κ παλι ζωγραφιζειςΣυμφωνω... άλλο γουστο..αλλο προσβαλω και λασπωνω ομως..
ετσι ακριβως οπως το ειπες
αλλα τι να κανουμε υπολογιστης βλεπεις πληκτρολογιο μαγκια κ εξατμιση
κ παλι ζωγραφιζειςΣυμφωνω... άλλο γουστο..αλλο προσβαλω και λασπωνω ομως..
Αναδουλειες εχουν εδω και καιροάρχισε η αναδουλειά...?
ποιος ο λόγος για κράξιμο ...?
άρχισε η αναδουλειά...?
ποιος ο λόγος για κράξιμο ...?
δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος άλλης μιας επίθεσης....Εγω ανον μου δεν εχω αναδουλεια..προβλημα οικογενειακό και αποχη για 2 μερες εχω..γιαυτο γραφω...
πέστα ρε Λουκά πέστα ρε αγόρι μΜια απορια εχω και θελω απαντηση απο τα ατομα που γραφουν και λενε οτι ειναι για 6 η Ευα.
Εστω οτι ειναι για 6.Για ποιο λογο ασχολειστε μαζι της εφοσον δεν σας ικανοποιει εμφανησιακα;Μηπως τελικα εξυπηρετειτε συμφεροντα;
σιγουρα δεν ειναι ωραιο ευα να προσβαλουν και να σε λασπωλογουν αλλα παντα οι πελατες και οι κοπελες εχουν διαφορετικη σκεψη και μυαλο
Λουκα σταματα!!χαχαχα .... δε θα ησυχάσω ποτε μαύτα που λες.... δε θα μου μιλαει καμίαΠαντως σημερα σε οποιοδηποτε χοτελ εβρισκε κανεις ευκολα δωματιο.Βλεπετε δε δουλευε η Ευαρα σημερα.
Πωπω εχω να παω σε Hotel απο τον Ιουνιο...
ουφ
εγκρινεται..!!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/171256_1500721205.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το βλεμα μου ειναι ακομα καλυτερο...
Εσυ να τους μιλας και να ξερεις στο τελος της ημερας κανεις ταμειο.Λουκα σταματα!!χαχαχα .... δε θα ησυχάσω ποτε μαύτα που λες.... δε θα μου μιλαει καμία
εγκρινεται..!!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/171256_1500721205.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:erection:
τζιμαρα σαν τους κυανόκρανους κάνεις....
τζιμαρα σαν τους κυανόκρανους κάνεις....
Δεν σας λαμβανω
ομιλειτε fm
Επειδή πραγματικά σε σέβομαι θα σου απαντήσω καθαρά.
Ωραία τα λες, προσυπογράφω.
Το θέμα είναι ότι η τύπισσα εδώ είχε καβαλήσει καλάμι και το έπαιζε γκομενάρα του 9-10.
Ο gianevan την είχε γράψει εμφάνιση 7,5 και παρεξηγήθηκε το δεσποινάριο: :o
Τώρα που παραδέχτηκε ότι η αξία της είναι στο 6 όλα καλά, cool!
Θα μου πεις τι να κάνει, ακόμα και ο σαβουρογάμης greekarmy, ίσα-ίσα την πέρασε την βάση.
Επίσης ποτέ δεν έγραψε κανείς ότι δεν τρώει ποντίκια. Και ποντίκια τρώει και πούτσες τρώει!
Άλλωστε όταν δεν μετρά κάποια εμφανισιακά τα δίνει όλα στο κρεβάτι, αλλιώς πάει αδιάβαστη.
Κατά τα άλλα δεν θέλω να επεκταθώ.
Στο έγραψα και τις προάλλες, κρύβε λόγια.
Η δεσποινίς στα 30φεύγα προς 40έλα, δεν φύτρωσε ξαφνικά στο bou, είναι γνωστή στην πιάτσα! ;)