Επισκέπτης
α δεν τα μπορω και τα πολλα γκαζια στο σεξ.. γέρος ανθρωπος
Εγω θελω και ακτινογραφία θωρακος!!!!
Χε χε
ναι...και υπερυχογραφημα αμυγδαλων θα σας στειλω... και πανοραμικη ανω κατω γναθου..!!
Οτι στελνεις καλό ειναι
βγάλε και για τα αυτια ευακι και φυσικα και για τα δακτηλα χεριων και ποδιών χαχχαχαχχαχ ελπιζω με το αλλο που έγραψες να μην ειναι σοβαρόναι...και υπερυχογραφημα αμυγδαλων θα σας στειλω... και πανοραμικη ανω κατω γναθου..!!
βγάλε και για τα αυτια ευακι και φυσικα και για τα δακτηλα χεριων και ποδιών χαχχαχαχχαχ ελπιζω με το αλλο που έγραψες να μην ειναι σοβαρό
τεραστιες κουβεντεςθα δειξει... ομως ρε παιδια οταν καποιος μπαινει σε κολονοσοκομεια για επισκεψη οπως εγω σημερα...εκει καταλαβαινει τον ανθρωπινο πονο!μια φορα το μηνα επισκεφθειτε τα εκτακτα το κατ κτλ νοσοκομεια και μετα τσακωθειτε για μαλακιες...
θα δειξει... ομως ρε παιδια οταν καποιος μπαινει σε κολονοσοκομεια για επισκεψη οπως εγω σημερα...εκει καταλαβαινει τον ανθρωπινο πονο!μια φορα το μηνα επισκεφθειτε τα εκτακτα το κατ κτλ νοσοκομεια και μετα τσακωθειτε για μαλακιες...
τεραστιες κουβεντες
ποσο δικιο
η πραγματικη ζωη δυστηχως η ευτηχως ειναι σκληρη
ανεβηκες πολυ μ'αυτο που εγραψες
ευγε
μερικες φορες λεει και σωστα πραγματα η χαζη-γλωσσου ευα30..ειδες?? καλη και η καβλαντα αλλα και η ουσια καλυτερη!
σωστά μιλάς Ευάκι, αλλά μην το βαρύνουμε άλλο πέτα μια φωτό να το χαλαρώσουμε λίγο...
γεια σου Ευάκι με την καυλοκωλάρα σου....
μερικες φορες λεει και σωστα πραγματα η χαζη-γλωσσου ευα30..ειδες?? καλη και η καβλαντα αλλα και η ουσια καλυτερη!
Εμ για χαζη γλωσσου σε εχουν
Γιαυτο σου γραφουν κριτικη μια φορα το μηνα.
Δινε τωρα εσυ φωτος στον κοσμο τον αχαριστο.
Αλλες εχουν την ευνοια