KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τι ειπες τωρα κουμπαρε….πω πω…και να’χαμεεεε…!!!γιατι κανενας μεχρι τωρα δε μιλαει και για διπλες παρα μονο για μελομακαρονα και κουραμπιεδες?
Τι ειπες τωρα κουμπαρε….πω πω…και να’χαμεεεε…!!!γιατι κανενας μεχρι τωρα δε μιλαει και για διπλες παρα μονο για μελομακαρονα και κουραμπιεδες?
Κι επειδη εσυ την πατησες…πρεπει εγω να χρεωθω την πακιστανια την αλβανια την κουρδιστανια…και ολους αυτους γενικα που λες???στο νιμου σου περασανε και πολλα εθνη και ανθρωποι διαφορετικων χρωματων κατερινιω μου.ειναι γεγονος αυτο.αστα τα σαπια.ο νταβατζης να σου πω την αληθεια καλα εκανε.εκανε την δουλεια και φυσικα χτιζει βιλες στην πατριδα και σωστα κανει αφου το κρατος εχει ανοχη σε πολλα πραγματα.αυτη ομως εκλαιγε και ζητουσε να φυγει απο αυτο τον χωρο.μετα στην πορεια διαπιστωθηκε οτι ηταν και επαγγελματιας περα απο το να γαμιεται και στα ψεμματα.κλασσικη πουτανα δηλαδη.και αυτη εκανε σωστα τη δουλεια της.στην περιπτωση που εφταιγε καποιος ημουνα εγω.δηλαδη εγω ημουνα ο μαλακας.απολυτα σωστο και αυτο.αλλα επειδη δεν θελω και καποια παιδια να την πατησουνε για την καλη τους την καρδια με γυναικες σαν και σενα απλως εγω σαν 'ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ'..
ολα τα αλλα ειναι αερολογιες.κραταω μονο αυτη την φραση που λες διοτι αν εχεις φιλους ειναι προς τιμη σου αυτο που λες.καλη χρονια.Κι εγω τους φιλους μου…δεν τους πηδαω για 20 ευρω…τους στελνω σε άλλες…
Καταλαβες????
moi κανεις ενα λαθος.προσπαθεις να διορθωσεις ενα λαθος που εκανες με ενα αλλο λαθος.και το λαθος γιατο οποιο μιλω ειναι να βαζεις ολους σε ενα καλουπι.ομως η ζωη δεν ειναι μαθηματικα.δεν ισχυει το 1+1=2.ισχυει η ατομικοτητα και η μοναδικοτητα.ισχυει η συγκυρια των γεγονοτων.κατανοω τον πονο σου για αυτο που επαθες.και ειλικρινα συμπασχω.βλεπεις εγω εχω παθει χειροτερα απο αυτα που επαθες εσυ.ομως αυτο δε παει να πει οτι θα αρχισουμε επειδη κατι μας συνεβηκε οσο τραγικο και αν ηταν να βαζουμε ταμπελες.γιατι αυτο δεν ειναι οπως αναφερεις προσπαθεια διαφωτισης αλλα φασισμος.οσο για την κατερινα ειναι κυρια με κεφαλαια γραμματα.ο χαρακτηρας της εχει στοιχεια που σπανιζουν στην εποχη μας.ειλικρινεια.ακεραιοτητα και ψυχη.μηπως θα ηταν πιο εποικοδομητικο για σενα,η και για ολους που εχουμε καει,να κοιταμε μπροστα?μηπως οι επιλογες μας ηταν λαθος και ακολουθωντας την πολιτικη του ''ολα στο σακουλι''παιζουμε το τελευταιο κομματι της τραγωδιας που παθαμε?μηπως αν διδασκομενοι απο τα λαθη μας αλλα οχι με δογματισμο βλεπαμε τι ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε αλλα και πραγματικα μας ανηκει?στο νιμου σου περασανε και πολλα εθνη και ανθρωποι διαφορετικων χρωματων κατερινιω μου.ειναι γεγονος αυτο.αστα τα σαπια.ο νταβατζης να σου πω την αληθεια καλα εκανε.εκανε την δουλεια του και φυσικα χτιζει βιλες στην πατριδα και σωστα κανει αφου το κρατος εχει ανοχη σε πολλα πραγματα.αυτη ομως εκλαιγε και ζητουσε να φυγει απο αυτο τον χωρο.μετα στην πορεια διαπιστωθηκε οτι ηταν και αυτη επαγγελματιας περα απο το να γαμιεται και στα ψεμματα.κλασσικη πουτανα δηλαδη.και αυτη εκανε σωστα τη δουλεια της.στην περιπτωση που εφταιγε καποιος ημουνα εγω.δηλαδη εγω ημουνα ο μαλακας.απολυτα σωστο και αυτο.αλλα επειδη δεν θελω καποια παιδια να την πατησουνε για την καλη τους την καρδια με γυναικες σαν και σενα απλως εγω σαν 'ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ' και λεω τα πραγματα και απο την αλλη πλευρα.εξαλλου γιαυτο υπαρχει ο διαλογος.
μπράβο ρε Κατερίνα περ ότι δεν σε ξέρω πρέπει να είσαι λεβεντιά μου θύμισες μια φίλη που κάποτε στα 18 με 19 της ήρθε στην Αθήνα βγαίνοντας από ορφανοτροφείο εδώ στην Αθήνα έπεσε στα τότε κυκλώματα της πορνείας ( εγώ να σκεφτείς την γνώρισα 28 χρ. μετά ) και κάποια στιγμή γνώρισε έναν άντρα που τον είχε παρατήσει η καθώς πρέπει γυναίκα του με 4 παιδιά στην πλάτη του και το τελευταίο 10 ημερών πήγε μαζί του και μεγάλωσε τα παιδιά της άλλης της ιν.Κι επειδη εσυ την πατησες…πρεπει εγω να χρεωθω την πακιστανια την αλβανια την κουρδιστανια…και ολους αυτους γενικα που λες???
Ας προσεχες ρε μουα….
Δεν ηξερες….ε…δεν ρωταγεεες…
Αν με ηξερες πιο μπροστα και μ’ εκανες παρεα…θα σε ειχα κανει ξεφτερι τωρα…σαν φιλη εννοω…
Κι εγω τους φιλους μου…δεν τους πηδαω για 20 ευρω…τους στελνω σε άλλες…
Καταλαβες????
Δοξα να’χει ο Θεος….ολα τα αλλα ειναι αερολογιες.κραταω μονο αυτη την φραση που λες διοτι αν εχεις φιλους ειναι προς τιμη σου αυτο που λες.καλη χρονια.
για αλλη μια φορα συγχαρητηρια για τα γραφομενα σου.μπράβο ρε Κατερίνα περ ότι δεν σε ξέρω πρέπει να είσαι λεβεντιά μου θύμισες μια φίλη που κάποτε στα 18 με 19 της ήρθε στην Αθήνα βγαίνοντας από ορφανοτροφείο εδώ στην Αθήνα έπεσε στα τότε κυκλώματα της πορνείας ( εγώ να σκεφτείς την γνώρισα 28 χρ. μετά ) και κάποια στιγμή γνώρισε έναν άντρα που τον είχε παρατήσει η καθώς πρέπει γυναίκα του με 4 παιδιά στην πλάτη του και το τελευταίο 10 ημερών πήγε μαζί του και μεγάλωσε τα παιδιά της άλλης της ιν.
κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει μια γυναίκα που κάνει αυτό που κάνει για εμένα γυναίκες σαν την Κατερίνα είναι ηρωίδες της πουτάνες καλύτερα να της ψάξουμε στα λαμπερά σαλόνια.
ρε φιλε το λαθος που εκανα τελειωσε εδω και χρονια.δεν διορθωνω τιποτα.απλος τις πουτανες τωρα τις εχω για την αποστολη που υπαρχουν.να πληρωνονται και να γαμιουνται.αν υπαρχουν ξηγημενες ειναι 1 στις 100.και αυτες απο τραφικινγ για να ξηγουμαστε.ουτε καν που δινω σημασια για τη ανυπαρκτη ζωη τους.παντως σου ειπα μη τις θεοποιεις.ανθρωποι του κενου ειναι διχως ουσια.απλως μην παραμυθιαζεστε με την καθεμια που σας λεει μαλακιες.οταν ενας αντρας περα απο την σεξουαλικη προτιμηση με το ιδιο φυλο σου κανει ρουφιανια η τελοσπαντων ασχημη πραξη τον λεμε πουστη σαν την χειροτερη βρισια.στην γυναικα ισχυει το πουτανα.ποτε μια εκδιδομενη περα απο την τσεπη της δεν νοιαστικε για το δημοσιο καλο.ξεκολατε και μην ειστε τοσο πουτανοκαψουρηδες.moi κανεις ενα λαθος.προσπαθεις να διορθωσεις ενα λαθος που εκανες με ενα αλλο λαθος.και το λαθος γιατο οποιο μιλω ειναι να βαζεις ολους σε ενα καλουπι.ομως η ζωη δεν ειναι μαθηματικα.δεν ισχυει το 1+1=2.ισχυει η ατομικοτητα και η μοναδικοτητα.ισχυει η συγκυρια των γεγονοτων.κατανοω τον πονο σου για αυτο που επαθες.και ειλικρινα συμπασχω.βλεπεις εγω εχω παθει χειροτερα απο αυτα που επαθες εσυ.ομως αυτο δε παει να πει οτι θα αρχισουμε επειδη κατι μας συνεβηκε οσο τραγικο και αν ηταν να βαζουμε ταμπελες.γιατι αυτο δεν ειναι οπως αναφερεις προσπαθεια διαφωτισης αλλα φασισμος.οσο για την κατερινα ειναι κυρια με κεφαλαια γραμματα.ο χαρακτηρας της εχει στοιχεια που σπανιζουν στην εποχη μας.ειλικρινεια.ακεραιοτητα και ψυχη.μηπως θα ηταν πιο εποικοδομητικο για σενα,η και για ολους που εχουμε καει,να κοιταμε μπροστα?μηπως οι επιλογες μας ηταν λαθος και ακολουθωντας την πολιτικη του ''ολα στο σακουλι''παιζουμε το τελευταιο κομματι της τραγωδιας που παθαμε?μηπως αν διδασκομενοι απο τα λαθη μας αλλα οχι με δογματισμο βλεπαμε τι ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε αλλα και πραγματικα μας ανηκει?
κατι ακομα.προχτες βρεθηκα σε ενα νοσοκομειο.εβλεπα φορεια να ερχονται συνεχεια μπροστα μου.και συλλογιστηκα ποσο μικροι ειμαστε.και το ποσο ειμαστε ενα τιποτε μπροστα στην αιωνιοτητα.αυτα λοιπον τα λιγα γαμημενα χρονια που θα ζησουμε ας τα ζησουμε με αγαπη.η αν η λεξη αγαπη σου ειναι πλεον επωδυνη ,με οχι μισος.
μαθε την διαφορα σε ενα city tour και μια μασατζου και απο ενα στουντιο με ενα στριπτιζαδικο και ελα να μας πεις την αποψη σου για πουτανες.προς το παρων μεινε στα πολιτικα θρεντ γιατι εκει δινεις ρεσιταλ.μπράβο ρε Κατερίνα περ ότι δεν σε ξέρω πρέπει να είσαι λεβεντιά μου θύμισες μια φίλη που κάποτε στα 18 με 19 της ήρθε στην Αθήνα βγαίνοντας από ορφανοτροφείο εδώ στην Αθήνα έπεσε στα τότε κυκλώματα της πορνείας ( εγώ να σκεφτείς την γνώρισα 28 χρ. μετά ) και κάποια στιγμή γνώρισε έναν άντρα που τον είχε παρατήσει η καθώς πρέπει γυναίκα του με 4 παιδιά στην πλάτη του και το τελευταίο 10 ημερών πήγε μαζί του και μεγάλωσε τα παιδιά της άλλης της ιν.
κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει μια γυναίκα που κάνει αυτό που κάνει για εμένα γυναίκες σαν την Κατερίνα είναι ηρωίδες της πουτάνες καλύτερα να της ψάξουμε στα λαμπερά σαλόνια.
δεν μου φταινε οι αλλοι ουτε ριχνω το μπαλακι σε αλλους.αλλα εχω μαθει να λεω εναν κλεφτη με το ονομα του,εναν νταβατζη με το ονομα του,εναν πουστη με το ονομα του και μια πουτανα με το ονομα της.την αρχη την εκανα εγω στην ζωη μου στα 15 μου και τωρα κοντευω στα 40.φροντισε να κανεις και συ μια αρχη απο το τελος που εχεις φτασει.Το λεω…για να κανεις μια αρχη…να μαθεις να συζητας με τον εαυτο σου αντι να νομιζεις ότι σου φταινε οι άλλοι…που δεν το εκανες ποτε…
Εχεις μετρηθει τελευταια???δεν μου φταινε οι αλλοι ουτε ριχνω το μπαλακι σε αλλους.αλλα εχω μαθει να λεω εναν κλεφτη με το ονομα του,εναν νταβατζη με το ονομα του,εναν πουστη με το ονομα του και μια πουτανα με το ονομα της.την αρχη την εκανα εγω στην ζωη μου στα 15 μου και τωρα κοντευω στα 40.φροντισε να κανεις και συ μια αρχη απο το τελος που εχεις φτασει.
στο τέλος βλέπω να σου προτείνουν να μονάσης σε κανένα μοναστήρι.Εχεις μετρηθει τελευταια???
Σε κοβω για υπερτασικο...
Να το κοιταξεις αυτο...Ισως να ειναι οι παρενεργειες αυτα που λες...!!!
παντως εγω μοναζω σε μοναστηρια του παπα-Γιωργη.Για την απο πανω δεν απανταω γιατι εχει καταντησει κωμωδια με την παρτυ της.ξεμωραθηκε τελειωςστο τέλος βλέπω να σου προτείνουν να μονάσης σε κανένα μοναστήρι.
το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό την πιάνει?παντως εγω μοναζω σε μοναστηρια του παπα-Γιωργη.Για την απο πανω δεν απανταω γιατι εχει καταντησει κωμωδια με την παρτυ της.ξεμωραθηκε τελειως
αααχαχαχαχαχαχα....!!!!το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό την πιάνει?
έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου?οπου γαμος και χαρα ο αριων πρωτος!!
μπαινεις σε καθε θρεντ και συνηθως ειρωνευεσαι!να ξερεις οτι ειναι ενοχλητικο και καθολου ευγενικο!καλο σου βραδυ....έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου?