dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
λεπτομερειες γιατρε
λεπτομερειες γιατρε
οχι ρε...απλα η συγκεκριμενη χανει πολυ στο προσωπο...ενω το 99,9999999% των γυναικων αν της δεις αβαφες ειναι μουναρες :S
ενω το 99,9999999% των γυναικων αν της δεις αβαφες ειναι μουναρες :S
ενταξει σε σχεσει με τον μεσο ορο χανει ναι αλλα το κορμι ειναι τρομερο ωστε να καλυπτει την αδυναμια τηςοχι ρε...απλα η συγκεκριμενη χανει πολυ στο προσωπο...
Γιατρε,ειναι τουμπανο...ενταξει σε σχεσει με τον μεσο ορο χανει ναι αλλα το κορμι ειναι τρομερο ωστε να καλυπτει την αδυναμια της
τωρα φαντασου τρελενομαστε με τα τουμπανα του 1.50 οταν ειναι τουμπανο στο 1και 80 χανεται το τοπιΓιατρε,ειναι τουμπανο...
τωρα φαντασου τρελενομαστε με τα τουμπανα του 1.50 οταν ειναι τουμπανο στο 1και 80 χανεται το τοπι
ή αλλιως στυλιαρι...βεβαια τα ψηλα ειναι δυσκολο να τουμπανιασουν σαν κατασκευες
το συνηθες ειναι ψηλα κορμια και στεγνα
α γεια σουή αλλιως στυλιαρι...
γεμιζει το κρεβατι...μπουταρες,ποδαρες,κωλαρα (με την καλη εννοια ),βυζαρες....α γεια σου
για αυτο οταν τυχη να βγουν τουμπανα τα ψηλα χαλανε το συμπαν
γεμιζει το κρεβατι...μπουταρες,ποδαρες,κωλαρα (με την καλη εννοια ),βυζαρες....
γεμιζει το κρεβατι...μπουταρες,ποδαρες,κωλαρα (με την καλη εννοια ),βυζαρες....
Αβαφτη δεν βλεπεται..
μου ειπε ενας φιλος μου προχθες οτι την ηξερε κι ειχαν βγει πριν αρκετα χρονια οταν ακομα αυτη ηταν 16-17...μου κανε εντυπωση που μου ειπε οτι ειναι 25-26,δηλαδη μικροτερη απο μενα και το φιλο μου ...τοτε λεει ειχε κοντο ξανθο μαλλι και πολλα σπυρια,αλλα πανυψηλη και απιστευτη κορμαρα και βυζαρα...απο τοτε λεει ειχε ψωνιο με καλλιστεια και τιτλους και ολο γι αυτο μιλαγε...αλλα ειχε χαβαλε λεει...και φυσικα απο τοτε ηταν πρωτη στα
Δεν την έχει φουσκώσει ακόμα ο ζουμπάς ?