eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή μερικών με τις βαθμολογίες, τους αριθμούς και τις κάθε λογής μεζούρες.
Το θέμα είναι η γάτα, να πιάνει τα ποντίκια. Είδαμε και κάτι νερόβραστες ινσταγκραμικές fitness μοντέλες, εμφάνισης του 9
που δεν ξέρουν ούτε καπότα να φορέσουν και ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα λόγω μόστρας. Ας μην μπερδεύουμε το vfm (value for money) με το vfv (value for vanity). Για βίωμα και για καύλα γίνεται λόγος, ανάμεσα σε ζωντανούς ανθρώπους.
Προτιμότερες, θεωρώ ότι είναι οι όποιες ατέλειες όταν ξέρεις ότι μέσα το αίμα βράζει και ιδρώνει η φανέλα, παρά η αψεγάδιαστη ομορφιά ενός βαλσαμωμένου πτώματος. Και στο φινάλε ο καθένας όπως τη βρίσκει. Προσωπικά, στη μέχρι τώρα διαδρομή μου, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τις έχω λάβει ακριβώς από 9άρια, που ανοίγεις την πόρτα και σου πέφτει η μασέλα, αλλά στον αγώνα σε παίρνει ο ύπνος από τη βαρεμάρα, ενώ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις τις έχω λάβει από κοπέλες που εκ πρώτης όψεως δεν μου γέμιζαν το μάτι. Ας μην κολλάμε σε νούμερα, για να μην γινόμαστε νούμερα και οι ίδιοι. Αλλού είναι το point.
Τέλος, θεωρώ ότι η Εύα είναι μια αξιόλογη περίπτωση, που όχι μόνο πιάνει τα ποντίκια, αλλά τα μασάει κιόλας, οπότε σε
καμμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι μετριότητα. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, μπορούν κάλλιστα να προσπεράσουν.
Για κάθε τρένο, υπάρχουν επιβάτες...
εελαααα κατωωωωωω στα πατρια εδαφη και θα σου πω εγω!θα σου κανω αυξηση μισθου αρχικα και θα παρεις και προαγωγη... αχχχ αυτη η ξενιτια!τα καλυτερα μωρα μας πηρε!