anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
οκ ας πούμε ότι είναι πρώτα τα γραφεία....κανεις λαθος φυσικα
Τωρα μπορει να γινω και πουα,,, αλλα δε βαριεσαι
οι ανεξάρτητες τι είναι ?....διακοσμητικές...?
οκ ας πούμε ότι είναι πρώτα τα γραφεία....κανεις λαθος φυσικα
Τωρα μπορει να γινω και πουα,,, αλλα δε βαριεσαι
οκ ας πούμε ότι είναι πρώτα τα γραφεία....
οι ανεξάρτητες τι είναι ?....διακοσμητικές...?
Δλδ απο ολο το σαιτ στην αφεντια μου υπάρχει τεχνικο ζητημα;
Εμενα μου εχει δωθει η εντυπωση οτι οι ανεξαρτητες ειναι αναλογα ποσο υπακουα κοριτσακια ειναι.
καθε ανεξαρτητη και αλλη περιπτωση.
Μπορει και να κανω λαθος... αλλα αυτο φαινεται προς τα εξω
Δεν νομίζω. Ολα οσα θελουν εγκριση παίρνουν χρονο. Εγω ειχα κανει ενα απλό σχόλιο κατω απο μια κριτική, που και αυτο θελει έγκριση, και 3 μέρες δεν ειχε ανέβει ακόμα. Νομιζα οτι ειχε σβησει. Κοιταω μετα απο καμμια βδομάδα και το ειδα.
Αν μπορει να βοηθησει καπου, μπορω να κανω αναφορα το σχόλιο που λέει για την καθυστερηση στις κριτικες.Σε βολεύει κατι τετοιο;
Κανε οτι θες δε μπορω να σου υποδείξω..απλα απορώ κ εγω με αυτα που λέγονται σημερα.. δε με βολευει τπτ μονο η διαφάνεια σε ολα..
Κοβεις πολλα μεροκαματα κοριτσι και αυτο δεν αρεσει σε πολλους και αρεσει σε ακομα περισσοτερους
και όμως υπάρχει....Τπτ δεν βοηθαει
εδω απλα συζηταμε δεν ψαχνουμε να βρουμε την λυση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
Ενταξει βρειτε τηνκαι όμως υπάρχει....
Και ομως συμβαινει κοριτσαρε γιατι εχεις ολο το πακετο που δε το βρισκει κανεις ευκολα.Δεν ειμαι χαιρεκακη..ουτε θελω να συμβαίνει αυτο...εύχομαι ολες οι κοπελες να δουλεύουν..δυσκολοι καιροί..ουτε για ανταγωνισμο πλεον..λαος εξω πολύς
Ακόμα ασχολία με τα καμμένα
Να μαζέψουμε υπογραφές κ να κάνουμε υπόμνημα στον αντισθενη λέω εγώ
that's my girl!!!!Χαχαχαχαχα ρε ξεκολατε,φορτωμενος θα ναι και αυτος!! Δε με απασχολουν οι κριτικές ειπαμε..χαλαρωστε
Είναι λογικό να ανεβαίνουν από τα γραφεία πιο εύκολα οι κριτικες. γιατί πληρώνουν διαφήμιση . Τώρα δεν γνωρίζω αν η Εύα πληρώνει για να διατηρεί το νήμα της. Πάντως έχει ξαναγραφτεί αυτό οπότε οι διαχειριστές πρέπει να πάρουν θέση γιατί σε όλες τις ανεξάρτητες ανεβαίνουν κανονικά νομίζω οι κριτικές
Είναι λογικό να ανεβαίνουν από τα γραφεία πιο εύκολα οι κριτικες. γιατί πληρώνουν διαφήμιση . Τώρα δεν γνωρίζω αν η Εύα πληρώνει για να διατηρεί το νήμα της. Πάντως έχει ξαναγραφτεί αυτό οπότε οι διαχειριστές πρέπει να πάρουν θέση γιατί σε όλες τις ανεξάρτητες ανεβαίνουν κανονικά νομίζω οι κριτικές