Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Α ρε το πόπολο, πόσο της πλάκας είναι...
Τα γραφεία πάλι θα βρουν την άκρη αντί για πιπίνια θα φέρνουν νιγηριανούς :S :S :S
μεταφραση google :SΕγω θα θελα να προσθεσω κατι παιδες,μιας και βλεπω μιλανε μονο οι παλιοι,πιο πολυ ενημερωθηκα σε αυτο το ποστο παρα απο τις εφημεριδες,το κινημα περι γυναικας = θυμα εφτασε και δω,η κοπελα ισως δουλεψε αφου εκλεισε τα 18 κιολας,ηξερε τι εκανε και τα κανε απο πριν τσαμπα σγρ,ανδρες ειμαστε ενα κακο ειδος που εκμεταλευομαστε μοναχα διχως να αγαπαμε τη γυναικα πολυ,ισως παρα πολυ,πρεπει συμφωνα με αυτους λοιπον ,να κοιταμε χαμηλα και να θελουμε να νιγηριανους για να ακουστουμε,οπως προειπατε,κριμα για τη κοπελα κυριως γτ ειχε σταθερο ισοδημα.
στα μπουρδελα τι είναι τυπε?βουλγαρορουμανες ηταν τυπε , το πολυ να τις χρυσωνανε τιποτα γυφτοι .... :S
για να καταλαβω το μαγαζι του το εκλεισαν κατα κυριο λογο μονο οτι εξεδιδε 1 κοπελα που ηταν ανηλικη..? η οποια του ειχε πει το αντιθετο? οι περισσοτερες το εκαναν συνειδητα...
ελα ρε φιλε σοβαρα μιλαω δεν εχω πολυπαρακολου8ησει τωρα το πηρα γραμμη το diva ηταν νο1Το έκλεισε η κυβέρνηση Τσίπρα τύπε κ θα το ανοίξουν πάλι με 60% φορολογία.
Έκανε και χειρότερα τυπε,μόνιμα παραβιάζει το ωράριο λειτουργίας και έβαζε δυνατά την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας :Sγια να καταλαβω το μαγαζι του το εκλεισαν κατα κυριο λογο μονο οτι εξεδιδε 1 κοπελα που ηταν ανηλικη..? η οποια του ειχε πει το αντιθετο? οι περισσοτερες το εκαναν συνειδητα...
ελα ρε φιλε σοβαρα μιλαω δεν εχω πολυπαρακολου8ησει τωρα το πηρα γραμμη το diva ηταν νο1
Αν και δεν μου βγαινει ευκολα.. Ηταν πολυ καλο ;)Έκανε και χειρότερα τυπε,μόνιμα παραβιάζει το ωράριο λειτουργίας και έβαζε δυνατά την μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας :S
Τωρα μιλας σοβαρα?Εκλεισε το γραφείο Αθενς τύπε.. τώρα τι πώς και γιατί δε ξέρουμε, υποθέσεις κάνουμε..
Οτι είδαμε στη TV.. λέω να πάω Τατιάνα να μιλήσω!
οι κοπελες που ηταν στο γραφειο θα ξαναβρεθουν?τωρα οτι εγινε εγινε,οπως και να εγινε.σημασια εχει για εμας τους παιχτες οτι δεν θα εχουμε και αυτη την επιλογη.του συγκεκριμενου γραφειου εννοω.κατα συνεπεια πρεπει να δουμε ποια κοριτσια συνεχιζουν και πως.αν καποιος ξερει για καποια η καποιες απο αυτες ας μου στειλει π.μ.το να γραφουμε αλλα αντι αλλων δεν εχει νοημα.ο καρπος εχει αξια.
Ουτε καν,οσο πιο συντομα οσο πιο πολλα,δεν θα γραφα εκθεση,οποιος γνωριζει, καταλαβε τι ειπα,στη τελικη τοσα γραφεια καμια ποικιλια,ολες ρωσιδες τσιλιβιθρες.μεταφραση google :S
Τα θελει και σενα ο οργανισμος σου οπως ελεγε η αειμνηστη ΝοταραΝαι πάω Τατιάνα
Ναι πάω Τατιάνα
Να δωσει κανα free fuck :Sνα κάνεις τι στην Τατιάνα;