Νέα

Έξωση για ιδιοκατοίκηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marie-ann
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 817
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μα ρε φιλε με το φτωχο μου μυαλο αν δεν τα δηλωνουν εφοσον δεν υπαρχει κ μισθωτηριο εν ισχυ και αυτο που εχει ειναι σε αλλο ονομα ... τοτες αν παει δικαστικος το θεμα την γαμησε το μαριαννακι ...

απο την αλλη πιστευω οτι ολο  αυτο ειναι ενα τρολλ για να μας πει η μαριαννα οτι εχει κ προικα κ οτι δεν ειναι καμια του δρομου ... ( νεοδομητο τριαρι στην γλυφαδα ...)

τωρα πως τα απεκτησε αυτα ... οπως και πολλα αλλα πχ πλαστικες... ακριβες φωτ.μηχανες ... στανταρ και κανα mac για να κανει τα ρετουσε της δεν ξερω κ εγω τι αλλο !  απο την στιγμη που δεν δουλευει(αυτοαποσχοληται) και η φαση μοντελινγ που κυνηγαγε απετυχε παταγωδος ... ενας θεος ξερει...

α ναι σε θυμήθηκα
εσύ είσαι που με παρακαλούσες να σου κάτσω κι όταν σου είπα όχι μου είπες πως είμαι βίζιτα επειδή μπαίνω εδώ μέσα και πρότεινες να με πληρώσεις και ούτε και τότε δε σου έκατσα. τόσο χάλια  :P
ναι τα απέκτησα με βίζιτες και ενώ έκανα βίζιτες, εσένα δε σε ήθελα  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
μαριαννα, διαταγη αποδοσης μισθιου δεν μπορεις να βγαλεις, αφου σου πληρωνει κανονικα το ενοικιο.....αρα τη συντομη διαδικασια ξεχνα την :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η γρια καμιά κληρονομιά έχει;  :think:

έχει άλλο ένα ακίνητο που το νοικιάζει ως επαγγελματικό χώρο κι απ εκεί παίρνει το νοίκι για να πληρώνει εμάς
τώρα δε ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μαριαννα, διαταγη αποδοσης μισθιου δεν μπορεις να βγαλεις, αφου σου πληρωνει κανονικα το ενοικιο.....αρα τη συντομη διαδικασια ξεχνα την :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Λοιπον, αντε γιατι καταντησε αηδία το πραγμα και βλεπω οτι βρισκουν ευκαιρια και διαφοροι περαστικοι να κάνουν επιδειξη εμπαθειας.

Η μισθωση λοιπον ειναι αστικη. Σπιτι ενοικιαστηκε, οχι καταστημα. Οκ ως εδω?
Αρα δεν μιλαμε για "ιδιοχρησεις" και διαφορα αλλα που ταιριαζουν στην εμπορικη μισθωση.

Ο χρονος της μισθωσης εληξε, αλλά η νοικαρισσα δεν εφυγε. Αντιθετως ΕΜΕΙΝΕ, χωρις δικη σου εναντίωση. Και εξακολουθει να πληρωνει.
Αυτο συμφωνα με την διαταξη του αρθρου 611 του Αστικου Κωδικα (σιωπηρη αναμισθωση), σημαινει οτι η μισθωση εγινε ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Οι μισθωσεις αοριστης διαρκειας, καταγγελλονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ακομη κι αν πληρωνει κανονικα ο αλλος. Το μονο που χρειαζεται ειναι να τηρηθει μια προθεσμια απο την καταγγελια (που γινεται με εξωδικο) και η οποια ειναι 15 ημερες στην περιπτωση που το μισθωμα καταβαλλεται σε μηνιαια βαση. Αυτα τα λεει το αρθρο 609 του Αστικου Κωδικα.

Αφου περασει το 15ημερο, οφειλει να φυγει.
Αν δεν φυγει, εχεις δικαιωμα να προσφυγεις στα δικαστηρια και να ζητησεις την αποδοση του σπιτιου, ειτε με αγωγη, ειτε με διαταγή αποδοσης μισθιου ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ.

Το θεμα της "ιδιοκατοικησης" δεν ανακατευεται πουθενα και ΚΑΚΩΣ εχει γινει μερος της συζητησης.

Η διαταγή αποδοσης μισθίου βγαίνει πολυ γρηγορα.

Αν το μισθωμα ειναι κατω απο 600 ευρω, πας στο ειρηνοδικειο. Αν ειναι πανω απο 600 ευρω, πας στο πρωτοδικειο.

Δεν μπορω να αναλαβω την υποθεση, γιατι θελω να διαφυλαξω την ανωνυμια μου.

Πες τα αυτα στο δικηγορο σου και καλη τύχη.
Καλο απογευμα.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ν. 4055/2012 (ΦΕΚ Α' 51) αλλαξε ο νομος..

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
έχει άλλο ένα ακίνητο που το νοικιάζει ως επαγγελματικό χώρο κι απ εκεί παίρνει το νοίκι για να πληρώνει εμάς
τώρα δε ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει
Κανένα γιο να τον πλευρίσεις έχει?

Πάντως το θέμα με τις εξώσεις, τώρα που κάθισα και διάβασα, είναι μεγάλος μπελάς. Έχουν αλλάξει οι νόμοι και αυτές οι διαδικασίες πλέον γίνονται πολύ πιο σύντομα μεν, αλλά ανάλογα με το δικηγόρο μπορεί να σου πάρει από κάνα χρόνο μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να βγει η απόφαση μέχρι και 2-3 μήνες.

Αυτή σε πληρώνει κανονικά? Αν όχι μπορείς να τη διώξεις.

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
:priest: :priest: :priest:

[ λίγος αγιασμός στο νήμα από τον Άγιο Πιρφόριο ]

Συνεχίστε...  :grin:

OP
OP
Marie-ann

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κανένα γιο να τον πλευρίσεις έχει?

Πάντως το θέμα με τις εξώσεις, τώρα που κάθισα και διάβασα, είναι μεγάλος μπελάς. Έχουν αλλάξει οι νόμοι και αυτές οι διαδικασίες πλέον γίνονται πολύ πιο σύντομα μεν, αλλά ανάλογα με το δικηγόρο μπορεί να σου πάρει από κάνα χρόνο μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να βγει η απόφαση μέχρι και 2-3 μήνες.

Αυτή σε πληρώνει κανονικά? Αν όχι μπορείς να τη διώξεις.

ναι αυτό μου είπαν όταν πρωτορώτησα
πως με τους νέους νόμους γίνονται τα πράγματα πιο σύντομα
αλλά τώρα βλέπω πως έχει να κάνει και με τον δικηγόρο γιατί μερικοί μου λένε ότι να 'ναι
όντως αν δε πλήρωνε θα έφευγε πολύ πιο έυκολα αλλά είναι πολύ συνεπής στα γαμω-400 που δίνει για 80αρι σπιτι στη Γλυφάδα  :tickedoff:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
α ναι σε θυμήθηκα
εσύ είσαι που με παρακαλούσες να σου κάτσω κι όταν σου είπα όχι μου είπες πως είμαι βίζιτα επειδή μπαίνω εδώ μέσα και πρότεινες να με πληρώσεις και ούτε και τότε δε σου έκατσα. τόσο χάλια  :P
ναι τα απέκτησα με βίζιτες και ενώ έκανα βίζιτες, εσένα δε σε ήθελα  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι αυτος που σου ειπα για το μπου οταν ειχες παρει μερος στον ονλινε διαγωνισμο...κ απο τοτε εχεις γινει σταρ του μποου!

Δεν σε παρακαλεσα ποτε μην λες ψεματα... μια προταση σου εκανα αν θυμαμαι καλα ...! Μπορει να μην επαρκουσε το αντιτιμο... ορ μπορει να την απεριψες επειδη πεζει κ να γνωριζομαστε...

Ουτε σε κατηγορησα ποτε οτι κανεις βιζιτες απλα σου ειπα οτι ψαχνεις αγαπουληδες και σπονσορες και προτασεις που δεν μπορεις να αρνηθεις...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Με διαταγή απόδοσης μισθίου πας αν δεν πληρώνει αν πληρώνει πας με αγωγή.

Με διαταγή ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα αλλά τον πούλο στην περίπτωσή σου  :2on1:.  Με αγωγή παίρνει παραπάνω εκτός αν βρούμε έναν καλό δικηγόρο στην γριά και σε πάει γαμιώντας, γιατί χαλαρά μπορεί να σε πάει  :happy:.

Τελικά τι στον πούτσο δεν καταλαβαίνεις;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
όλο το μπου στηρίζει γριά  :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και που λεει οτι μπορεις να τον διωξεις αν πλερωνει κανονικα? :think:
γιατι πληρώνει κανονικα; εφόσον είναι αορίστου παίζει αναπροσαρμογή ετησίως κατά ποσοστό εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) του τιμαρίθμου του κόστους ζωής που δίνει η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος για τους αμέσως προηγούμενους δώδεκα (12) μήνες για τα τρια πρώτα χρόνια αν δεν κάμω λάθος.. επομένως δεν πληρώνει κανονικά.. :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μαριάννα ενα καλο δικηγορο θες και  μην σε πω οτι θα κληρονομησεις και την γρια και θα βρεις και γκόμενο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όταν καταγγείλεις την σύμβαση, προφανώς ζητάς και το μίσθιο πίσω.
Αν δεν στο επιστρέφει, δηλαδή δεν φεύγει, προχωράς σε διαταγή.

μαριάννα ενα καλο δικηγορο θες και  μην σε πω οτι θα κληρονομησεις και την γρια και θα βρεις και γκόμενο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ου σίγουρα, όπως πάνε τα πράγματα, στα χέρια της θα πεθάνει η γριά.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom