Νέα

Extreme φαντασιώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι 2 φαντασιωσεις που θα γραψω ειναι με ξενες επωνυμες.Στην μια κυριαρχος,βασιζομενος σε σκληρες τσοντες,στην αλλη υποταγμενος,βασιζομενος στο κλιπ του μεινε διπλα μου απο πιεριδη.
H μια φαντασιωση μου ειναι με την Megan Fox.Ειμαστε στο σπιτι της και στο ακριβως απεναντι μενει ο πρωην της.Ερχεται για παρηγορια σε εμενα γιατι ο πρωην της την κερατωσε.Ξεκιναμε την βραδια με λιγο αλκοολ,δινουμε γλωσσοφιλα,της πιανω κωλο και μπουτια,κολακευεται και μετα μου παιρνει πιπα.Με ρωταει αν θελω να την γαμησω.Της λεω ναι,αλλα σε οποιες στασεις θελω εγω και οτι θα εχω το πανω χερι.Της κανω γλυφομουνι με πολλη τρελα και στη συνεχεια την βαζω στα 4,την γαμαω ασταματητα,ενω απεναντι ο πρωην της βλεπει και του τρεχουν τα σαλια.Συνεχιζουμε αλλαζοντας στασεις,πιο συγκεκριμενα,ορθιο,ιεραποστολικο,την Megan στο τραπεζι ξαπλωμενη,και να την χυνω στο μπουστο της.Βλεπει και η (νυν) γκομενα του τυπου απεναντι πως γαμαω την αλλη και ερχεται και αυτη απο το σπιτι.Θελει να την γαμησω και της λεω οτι και στη αλλη.Κανουμε τριο και ξεσκιζω και τις 2 γκομενες.Την γαμαω και αυτην στις ιδιες στασεις ενω η Fox με φιλαει στο στομα.Δενω την Megan Στο κρεβατι και την αλλη στον καναπε.Την μια την γαμαω απο μπρος και την αλλη απο πισω  Και στο τελος κοιμομαστε μαζι και οι τρεις
Η αλλη ειναι με την Carmen Electra.Mετακομιζει απεναντι μου και ειναι παντα ντυμενη προκλητικα.Ενα βραδυ με προσκαλει σπιτι για ποτο.Εγω πηγαινω και την βλεπω ντυμενη οπως ακριβως στο link:
Και παιζουμε μετα ενα παιχνιδι γνωσεων οπου οποιος κανει λαθος σε καθε ερωτηση,θα βγαζει και απο ενα ρουχο.Ο νικητης θα ηταν ο αφεντης μετα στην ερωτικη επαφη.Εγω απαντουσα λαθος επιτηδες γιατι την ηθελα αφεντρα και στο τελος εμεινα με το εσωρουχο.Η Carmen απαντησε σε ολες σωστα,αλλα δεν ειχε και τιποτα ουσιαστικα να βγαλει.Μου βγαζει το μποξερακι και με βλεπει καυλωμενο.Xορευει αισθησιακα και εγω την πιανω και την φιλαω.Μετα με δενει ολογυμνο στην καρεκλα και με καβαλαει.Αμεσως μετα με δενει στον τοιχο,οπου μου τον παιζει αργα και βασανιστικα,ενω μου δινει γλωσσοφιλα.Χυνω τοσο πολυ με τον τροπο που μου τον παιζει ωστε να νιωθω πονο.Στη συνεχεια παμε στην κρεβατοκαμαρα της,οπου με δενει και εκει,παλι ολογυμνο,φερνει μια πιατελα απο φρουτα,μπαινει απο πανω μου,βαζει κοντα στο προσωπο που τα βυζια της για να τα γλειψω.Αρχιζει και μου χαιδευει τα αρχιδια,με ταιζει με λιγα φρουτα,ενω αργοτερα ξεκινα και με φιλαει με πολυ παθος,βγαζοντας μια κραυγη ''μμμμμμμμμμμ'' ηδονικη ενω που και που μου δινει μικρα δαγκωματακια.Με φιλαει παντου,με γλειφει,βαζει τον κωλο της στο καυλι μου και την γαμαω.Της λεω,εχω γαμηθει στις μαλακιες για εσενα.Εχω χασει για εσενα πολυ σπερμα.Μου απανταει,θα το χασεις ολο!!!!!

Επισκέπτης
Φαντασιωση με την Monica Bellucci.Δουλευω στο σπιτι της,και απο ολο το υπηρετικο προσωπικο,με γουσταρει και το δειχνει με τροπο.Γουσταρει τρελα να πινει αλκοολ και απαιτει εγω να την σερβιρω!Ενα βραδυ,εχω αυπνιες και τριγυρναω.Η Μοnica ντυμενη με κοκκινο φορεμα,μου προσφερει ποτο,μιλαμε λιγη ωρα και μετα με γδυνει,φιλιομαστε ενω μου κρατα τον πουτσο,μετα της σκιζω το φορεμα,την ξαπλωνω,της γλειφω το βυζι και την γαμαω στον καναπε.Ακολουθει γλυφομουνι και πιο μετα μου παιρνει πιπα.Την στηνω στα τεσσερα,την ξεσκιζω,και επειτα χυνω στις βυζαρες της.Στη συνεχεια,ντυνομαι,παω στο μπανιο,και αυτη βαζει ενα ακομη ποτο,στο οποιο ριχνει υπνωτικο,καθομαστε και τα ξαναλεμε.Με πιανει το υπνωτικο και αφου πεσω ξερος,με ξαναγδυνει,με παει στην κρεβατοκαμαρα της,και ξαπλωνει διπλα μου εχοντας το χερι της στην καυλα μου.Το πρωι,παθαινω ονειρωξη και ξυπναω μαζι της.Αναρωτιεμαι πως βρεθηκα εκει και μου τα εξηγει ολα.Της λεω πως καλα εκανε.

Επισκέπτης
με την κλελια ρενεση να γαμιομαστε ολη τη νυχτα σε δερματινο καναπε και αυτη εμφανισιακα οπως στην ακολουθη φωτο.
renesic.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
με την κλελια ρενεση να γαμιομαστε ολη τη νυχτα σε δερματινο καναπε και αυτη εμφανισιακα οπως στην ακολουθη φωτο.
renesic.jpg
ρε φιλε σε δερματινο καναπε δεν λεει...κολανε τα κωλομερια, χρατς,χρουτς....ριξε ξανα ριχταρι πρωτα...

Επισκέπτης
ρε φιλε σε δερματινο καναπε δεν λεει...κολανε τα κωλομερια, χρατς,χρουτς....ριξε ξανα ριχταρι πρωτα...
ενταξει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα τυπε η γκομενα στην συγκεκριμενη φωτο αλλα και γενικοτερα με αναβει τρελα,οποτε οπου να ναι.
εσυ καμια φαντασιωση με επωνυμη?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ενταξει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα τυπε η γκομενα στην συγκεκριμενη φωτο αλλα και γενικοτερα με αναβει τρελα,οποτε οπου να ναι.
εσυ καμια φαντασιωση με επωνυμη?
τυπε αν κοψεις το κεφαλι της,ενα τετοιο σωμα επικειται να πηδηξω...δες το θεμα με τις ελλεινιδες... :grin: :grin: :grin:
υ.γ. : οσον αφορα τις επωνυμες,τις εχω πηδηξει ολες με την χουφτα μου...δεν εχω αφησει και καμμια...
Her_hand_is_hurt_by_willow_is_blessed.jpg

Επισκέπτης
με την μαριαντα πιεριδη σε αυτα τα τρια της βιντεο κλιπ και εμενα στην θεση των μοντελων τους
στο πρωτο και το δευτερο κλιπ,σε αντιθεση με τους τυπαδες,με εχω φανταστει ολογυμνο.βεβαια,εχω αλλαξει και αλλα πραγματα μεσα στα κλιπ και για μενα και για την μαριαντα φυσικα.

Επισκέπτης
με την carmen electra ως χηρα και εγω να προσπαθησω να την παρηγορω και μετα να κανουμε αγριο σεξ παντου.
στη φυση,στο σπιτι,στο αμαξι.
και ως χηρα,θα ηταν οπως στις φωτο
http://[URL unfurl="true"]www.sportylife.gr/sites/default/files/images/08(9).jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sportylife.gr/sites/default/files/images/07(11).jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportylife.gr/sites/default/files/styles/main_article/public/articles/carmenplayboy15.jpg?itok=y3iocog0[/img[/URL]]

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Στό έβαλα γιά έμπνευση περί κλάμα ώς χήρα Prince λόγω σορόπας πού μιλάει ακόμα περί αυτού. Τόμυ Λί, Λίμ Μπίσκιτ, Τζέινς Αντίκτιον, Ντένις Ρόντμαν, Φίλτερ, Κάουελ, κ.ά. πού τόν έχωσαν επίσης δέν βάζουμε γιά νά μήν χαλάσει ή φαντασίωση λόγω χηρικής πολυκοσμίας. :grin:

Επισκέπτης
Στό έβαλα γιά έμπνευση περί κλάμα ώς χήρα Prince λόγω σορόπας πού μιλάει ακόμα περί αυτού. Τόμυ Λί, Λίμ Μπίσκιτ, Τζέινς Αντίκτιον, Ντένις Ρόντμαν, Φίλτερ, Κάουελ, κ.ά. πού τόν έχωσαν επίσης δέν βάζουμε γιά νά μήν χαλάσει ή φαντασίωση λόγω χηρικής πολυκοσμίας. :grin:
σωραιος τυπε
κατσε να με γνωρισει και θα ξεχασει τον Prince  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
με την μαριαντα πιεριδη σε αυτα τα τρια της βιντεο κλιπ και εμενα στην θεση των μοντελων τους
στο πρωτο και το δευτερο κλιπ,σε αντιθεση με τους τυπαδες,με εχω φανταστει ολογυμνο.βεβαια,εχω αλλαξει και αλλα πραγματα μεσα στα κλιπ και για μενα και για την μαριαντα φυσικα.
για να συμπληρωσω το χθεσινο σχολιο μου:
κατι μου λεει πως η μαριαντα δεν τελειωσε με τους τυπαδες απο τα βιντεο μετα το γυρισμα.

Επισκέπτης
να συμπληρωσω:αχ και να γινοταν αυτη μου η φαντασιωση πραγματικοτητα
ο kamelot θα με καταλαβαινει

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366

Επισκέπτης
θα προτιμοθσα ν μουνα με την μαριαντα στ τριτο βιντεο κλιπ εξω στη φυση τ δυο μας

αγριο ξεσκισμα στη φυση.βεβαια στο 3ο κλιπ με χαλαει λιγο το μαλλι της.
λες το μωρο να γαμηθηκε μετα απο καθε γυρισμα,με τα μοντελα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom