KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τοτε γλυκε μου…αφου λες ότι δεν σε ενδιαφερει…να μην ρωτας..και να μην απευθυνεσαι σε μενα…τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια αλλα ανηκουν στο ιδιο σωμα.τωρα ειλικρινα να σου πω την αληθεια δεν θελω να μαθω την κατερινα της κολωνου,ουτε την σισυ απο την τρανσυλβανια αλλα ουτε και την ρωσοπουτσκαγια απο το τσερνομπιλ.δεν ανοιγει κανενας εδω την καρδια του κατερινα αλλα κανουμε διαλογο.ειναι σαιτ με διασκεδαση και πληροφοριες για αγοριαιο ερωτα οχι για τα προσωπικα του καθενος μας.οσο για το τι τρεφεις μεσα σου και θελεις να το ξερει μονο ενας ειναι δυσκολο εως χλωμο.γνωριζεται πολους ανθρωπους απο νταβαδες,παραμυθιασμενους χωρις να ξερουν τη δουλεια σας ανθρωπους μεχρι και πελατες.δεν ειναι τυχαιο μια ιεροδουλη να το πουμε πουτανα βρε αδερφε την ξερει ολος ο αρσενικος πλυθησμος και μη.σιγα τα προσωπικα και τα μυστικα.απο την στιγμη που δινει καποια το κορμι της αστα και βραστα να πανε.επιδη ειμαστε συνομιλικοι ειλικρινα σου λεω ευχομαι να βρεις αυτον τον ΕΝΑΝ για τα συναισθηματα σου.αλλα οταν τον βρεις θα ΚΟΨΕΙΣ και τα γαμησια επι πληρωμη για να εισαι και συ σωστη απεναντι του.
Εγω εκανα ότι καλυτερο μπορουσα…
Μην πετας το μπαλακι και μετα να κανεις τον αδιαφορο επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Και ευτυχως δηλαδη που την εχω….μια χαρα με βλεπω…
Μπορει να ημουν και ένα τιποτα….!!!
Μακια….!!!