Αυτό της Πατησίων(Πλ.Αμερικής), Πλ.Κολιάτσου και κανα δύο ακόμη προς πατήσια τέρμα ?το χωριατικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξάρθρωση κυκλώματος trafficking γυναικών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μάλιστα ....Ακριβως, αν και το αρχηγειο ηταν αυτο στην συμβολη της Μιχ Βοδα με Ιουλιανου... Εκει κοντα παρκαρε το κιτρινο hummer του
Αν και εισπρακτικά ( γείτονας γάρ ) έκοβαν χρυσό οι φούρνοι του. Θυμάμαι απόδειξή που μου έκανε εντύπωση ....
Αγόρασα ψωμί, στις 19.00 πριν ένα μήνα και ο αύξων αρ. ήταν ήδη στο 1100
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Επειδη το γαμησι δεν κοβετε και οι πουτανες μια ζωη θα υπαρχουν πρεπει το κρατος να ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και να υποχρεωνει τις γυναικες αυτες(που κανουν λειτουργημα στην ουσια)να δηλωνουν τα κερδη τους και να φορολογουνται.Το ιδιο να κανει και για τους υπολλοιπους συνεργατες αυτων των υπηρεσιων.Φορολογηστε την νυχτερινη αθηνα και την πορνεια και το "μαυρο"χρημα που προερχετε απο νομιμες εργασιες(διοτι οι πελατες επι το πληστον ειναι φορολογουμενοι)θα εδινε στο κρατος το κομματι που του αναλογουσε.Τωρα τι γινετε?ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΝΟΜΟ.....
ελλας το μεγαλειο σου....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
και οι νταβατζηδες τι θα κανουν ρε φιλαρακο?????? κλεφτες θα γινουν??????????Επειδη το γαμησι δεν κοβετε και οι πουτανες μια ζωη θα υπαρχουν πρεπει το κρατος να ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και να υποχρεωνει τις γυναικες αυτες(που κανουν λειτουργημα στην ουσια)να δηλωνουν τα κερδη τους και να φορολογουνται.Το ιδιο να κανει και για τους υπολλοιπους συνεργατες αυτων των υπηρεσιων.Φορολογηστε την νυχτερινη αθηνα και την πορνεια και το "μαυρο"χρημα που προερχετε απο νομιμες εργασιες(διοτι οι πελατες επι το πληστον ειναι φορολογουμενοι)θα εδινε στο κρατος το κομματι που του αναλογουσε.Τωρα τι γινετε?ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΝΟΜΟ.....
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τί δουλειά έχει το ένα με τ'άλλο?Απορώ πώς οι αρχές έχουν το θράσος να βγάζουν ανακοινώσεις περί εξάρθρωσης κυκλωμάτων σωματεμπορίας όταν το 95% των μπουρδέλων και των στούντιο είναι απολύτως παράνομα...
Αυτές που έχουν τα σπίτια δεν βάζουν καμμία να δουλέψει με το ζόρι..
Και οι γυναίκες που δουλεύουν μέσα,τα λεφτά τους τα παίρνουν..
Τώρα..έξω από την πόρτα μόλις βγουν..πού τα δίνουν..δεν μας αφορά...!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν είναι έτσι όπως τα λες ρε μεγάλε..Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
Δεν είσαι στο χορό για να ξέρεις..
Άλλο τι συμβαίνει πραγματικά..και άλλο να κάνεις υποθέσεις..
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κανένα σχεδόν..Για κάτσε ρε Κατερίνα, πόσα από τα σπιτάκια έχουν κανονικές άδειες (δηλαδή δεν είναι παράνομα);
Αυτό σου λέω..
Η αδειοδότηση των οικημάτων δεν έχει να κάνει με τα κυκλώματα και τη σωματεμπορία..
Αν όχι με τη σωματεμπορία με τι έχουν να κάνουν; Μήπως πουλάνε τσιγάρα; Και δεν έχει να κάνει με κυκλώματα; Κι αυτός που θα "συστήσει" την κοπέλα στο σπιτάκι, τι είναι; Κολλάει ένσημα για τη δουλειά του; Ένα κύκλωμα που δραστηριοποιείται παράνομα δεν είναι και αυτός/οί;
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Κοίτα..η κατάσταση πάει αλυσιδωτή..Αν όχι με τη σωματεμπορία με τι έχουν να κάνουν; Μήπως πουλάνε τσιγάρα; Και δεν έχει να κάνει με κυκλώματα; Κι αυτός που θα "συστήσει" την κοπέλα στο σπιτάκι, τι είναι; Κολλάει ένσημα για τη δουλειά του; Ένα κύκλωμα που δραστηριοποιείται παράνομα δεν είναι και αυτός/οί;
Οι διάφοροι που είναι στα κυκλώματα και προμηθεύουν γυναίκες..και όχι μόνο σε μας που έχουμε τα σπίτια..βάλε στριπτιζάδικα,μασάζ,"κρυφά"..
..απλά "χρησιμοποιούν" μια κατάσταση..
Δηλαδή γι'αυτούς στο φινάλε είμαστε ένα μέσον για να κάνουν τη δουλειά τους..όπως και στα άλλα "οικήματα"..
Ναι μεν τα "σπίτια" δεν έχουν άδεια λειτουργίας(εγκατάστασης),αλλά από την άλλη δεν μπορούν να τα κλείσουν γιατί είναι αντισυνταγματικό βάσει νόμου..
Ο νόμος παράδειγμα με τιμωρεί με αυτόφωρα επειδή δεν έχω άδεια εγκατάστασης..
Όχι ότι εκμεταλλεύομαι γυναίκες..γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο..
Ούτε είμαι σε θέση εγώ να πατάξω την διαφθορά..
Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή..
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Και να σου πω και το άλλο να σου φύγει η απορία..
Όταν για παράδειγμα μου έρχεται στο μαγαζί μια κοπέλα να ζητήσει δουλειά..
Έρχεται πάντα μόνη της..δεν συνοδεύεται από κανέναν..την στέλνουν..
Δεν είναι μαλάκας ο άλλος που τα "παίρνει" να διαφημίζει την μούρη του ξέρεις..
Και προσωπικά εγώ..δεν τρελαίνομαι να μάθω γιατί δεν με ενδιαφέρει..
Είπαμε..δεν είναι δική μου δουλειά...!!!!
Όταν για παράδειγμα μου έρχεται στο μαγαζί μια κοπέλα να ζητήσει δουλειά..
Έρχεται πάντα μόνη της..δεν συνοδεύεται από κανέναν..την στέλνουν..
Δεν είναι μαλάκας ο άλλος που τα "παίρνει" να διαφημίζει την μούρη του ξέρεις..
Και προσωπικά εγώ..δεν τρελαίνομαι να μάθω γιατί δεν με ενδιαφέρει..
Είπαμε..δεν είναι δική μου δουλειά...!!!!
Αυτό λέω κι εγώ. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα κύκλωμα. Ουρά του κυκλώματος, με έναν τρόπο, αλλά και κινητήρια δύναμη είμαστε εμείς οι πελάτες. Τι να κάνουμε τώρα, να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
Αλλά, ξαναλέω, όποιος βγαίνει στην τηλεόραση και στην εφημερίδα και ανακοινώνει ότι εξάρθρωσε κύκλωμα σωματεμπορίας, όταν τα περισσότερα σπιτάκι, στούντιο κ.λπ. είναι παράνομα, τότε έχει τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σε ζώα.
Αλλά, ξαναλέω, όποιος βγαίνει στην τηλεόραση και στην εφημερίδα και ανακοινώνει ότι εξάρθρωσε κύκλωμα σωματεμπορίας, όταν τα περισσότερα σπιτάκι, στούντιο κ.λπ. είναι παράνομα, τότε έχει τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σε ζώα.
Επισκέπτης
αφου εσεις ειστε εξυπνος λοιπον, να μην ξαναπατε να συνουσιαστειτε σε "μαγαζι"Αυτό λέω κι εγώ. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα κύκλωμα. Ουρά του κυκλώματος, με έναν τρόπο, αλλά και κινητήρια δύναμη είμαστε εμείς οι πελάτες. Τι να κάνουμε τώρα, να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
ειδάλλως θα πρεπει κανονικα να συλληφθειτε κι εσεις ως συννενοχος στο κυκλωμα αφου κατα τα λεγομενα σας εσεις το συντηρειτε...
σπιτι και χειρονακτικη εργασια λοιπον! και αφηστε τα περιπλοκα νοηματα για αυτους που μπορουν να καταννοησουν τον λογο υπαρξης τους!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ας πάρουμε άλλο παράδειγμα..
Φωνάζεις μια κοπέλα για βίζιτα...
Το ξέρεις ότι αυτού του είδους η συναλλαγή είναι παράνομη
τη στιγμή που έχει να κάνει με χρήματα?
Υπάρχει νόμος που υποστηρίζει και ο οποίος δεν εφαρμόζεται..ότι και ο πελάτης νομικά έχει κυρώσεις από αυτού του είδους ερωτική συνεύρεση επ'αμοιβή...
Πάρε το αβγό και κούρευτο δηλαδή...!!!
Φωνάζεις μια κοπέλα για βίζιτα...
Το ξέρεις ότι αυτού του είδους η συναλλαγή είναι παράνομη
τη στιγμή που έχει να κάνει με χρήματα?
Υπάρχει νόμος που υποστηρίζει και ο οποίος δεν εφαρμόζεται..ότι και ο πελάτης νομικά έχει κυρώσεις από αυτού του είδους ερωτική συνεύρεση επ'αμοιβή...
Πάρε το αβγό και κούρευτο δηλαδή...!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται..ουσιαστικά υποτιμούν την νοημοσύνη μας..Αυτό λέω κι εγώ. Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ένα κύκλωμα. Ουρά του κυκλώματος, με έναν τρόπο, αλλά και κινητήρια δύναμη είμαστε εμείς οι πελάτες. Τι να κάνουμε τώρα, να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας;
Αυτά δεν θα πάψουν ποτέ να γίνονται...άγραφος νόμος αυτός..
Απλά αφήνουν εντυπώσεις που ο καθ'ένας με το μυαλό του φαντάζεται διάφορα..!!!!
όσοόσο, να με συγχωρείς κιόλας που είπα την άποψή μου.
Κατερίνα, δεν τα βάζω με τα σπιτάκια. Αλλά όπως δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, έτσι μου τη δίνει και να με κοροϊδεύουν (μιλάω για τις "αρχές"). Τέλος πάντων, όπως είπες κι εσύ, πιάσε το αβγό και κούρεφτο.
Κατερίνα, δεν τα βάζω με τα σπιτάκια. Αλλά όπως δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, έτσι μου τη δίνει και να με κοροϊδεύουν (μιλάω για τις "αρχές"). Τέλος πάντων, όπως είπες κι εσύ, πιάσε το αβγό και κούρεφτο.
Επισκέπτης
μα απεναντιας δεν σας απαγορευει κανεις να πειτε την αποψη σας!όσοόσο, να με συγχωρείς κιόλας που είπα την άποψή μου.
απλα σας υπενθυμισα πως μερικες φορες τα πραγματα δεν ειναι "ασπρο-μαυρο" και πως κερδος απο αυτη την ιστορια δεν έχουν μόνο οι κακοι "νταβατζηδες", αλλα ενιοτε και οι "καλοι" δημαρχαιοι, ελεγκτες, αστ.οργανα κ.λ.π.
αυτοι οι τελευταιοι δε, ειναι και ο λογος που τοσα χρονια δεν εχει αξιωθει αυτο το ρημαδι το κρατος να νομοθετησει καθαρα και ξαστερα ωστε ολα αυτα τα κυκλωματα να μην εχουν λογο υπαρξης πια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 114K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις