Νέα

Κρίση και στα... "ροζ" κυκλώματα(Άνεργοι και οι νταβατζήδες; )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goofyballoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
οχι ακριβώς..ούτως ή άλλως εγώ με τον αγοραίο από το καλοκαιρι και μετα δεν έχω και πολύ συχνές σχέσεις για άλλους λόγους και όχι οικονομικούς...αλλά σκέφτομαι όλο τον κόσμο που είναι από άνεργοι μέχρι γαμοχτυπημένοι σαν τα χταπόδια από όλη αυτή την φοροεπιδρομή..στο κάτω κάτω και το ολο κυκλωματάκι ας χάσει τα μισά από αυτά που έπαιρνε αν δε θέλει να χάσει το 75% γιατί αυτό θα συμβεί..σκεφτείτε μονο τον μάιο και τον ιουνιο τί φόρους θα έχουμε να πληρώνουμε...άντε να πάνε να γαμηθούνε..όλα αφορολογητα και μαύρα τα είχανε και μάλιστα στις χώρες τους είχαν τετραπλή και πενταπλή αξία από ότι εδώ....άντε γιατί τις πλουτίσαμε όλες και όλους τόσα χρόνια εις βάρος μας.
εσυ καλα τα λες ,ποιος τα ακουει ομως????????????
:offtopic: μπαοκ μπαοκ μπαοκ μπαοκ.....

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ξέρεις κάτι...άμα αρχίσουμε και κόβουμε όλοι σιγά σιγά  -  εγώ πχ έχω περιορίσει κατά πολύ και στούντιο και μασαζάκι- και χτυπάω μπουρδελάκι πλέον - από όλα τα μαγαζιά....ε κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καταλάβουν ότι τέλειωσαν οι χοντρές 'κονόμες.Θέλοντας και μη...θα τις ρίξουν τις τιμές.....αρκεί να σταματήσουμε να τα χώνουμε όπως μέχρι τώρα..

Επισκέπτης
Ξέρεις κάτι...άμα αρχίσουμε και κόβουμε όλοι σιγά σιγά  -  εγώ πχ έχω περιορίσει κατά πολύ και στούντιο και μασαζάκι- και χτυπάω μπουρδελάκι πλέον - από όλα τα μαγαζιά....ε κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα καταλάβουν ότι τέλειωσαν οι χοντρές 'κονόμες.Θέλοντας και μη...θα τις ρίξουν τις τιμές.....αρκεί να σταματήσουμε να τα χώνουμε όπως μέχρι τώρα..

Δεν θα γίνει αυτό.
Οι μεγαλύτεροι και παντρεμένοι και πολλοί άλλοι
δεν γυρνάνε σε ρδέλο με τίποτε. Ούτε στούντιο.

Σε cg, μασάζ και ct θα παίζουν .
Οπότε μπορεί να αραιώσουν τις εκτονώσεις τους σε αυτα.
Αλλά με τις ίδιες παλιές ταρίφες.

Θα πάρεις τηλέφωνο το γραφείο των cg να τους πεις από 150€
να το πάνε 60€ ;;;; Και να το κανεις τι θα γίνει ;;;;
Θα σου πουν όχι, δεν θα στείλουν με λιγότερα
και απλά χάνεις το χρόνο σου.

Πρόκειται έτσι να ρίξουν τις τιμές ;;;;

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Κρίση ξεκρίση ..........τα κωλόμπαζα των 40 κ 30  Μαϊων με 300.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ .........κ πέντε ρεκτιφιέ .......δεν κατεβάζουν τιμές .......εχουν κολλήσει στο κατοστάρικο εδώ 20 χρόνια ......
κ ολες αυτές που θα επρεπε να μας πλερώνουν για να τις πηδάμε εχουν πάρει ψηλά τον αμανέ ......
Με 100 ευρωπουλέσιον θα επρεπε να γ@μ@με τοπ γκάζια ,μαγικά 2 μετρα εργαλεία απο Βαλτική κ πάνω !
Αλλά κ εμείς .....μονίμως σούπερ γκαβλωμένοι δεν αντέχουμε ενα μποϊκοτάζ 3-4 μηνών........να ισιώσει η κατάσταση..........

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ρε Λάκη..κι εγώ σε εκείνη την κατηγορία που λες ανήκω,αλλά άμα λιγοστεύει το ρευστό,κάνεις εκπτώσεις σε τέτοια κόλπα...το 80άρι στο μασάζ και τα 100,120 + σε call girl τα ξεχνάς, τα λυπάσε,άμα με αυτά τα φράγκα καλύπτεις έξοδα της οικογένειας....ή το κάνεις αραιά και που...
Σε κάποιους που δεν περισσεύουν....το ξεχνάνε τελείως.
Εγώ δεν είπα να σου πει 150 και να πεις 60,εννοείτε πως δεεννν,αλλά αν πέσει αναδουλειά? τι θα κάνει από τα 30 πχ ημερήσια ραντεβού το γραφείο(τυχαίο το νούμερο) ,πέσει στα 5 ? λες να κρατήσει τιμή??

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
παιδιά μπορεί να τους χτύπησε κι αυτούς η κρίση αλλά τις ταρίφες δε βλέπω να τις κατεβάζουν (όχι σύντομα τουλάχιστον) διότι πολύ απλά εκμεταλλεύονται την κάβλα μας και την ανάγκη μας,σε λέει αν σε φαίνεται ακριβά άραξε στον καναπέ σου και παίξτον τζαμπέ,και για συλλογική αποχή κάποιων μηνών ούτε λόγος,εύκολο να το πείς αλλά αδύνατο να το κάνεις και αυτοί δεν θα σκάσουν για τους 5 που απέχουν όταν άλλοι 15 συνεχίζουν να τους τα ακουμπάνε,τέσπα όπως και να χει ας ελπίσουμε ότι θα φιλοτιμηθούν κάποια στιγμή να χαλαρώσουν λίγο τις τιμές,ένα καλό που σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί να γίνει είναι να δίνουν το μουνί τους απλές γκόμενες που απλά δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα λόγω αφραγκίας (που σημαίνει ότι εκεί παζαρεύεις με την άνεση σου)..σαν απλή υπόθεση το αναφέρω...απο κεί και πέρα ίδωμεν!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί να γίνει είναι να δίνουν το μουνί τους απλές γκόμενες που απλά δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα λόγω αφραγκίας  ... σαν απλή υπόθεση το αναφέρω...

Είναι ΣΩΣΤΗ η υπόθεσή σου.

Όταν η άλλη δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το νοίκι, το γάλα του μικρού κλπ, θα σκεφτεί να το "γυρίσει" κάπως...

Πάντα υπήρχαν τέτοιες και το πως και που καταλήγουν είναι μια δεύτερη και διαφορετική κουβέντα.

Αλλά υπήρχαν, και θα ξαναυπάρξουν.
Έχω συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις.
(Αφού είμαι εδώ μέσα, άρα το ψάχνω).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.003
Πόντοι
42.697
ίσως μπορεί να γίνει είναι να δίνουν το μουνί τους απλές γκόμενες που απλά δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα λόγω αφραγκίας

και ακόμα περισσότερο ευχόμαστε να δίνουν και το κωλί τους!

Επισκέπτης
Ρε Λάκη..κι εγώ σε εκείνη την κατηγορία που λες ανήκω,αλλά άμα λιγοστεύει το ρευστό,κάνεις εκπτώσεις σε τέτοια κόλπα...το 80άρι στο μασάζ και τα 100,120 + σε call girl τα ξεχνάς, τα λυπάσε,άμα με αυτά τα φράγκα καλύπτεις έξοδα της οικογένειας....ή το κάνεις αραιά και που...
Σε κάποιους που δεν περισσεύουν....το ξεχνάνε τελείως.
Εγώ δεν είπα να σου πει 150 και να πεις 60,εννοείτε πως δεεννν,αλλά αν πέσει αναδουλειά? τι θα κάνει από τα 30 πχ ημερήσια ραντεβού το γραφείο(τυχαίο το νούμερο) ,πέσει στα 5 ? λες να κρατήσει τιμή??

Εγώ νομίζω ότι οι πελάτες αραιώνουν τις επισκέψεις μόνο.
Αλλά οι τιμές παραμένουν.

Π.χ. όποιος έπαιρνε 2 cg το μήνα
και 3 φραπέδες σε μασάζ (τυχαία νούμερα)
θα τα κάνει 1 cg το μήνα
και ένα φραπέ σε μασάζ.

Αλλά οι τιμές παραμένουν ίδιες
η μπορεί και να ανέβουν.

Π.χ. τα τελευταία cg που είχα πάρει τον τελευταίο 1,5 χρόνο
ήταν από ένα γραφείο των 80€ (το νούμερο τέλειωνε σε 444).

Πρόσφατα το τηλέφωνο άρχισε να είναι μονίμως κλειστό.
Από 70-80 τηλέφωνα που δοκίμασα της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
δεν βρέθηκε άλλο γραφείο με 80€.

Όπως και πριν το ΕΥΡΩ
τα γραφεία των CG έπαιζαν σε 20.000δρχ (59€) και 35.000δρχ (103€) τα κορυφαία.

Και με το ευρώ μας έγιναν τα 59€ 80€ και 100€
και τα 103€ μας έγιναν 140€.

Και τα εξτρά από 5000δρχ (15€)
έγιναν 20€.

Τα ίδια σκατά και τώρα γίνεται.

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΜΕΣ !!!!!

Επισκέπτης
Πάλι τα ίδια...
Ναι ρε Λάκη, αυτό λέμε ότι ανεβάζουν τις τιμές και τελικά βγαίνουν χαμένοι, καθώς κλείνουν λιγότερα ραντεβού.
Π.χ. αν το ραντεβού κοστίζει 20 ευρώ, ο άλλος θα πάρει δύο. Ενώ αν κόστιζε 15 θα έπαιρνε 3 οπότε το γραφείο θα έβγαζε 5 ευρώ παραπάνω.

Επισκέπτης
Πάλι τα ίδια...
Ναι ρε Λάκη, αυτό λέμε ότι ανεβάζουν τις τιμές και τελικά βγαίνουν χαμένοι, καθώς κλείνουν λιγότερα ραντεβού.
Π.χ. αν το ραντεβού κοστίζει 20 ευρώ, ο άλλος θα πάρει δύο. Ενώ αν κόστιζε 15 θα έπαιρνε 3 οπότε το γραφείο θα έβγαζε 5 ευρώ παραπάνω.

Εσύ δηλαδή κλαίς για δαύτους ;;;;
ή για εμάς ;;;;;;

Αυτές κονομάγαν
και συνεχίζουν να κονομάνε λιγότερο τώρα
αλλά και με πολύ λιγότερη δουλειά.

Εμείς τον πούλο ...

Επισκέπτης
Εσύ δηλαδή κλαίς για δαύτους ;;;;
ή για εμάς ;;;;;;

Αυτές κονομάγαν
και συνεχίζουν να κονομάνε λιγότερο τώρα
αλλά και με πολύ λιγότερη δουλειά.

Εμείς τον πούλο ...
Εγώ κλαίω για την κατάσταση που παίρνει μπάλα εμάς κι αυτούς και που μπορεί να διορθωθεί εύκολα χαμηλώνοντας τις τιμές.
Εμείς θα επιστρέψουμε στις παλιές μας επιδόσεις κι εκείνοι θα συνεχίσουν να βγάζουν καλά κέρδη.
Αλλά έχουν ταμπουρωθεί πίσω από μια πλασματική πλάστιγγα τιμών και δεν λένε να τις ρίξουνε λες και θα πέσει η μετοχή τους στο χρηματιστήριο... :-

Επισκέπτης
Αλλά έχουν ταμπουρωθεί πίσω από μια πλασματική πλάστιγγα τιμών και δεν λένε να τις ρίξουνε λες και θα πέσει η μετοχή τους στο χρηματιστήριο...

Ίσως και να πέσει.
Αν παίζουν cg με 40€
μπορεί να βλέπεις και Πάκια να παίρνουν
στους ίδιους γαμιστρώνες.

Θα σου άρεσε ;;;;;

Κάποια πράγματα έχουν χαρακτήρα πολυτελείας.
Όταν πέφτει φτώχεια
δεν ρίχνουν τις τιμές στα διαμάντια και τα χρυσά ρολόγια.
Κλείνουν τα μαγαζιά που τα πουλούσαν.

Είναι το ίδιο με τα cg ;;;
Όχι, αλλά κι αυτά ποτέ δεν ήταν για όλους.

Αν εγκρίνω την κατάσταση ;;;;;;;;;;

Σαφώς όχι.

Αλλά η γνώμη του καθενός μας είναι ασήμαντη
για τον ρου της ιστορίας ...

Επισκέπτης
Την ίδια ακριβώς συζήτηση είχα περί studio με τον sarouman.
Εγώ υποστήριζα ότι είναι κοροϊδευτικά ακριβά κι εκείνος έλεγε ότι δεν μπορεί να πέσουν γιατί θα γίνουν σαν τα μπουρδέλα.
Μα τα μπουρδέλα κοστίζουν 10-20 ευρώ ενώ τα studio 50. E 50% να τα ρίξεις, πάλι πιο ακριβά θα είναι αλλά δεν χρειάζεται τέτοια μείωση. Αντίθετα μια μείωση της τάξης των 20 ευρώ, τα καθιστά ακόμα 200% ακριβότερα από τα φθηνά μπουρδέλα και 50% ακριβότερα από τα ακριβά μπουρδέλα, υπεραρκετά για να διατηρήσουν το χαρακτήρα τους.
Έτσι και τα call girl. Οι τιμές τους καθορίζονται καθαρά από τη ζήτηση καθώς δεν είναι τομέας παραγωγής που χρειάζονται πρώτες ύλες με πάγιο κόστος. Ε βάση αυτής της ζήτησης μπορούν να κατεβάσουν τιμές σε επίπεδα που θα καθιστούν το προϊόν τους προσιτό, αλλά συνάμα πολυτελές.
Άλλο πολυτελές κι άλλο απαγορετικό όπως είναι τώρα.

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
η συζητηση ειναι ακρως ενδιαφερουσα.εγω απλως να αναφερω οτι στο καπιταλιστικο συστημα η τιμη ειναι το αποτελεσμα ισορροπιας μεταξυ προσφορας και ζητησης.μονο που το τελικο αποτελεσμα δεν εχει ακομα διαμορφωθει διοτι βρισκομαστε εν μεσω καθοδικου οικονομικου κυκλου με υφεση το λιγοτερο 15% για τα προηγουμενα 4 ετη(υπενθυμιζω οτι το κραχ του 1929 εφερε συνολικη υφεση 25%)
επομενως οι οποιες εκτιμησεις μας ειναι ακομα πολυ πρωιμες.
και τωρα για να παμε τη συζητηση πιο λαικα.για πειτε μου βρε παιδια εσεις τι δουλεια νομιζετε θα κανει η καθε υπηρετρια και η καθε γηροκομος που μενει ανεργη?θα παει που?στην πατριδα της?να κανει τι?τα μηνιατικα εκει ειναι χαμηλοτερα τα δε πραματα κοστιζουν ακριβοτερα.οσο δε για τις χωρες που καποιος συναγωνιστης προανεφερε με εξαιρεση τη γερμανια,και αυτες αντιμετωπιζουν στο περιπου τα ιδια με μας προβληματα.αλλα και στη γερμανια να ξερετε οτι επειδη υπαρχει υπερπληθωρα ωραιων γυναικων εργατριων του σεξ(τουτεστιν ολα τα μουνια για βιζιτα πηγαν εκει)δυσκολα βγαινει το μεροκαματο.
αρα η λογικη λεει οτι η προσφορα εργατριων σεξ θα αυξηθει.απο την αλλη η ζητηση θα μειωθει γιατι ολοι μας λιγο ως πολυ εχουμε πληγει απο την υφεση.
αρα ως προς τις τιμες εχουμε ακομα μελλον πτωτικα.
στο δε αγαπητο λακη να του υπενθυμισω οτι στο βερολινο το 1945 οι αλλοτε περηφανες γερμανιδες εκδιδονταν για μια σοκολατα προκειμενου να μη λιμοκτονησουν(αυτα ως προς το ποσο μπορει να πεσει η αξια ενος πηδηματος σε ακραιες καταστασεις)

Επισκέπτης
στο δε αγαπητο λακη να του υπενθυμισω οτι στο βερολινο το 1945 οι αλλοτε περηφανες γερμανιδες εκδιδονταν για μια σοκολατα προκειμενου να μη λιμοκτονησουν(αυτα ως προς το ποσο μπορει να πεσει η αξια ενος πηδηματος σε ακραιες καταστασεις)

Υπάρχει αυτή τη στιγμή κίνδυνος λιμού
για ελληνίδες η αλλοδαπές
εμφάνισης cg ;;;;;;

Και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή
Αρβανίτες πηδούσαν όμορφες προσφυγοπούλες
για λίγο φαγητό
αλλά δεν νομίζω ότι κολλάει αυτό στη σήμερον ...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Υπάρχει αυτή τη στιγμή κίνδυνος λιμού
για ελληνίδες η αλλοδαπές
εμφάνισης cg ;;;;;;

για λίγο φαγητό
στο ανεφερα μεταφορικα ως προς το οτι οταν εχουμε ανωμαλες καταστασεις δε ξερουμε ποτε μεχρι που μπορει να φτασουν τα πραματα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
για λίγο φαγητό

Κολλάει, τηρουμένων των αναλογιών.

Πολλές ημεδαπές, καλομαθημένες στην λιγότερο ή περισσότερο τρυφηλή ζωή της τελευταίας δεκαετίας, μόλις βρεθούν άνεργες για κάποιο σοβαρό διάστημα, θα μπούν στον πειρασμό να εξασφαλίσουν χαρτζιλικάκι ή δωράκια.

Κάθε άλλο παρά επιχαίρω γι' αυτό (ανεξαρτήτως του τι ζόρι τραβάει κανείς με τις συμπατριώτισσές μας...), διότι άλλο είναι να εκδίδεσαι από επιλογή (γρήγορο χρήμα) και άλλο, δεινότατο, να εκδίδεσαι από ανάγκη.

Σε κάθε περίπτωση, αν η προσφορά μειωθεί από τον "εξωτερικό" παράγοντα, υποθέτω ότι θα αυξηθεί από ημεδαπές παρόχους...

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αρα η λογικη λεει οτι η προσφορα εργατριων σεξ θα αυξηθει.απο την αλλη η ζητηση θα μειωθει γιατι ολοι μας λιγο ως πολυ εχουμε πληγει απο την υφεση.

[size=11pt]Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους
Λογικότατη η τοποθέτηση του Chris. Πιστεύω δε, ότι όχι μόνο οι τιμές θα κινηθούν πτωτικά, αλλά θα αυξηθεί και η ποιότητα των υπηρεσιών στο χαμηλότερο αυτό επίπεδο τιμών, λόγω της μεγάλης προσφοράς και της χαμηλότερης ζήτησης από επίδοξους "καβαλάρηδες".
Όπως όλα τα σπιτικά, έτσι και αυτά των cg's έχουν πάγια μηνιαία έξοδα, οπότε αν το τηλέφωνο σταματήσει να κτυπά τόσο συχνά, όταν η τιμή είναι πχ. 150€/h θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει στα 120 .. 100 ίσως και χαμηλότερα ανά ώρα, προσθέτοντας έξτρα υπηρεσίες, προς άγρα πελατών και προκειμένου να συγκρατηθεί η απώλεια εσόδων.[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom