Ritaki Piperaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μια από τις φαντασιώσεις μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένη από 3-4 άντρες και να τους βλέπω να την παίζουνε και εγώ να παίζω μόνη μου..
Μια από τις φαντασιώσεις μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένη από 3-4 άντρες και να τους βλέπω να την παίζουνε και εγώ να παίζω μόνη μου..
στο νταρκ σαν ειχα παει πριν πολλα χρονια.στα αλαλ νταρκαδικα δνε εχω παει.θα ηθελα πολυ να πηγαινα παντως παλι νταρκ σαν αλλα πολυ θελω να παω και στα αλλα στο γκαζι.οψομεθα...γαμβετα 5 και θεμιστοκλεους εξαρχεια. τους εχει ξεκολλησει η ταμπελα βεβαια, αλλα θα το καταλαβεις. στο νταρκ σαν στο περιστερι μην πας καλυτερα δε θα την παλεψεις..
Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά γιατί πάω να φάω τώρα.
NA ΕΧΕΙ και μπαρα στη μεση το σπεις σιπ η σκετο?Να πάω σε Ρωσικό διαστημικό σταθμό και να πηδήξω τις ρωσίδες κοσμοναύτριες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.
στο τελος θα τους χαρισεις τη ζωη τυπεη δικη μου φαντασιωση ειναι να πηδηξω ολα τα θηλυκα στο σοι μου, μικρα και μεγαλα
και σε καποια απο αυτα που δεν τα γουσταρω να τα χτυπαω κιολας την ωρα που τα γαμαω
:2funnyΕκεινη να παιζει τη Μοσχουλα απο το ''ονειρο στο κυμα'' του
Παπαδιαμαντη και γω να τη παιρνω ματι,ενω κανει μπανιο
στη θαλασσα.Μολις παει να πνιγει σαν David Hasselhoff
στο Baywatch ορμαω στη θαλασσα να τη σωσω..Στο τελος με
βγαζει αυτη απο τη θαλασσα μιας και δε ξερω κολυμπι..
πρέπει να diavzeis poll μεσαιωνικά μυθιστορήματα τυπέ...λες na ήσουν ιππότης στη προηγουμενη ζωή?κάτσε a πει και ο bold που είναι ειδικός σε αυτάΓεια σας είμαι νέος στο site, και θεώρησα να να κάνω ένα θέμα που θα βοηθούσε και άνδρες συναγωνιστές και γυναίκες.
για να ξεκινίσω την συζήτηση μεγάλη μου επιθημία είναι να πηδήξω μία γκόμενα φορώντας μία πλήρης μεσσαιωνική πανοπλία(ανοίγωντας μόνο τον "προστάτη" του πιο σημαντικού ανδρικού σημείου) [URL unfurl="true"]http://io9.com/5437565/theres-nothing-like-sex-with-your-armor-on-%5Bnsfw%5D[/url]
είμαι από τους πιο πορωμένους ανθρώπους με το μεσσαίωνα που μπορείς να βρεις σε 2 ζωές (όχι λόγο video games αλλά από προσωπική βίδα ) και ναι διαβάζω μεσσαιωνική επική ποίηση θέλω το αυθεντικό το πράμαπρέπει να diavzeis poll μεσαιωνικά μυθιστορήματα τυπέ...λες na ήσουν ιππότης στη προηγουμενη ζωή?κάτσε a πει και ο bold που είναι ειδικός σε αυτά
Γκοκα κολλλα σε μεγάλον μπουκαλιν σου προσεφεραν στην Τσίπρον?Για μεσημεριανό έφαγα κεφτεδάκια με πατάτες. Λοιπόν συνεχίζω. Την ημέρα της αναχώρησης από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα, να πάρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης το λεωφορείο 78 προς Αεροδρόμιο. Στο λεωφορείο να καθίσω δίπλα σε μια γλυκιά Θεσσαλονικιά γριά, η οποία να καβλώνει με τους νέους, να γνωριστούμε και να με χουφτώνει ασύστολα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ, να σκέφτομαι τις ωραίες πολυκαβλωτικές στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα και να κάθομαι προσευχόμενος με σταυρωμένα τα χέρια. Στο αεροπλάνο να έχω την τύχη να δουλεύει μια αεροσυνοδός έτοιμη προς συνταξιοδότηση, η οποία να φαίνεται τουλάχιστον 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από τα πολλά γαμήσια με τους πιλότους. Να με δει στενοχωρημένο, να με ρωτήσει "Τι έχετε;" και να της εξηγήσω χουφτώνοντας τα βραχιόλια της, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να μεταναστεύσω. Αυτή να μου χαϊδεύει με το ένα χέρι το ιδρωμένο και τρεμάμενο χέρι μου από τη συναισθηματική φόρτιση και με το άλλο να με χαϊδεύει στο κεφαλάκι. Τότε εγώ να κατευθυνθώ προς την τουαλέτα του αεροπλάνου, να της κλείσω το μάτι και αυτή να πιάσει το νόημα και να μου πάρει την κλασσική πίπα στην τουαλέτα, έχοντας όλους τους άλλους επιβάτες να περιμένουν για να καταουρίσουν ή να χέσουν. Κατόπιν να συνέρχομαι και να τραγουδάω δυνατά στο αεροπλάνο ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, το "Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες", να με χειροκροτάει όλο το αεροπλάνο και μια Κύπρια γριά να μου φιλάει το χέρι προσκυνώντας με για το ταλέντο μου και εγώ να της δίνω αυτόγραφο και το κινητό μου. Άχα κουλό ε; ...
Για μεσημεριανό έφαγα κεφτεδάκια με πατάτες. Λοιπόν συνεχίζω. Την ημέρα της αναχώρησης από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα, να πάρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης το λεωφορείο 78 προς Αεροδρόμιο. Στο λεωφορείο να καθίσω δίπλα σε μια γλυκιά Θεσσαλονικιά γριά, η οποία να καβλώνει με τους νέους, να γνωριστούμε και να με χουφτώνει ασύστολα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ, να σκέφτομαι τις ωραίες πολυκαβλωτικές στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα και να κάθομαι προσευχόμενος με σταυρωμένα τα χέρια. Στο αεροπλάνο να έχω την τύχη να δουλεύει μια αεροσυνοδός έτοιμη προς συνταξιοδότηση, η οποία να φαίνεται τουλάχιστον 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από τα πολλά γαμήσια με τους πιλότους. Να με δει στενοχωρημένο, να με ρωτήσει "Τι έχετε;" και να της εξηγήσω χουφτώνοντας τα βραχιόλια της, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να μεταναστεύσω. Αυτή να μου χαϊδεύει με το ένα χέρι το ιδρωμένο και τρεμάμενο χέρι μου από τη συναισθηματική φόρτιση και με το άλλο να με χαϊδεύει στο κεφαλάκι. Τότε εγώ να κατευθυνθώ προς την τουαλέτα του αεροπλάνου, να της κλείσω το μάτι και αυτή να πιάσει το νόημα και να μου πάρει την κλασσική πίπα στην τουαλέτα, έχοντας όλους τους άλλους επιβάτες να περιμένουν για να καταουρίσουν ή να χέσουν. Κατόπιν να συνέρχομαι και να τραγουδάω δυνατά στο αεροπλάνο ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, το "Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες", να με χειροκροτάει όλο το αεροπλάνο και μια Κύπρια γριά να μου φιλάει το χέρι προσκυνώντας με για το ταλέντο μου και εγώ να της δίνω αυτόγραφο και το κινητό μου. Άχα κουλό ε; ...