Νέα

Extreme φαντασιώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
αγριο ξεσκισμα στη φυση.βεβαια στο 3ο κλιπ με χαλαει λιγο το μαλλι της.
λες το μωρο να γαμηθηκε μετα απο καθε γυρισμα,με τα μοντελα?
κοιτα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι φανατικοι τ ειδους τετοια μοντελα...αλλα πιστευω ολο και κατι θα επαιξε δεν μπορει...]τυπε ερωτηση με τη εσωρουχα θα την γουσταρες?

Επισκέπτης
κοιτα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι φανατικοι τ ειδους τετοια μοντελα...αλλα πιστευω ολο και κατι θα επαιξε δεν μπορει...]τυπε ερωτηση με τη εσωρουχα θα την γουσταρες?
εννοειται και με τα εσωρουχα

Επισκέπτης
κοιτα τι σκεφτομαι οτι μπορει να εγινε με την μαριαντα και τα μοντελα.
στο τριτο βιντεο κλιπ,μαλλον θα την πηδηξε αγρια στην φυση ή στο αυτοκινητο,καμια πιπα απο μαριαντακι,γλυφομουνι απο τον αλλον κλπ.
στο δευτερο,ο τυπας αμα ηταν δεμενος,ημιγυμνος και ειχε μια τετοια καυλα απο πανω του, μετα θα την ξέσκισε.
στο πρωτο,ο τυπος αν δεν κανω λαθος,ειναι ολογυμνος(αν κανω λαθος διορθωσε με) και η πιεριδη θα τον ειδε σιγουρα καυλωμενο,ενω οταν τον ξαπλωνει φαινεται να οτι η ιδια γουσταρει.μου φαινεται οτι τον συγκεκριμενο,μετα θα τον εδεσε και θα του εκανε τρελα κολπα.
εικασιες βεβαια ολα αυτα.

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Ηξερα βρε παιδια μια γυαναικα η οποια εαν θα την ζωγραφιζα θα ηταν  η εικονα της μια φαντασιωση......

Τι ειπες ρε φίλε τωρα πωωωω αρχοντας

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμένα θα μου άρεσε να παίρνω μάτι, κάποιο ζευγάρι από αυτά που πάνε στα ξενοδοχεία :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom