Επισκέπτης
πφφφφ ενα δικιο το χεις!ομως δεν ειναι ολα στο χερι μ...και το ξερεις!!δε πειραζει ρε σκορπιε αλλες ευνοια εμεις δουλεια....
Η δικαιοσύνη ειναι αγαθο αγαπητη. Δεν θα την βρεις εδω μεσα. Το ξερω
πφφφφ ενα δικιο το χεις!ομως δεν ειναι ολα στο χερι μ...και το ξερεις!!δε πειραζει ρε σκορπιε αλλες ευνοια εμεις δουλεια....
Η δικαιοσύνη ειναι αγαθο αγαπητη. Δεν θα την βρεις εδω μεσα. Το ξερω
τι τσουβαλι ρε ευα εσυ εισαι παστα φλωρα και για φαγωμα και για γλυψιμο,και εισαι και καλοτυχο παιδι η χθεσινη σου ευχη βγηκε αληθινη οντως περασα υπερ σουπερ..................αντε καλε..τσουβαλι ειμαι!!οπως ειπε καποιος σε αλλο νημα! χαχα χαχα
τι τσουβαλι ρε ευα εσυ εισαι παστα φλωρα και για φαγωμα και για γλυψιμο,και εισαι και καλοτυχο παιδι η χθεσινη σου ευχη βγηκε αληθινη οντως περασα υπερ σουπερ..................
με την φιλη σου.............
έφαγε σπο μενα ομως...οταν βλεπεις την ευαρα στα λομπυ ολα καλα θα σου πανε!! η ευχη μου πιανει και σε μαγαζι που μπαινω πλακωνει κοσμος!κανω καλο ποδαρικο που λενε!!! μμμμ καλο θα ηταν να ερχομουν και εγω μαζι σας χαχαχαχαχαχα γιαυτο και γω τη θελω για συνεργατιδα... ειναι σεμνη και ταπεινη! αν ηταν κουτοπονηρη θα χε φαει πορτα απο εμενα
έφαγε σπο μενα ομως...
δεν της χρεωσα κακια. Μη μου βαζεις λογιατη μαλωνω οταν κανει βλακιτσες !απο αμελεια και αφηρημαδα τα κανει οχι απο κακια!!δεν ειναι κακη η ζουζουνα !
ρε κουκλι αυτό ητανε η μονη παραφωνια ότι επρεπε να φυγεις,αλλη φορα κουκλα μου με ανεση χρονου,,,,,,,,,φιλια πολλα,οταν βλεπεις την ευαρα στα λομπυ ολα καλα θα σου πανε!! η ευχη μου πιανει και σε μαγαζι που μπαινω πλακωνει κοσμος!κανω καλο ποδαρικο που λενε!!! μμμμ καλο θα ηταν να ερχομουν και εγω μαζι σας χαχαχαχαχαχα γιαυτο και γω τη θελω για συνεργατιδα... ειναι σεμνη και ταπεινη! αν ηταν κουτοπονηρη θα χε φαει πορτα απο εμενα
δεν της χρεωσα κακια. Μη μου βαζεις λογια
ρε κουκλι αυτό ητανε η μονη παραφωνια ότι επρεπε να φυγεις,αλλη φορα κουκλα μου με ανεση χρονου,,,,,,,,,φιλια πολλα,
τι θες να σου βαλω?
Τιποτα
τι τσουβαλι ρε ευα εσυ εισαι παστα φλωρα και για φαγωμα και για γλυψιμο,και εισαι και καλοτυχο παιδι η χθεσινη σου ευχη βγηκε αληθινη οντως περασα υπερ σουπερ..................
με την φιλη σου.............
τη μαλωνω οταν κανει βλακιτσες !απο αμελεια και αφηρημαδα τα κανει οχι απο κακια!!δεν ειναι κακη η ζουζουνα !
αν μιλαμε για την ιδια είναι το πιο καλοψυχο παιδι στην πιατσα την δερνει οντως καποιες φορες η αφηρημαδα και η αμελεια αυτά ομωσ την κανουνε πιο amateur φαση και πιο υπερκαυλα........τη μαλωνω οταν κανει βλακιτσες !απο αμελεια και αφηρημαδα τα κανει οχι απο κακια!!δεν ειναι κακη η ζουζουνα !
Εε καλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά η άποψή σας!
Του 5 την είχε πει ο «τσουβάλατζ», 6 την βαθμολόγησες εσύ, κοντά είστε.
Επιεικώς μετριότητα!
αν μιλαμε για την ιδια είναι το πιο καλοψυχο παιδι στην πιατσα την δερνει οντως καποιες φορες η αφηρημαδα και η αμελεια αυτά ομωσ την κανουνε πιο amateur φαση και πιο υπερκαυλα........
αυτο που παραθεσες δεν εχει δουλεια στο νημα μου!εχει νημα η ολγα να παραθεσεις και να πεις τις βλακειες σου!
6 με αριστα το 7 μηπως;
Κάτω από την Όλγα γράφει για σένα, ξύπνα!