Ποια είναι η πιο extreme φαντασίωση που έχετε;
Αμαρτία εξομολογούμενη παύει να είναι αμαρτία αλλά τέλος πάντων...
Η φαντασίωση μου είναι μια επανάληψη του παρακάτω αλλά με αρκετές νέες λεπτομέρειες που θα ήθελα να προσθέσω...
Προ 3ετίας ήμουν με μια κοπέλα (σχετικά εμφανίσιμη) που είχαμε γνωριστεί μέσω site γνωριμιών και καταλήξαμε να γίνουμε fuck buddies (λογικά τον ξέρετε οι περισσότεροι τον όρο αλλά για τους λοιπούς αφορά φιλική σχέση ανάμεσα στα 2 φύλλα με σκοπό και μόνο το sex).
Μετά τις πρώτες 2-3 επαφές που έσπασε και ο πάγος, αποφασίσαμε να διευρύνουμε λίγο τους ορίζοντες μας και να κάνουμε πράγματα που πάντα θέλαμε αλλά κολλούσαμε να τα πούμε στις σχέσεις μας.. Άπο εκεί και πέρα έγινε ο χαμός... μία φορά την εβδομάδα συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου όπου μετά τα προκαταρκτικά που αφορούσαν ένα 2ωρο role play κάναμε ότι μας ερχόταν.. τι να φωνάζουμε γυναίκα (επί πληρωμή) και η δικιά μου να τις λέει τι και πως να της το κάνω, τη να φωνάζουμε άνδρα (πάλι επί πληρωμή,) για να την παίρνει και εγώ να κοιτάω (είχε παλαιότερη άσχημη εμπειρία σε παρτούζα με 2 άνδρες και αισθανόταν μεγαλύτερη ασφάλεια μάλλον).
Σε γενικές γραμμές και για να μην κουράζω, για τον επόμενο χρόνο έγινε της ανωμαλίας πάντα με μικρά ¨σχήματα¨ των 2-4 ατόμων με εξειδίκευση στο role play...
Το καλό είναι ότι έκανα οτιδήποτε είχα έως τότε απωθημένο, το κακό είναι ότι ξεπαραδιάστηκα αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων φωνάζαμε επαγγελματίες...
Αν μπορούσα πάντως να βγάλω ένα συμπέρασμα από την παραπάνω εμπειρία αυτό θα ήταν ότι για τις καλύτερες φαντασιώσεις πρέπει να βρεις άνθρωπο που να μην έχεις σχέση (για να μην ντρέπεσαι) αλλά να τον γνωρίζεις αρκετά ώστε να τον εμπιστεύεσαι και να μπορείς να λες ναι σε αυτά που σου αρέσουν και όχι σε αυτά που δεν σου αρέσουν...