσα εύκολα να πάρω διανυκτέρευση λόγω μονάδας αλλά αν το πάλευα όλο και κάτι θα γινόταν.

Που λέτε, παίρνω έξοδο και πάω από το ξενοδοχείο να τις πάρουμε με τον δικό μου και πάμε στα εγκαίνια....μπλα μπλα μπλα ....όταν γυρίσαμε πίσω στο ξενοδοχείο που λέει ο δικός μου ..."μάλλον ψήνεται να την γαμήσεις" ....

Δεν θυμάμαι τι και πως ...αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν έκανα καμία κίνηση. Είναι από αυτά που θυμάσαι στη ζωή σου και λές ..."τι μαλάκας ήμουν".

ΤΟΤΕ ήταν ΤΡΕΛΟ, με βυζάρες και κορμάρα πίπίνι.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
  Iakove  θελω  δυνατο  gif  για το ποστ του  φιλου , θελω  gif με  black  mamba  τουλαχιστον  :coffee: :coffee: :coffee:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ημουν 21, φαντάρος σε κάποια ακριτική πόλη της Ελλάδας. Τότε ένας πολύ φίλος μου ασχολούνταν με δημόσιες σχέσεις κτλ και την είχαν φέρει (αυτή νομίζω ήταν 18 τότε, δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή, τρελό πιπίνι) στην πόλη που ήμουν να συμμετέχει σε κάτι εγκαίνια.

Αυτή και μια άλλη θα έμεναν σε ένα ξενοδοχείο της πόλης για ένα βράδυ. Δεν θα μπορούσα εύκολα να πάρω διανυκτέρευση λόγω μονάδας αλλά αν το πάλευα όλο και κάτι θα γινόταν.

Που λέτε, παίρνω έξοδο και πάω από το ξενοδοχείο να τις πάρουμε με τον δικό μου και πάμε στα εγκαίνια....μπλα μπλα μπλα ....όταν γυρίσαμε πίσω στο ξενοδοχείο που λέει ο δικός μου ..."μάλλον ψήνεται να την γαμήσεις" ....

Δεν θυμάμαι τι και πως ...αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν έκανα καμία κίνηση. Είναι από αυτά που θυμάσαι στη ζωή σου και λές ..."τι μαλάκας ήμουν".

200w.gif

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυπε πλεον εισαι ο επισημος φιδολογος του σαιτ :grin: :grin:

Τυπε εδω οφειλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του site που με τις αληθινες τους ιστοριες βοηθησαν σε αυτην την διακριση. :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.742
Πόντοι
3.656
Τυπε εδω οφειλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του site που με τις αληθινες τους ιστοριες βοηθησαν σε αυτην την διακριση. :S :S :S

τυπε δεν πιστευεις οτι στο μπου λεμε μονο μεγαλες αληθειες;  :S :S :S

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16

Δεν σας αδικώ με τις μαλακίες που γράφονται στο forum. Τεσπά, κάποιος πιο εμπειρος ίσως μπορεί να καταλάβει στις λετπομέριες όταν κάποιο ποστ ειναι μούφα ή όχι.
Δεν είπα ότι την γάμησα κιόλας...αν την είχα γαμήσει δεν θα το έγραφα γιατί τότε θα έτρωγα ΤΟ κράξιμο.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

τύπε παραδέξου ότι λες ψέματα.. είναι καλύτερο απ το να είναι αλήθεια και να μη τη πήδηξες !!!!! θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν απ το σάιτ αν άφησες αυτό το μουνί να πάει χαμένο !!!!

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
τύπε παραδέξου ότι λες ψέματα.. είναι καλύτερο απ το να είναι αλήθεια και να μη τη πήδηξες !!!!! θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν απ το σάιτ αν άφησες αυτό το μουνί να πάει χαμένο !!!!

+1 για το ban.
Και μιλάμε τότε δεν ήταν όπως είναι τώρα, ήταν 18, δερματάκι γάλακτος, και είχε την καβλωτική διστακτική συμπεριφορά της πιτσιρίκας, όχι τώρα που σε κοιτάει αφ ̓ υψηλού (λόγω κύκλου την έχω συναντήσει 5-6 φορές απο τότε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom