Νέα

Εύα Λάσκαρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harris_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 524K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γουστάρετε την Εύα Λάσκαρη;

• Ναι

Ψήφοι: 834 82,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 174 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.008

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Να χαμε κανα φραγκο να πηδααμε και εμεις το βυζομωρο τουτο κ τι στον κοσμο.....

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
περιμένοντας ανταπόκριση στο Βενιζέλος για Ιταλία προ 4 χρόνων συνταξίδευα με την Ευάρα όπου για την εποχή του Οκτωβρίου ήταν ντυμένη πολύ "ελαφριά" παίχτηκε το εξής σκηνικό στο check-in : κάθομαι απέναντί της, διαγώνια, όπου μπάνιζα το τατουάζ στο κώλο...οι βυζάρες ξεχείλιζαν και γενικά το ντύσιμο όπως είπα ήταν ελαφρύ...με παίρνει πρέφα ότι έχω καρφωθεί και παρόλο που νόμιζα ότι θα γύρναγε πλευρό με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη..λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε...περνώντας η ώρα, έρχεται  τουμπανάτος κύριος 40αρης, κουστουμάτος και ωραίος..ανταλλάζει βλέμματα με το μωρό μετά από κανά 5' δήθεν σηκώνεται να περπατήσει για να ξεπιαστεί όπως πήρα πρέφα από την κουβέντα της με τον τύπο..ο τύπος χώθηκε την ώρα που περνούσε από δίπλα του και είδα την παντρεμένη και ερωτευμένη, πλέον, κυρία Λάσκαρη να δίνει το κινητό της και την διεύθυνση του ξενοδοχείου που θα διέμενε...

μεγάλο ξεκωλίδι...τελικά ό,τι φαίνεται (από την 1η ματιά) αυτό είναι!!!
1. "με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη". Σε παίζει η γκόμενα και εσύ την παίζεις (όχι την γκόμενα)
2. "λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε". Και που ξέρεις τι ψάχνει. Εδώ δείχνεις ότι έχεις κόμπλεξ (με το συμπάθειο)
3. "μεγάλο ξεκωλίδι...τελικά ό,τι φαίνεται (από την 1η ματιά) αυτό είναι!!!"
Εδώ βγάζεις χολή και δεν πρέπει. Η κοπέλα κάνει το κέφι της, ο άλλος γιατί είναι μάγκας δηλαδή και αυτή ξεκωλίδι???

Κρίμα φιλαράκο, μια κίνηση ήτανε. Ή θα έτρωγες χιλό (σιγά το πράγμα) ή θα έτρωγες την Ευάρα. Και σε έπαιζε κιόλας …

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γατόνι η δικιά σου...Επί τόπου έβγαλε το μεροκάματο...

σίγουρα δεν έβγαλε μόνο ένα...

1. "με σκάναρε και ήταν ευδιαθετη". Σε παίζει η γκόμενα και εσύ την παίζεις (όχι την γκόμενα)
2. "λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστα δεν ήμουν ο τύπος που έψαχνε". Και που ξέρεις τι ψάχνει. Εδώ δείχνεις ότι έχεις κόμπλεξ (με το συμπάθειο)
Εδώ βγάζεις χολή και δεν πρέπει. Η κοπέλα κάνει το κέφι της, ο άλλος γιατί είναι μάγκας δηλαδή και αυτή ξεκωλίδι???

4.Κρίμα φιλαράκο, μια κίνηση ήτανε. Ή θα έτρωγες χιλό (σιγά το πράγμα) ή θα έτρωγες την Ευάρα. Και σε έπαιζε κιόλας …

1. δεν αντιλέγω, αλλά τέτοιες κινήσεις από αυτές τις κοπέλες δεν τις περιμένεις

2. σίγουρα δεν έψαχνε το τυπάκι μου..για να σου δώσω να καταλάβεις πρέπει να σου αναφέρω πολλά πράγματα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, αντιτίθονται όμως στα πλαίσια της ανωνυμίας... θα μπορούσα να σου πω ότι δεν φαινόμουν άντρας που θα μπορείς να του φας λεφτά σε λούσα, ταξίδια κτλ... σαν ωραίος όμως παιζόταν παιχνίδι και βέβαια θα μπορούσα να πιάσω κουβέντα..αυτό όμως δεν έγινε κι ούτε σκέφτομαι τι θα συνέβαινε εαν......

χαχαχααχααχα έχω πάρα πολύ αυτοπεποίθηση για να έχω κόμπλεξ..ξέρω ότι η μάπα μου περνάει χωρίς καν να δουν Ε1 και Ε9...δεν είχα ανάγκη να κάνω κίνηση..πάντα είμαι χορτάτος, όχι ότι θα με χάλαγε η μωράκλα, απλά έμεινα συνειδητά στα πλαίσια του παιχνιδιού και της ηδονοβλεψίας καθώς όπως γράφω, φαινόντουσαν όλα..δεν ξεχνιέται η στριγκάρα που όταν σηκώθηκε φάνηκε όλη, μαζί με το τατού και τις βυζάρες...

3. δεν είναι χολή..είναι πραγματικότητα..είδε τις περιπτώσεις, έπαιξε στο καλύτερο χαρτί (βλέπε τουμπανάτο κύριο με μαρούλι) και κέρδισε..το τι κέρδισε εαν τυχόν με ρωτήσεις είναι υποκειμενικό αλλά όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι επιζητά μία κοπέλα αυτού του είδους.

++ μην ξεχνάς προ ετών τη φήμη περί βιζιτών στη μύκονο και γενικότερα στην αθήνα ;)

4. έτσι δεν είναι όμως σε όλα; είτε κερδίζεις είτε χάνεις.. για ένα καριολάκι πολύ φαιά ουσία σπαταλάμε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σίγουρα δεν έβγαλε μόνο ένα...

1. δεν αντιλέγω, αλλά τέτοιες κινήσεις από αυτές τις κοπέλες δεν τις περιμένεις

2. σίγουρα δεν έψαχνε το τυπάκι μου..για να σου δώσω να καταλάβεις πρέπει να σου αναφέρω πολλά πράγματα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, αντιτίθονται όμως στα πλαίσια της ανωνυμίας... θα μπορούσα να σου πω ότι δεν φαινόμουν άντρας που θα μπορείς να του φας λεφτά σε λούσα, ταξίδια κτλ... σαν ωραίος όμως παιζόταν παιχνίδι και βέβαια θα μπορούσα να πιάσω κουβέντα..αυτό όμως δεν έγινε κι ούτε σκέφτομαι τι θα συνέβαινε εαν......

χαχαχααχααχα έχω πάρα πολύ αυτοπεποίθηση για να έχω κόμπλεξ..ξέρω ότι η μάπα μου περνάει χωρίς καν να δουν Ε1 και Ε9...δεν είχα ανάγκη να κάνω κίνηση..πάντα είμαι χορτάτος, όχι ότι θα με χάλαγε η μωράκλα, απλά έμεινα συνειδητά στα πλαίσια του παιχνιδιού και της ηδονοβλεψίας καθώς όπως γράφω, φαινόντουσαν όλα..δεν ξεχνιέται η στριγκάρα που όταν σηκώθηκε φάνηκε όλη, μαζί με το τατού και τις βυζάρες...

3. δεν είναι χολή..είναι πραγματικότητα..είδε τις περιπτώσεις, έπαιξε στο καλύτερο χαρτί (βλέπε τουμπανάτο κύριο με μαρούλι) και κέρδισε..το τι κέρδισε εαν τυχόν με ρωτήσεις είναι υποκειμενικό αλλά όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι επιζητά μία κοπέλα αυτού του είδους.

++ μην ξεχνάς προ ετών τη φήμη περί βιζιτών στη μύκονο και γενικότερα στην αθήνα ;)

4. έτσι δεν είναι όμως σε όλα; είτε κερδίζεις είτε χάνεις.. για ένα καριολάκι πολύ φαιά ουσία σπαταλάμε

self-esteem-booster_o_998592.jpg

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

και λίγα λες :grin:

* άσε Κοζμά αυτά τα μωρά δεν είναι για τηγανητά αυγά και λουκάνικα ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/Photos/Galleries/114b54f2-cce4-4881-b5a8-c0a79316ae76/photo_072c2682-518a-49cd-b734-0b184b2a48f3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/Photos/Galleries/114b54f2-cce4-4881-b5a8-c0a79316ae76/photo_82372df0-2356-4b31-9955-c3a840f1eac0.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/Photos/Galleries/114b54f2-cce4-4881-b5a8-c0a79316ae76/photo_bc4b13c4-3f21-4d24-9171-84b9b0853779.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/Photos/Galleries/114b54f2-cce4-4881-b5a8-c0a79316ae76/photo_22ec2229-06fb-49e3-970b-1c9fc89b92ea.jpg[/img[/URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ti egine re seis? Ola ta ksekola mazeuontai patra twra? Ekei den exei pollh anergia?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δυνατο κομματι παιδες!!!! αλλα για λιγους!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Κρίμα φιλαράκο, μια κίνηση ήτανε. Ή θα έτρωγες χιλό (σιγά το πράγμα) ή θα έτρωγες την Ευάρα. Και σε έπαιζε κιόλας …

Αρχίδια θα έτρωγε ..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
[move]LIVE YOUR MYTH IN BOURDELA.COM[/move]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εκεί κόλλησες;;;;

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
και κυτταριτιδουλα ολοφρεσκια βλεπουμε επισης...και τη σιλικονη να ζοριζεται λιγο να κρατηθει...μονο φατσα δεν αλλαξε...που δεν ειναι και το ατου της

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Μουναρα δεν ειναι σε καμια περιπτωση η Ευα...γκομενα για να τη γαμας ασταματητα ειναι...

Αλογο ειναι...θα αντεχει λογικα ατελειωτο σφυροκοπημα.. :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom