Νέα

Εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Βρε συ…καλα τα λες κι εσυ…καλα τα λεω κι εγω…καλα τα λενε ολοι…
Ξέρεις ποιο είναι το θεμα???
Βλεπουμε-ακουμε-δεν μιλαμε….
Είναι…ότι καλυτερο….!!!
η σιωπη ειναι το εγκλημα στην αδιαφορια.οι εποχες που δεν μιλαγανε οι ανθρωποι περασανε.δεν υπαρχει φοβος για τιποτα.αν διαβασες καλα το αρθρο και το ειδες στις ειδησεις οι μαστρωποι που ειχανε γυναικες στην πορνεια τους πηγαν οι ελληνες μπατσοι μαζι με την ιντερπολ με τα κλωτσιδια στην φυλακα.οι 'σκληροι κουμπουροβγαλτες' που ειχανε γυναικες για γαμησια σε μπουρδελα,στουντιο,γραφεια βιζιτα και στριπ κανανε παζαρια για τη ζωη τους και ρουφιανευανε ο ενας τον αλλον απεναντι στον νομο.ο καθενας ειναι μαγκας εκει που τον παιρνει παντως μεχρι να ερθει ενας πιο μαγκας να τον αιφνιδιασει και να του αφαιρεσει τον τιτλο της μαγκιας.εισαι χρονια στον χωρο και στο κουρμπετι και τα εχεις δει πιστευω αυτα απο κοντα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η σιωπη ειναι το εγκλημα στην αδιαφορια.οι εποχες που δεν μιλαγανε οι ανθρωποι περασανε.δεν υπαρχει φοβος για τιποτα.αν διαβασες καλα το αρθρο και το ειδες στις ειδησεις οι μαστρωποι που ειχανε γυναικες στην πορνεια τους πηγαν οι ελληνες μπατσοι μαζι με την ιντερπολ με τα κλωτσιδια στην φυλακα.οι 'σκληροι κουμπουροβγαλτες' που ειχανε γυναικες για γαμησια σε μπουρδελα,στουντιο,γραφεια βιζιτα και στριπ κανανε παζαρια για τη ζωη τους και ρουφιανευανε ο ενας τον αλλον απεναντι στον νομο.ο καθενας ειναι μαγκας εκει που τον παιρνει παντως μεχρι να ερθει ενας πιο μαγκας να τον αιφνιδιασει και να του αφαιρεσει τον τιτλο της μαγκιας.εισαι χρονια στον χωρο και στο κουρμπετι και τα εχεις δει πιστευω αυτα απο κοντα.
Ακριβως…κι επειδη ειμαι χρονια στο «κουρμπετι»…
κανω…απλως την δουλεια μου…
Ολη αυτή η σαπιλα που αναφέρεις…υπηρχε…υπαρχει και θα υπαρχει..εις τους αιωνας…των αιωνων….
Εσύ κι εγω….ειμαστε πολύ λίγοι…για να καθαρισουμε αυτην την βρωμια…
Εκτος…κι αν έχεις διάθεση….να γινεις ο αγιος-μουα…που θα σωσει τον κοσμο…
Εάν σκεφτεις…ότι ο καθενας μας…ειτε στην νυχτα είναι…ειτε στην μερα…κοιταει και φροντιζει μονο για το τομαρι του…δεν αξιζει να συνεχισουμε…αυτή τη συζητηση…
Όσο για τους επαινους…τις μαγκιες..και τις ανδραγαθειες που κανουν ορισμενοι για το χρημα…αστους αυτους….είναι καμμενοι από χερι…
Τετοια λεφτα…δεν πιανουν ποτε τοπο…
Δεν πειραζεις…για να μην σε πειραξουν…
Αυτος ο νομος’’ο αγραφος’’…κυριαρχει στην νυχτα…!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ακριβως…κι επειδη ειμαι χρονια στο «κουρμπετι»…
κανω…απλως την δουλεια μου…
Ολη αυτή η σαπιλα που αναφέρεις…υπηρχε…υπαρχει και θα υπαρχει..εις τους αιωνας…των αιωνων….
Εσύ κι εγω….ειμαστε πολύ λίγοι…για να καθαρισουμε αυτην την βρωμια…
Εκτος…κι αν έχεις διάθεση….να γινεις ο αγιος-μουα…που θα σωσει τον κοσμο…
Εάν σκεφτεις…ότι ο καθενας μας…ειτε στην νυχτα είναι…ειτε στην μερα…κοιταει και φροντιζει μονο για το τομαρι του…δεν αξιζει να συνεχισουμε…αυτή τη συζητηση…
Όσο για τους επαινους…τις μαγκιες..και τις ανδραγαθειες που κανουν ορισμενοι για το χρημα…αστους αυτους….είναι καμμενοι από χερι…
Τετοια λεφτα…δεν πιανουν ποτε τοπο…
Δεν πειραζεις…για να μην σε πειραξουν…
Αυτος ο νομος’’ο αγραφος’’…κυριαρχει στην νυχτα…!!!
αγιος μουα δεν υπαρχει.και τα παντα αλλαζουν να το ξερεις.ο νομος ο 'αγραφος' αλλαζει συνεχως αφεντικα και χερια ποτε δεν μενει σταθερος.μερικες φορες οπως εχεις δει πεφτει και συρμα να κοβονται ολα τα κεφαλια και να υπαρχει ηρεμια.τουλαχιστον τα περισοτερα κεφαλια.οι νταβαδες και γενικοτερα τα αφεντικα της νυχτας τρεμουν απο που θα τους ερθει η σφαιρα του εχθρου τους,του συνεργατη τους η του μπατσου.εσεις οι εκδιδομενες που ειστε σε αυτο τον χωρο τρεμετε μην ερθει κανας ψυχοπαθης η τιποτα ληστες στο χωρο σας που περα απο τα λεφτα μη σας κοπανησουν η σας σκοτωσουν.και οτι λεφτα βγαλετε απο τα γαμησια των καυλωμενων αρσενικων και τις ανωμαλιες του καθε βιτσιοζου εχετε ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα,ανασφαλειες και μανια καταδιωξης.το ψεμα και η ξεφτιλα ειναι τροπος ζωης και στις δυο περιπτωσεις που ανεφερα καθως το ευκολο χρημα δενει μονο με τετοιους χωρους της ψευτιας και της εκμεταλευσης.να τα χεσω αυτα τα λεφτα και αυτη τη ζωη.προσπαθω να ειμαι ο μουα που θελω να ειμαι αγιος χωρις να εκμεταλευομαι κανεναν και να αγαπω την ζωη και τον συνανθρωπο μου.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αγιος μουα δεν υπαρχει.και τα παντα αλλαζουν να το ξερεις.ο νομος ο 'αγραφος' αλλαζει συνεχως αφεντικα και χερια ποτε δεν μενει σταθερος.μερικες φορες οπως εχεις δει πεφτει και συρμα να κοβονται ολα τα κεφαλια και να υπαρχει ηρεμια.τουλαχιστον τα περισοτερα κεφαλια.οι νταβαδες και γενικοτερα τα αφεντικα της νυχτας τρεμουν απο που θα τους ερθει η σφαιρα του εχθρου τους,του συνεργατη τους η του μπατσου.εσεις οι εκδιδομενες που ειστε σε αυτο τον χωρο τρεμετε μην ερθει κανας ψυχοπαθης η τιποτα ληστες στο χωρο σας που περα απο τα λεφτα μη σας κοπανησουν η σας σκοτωσουν.και οτι λεφτα βγαλετε απο τα γαμησια των καυλωμενων αρσενικων και τις ανωμαλιες του καθε βιτσιοζου εχετε ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα,ανασφαλειες και μανια καταδιωξης.το ψεμα και η ξεφτιλα ειναι τροπος ζωης και στις δυο περιπτωσεις που ανεφερα καθως το ευκολο χρημα δενει μονο με τετοιους χωρους της ψευτιας και της εκμεταλευσης.να τα χεσω αυτα τα λεφτα και αυτη τη ζωη.προσπαθω να ειμαι ο μουα που θελω να ειμαι αγιος χωρις να εκμεταλευομαι κανεναν και να αγαπω την ζωη και τον συνανθρωπο μου.
Αν κοιταξεις το χερι σου…δεν είναι όλα τα δαχτυλα ιδια…
Κι αυτό το λεω επειδη απευθυνθηκες σε μενα…γι’αυτό κι εγω σου απανταω αυτό…
Κι εδώ μεσα…είναι το πιο ακαταλληλο μερος…να σου ανοιξω την καρδια μου…και να μαθεις…ποια είναι η Κατερινα της Κολωνου…ΕΞΩ από την πορτα όμως…
Προσπαθω εδώ να λεω μονο τις αποψεις μου…
Το τι τρεφω μεσα μου..η ποια είναι τα συναισθηματα μου…δεν θελω να τα ξερουν οι πολλοι….αλλά μονο…ο ΕΝΑΣ…
Αυτά…

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αν κοιταξεις το χερι σου…δεν είναι όλα τα δαχτυλα ιδια…
Κι αυτό το λεω επειδη απευθυνθηκες σε μενα…γι’αυτό κι εγω σου απανταω αυτό…
Κι εδώ μεσα…είναι το πιο ακαταλληλο μερος…να σου ανοιξω την καρδια μου…και να μαθεις…ποια είναι η Κατερινα της Κολωνου…ΕΞΩ από την πορτα όμως…
Προσπαθω εδώ να λεω μονο τις αποψεις μου…
Το τι τρεφω μεσα μου..η ποια είναι τα συναισθηματα μου…δεν θελω να τα ξερουν οι πολλοι….αλλά μονο…ο ΕΝΑΣ…
Αυτά…
τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια αλλα ανηκουν στο ιδιο σωμα.τωρα ειλικρινα να σου πω την αληθεια δεν θελω να μαθω την κατερινα της κολωνου,ουτε την σισυ απο την τρανσυλβανια αλλα ουτε και την ρωσοπουτσκαγια απο το τσερνομπιλ.δεν ανοιγει κανενας εδω την καρδια του κατερινα αλλα κανουμε διαλογο.ειναι σαιτ με διασκεδαση και πληροφοριες για αγοριαιο ερωτα οχι για τα προσωπικα του καθενος μας.οσο για το τι τρεφεις μεσα σου και θελεις να το ξερει μονο ενας ειναι δυσκολο εως χλωμο.γνωριζεται πολους ανθρωπους απο νταβαδες,παραμυθιασμενους χωρις να ξερουν τη δουλεια σας ανθρωπους μεχρι και πελατες.δεν ειναι τυχαιο μια ιεροδουλη να το πουμε πουτανα βρε αδερφε την ξερει ολος ο αρσενικος πλυθησμος και μη.σιγα τα προσωπικα και τα μυστικα.απο την στιγμη που δινει καποια το κορμι της αστα  και βραστα να πανε.επιδη ειμαστε συνομιλικοι ειλικρινα σου λεω ευχομαι να βρεις αυτον τον ΕΝΑΝ για τα συναισθηματα σου.αλλα οταν τον βρεις θα ΚΟΨΕΙΣ και τα γαμησια επι πληρωμη για να εισαι και συ σωστη απεναντι του.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Πριν μερικά χρόνια είχαν πέσει κάτι πυροβολισμοί,έξω από το "54" στην Φυλής.Δεν ξέρω αν ήταν φύλακες ή άλλη ράτσα,αλλά είναι επικίνδυνο σπορ.Κάπου στο 1993 ένας φίλος τις άρπαξε,όταν βγαίνοντας από ένα μπουρδέλο,ερωτήθηκε αν είναι ωραία η γκόμενα,και απάντησε "μπάζο".Δεν πρόλαβε να τις μετρήσει από τους 2 νταβάδες...

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παιζουν τετοι φιλε μου
οι νταβαδες ειναι πολυ βαρια ρατσα για να σηκωθουν να βγουν στους δρομους
τιποτα μαλακισμενα θα ηταν

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπορεί να ήταν καψούρηδες αγαπητικοί.

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να ήταν καψούρηδες αγαπητικοί.
Στην Φυλης δεν εχει νταβαδες μονο κατι τυπακια που περνουν κανενα 30αρη την βαρδυα για να προσεχουν για μπατσους,μπορεις να τους δεις κοντα στο βενζιναδικο συνηθως(ενας κουτσος και η παρεα του) και 2-3 ακομη που ειναι σε περιπτωση που γινει καμμια φασαρια με κανεναν αλβανο η πιομενο πελατη που ζητα λεφτα πισω

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ναι στις εθελοντικές πουτάνες όχι στην εκμεταλλευόμενη πορνεία :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.396
Πόντοι
12.056
Να μας εβαζες και καμμια φωτο σου καλα θα ηταν... ;) ;) ;)

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να μας εβαζες και καμμια φωτο σου καλα θα ηταν... ;) ;) ;)
Τι φωτο μωρε να βαλει???η καμμια χαξη αδελφουλα ειναι που αισθανετε ρωσιδα με νταβα η κανενα χαζο που απλα υπαρχει
ποια κοπελα στην τελικη θα αποκαλουσε τον εαυτο της τσουλι στην βαθης???
Μην τρελαθουμε και μασατε κιολας

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βουλγάρικα κανείς ? (ντα εμπαμ πιτσκα)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δεν παιζουν τετοι φιλε μου
οι νταβαδες ειναι πολυ βαρια ρατσα για να σηκωθουν να βγουν στους δρομους
τιποτα μαλακισμενα θα ηταν

Δεν έχει σημασία τι ήταν.Σημασία έχει ότι τις μάζεψε το παλικάρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom