mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Πες στη Σκατιάνα αν θέλει να μιλήσει με πελάτες να κάνει λογαριασμό στο site και να πάρει συνέντευξη με όλους τους χύστες του Bou.Ναι πάω Τατιάνα
Πες στη Σκατιάνα αν θέλει να μιλήσει με πελάτες να κάνει λογαριασμό στο site και να πάρει συνέντευξη με όλους τους χύστες του Bou.Ναι πάω Τατιάνα
Θα σε πάρουν στον μεζέ γιατί πας με γυναίκες. Είσαι βλάχος ρεεεε!Θα της πώ ο φωτογράφος με πίεζε να κάνω ραντεβού με κοπέλες του.. εγω δεν ήθελα με πίεζε να παίρνω call girls και κλαίγαμε αγγαλιά στο δωμάτιο εγώ κ τα call girls
:SΘελουμε πισω την Λιλα.....
Θα σε πάρουν στον μεζέ γιατί πας με γυναίκες. Είσαι βλάχος ρεεεε!
Λάθος απάντηση. Άμα σου κουνήσω 5000€ θα μου κάτσεις;Αν με ρωτήσει η Τατιάνα γιατι πληρώνεις να κάνεις σεξ.. θα της πώ εσυ θα μου καθόσουν ποτέ? Θα πει οχι.. ε για αυτο πληρώνω θα απαντήσω.. μετα το λογο θα το πάρει ο Δρ.Ασκητης και θα αρχίσει τις γνωστές μαλακίες..
τα κωλοκαναλα και οι εφημερίδες καθώς και διάφοροι ηθικοί δημοσιογράφοι έχουν παθει σοκ με όλα αυτά που βγήκαν στη φορά.
να τους θυμίσω λοιπόν:
Θέμος Αν. εβγαζε στην κουβανεζα πορνοσταρ στην εκπομπή του και μάλιστα έλεγε ποσο χάλια ήταν στην Κούβα και πόσο καλά στην ελλαδα. Όλα αυτά την εποχή που ήταν στο γραφείο και στα ντουζενια της.
πόσα πήρε ο Θέμος και ο ΑNtενα για την διαφήμιση και δημοσιότητα?
την ίδια εποχή Μαρία αλεξανδρου πάλι στο Θέμο ( δούλευε σε άλλο γραφείο τότε) ποσα πήρε ο Θέμος για τη διαφήμιση?
Αρναουτογλου : συνέντευξη από ηθοποιούς εταιρίας πορνο όπου τότε οι περισσότερες δούλευαν σε γραφεία , όπως η Ρόζα. Διαφημησουλαααα
Powe of love 1
γνωστη Βιζιτα και πορνοσταρ με μάσκα με σημάδι στη μουρι έκανε καριέρα στο γνωστό παιχνίδι... Η μπακοδημου δεν ήξερε? το κανάλι? Ο σκηνοθέτης?
Μελετη συνεντεύξεις με 4-5 βίζιτες .. πάντα με το πέπλο μοντέλου η ηθοποιός ερωτικών ταινιών , κάποιες κοπέλες από το γραφείο που λέμε.
Ναταλία , τα ίδια με τους παραπάνω, εκπομπές με βίζιτες και πορνοσταρ αλλα δεν ξέρανε τίποτα για αυτά όταν τους καλούσαν.
Αννιτα μια από τα ίδια και τελευταία έκανε και διάσημο στην εκπομπή της τον εχρωμο τσιράκι και κολλητό του ραπερ.
2 κοπέλες του γραφείου είχαν πάει στο GNTM
και οι δυο έμειναν πολύ λίγο.
παιχτρια του Game of love ανεξάρτητη.
Και ο κατάλογος γνωστόν δημοσιογράφων που διαφήμιζαν τόσα χρόνια το γραφείο. ανεξάρτητες η και άλλα γραφεία δεν έχει τελειωμό...
Η τηλεόραση και οι άνθρωποι της που εκθειάζουν αυτές τις κατάστασεις τώρα βγαίνουν σοκαρισμενοι και καταδικάζουν.
Ε αυτά έβλεπαν τα 17χρονα και ηθελα ν να γίνουν και αυτά σαν αυτές που βλέπουν στην τηλεόραση.
βασικός υπεύθυνος για όλα αυτά τα κορίτσια που τώρα έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό η κοινωνία είναι η τηλεόραση
Η εξουσία ασκείται υποκριτικά και προς όφελος της πάντα....βρήκαν πάτημα στη 17χρονη και κάνανε το θέμα για δικούς τους λόγους....κάποιος πήρε πολλά για να κλείσει το γραφείο....το οποίο βέβαια ήταν και πολύ απρόσεκτο και έμπλεξε με πολλές Ελληνίδες οι οποίες πήραν τα φράγκα αλλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι πουτάνες. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Γυρνάγανε σεξ βιντεο και τα παίρνανε και δεν ήταν λίγα....και με την πρώτη ευκαιρία δεν θέλαμε...δεν ξέραμε ....μας εκβίαζαν μας πίεζαν...παπαριες....Ποτέ δεν πήρα από το γραφείο γιατί έβλεπα ότι είναι απρόσεκτοι δεν έχω άποψη για τις κοπέλες.
Τυποις εσεις που ρωτάγατε στο νήμα ποιες δουλεύουν και κάνατε παράπονα οτι κάποιες δε τις βρίσκετε..
Οριστε τώρα λένε τις πιέζανε να δηλώσουν διαθεσιμότητα..
τη γαμημενη ταυτοτητα να ζητουσε τοσο απλο!!!Τύποι μπορει να ξέρουμε αρκετά πράματα για το αγοραίο σέξ αλλα πλήρη άποψη για το πώς πρέπει να διαμορφώνετε το πλαίσιο για να λειτουργει ενα πρακτορείο δε το γνωρίζουμε.. και δε πρέπει να μας νοιάζει κιόλας.
Μπορει να θέλει παραπάνω διακριτικότητα, μπορεί παραπάνω κονέ, μπορει να πρέπει να ακολουθείς πιστά κάποια όρια κ.ο.κ.
Απο πάντα μια στο τόσο ένα γραφείο κυνηγιέται, τι κ πώς δεν ειναι πρόβλημα μας εμάς, ειναι θέμα των επαγγελματιών του χώρου.. οποιος ασχολείται με τη συγκεκριμένη δουλειά παίρνει και το ρίσκο του φαίνετε, συνειδητά όμως..
Το θέμα της ανήλικης αν ισχύει ειναι το πιο σοβαρό μάλλον, τα υπόλοιπα ειναι θέμα του πώς πρέπει να κινείτε κάποιος κ σε τι πλαίσιο για να κάνει αυτη τη δουλειά.. Περισσότερα δε μπορούμε να ξέρουμε..
Προσωπικά για το συγκεκριμένο γραφείο ανέβηκε στην εκτίμηση μου οταν κάποιος έκανε ποστ οτι ειναι άνεργος και του έδωσαν ένα ραντεβού δωρεάν.. απο κει κ πέρα τι κάνανε σωστά κ τι λάθος τα ξέρουν οι ίδιοι!
Αν με ρωτήσει η Τατιάνα γιατι πληρώνεις να κάνεις σεξ.. θα της πώ εσυ θα μου καθόσουν ποτέ? Θα πει οχι.. ε για αυτο πληρώνω θα απαντήσω.. μετα το λογο θα το πάρει ο Δρ.Ασκητης και θα αρχίσει τις γνωστές μαλακίες..
η Σκατιάνα έχει προφίλ εδώ...και παρακολουθεί ανελλιπώς το νήμα.
Κράξτε την.
η Σκατιάνα έχει προφίλ εδώ...και παρακολουθεί ανελλιπώς το νήμα.
Κράξτε την.
Τύπε, μπορείς να μου στείλεις σε πμ το νικ της σκατιάνας;
τι μπήχτης ο μακαρίτηςκυριως επειδη γνωριζει πολλα για sex που μνο μια πρωην εργαζομενη στον Αντ1 με Κυριακου θα ηξερε