Επισκέπτης
Ποια είναι η πιο extreme φαντασίωση που έχετε;
Να παω με 10 γυναίκες ταυτοχρονα
Ποια είναι η πιο extreme φαντασίωση που έχετε;
Σόλο τσιγαράκι εννοείς ?
Να παώ Ταιλάνδη, να πάρω 20-25 κοπέλες στο δωμάτιο, να βαράει metal, εγώ πάνω στο κρεββάτι να παίζω air guitar και αυτές απο κάτω να κάνουνε headbanging...στο τέλος να κάνω και ένα stage diving επάνω τους και να με κρατάνε στον αέρα....αυτά.
το πιο ωραιο που εχω κανει σε μπουρδελο ειναι που εχω μια διμετρη ρωσιδα ,και οι δυο μπρουμυτα εγω απο πισω,προσπαθωΚαποτε ενας συναδελφος γαμουσε μια γκομενα που επανω στο μουνι της ειχε και
ενα μικρο καυλακι πολυ μικρο και μου ελεγαι ιστοριες και με τρελεναι
ξαφνικα η γκομενα αυτη χαθηκε και δεν μπορουσαμε να την βρουμε πουθενα.
Μακαρι να την εβρησκα την εχω στο μυαλο μου ακομα για τρελα πραγματα
Τι το θυμηθηκα τωρα και φτιαχτηκα.
Γιατί οι Ταυλανδές κάνουν ότι τους πείς ΑΚΡΙΒΩΣ χωρίς πολλά πολλά. Αν κάνεις stage diving σ' Ελληνίδες, ακόμη και συμβατικά δεσμευμένες να σε πιάσουν, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα σε αφήσουν να σκάσεις κάτω και μετά θα χαζογελούν μεταξύ τουςΚαι γιατί πρέπει να τρέχεις στην Ταυλάνδη;
Μην το λες εχω γνωριση κοριτσια που τα κανουνε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓιατί οι Ταυλανδές κάνουν ότι τους πείς ΑΚΡΙΒΩΣ χωρίς πολλά πολλά. Αν κάνεις stage diving σ' Ελληνίδες, ακόμη και συμβατικά δεσμευμένες να σε πιάσουν, είναι απολύτως σίγουρο ότι θα σε αφήσουν να σκάσεις κάτω και μετά θα χαζογελούν μεταξύ τους
Και μπορείς να μαζέψεις 20-25 απ' αυτές σ' ένα δωμάτιο?Μην το λες εχω γνωριση κοριτσια που τα κανουνε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν διαθεσης μαρουλακι......... φυσικα.Και μπορείς να μαζέψεις 20-25 απ' αυτές σ' ένα δωμάτιο?
Και γιατί πρέπει να τρέχεις στην Ταυλάνδη;