stevesteve2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 109
- Πόντοι
- 280
Να χαμε κανα φραγκο να πηδααμε και εμεις το βυζομωρο τουτο κ τι στον κοσμο.....
1. "με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη". Σε παίζει η γκόμενα και εσύ την παίζεις (όχι την γκόμενα)περιμένοντας ανταπόκριση στο Βενιζέλος για Ιταλία προ 4 χρόνων συνταξίδευα με την Ευάρα όπου για την εποχή του Οκτωβρίου ήταν ντυμένη πολύ "ελαφριά" παίχτηκε το εξής σκηνικό στο check-in : κάθομαι απέναντί της, διαγώνια, όπου μπάνιζα το τατουάζ στο κώλο...οι βυζάρες ξεχείλιζαν και γενικά το ντύσιμο όπως είπα ήταν ελαφρύ...με παίρνει πρέφα ότι έχω καρφωθεί και παρόλο που νόμιζα ότι θα γύρναγε πλευρό με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη..λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε...περνώντας η ώρα, έρχεται τουμπανάτος κύριος 40αρης, κουστουμάτος και ωραίος..ανταλλάζει βλέμματα με το μωρό μετά από κανά 5' δήθεν σηκώνεται να περπατήσει για να ξεπιαστεί όπως πήρα πρέφα από την κουβέντα της με τον τύπο..ο τύπος χώθηκε την ώρα που περνούσε από δίπλα του και είδα την παντρεμένη και ερωτευμένη, πλέον, κυρία Λάσκαρη να δίνει το κινητό της και την διεύθυνση του ξενοδοχείου που θα διέμενε...
μεγάλο ξεκωλίδι...τελικά ό,τι φαίνεται (από την 1η ματιά) αυτό είναι!!!
Γατόνι η δικιά σου...Επί τόπου έβγαλε το μεροκάματο...
1. "με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη". Σε παίζει η γκόμενα και εσύ την παίζεις (όχι την γκόμενα)
2. "λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε". Και που ξέρεις τι ψάχνει. Εδώ δείχνεις ότι έχεις κόμπλεξ (με το συμπάθειο)
3. "μεγάλο ξεκωλίδι...τελικά ό,τι φαίνεται (από την 1η ματιά) αυτό είναι!!!"
Εδώ βγάζεις χολή και δεν πρέπει. Η κοπέλα κάνει το κέφι της, ο άλλος γιατί είναι μάγκας δηλαδή και αυτή ξεκωλίδι???
4.Κρίμα φιλαράκο, μια κίνηση ήτανε. Ή θα έτρωγες χιλό (σιγά το πράγμα) ή θα έτρωγες την Ευάρα. Και σε έπαιζε κιόλας …
σίγουρα δεν έβγαλε μόνο ένα...
1. δεν αντιλέγω, αλλά τέτοιες κινήσεις από αυτές τις κοπέλες δεν τις περιμένεις
2. σίγουρα δεν έψαχνε το τυπάκι μου..για να σου δώσω να καταλάβεις πρέπει να σου αναφέρω πολλά πράγματα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, αντιτίθονται όμως στα πλαίσια της ανωνυμίας... θα μπορούσα να σου πω ότι δεν φαινόμουν άντρας που θα μπορείς να του φας λεφτά σε λούσα, ταξίδια κτλ... σαν ωραίος όμως παιζόταν παιχνίδι και βέβαια θα μπορούσα να πιάσω κουβέντα..αυτό όμως δεν έγινε κι ούτε σκέφτομαι τι θα συνέβαινε εαν......
χαχαχααχααχα έχω πάρα πολύ αυτοπεποίθηση για να έχω κόμπλεξ..ξέρω ότι η μάπα μου περνάει χωρίς καν να δουν Ε1 και Ε9...δεν είχα ανάγκη να κάνω κίνηση..πάντα είμαι χορτάτος, όχι ότι θα με χάλαγε η μωράκλα, απλά έμεινα συνειδητά στα πλαίσια του παιχνιδιού και της ηδονοβλεψίας καθώς όπως γράφω, φαινόντουσαν όλα..δεν ξεχνιέται η στριγκάρα που όταν σηκώθηκε φάνηκε όλη, μαζί με το τατού και τις βυζάρες...
3. δεν είναι χολή..είναι πραγματικότητα..είδε τις περιπτώσεις, έπαιξε στο καλύτερο χαρτί (βλέπε τουμπανάτο κύριο με μαρούλι) και κέρδισε..το τι κέρδισε εαν τυχόν με ρωτήσεις είναι υποκειμενικό αλλά όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι επιζητά μία κοπέλα αυτού του είδους.
++ μην ξεχνάς προ ετών τη φήμη περί βιζιτών στη μύκονο και γενικότερα στην αθήνα ;)
4. έτσι δεν είναι όμως σε όλα; είτε κερδίζεις είτε χάνεις.. για ένα καριολάκι πολύ φαιά ουσία σπαταλάμε
[/quote[/URL]]
Χέρια ψηλά κι' όλα τα φτάνω..............
Χέρια ψηλά κι' όλα τα φτάνω..............
Ti egine re seis? Ola ta ksekola mazeuontai patra twra? Ekei den exei pollh anergia?
1. "με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη". Σε παίζει η γκόμενα και εσύ την παίζεις (όχι την γκόμενα)
2. "λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε". Και που ξέρεις τι ψάχνει. Εδώ δείχνεις ότι έχεις κόμπλεξ (με το συμπάθειο)
3. "μεγάλο ξεκωλίδι...τελικά ό,τι φαίνεται (από την 1η ματιά) αυτό είναι!!!"
Εδώ βγάζεις χολή και δεν πρέπει. Η κοπέλα κάνει το κέφι της, ο άλλος γιατί είναι μάγκας δηλαδή και αυτή ξεκωλίδι???
Κρίμα φιλαράκο, μια κίνηση ήτανε. Ή θα έτρωγες χιλό (σιγά το πράγμα) ή θα έτρωγες την Ευάρα. Και σε έπαιζε κιόλας …
[move]LIVE YOUR MYTH IN BOURDELA.COM[/move]
βλεπω κθτταριτιδα ή λαθος κανω??Oλόφρεσκες από τη Μύκονο