Νέα

Extreme φαντασιώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μια από τις φαντασιώσεις μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένη από 3-4 άντρες και να τους βλέπω να την παίζουνε και εγώ να παίζω μόνη μου..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν την λεω,ντρεπομαι. :<

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μια από τις φαντασιώσεις μου είναι να είμαι περιτριγυρισμένη από 3-4 άντρες και να τους βλέπω να την παίζουνε και εγώ να παίζω μόνη μου..

... και οι αλλοι 3-4 εχεις την εντυπωση οτι απλα θα καθοντε και θα την παιζουν?

Vergil

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκεινη να παιζει τη Μοσχουλα απο το ''ονειρο στο κυμα'' του
Παπαδιαμαντη και γω να τη παιρνω ματι,ενω κανει μπανιο
στη θαλασσα.Μολις παει να πνιγει σαν David Hasselhoff
στο Baywatch ορμαω στη θαλασσα να τη σωσω..Στο τελος με
βγαζει αυτη απο τη θαλασσα μιας και δε ξερω κολυμπι..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γαμβετα 5 και θεμιστοκλεους εξαρχεια. τους εχει ξεκολλησει η ταμπελα βεβαια, αλλα θα το καταλαβεις. στο νταρκ σαν στο περιστερι μην πας καλυτερα δε θα την παλεψεις..
στο νταρκ σαν ειχα παει πριν πολλα χρονια.στα αλαλ νταρκαδικα δνε εχω παει.θα ηθελα πολυ να πηγαινα παντως παλι νταρκ σαν αλλα πολυ θελω να παω και στα αλλα στο γκαζι.οψομεθα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.636
Πόντοι
2.637
Ενα θρεντ που πιστευω οτι λειπει απο το σαιτ....

Προσωπικη μου φαντασιωση ...

Να ριχνω μελι, σιροπι, σαντυγι, κρασι η σαμπανια (οχι ολα μαζι) σε σημεια του σωματος της και να τα γλυφω
Ειμαι καλοφαγας τι να κανουμε ?

Αλλη μου φαντασιωση ειναι να ειναι ντυμενη σεξυ καλογρια η βαμπιρ ....
Ανατριχιασα πρωι πρωι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχω σκεφτει αλλες..... αλλα τρογωντας ερχεται η ορεξη !!!!!

Παραθεστε κι εσεις τις φαντασιωσεις σας  
Σαμπως και θα πραγματοποιηθουν σε ολους μας ?
Ας ονειρευτουμε και λιγο τουλαχιστον......

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ έχω την εξής φαντασίωση:
Θέλω να με πάρουν για δουλειά στην Κύπρο και να βγάλω αεροπορικό εισιτήριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ. Τρεις μέρες πριν την αναχώρηση, να πάρω από Αθήνα το πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Η ημέρα να είναι ηλιόλουστη με θερμοκρασία τουλάχιστον 20 βαθμούς για καλύτερη στύση. Στο λεωφορείο να κάθεται δίπλα μου, μια 80χρονη χήρα, με σέξυ χρυσά κοσμήματα και με σημαντικές δυσκολίες στη βάδιση. Εγώ να της κρατάω το χέρι κάθε φορά που το λεωφορείο κάνει στάση για καφέ και κατά τη διάρκεια της διαδρομής να της κάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα stamp κατά τη διάρκεια της συζήτησης και αυτή να τα δέχεται αβίαστα και με ευχαρίστηση. Το βράδυ της ίδιας μέρας να πάω στο μπουρδελάκι της οδού Βόλβης, από όπου έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια 60χρονη ιερόδουλη με βυζί πέτρα (και ελπίζω να φοράει και κανένα ριγκάκι). Το ίδιο βράδυ να βλέπω τη διπλανή μου από το ΚΤΕΛ στο δρόμο, να της προτείνω να έρθει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να μου κάνει λίγη παρέα με το πρόσχημα της μοναξιάς, αυτή να δέχεται αβίαστα, να της ρίξω παραδοσιακό κινέζικο χούφτωμα και να βαρέσω μια σπέσιαλ μακακία μπροστά της και αυτή να ευχαριστηθεί το θέαμα και να ανταλλάξουμε τηλέφωνα. Την επόμενη μέρα να παίρνω τα ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (εκεί έχω ξαδέρφια) και κάθεται δίπλα μου μια 70άρα με σέξυ φούστα, παρδαλά ρούχα και χρυσά κοσμήματα και να κάνουμε μια απολαυστικότατη γνωριμία με συνεχή stamp. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να υποκριθώ ότι αισθάνομαι αδιάθετος, να της ζητήσω να μου κρατάει το χέρι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής για αισθανθώ καλύτερα και αυτή να έχει τον Άρη της στους Ιχθύς και να ανταποκρίνεται άμεσα. Το βράδυ της ίδιας μέρας να κάνω στουντιότσαρκα στη Θεσσαλονίκη και η τσατσά να είναι ευγενική, να φοράει φούστα και κοσμήματα και να δεχτεί κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης με την πουτάνα να είναι και αυτή ντυμένη στο δωμάτιο και να της χουφτώνω τα ριγκάκια της και το καλτσονάκι της. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά γιατί πάω να φάω τώρα.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Για μεσημεριανό έφαγα κεφτεδάκια με πατάτες. Λοιπόν συνεχίζω. Την ημέρα της αναχώρησης από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα, να πάρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης το λεωφορείο 78 προς Αεροδρόμιο. Στο λεωφορείο να καθίσω δίπλα σε μια γλυκιά Θεσσαλονικιά γριά, η οποία να καβλώνει με τους νέους, να γνωριστούμε και να με χουφτώνει ασύστολα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ, να σκέφτομαι τις ωραίες πολυκαβλωτικές στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα και να κάθομαι προσευχόμενος με σταυρωμένα τα χέρια. Στο αεροπλάνο να έχω την τύχη να δουλεύει μια αεροσυνοδός έτοιμη προς συνταξιοδότηση, η οποία να φαίνεται τουλάχιστον 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από τα πολλά γαμήσια με τους πιλότους. Να με δει στενοχωρημένο, να με ρωτήσει "Τι έχετε;" και να της εξηγήσω χουφτώνοντας τα βραχιόλια της, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να μεταναστεύσω. Αυτή να μου χαϊδεύει με το ένα χέρι το ιδρωμένο και τρεμάμενο χέρι μου από τη συναισθηματική φόρτιση και με το άλλο να με χαϊδεύει στο κεφαλάκι. Τότε εγώ να κατευθυνθώ προς την τουαλέτα του αεροπλάνου, να της κλείσω το μάτι και αυτή να πιάσει το νόημα και να μου πάρει την κλασσική πίπα στην τουαλέτα, έχοντας όλους τους άλλους επιβάτες να περιμένουν για να καταουρίσουν ή να χέσουν. Κατόπιν να συνέρχομαι και να τραγουδάω δυνατά στο αεροπλάνο ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, το "Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες", να με χειροκροτάει όλο το αεροπλάνο και μια Κύπρια γριά να μου φιλάει το χέρι προσκυνώντας με για το ταλέντο μου και εγώ να της δίνω αυτόγραφο και το κινητό μου. Άχα κουλό ε; :2funny: :2funny: :2funny:...

mnmnmn

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
η δικη μου φαντασιωση ειναι να πηδηξω ολα τα θηλυκα στο σοι μου, μικρα και μεγαλα

και σε καποια απο αυτα που δεν τα γουσταρω να τα χτυπαω κιολας την ωρα που τα γαμαω

Επισκέπτης
η δικη μου φαντασιωση ειναι να πηδηξω ολα τα θηλυκα στο σοι μου, μικρα και μεγαλα

και σε καποια απο αυτα που δεν τα γουσταρω να τα χτυπαω κιολας την ωρα που τα γαμαω
στο τελος θα τους χαρισεις τη ζωη τυπε :think:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εκεινη να παιζει τη Μοσχουλα απο το ''ονειρο στο κυμα'' του
Παπαδιαμαντη και γω να τη παιρνω ματι,ενω κανει μπανιο
στη θαλασσα.Μολις παει να πνιγει σαν David Hasselhoff
στο Baywatch ορμαω στη θαλασσα να τη σωσω..Στο τελος με
βγαζει αυτη απο τη θαλασσα μιας και δε ξερω κολυμπι..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
aksios!

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
σταματείστε μερικοί τα ναρκωτικά ,δεν φτάνουν για όλους!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Γεια σας είμαι νέος στο site, και θεώρησα να να κάνω ένα θέμα που θα βοηθούσε και άνδρες συναγωνιστές και γυναίκες.
για να ξεκινίσω την συζήτηση μεγάλη μου επιθημία είναι να πηδήξω μία γκόμενα φορώντας μία πλήρης μεσσαιωνική πανοπλία(ανοίγωντας μόνο τον "προστάτη" του πιο σημαντικού ανδρικού σημείου) [URL unfurl="true"]http://io9.com/5437565/theres-nothing-like-sex-with-your-armor-on-%5Bnsfw%5D[/url]

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Γεια σας είμαι νέος στο site, και θεώρησα να να κάνω ένα θέμα που θα βοηθούσε και άνδρες συναγωνιστές και γυναίκες.
για να ξεκινίσω την συζήτηση μεγάλη μου επιθημία είναι να πηδήξω μία γκόμενα φορώντας μία πλήρης μεσσαιωνική πανοπλία(ανοίγωντας μόνο τον "προστάτη" του πιο σημαντικού ανδρικού σημείου) [URL unfurl="true"]http://io9.com/5437565/theres-nothing-like-sex-with-your-armor-on-%5Bnsfw%5D[/url]
πρέπει να diavzeis poll μεσαιωνικά μυθιστορήματα τυπέ...λες na ήσουν ιππότης στη προηγουμενη ζωή?κάτσε a πει και ο bold που είναι ειδικός σε αυτά

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
πρέπει να diavzeis poll μεσαιωνικά μυθιστορήματα τυπέ...λες na ήσουν ιππότης στη προηγουμενη ζωή?κάτσε a πει και ο bold που είναι ειδικός σε αυτά
είμαι από τους πιο πορωμένους ανθρώπους με το μεσσαίωνα που μπορείς να βρεις σε 2 ζωές  :2funny: (όχι λόγο video games αλλά από προσωπική βίδα :idiot:) και ναι διαβάζω μεσσαιωνική επική ποίηση θέλω το αυθεντικό το πράμα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Για μεσημεριανό έφαγα κεφτεδάκια με πατάτες. Λοιπόν συνεχίζω. Την ημέρα της αναχώρησης από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα, να πάρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης το λεωφορείο 78 προς Αεροδρόμιο. Στο λεωφορείο να καθίσω δίπλα σε μια γλυκιά Θεσσαλονικιά γριά, η οποία να καβλώνει με τους νέους, να γνωριστούμε και να με χουφτώνει ασύστολα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ, να σκέφτομαι τις ωραίες πολυκαβλωτικές στιγμές που πέρασα στην Ελλάδα και να κάθομαι προσευχόμενος με σταυρωμένα τα χέρια. Στο αεροπλάνο να έχω την τύχη να δουλεύει μια αεροσυνοδός έτοιμη προς συνταξιοδότηση, η οποία να φαίνεται τουλάχιστον 10-15 χρόνια μεγαλύτερη από τα πολλά γαμήσια με τους πιλότους. Να με δει στενοχωρημένο, να με ρωτήσει "Τι έχετε;" και να της εξηγήσω χουφτώνοντας τα βραχιόλια της, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αναγκάζομαι να μεταναστεύσω. Αυτή να μου χαϊδεύει με το ένα χέρι το ιδρωμένο και τρεμάμενο χέρι μου από τη συναισθηματική φόρτιση και με το άλλο να με χαϊδεύει στο κεφαλάκι. Τότε εγώ να κατευθυνθώ προς την τουαλέτα του αεροπλάνου, να της κλείσω το μάτι και αυτή να πιάσει το νόημα και να μου πάρει την κλασσική πίπα στην τουαλέτα, έχοντας όλους τους άλλους επιβάτες να περιμένουν για να καταουρίσουν ή να χέσουν. Κατόπιν να συνέρχομαι και να τραγουδάω δυνατά στο αεροπλάνο ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, το "Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες", να με χειροκροτάει όλο το αεροπλάνο και μια Κύπρια γριά να μου φιλάει το χέρι προσκυνώντας με για το ταλέντο μου και εγώ να της δίνω αυτόγραφο και το κινητό μου. Άχα κουλό ε; :2funny: :2funny: :2funny:...
Γκοκα κολλλα σε μεγάλον μπουκαλιν σου προσεφεραν στην Τσίπρον?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

και μετά κάποιοι με λένε περίεργο που θέλω να γαμήσω φορώντας μεσσαιωνική πανοπλία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom