Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
καλησπέρα kristiano επειδή τον γνησιο τον πορτογαλο τον ελεω ρομα πορτογαλο θα σε πειραζε να σε λεω και εσενα Ρομα δεν είναι κακο υποστηριζονται από τις τελευταίες κυβερνησεις στην χωρα μαςΕε καλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά η άποψή σας!
Του 5 την είχε πει ο «τσουβάλατζ», 6 την βαθμολόγησες εσύ, κοντά είστε.
Επιεικώς μετριότητα!
Για τα παλια μελη.Το 10 είναι το άριστα τύπε!
καλησπέρα kristiano επειδή τον γνησιο τον πορτογαλο τον ελεω ρομα πορτογαλο θα σε πειραζε να σε λεω και εσενα Ρομα δεν είναι κακο υποστηριζονται από τις τελευταίες κυβερνησεις στην χωρα μας
ΥΓ μην μου ξαναμιλήσεις κωλογυφτε.
το ξερω εξυπνε... το ειδα..!ξερεις η βαθμολογια παιζει αναλογα και το ποσο παλιο μελος εισαι... και αξιοπιστο βεβαια!!γτ απο λασπες και ψευτιες γεμισαμε...
Για τα παλια μελη.
Τα νεα πρεπει να αναπροσαρμοζουν την βαθμολογια τους.
Το είδα λέει!
Με την πρεσβυωπία τι να δεις ρε?
Τότε γατί έγραψες βάλτο στο νήμα της Όλγας?
Εσύ τον παίζεις γκόμενα του 9-10.
Η Όλγα δεν καβάλησε καλάμι! :S
καλησπέρα kristiano επειδή τον γνησιο τον πορτογαλο τον ελεω ρομα πορτογαλο θα σε πειραζε να σε λεω και εσενα Ρομα δεν είναι κακο υποστηριζονται από τις τελευταίες κυβερνησεις στην χωρα μας
ΥΓ μην μου ξαναμιλήσεις κωλογυφτε.
και εσυ που ξερεις αν ειμαι??ποτε το επεξα γκομενα του 9?? σε υπηρεσιες ναι του 10 ..σε εμφανιση ποτε? και εσυ τι ζορι τραβας..εδω εχετε βγαλει θεες αλλες και αλλες...εμενα σε πειραξε??? εγω ειμαι 30 η αλλη 46 ηλικιακα ειμαστε μακρυα για να συγκρινεις !!εισαι λιγο
υγ οι πρασινες ματαρες μ δεν εχουν πρεσβυωπια,,,
Ρε τύπισσα, 6 μέσο όρο έβαλε σε εμφάνιση στην 46αρα, 6 και σε σένα!
Στα 46 δεν θα βλέπεσαι!
γυφτακο κοψτο λιγο κάθε γυναικα είναι διαφορετικη,και η ζωη μιας καυλωτικης γυναικας δεν σταματάει ουτε στα 47 ουτε στα 57...αντε στο τσαντιρ μαχαλα σου τωρα.Ρε τύπισσα, 6 μέσο όρο έβαλε σε εμφάνιση στην 46αρα, 6 και σε σένα!
Στα 46 δεν θα βλέπεσαι!
και για μην σε αποκαλω πλεον γυφτο,σορρυ Ρομα ηθελα να πω αλλαξε το νικ ναιμ σου,γυφτακο κοψτο λιγο κάθε γυναικα είναι διαφορετικη,και η ζωη μιας καυλωτικης γυναικας δεν σταματάει ουτε στα 47 ουτε στα 57...αντε στο τσαντιρ μαχαλα σου τωρα.
Ρε τύπισσα, 6 μέσο όρο έβαλε σε εμφάνιση στην 46αρα, 6 και σε σένα!
Στα 46 δεν θα βλέπεσαι!
και για μην σε αποκαλω πλεον γυφτο,σορρυ Ρομα ηθελα να πω αλλαξε το νικ ναιμ σου,
αμα δεν κανει σεξ ας φαει καμμια χωριατικη και καλα......ο κριστιανο μας,τρολαρει! μην δινεις σημασια! αμα θα κανει σεξ θα ηρεμησει!
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή μερικών με τις βαθμολογίες, τους αριθμούς και τις κάθε λογής μεζούρες.
Το θέμα είναι η γάτα, να πιάνει τα ποντίκια. Είδαμε και κάτι νερόβραστες ινσταγκραμικές fitness μοντέλες, εμφάνισης του 9
που δεν ξέρουν ούτε καπότα να φορέσουν και ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα λόγω μόστρας. Ας μην μπερδεύουμε το vfm (value for money) με το vfv (value for vanity). Για βίωμα και για καύλα γίνεται λόγος, ανάμεσα σε ζωντανούς ανθρώπους.
Προτιμότερες, θεωρώ ότι είναι οι όποιες ατέλειες όταν ξέρεις ότι μέσα το αίμα βράζει και ιδρώνει η φανέλα, παρά η αψεγάδιαστη ομορφιά ενός βαλσαμωμένου πτώματος. Και στο φινάλε ο καθένας όπως τη βρίσκει. Προσωπικά, στη μέχρι τώρα διαδρομή μου, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τις έχω λάβει ακριβώς από 9άρια, που ανοίγεις την πόρτα και σου πέφτει η μασέλα, αλλά στον αγώνα σε παίρνει ο ύπνος από τη βαρεμάρα, ενώ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις τις έχω λάβει από κοπέλες που εκ πρώτης όψεως δεν μου γέμιζαν το μάτι. Ας μην κολλάμε σε νούμερα, για να μην γινόμαστε νούμερα και οι ίδιοι. Αλλού είναι το point.
Τέλος, θεωρώ ότι η Εύα είναι μια αξιόλογη περίπτωση, που όχι μόνο πιάνει τα ποντίκια, αλλά τα μασάει κιόλας, οπότε σε
καμμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι μετριότητα. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, μπορούν κάλλιστα να προσπεράσουν.
Για κάθε τρένο, υπάρχουν επιβάτες...
για να κλεισω για σημερα ,η ευα είναι πολλα περισοτερα από γατα που πιανει ποντικια ,είναι υπερσεξουαλικη,επικοινωνιακη.και γενικως μεγαλη καυαλα.......Δεν καταλαβαίνω την εμμονή μερικών με τις βαθμολογίες, τους αριθμούς και τις κάθε λογής μεζούρες.
Το θέμα είναι η γάτα, να πιάνει τα ποντίκια. Είδαμε και κάτι νερόβραστες ινσταγκραμικές fitness μοντέλες, εμφάνισης του 9
που δεν ξέρουν ούτε καπότα να φορέσουν και ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα λόγω μόστρας. Ας μην μπερδεύουμε το vfm (value for money) με το vfv (value for vanity). Για βίωμα και για καύλα γίνεται λόγος, ανάμεσα σε ζωντανούς ανθρώπους.
Προτιμότερες, θεωρώ ότι είναι οι όποιες ατέλειες όταν ξέρεις ότι μέσα το αίμα βράζει και ιδρώνει η φανέλα, παρά η αψεγάδιαστη ομορφιά ενός βαλσαμωμένου πτώματος. Και στο φινάλε ο καθένας όπως τη βρίσκει. Προσωπικά, στη μέχρι τώρα διαδρομή μου, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τις έχω λάβει ακριβώς από 9άρια, που ανοίγεις την πόρτα και σου πέφτει η μασέλα, αλλά στον αγώνα σε παίρνει ο ύπνος από τη βαρεμάρα, ενώ τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις τις έχω λάβει από κοπέλες που εκ πρώτης όψεως δεν μου γέμιζαν το μάτι. Ας μην κολλάμε σε νούμερα, για να μην γινόμαστε νούμερα και οι ίδιοι. Αλλού είναι το point.
Τέλος, θεωρώ ότι η Εύα είναι μια αξιόλογη περίπτωση, που όχι μόνο πιάνει τα ποντίκια, αλλά τα μασάει κιόλας, οπότε σε
καμμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι μετριότητα. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, μπορούν κάλλιστα να προσπεράσουν.
Για κάθε τρένο, υπάρχουν επιβάτες...
για να κλεισω για σημερα ,η ευα είναι πολλα περισοτερα από γατα που πιανει ποντικια ,είναι υπερσεξουαλικη,επικοινωνιακη.και γενικως μεγαλη καυαλα.......