mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 194
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 33.818
Μπράβο ρε μάγκες, αρσενικοί αρχιδάτοι. Ποιός σας είπε ρε ότι ένα παιδί, που είχε την ατυχία να γεννηθεί από γονείς ανίκανους, μέθυσους, αστοιχείωτους και ότι άλλο υπάρχει, θα πρέπει να πληρωσει ένα τέτοιο τίμημα. Για να σας προλάβω, επεδίωξα επίτηδες να έχω μία τέτοια εμπειρία, με πολυδιαφημιζόμενη πιτσιρίκα εδώ μέσα. Η κατάληξη; Αφού μιλήσαμε για λίγο στην αρχή, το περίφημο social, θέλησε να πάει για μπάνιο να ετοιμαστεί και την σταμάτησα. Για να μην τα πολυλογούμε, ανακάλυψα την παιδική της πλευρά και υπόσταση μαγκάκια μου, όχι στο κορμί που κοιτάτε κάποιοι αλλά στο μυαλό και κυρίως στην ψυχή. Φυσικά δεν την ακούμπησα, εκτός απ' το φιλί της υποδοχής. Την πλήρωσα κανονικά και ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την πάρτη μου. Υπόψιν, δεν μου περισεύουν τα χρήματα αλλά και ποτέ μου δεν μου έλειψε το σεξ. Μία ώρα πλήρωσα, μία ώρα κουβέντα έκανα, έμαθα ένα κομμάτι της μικρής ζωής του (παιδιού) και σοκαρίστηκα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες αλλά είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αλλάζατε απόψεις αν τις μαθαίνατε. Κάντε λίγο κράτει λοπόν στην τεστοστερόνη σας μερικοί. Βρωμοκόπησε το σάιτ ολάκερο!
Εγώ είμαι του πιπινιού αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν ξέρω σε τί ηλικία αναφέρεσαι αλλά δεν θα πήγαινα πλέον με κοπέλα κάτω των 20, τουλάχιστον εις γνώσην μου. Δεν κατάλαβα για ποιά μιλάς αλλά ορισμένες μεγαλύτερες μικροδείχνουν και ορισμένες μικρότερες δείχνουν μεγαλύτερες, οπότε τίποτε δεν μπορεί να είναι απόλυτο. Η μικρότερη ηλικιακά κοπέλα που έχω πάρει επι πληρωμή ήταν 19. Ένιωσα πολύ περίεργα όταν μου το είπε, το κατάλαβε και αυτή ότι μου ήταν άβολο. Σε χρόνο dt μου βούτηξε το κεφάλι στα βυζόμπαλά της και όλα πήραν το δρόμο τους....Τώρα αν πρέπει να νιώσω άσχημα για το τί τράβηξε και έπεσε στην πορνεία, λυπάμαι αλλά δεν θα το κάνω. Και δεν αξιολογώ τον εαυτό μου σαν κακό άνθρωπο επειδή σκέφτομαι έτσι.