Αυτό της Πατησίων(Πλ.Αμερικής), Πλ.Κολιάτσου και κανα δύο ακόμη προς πατήσια τέρμα ?το χωριατικο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό της Πατησίων(Πλ.Αμερικής), Πλ.Κολιάτσου και κανα δύο ακόμη προς πατήσια τέρμα ?το χωριατικο
Μάλιστα ....Ακριβως, αν και το αρχηγειο ηταν αυτο στην συμβολη της Μιχ Βοδα με Ιουλιανου... Εκει κοντα παρκαρε το κιτρινο hummer του
και οι νταβατζηδες τι θα κανουν ρε φιλαρακο?????? κλεφτες θα γινουν??????????Επειδη το γαμησι δεν κοβετε και οι πουτανες μια ζωη θα υπαρχουν πρεπει το κρατος να ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και να υποχρεωνει τις γυναικες αυτες(που κανουν λειτουργημα στην ουσια)να δηλωνουν τα κερδη τους και να φορολογουνται.Το ιδιο να κανει και για τους υπολλοιπους συνεργατες αυτων των υπηρεσιων.Φορολογηστε την νυχτερινη αθηνα και την πορνεια και το "μαυρο"χρημα που προερχετε απο νομιμες εργασιες(διοτι οι πελατες επι το πληστον ειναι φορολογουμενοι)θα εδινε στο κρατος το κομματι που του αναλογουσε.Τωρα τι γινετε?ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΝΟΜΟ.....
ελλας το μεγαλειο σου....
Τί δουλειά έχει το ένα με τ'άλλο?Απορώ πώς οι αρχές έχουν το θράσος να βγάζουν ανακοινώσεις περί εξάρθρωσης κυκλωμάτων σωματεμπορίας όταν το 95% των μπουρδέλων και των στούντιο είναι απολύτως παράνομα...
Δεν είναι έτσι όπως τα λες ρε μεγάλε..Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
![]()
![]()
![]()
Κανένα σχεδόν..Για κάτσε ρε Κατερίνα, πόσα από τα σπιτάκια έχουν κανονικές άδειες (δηλαδή δεν είναι παράνομα);
Κοίτα..η κατάσταση πάει αλυσιδωτή..Αν όχι με τη σωματεμπορία με τι έχουν να κάνουν; Μήπως πουλάνε τσιγάρα; Και δεν έχει να κάνει με κυκλώματα; Κι αυτός που θα "συστήσει" την κοπέλα στο σπιτάκι, τι είναι; Κολλάει ένσημα για τη δουλειά του; Ένα κύκλωμα που δραστηριοποιείται παράνομα δεν είναι και αυτός/οί;
αφου εσεις ειστε εξυπνος λοιπον, να μην ξαναπατε να συνουσιαστειτε σε "μαγαζι"Αυτό λέω κι εγώ. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα κύκλωμα. Ουρά του κυκλώματος, με έναν τρόπο, αλλά και κινητήρια δύναμη είμαστε εμείς οι πελάτες. Τι να κάνουμε τώρα, να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
Αλλά, ξαναλέω, όποιος βγαίνει στην τηλεόραση και στην εφημερίδα και ανακοινώνει ότι εξάρθρωσε κύκλωμα σωματεμπορίας, όταν τα περισσότερα σπιτάκι, στούντιο κ.λπ. είναι παράνομα, τότε έχει τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σε ζώα.
Όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται..ουσιαστικά υποτιμούν την νοημοσύνη μας..Αυτό λέω κι εγώ. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα κύκλωμα. Ουρά του κυκλώματος, με έναν τρόπο, αλλά και κινητήρια δύναμη είμαστε εμείς οι πελάτες. Τι να κάνουμε τώρα, να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
Αλλά, ξαναλέω, όποιος βγαίνει στην τηλεόραση και στην εφημερίδα και ανακοινώνει ότι εξάρθρωσε κύκλωμα σωματεμπορίας, όταν τα περισσότερα σπιτάκι, στούντιο κ.λπ. είναι παράνομα, τότε έχει τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σε ζώα.
μα απεναντιας δεν σας απαγορευει κανεις να πειτε την αποψη σας!όσοόσο, να με συγχωρείς κιόλας που είπα την άποψή μου.
Κατερίνα, δεν τα βάζω με τα σπιτάκια. Αλλά όπως δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, έτσι μου τη δίνει και να με κοροϊδεύουν (μιλάω για τις "αρχές"). Τέλος πάντων, όπως είπες κι εσύ, πιάσε το αβγό και κούρεφτο.