Νέα

Εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια αλλα ανηκουν στο ιδιο σωμα.τωρα ειλικρινα να σου πω την αληθεια δεν θελω να μαθω την κατερινα της κολωνου,ουτε την σισυ απο την τρανσυλβανια αλλα ουτε και την ρωσοπουτσκαγια απο το τσερνομπιλ.δεν ανοιγει κανενας εδω την καρδια του κατερινα αλλα κανουμε διαλογο.ειναι σαιτ με διασκεδαση και πληροφοριες για αγοριαιο ερωτα οχι για τα προσωπικα του καθενος μας.οσο για το τι τρεφεις μεσα σου και θελεις να το ξερει μονο ενας ειναι δυσκολο εως χλωμο.γνωριζεται πολους ανθρωπους απο νταβαδες,παραμυθιασμενους χωρις να ξερουν τη δουλεια σας ανθρωπους μεχρι και πελατες.δεν ειναι τυχαιο μια ιεροδουλη να το πουμε πουτανα βρε αδερφε την ξερει ολος ο αρσενικος πλυθησμος και μη.σιγα τα προσωπικα και τα μυστικα.απο την στιγμη που δινει καποια το κορμι της αστα  και βραστα να πανε.επιδη ειμαστε συνομιλικοι ειλικρινα σου λεω ευχομαι να βρεις αυτον τον ΕΝΑΝ για τα συναισθηματα σου.αλλα οταν τον βρεις θα ΚΟΨΕΙΣ και τα γαμησια επι πληρωμη για να εισαι και συ σωστη απεναντι του.
Τοτε γλυκε μου…αφου λες ότι δεν σε ενδιαφερει…να μην ρωτας..και να μην απευθυνεσαι σε μενα…
Εγω εκανα ότι καλυτερο μπορουσα…
Μην πετας το μπαλακι και μετα να κανεις τον αδιαφορο επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Και ευτυχως δηλαδη που την εχω….μια χαρα με βλεπω…
Μπορει να ημουν και ένα τιποτα….!!!
Μακια….!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Μακια….!!!

Με το συμπάθειο αγαπητή μου..... Δεν έχω τίποτα με τις εκδιδόμενες. Καλό θα είναι βέβαια να μην καμαρώνει ο ληστής για τη λεία του. Διάβασες φαντάζομαι μιας και ιντερνετόβια που κατέληξαν τα καμαρωτά κορμιά των Ζωνιανών. Η έπαρση και η κομπορρημοσύνη δε βοήθησαν ποτέ κανέναν. Τα παραδείγματα άπειρα. Πιο πρόσφατο ο προκαθείμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας. Εν ευθέτω χρόνω ακολουθεί και ο προκαθείμενος της Ελλαδικής εξουσίας........ :uglystupid: :uglystupid:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Με το συμπάθειο αγαπητή μου..... Δεν έχω τίποτα με τις εκδιδόμενες. Καλό θα είναι βέβαια να μην καμαρώνει ο ληστής για τη λεία του. Διάβασες φαντάζομαι μιας και ιντερνετόβια που κατέληξαν τα καμαρωτά κορμιά των Ζωνιανών. Η έπαρση και η κομπορρημοσύνη δε βοήθησαν ποτέ κανέναν. Τα παραδείγματα άπειρα. Πιο πρόσφατο ο προκαθείμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας. Εν ευθέτω χρόνω ακολουθεί και ο προκαθείμενος της Ελλαδικής εξουσίας........ :uglystupid: :uglystupid:
Φυσικα και ειμαι ενημερωμενη…
Και ούτε κι εγω εχω τιποτα με τον «ηθικο κοινωνικο περιγυρο»
που με περιβαλλει…
Αλλά….τι σχεση εχουν τα Ζωνιανα…με την Κολωνου…
…αυτό δεν μπορω να καταλαβω…πουρκουα…το λες….!!!!
Χρονια πολλά…
    Καλή χρονιααααα….!!!!
party-100.GIF

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Τοτε γλυκε μου…αφου λες ότι δεν σε ενδιαφερει…να μην ρωτας..και να μην απευθυνεσαι σε μενα…
Εγω εκανα ότι καλυτερο μπορουσα…
Μην πετας το μπαλακι και μετα να κανεις τον αδιαφορο επειδη ετυχε να εχω αυτην την ιδιοτητα…
Μακια….!!!
επειδη δυσκολευεσαι με την κατανοηση της γλωσσας και ειναι φυσικο επομενο βεβαια εσυ απευθυνεσαι σε μενα και σε ολους και οχι εγω εσενα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα και πασχεις απο ξερολιαση γενικοτερα.σου πεταξα εγω κανενα μπαλακι? μηπως διαβαζεις αναποδα? και αν εισαι ευτυχισμενη που εχεις αυτη την ιδιοτητα βγες και στου δρομους να σου δωσουνε και κανα μεταλιο.φαγουρα μου για την ιδιοτητα σου και φαγουρα σου για την ιδιοτητα μου.οσο γιατ την δικη σου ιδιοτητα και το ξερεις και συ οτι εισαι ενα τιποτα.τι περιμενες να στο πω εγω οι καποια εκατομυρια ανθρωποι? αν κανουμε κοριτσια τοτε να τα κλεισουμε στα μπουρδελα να εχουν ενα λαμπρο μελον.τι αλλο θα δουμε

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
επειδη δυσκολευεσαι με την κατανοηση της γλωσσας και ειναι φυσικο επομενο βεβαια εσυ απευθυνεσαι σε μενα και σε ολους και οχι εγω εσενα.νομιζεις οτι τα ξερεις ολα και πασχεις απο ξερολιαση γενικοτερα.σου πεταξα εγω κανενα μπαλακι? μηπως διαβαζεις αναποδα? και αν εισαι ευτυχισμενη που εχεις αυτη την ιδιοτητα βγες και στου δρομους να σου δωσουνε και κανα μεταλιο.φαγουρα μου για την ιδιοτητα σου και φαγουρα σου για την ιδιοτητα μου.οσο γιατ την δικη σου ιδιοτητα και το ξερεις και συ οτι εισαι ενα τιποτα.τι περιμενες να στο πω εγω οι καποια εκατομυρια ανθρωποι? αν κανουμε κοριτσια τοτε να τα κλεισουμε στα μπουρδελα να εχουν ενα λαμπρο μελον.τι αλλο θα δουμε
Ρε συ μουα…θα καταλάβεις ποτε τι θελω να πω???
Η να κανω αιτηση στον αγιο-Βασιλη????

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε συ μουα…θα καταλάβεις ποτε τι θελω να πω???
Η να κανω αιτηση στον αγιο-Βασιλη????
αφου δεν καταλαβαινεις εσυ τον ιδιο σου τον εαυτο.θες να καταλαβω εγω εσενα? παντως δεν αφηνεις θρεντακι ησυχο που να μην δινεις το παρον.καλα ξηγιεσαι με την δωρεαν διαφημισουλα σου.συνεχισε να γραφεις να σου γραφουμε και μείς.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ρε συ moi γιατί τόσο απαξιωτικά σχόλια για το συγκεκριμένο επάγγελμα και τις κοπέλες αυτές? Έβγαλες πολύ χολή παραπάνω........

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε συ moi γιατί τόσο απαξιωτικά σχόλια για το συγκεκριμένο επάγγελμα και τις κοπέλες αυτές? Έβγαλες πολύ χολή παραπάνω........
δεν ειναι θεμα χολης φιλε μου.αλλα οχι να μας την βγαινουν και απο πανω .ημαρτον.ιδιαιτερα η συγκεκριμενη την εχει 'παραδει' εδω μεσα.θελει λιγο προσγειωμα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στο συγκεκριμένο θέμα αφού είναι στο χώρο κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα και από μένα........πιστεύω.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αφου δεν καταλαβαινεις εσυ τον ιδιο σου τον εαυτο.θες να καταλαβω εγω εσενα? παντως δεν αφηνεις θρεντακι ησυχο που να μην δινεις το παρον.καλα ξηγιεσαι με την δωρεαν διαφημισουλα σου.συνεχισε να γραφεις να σου γραφουμε και μείς.
Ποια διαφημιση βρε χαζοκουραμπιε???
Ακους καλα???
Η να βαλω τις φωνες???
Όταν εγω ξεκινησα την «καριερα» μου στην νυχτα…δεν υπηρχε το ιντερνετ…
Κι αν λες για τωρα…ποτε με βλεπει βρε το μαγαζι???
Εγω κανω διαφημιση????
Έχω κανενα πουλι…και κανω κριτικες???

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν ειναι θεμα χολης φιλε μου.αλλα οχι να μας την βγαινουν και απο πανω .ημαρτον.ιδιαιτερα η συγκεκριμενη την εχει 'παραδει' εδω μεσα.θελει λιγο προσγειωμα.
Γιατί ρε μουα…εχω νομιζεις καμμια διαφορα από εσενα η από τον οποινδηποτε???
Απλά ξερω καλυτερα να χειριζομαι καποιες καταστασεις υπαρχουσες…
Αυτό δεν σημαινει ότι αυτό που κανω θελω να το κανουν ολοι…
Ελεος πια…χρονιαρες μερες…

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Στο συγκεκριμένο θέμα αφού είναι στο χώρο κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα και από μένα........πιστεύω.
τα ξερει με την δικη συμφεροντολογικη γωνια φιλε μου.εγω δεν ειμαι στον χωρο αυτο αλλα ειχα μπλεξει με μια συναδερφο της αλλοδαπη.εγω να δεις μετα πως τα εμαθα και τα ξερω ολα.απο τι χρειαζεται για να ανοιξει ενα μπουρδελο,ποτε πανε γιατρους,πως βγαινουν τα πλαστα χαρτια ταυτοτητες και βιζες δηλαδη,τι εθνικοτητας ειναι οι νταβατζηδες,πως κοροιδευουν να βρουν σπονσορες,δουλεμα κανονικα περι αγαπης να μαζευεται το χρημα,ψευτικες εξετασεις στους γιατρους.αστα τωρα φιλε μου που θα μας πει η καθεμια τωρα εδω που κανει την διαφημισουλα της πως ειναι ο χωρος των μπουρδελων και οτι ειναι 'ατομα'.νομιζει στο μυαλο της οτι οι πορνες και τα μπουρδελα ειναι κατι το 'αβατο' και λιγοι τα γνωριζουν.ολος ο κοσμος ξερει πολυ καλα την εννοια της καθες λεξης.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σε βρίσκω πολύ επικριτικό και μάλλον φταίει αυτή η σχέση που είχες με την συνάδελφο της......ίσως δεν κατέληξε όπως την ήθελες........τεσπά πιστεύω ότι πρέπει να κουλάρετε λίγο.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ποια διαφημιση βρε χαζοκουραμπιε???
Ακους καλα???
Η να βαλω τις φωνες???
Όταν εγω ξεκινησα την «καριερα» μου στην νυχτα…δεν υπηρχε το ιντερνετ…
Κι αν λες για τωρα…ποτε με βλεπει βρε το μαγαζι???
Εγω κανω διαφημιση????
Έχω κανενα πουλι…και κανω κριτικες???
εγω δεν σε εβρισα.ουτε και θα πεσω στο επιπεδο σου.αυτο εχεις μαθεις και αυτο ξερεις.τωρα για διαφημηση και promotion αστο καλυτερα.μπορει να εισαι χρονια πολλα στην βιζιτα αλλα παραδεξου το με το σαιτ εγινες ακομα πιο γνωστη.στο μεταξουργιο δεν πηγαινε πολυ ο κοσμος με το σαιτ το εμαθε και ο πιο ξερκαφωτος.μη μας λες για τα 'χρονια παλαιοτητας' που διαθετεις γιατι αν δεν υπηρχε αυτο το σαιτ να σε κανουν καποιοι ντιβα θα εισουν αλλα τοσα χρονια στην αφανεια.οποτε να λετε και συ και οι συναδερφοι σου ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που γραφουν για σας και στο σαιτ που ειναι μοναδικο που ασχολειται με αυτους τους τομεις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τα ξερει με την δικη συμφεροντολογικη γωνια φιλε μου.εγω δεν ειμαι στον χωρο αυτο αλλα ειχα μπλεξει με μια συναδερφο της αλλοδαπη.εγω να δεις μετα πως τα εμαθα και τα ξερω ολα.απο τι χρειαζεται για να ανοιξει ενα μπουρδελο,ποτε πανε γιατρους,πως βγαινουν τα πλαστα χαρτια ταυτοτητες και βιζες δηλαδη,τι εθνικοτητας ειναι οι νταβατζηδες,πως κοροιδευουν να βρουν σπονσορες,δουλεμα κανονικα περι αγαπης να μαζευεται το χρημα,ψευτικες εξετασεις στους γιατρους.αστα τωρα φιλε μου που θα μας πει η καθεμια τωρα εδω που κανει την διαφημισουλα της πως ειναι ο χωρος των μπουρδελων και οτι ειναι 'ατομα'.νομιζει στο μυαλο της οτι οι πορνες και τα μπουρδελα ειναι κατι το 'αβατο' και λιγοι τα γνωριζουν.ολος ο κοσμος ξερει πολυ καλα την εννοια της καθες λεξης.
Μηπως ξεχασες ότι εγω ειμαι ελληνιδα…???
Και όχι απλά ελληνιδα…αλλά ελληνιδα μ’αρχιδια…που εχω δεν βαζω μεσα στο νιμου μου….αλλοδαπα στοιχεια…που βαζεις εσυ στο πουλι σου…!!!
Μην τα ισοπεδωνεις όλα…δεν κανει….
Και καλα να παθεις…εδωσες τα ωραια σου λεφτα…να τα κανει ο νταβατζης της ρωσιδας π.χ. βιλες στην χωρα της…
Αντε αφου θελεις να τ' ακουσεις…

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εγω δεν σε εβρισα.ουτε και θα πεσω στο επιπεδο σου.αυτο εχεις μαθεις και αυτο ξερεις.τωρα για διαφημηση και promotion αστο καλυτερα.μπορει να εισαι χρονια πολλα στην βιζιτα αλλα παραδεξου το με το σαιτ εγινες ακομα πιο γνωστη.στο μεταξουργιο δεν πηγαινε πολυ ο κοσμος με το σαιτ το εμαθε και ο πιο ξερκαφωτος.μη μας λες για τα 'χρονια παλαιοτητας' που διαθετεις γιατι αν δεν υπηρχε αυτο το σαιτ να σε κανουν καποιοι ντιβα θα εισουν αλλα τοσα χρονια στην αφανεια.οποτε να λετε και συ και οι συναδερφοι σου ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που γραφουν για σας και στο σαιτ που ειναι μοναδικο που ασχολειται με αυτους τους τομεις.
Αφου δεν ξέρεις….τι να καθομαι να σου λεω τωρα???

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Σε βρίσκω πολύ επικριτικό και μάλλον φταίει αυτή η σχέση που είχες με την συνάδελφο της......ίσως δεν κατέληξε όπως την ήθελες........τεσπά πιστεύω ότι πρέπει να κουλάρετε λίγο.
καλυτερα φιλε μου που δεν κατεληξα οπως ηθελα γιατι μπορει να εχανα την ζωη μου.μην παραμυθιαζεσε και πολυ με αυτες.θα σου πω μονο οτι το ψεμα και το δουλεμα το εχουν τροπο ζωης.απλουστατα λυσανε οταν τους τα πεις καταμουτρα.τελοςπαντων ηρεμω και γω εφοσον ηρεμησει και αυτη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κι αμα θες να με βρισεις…πες με κι εμένα χαζομελομακαρονο…να πατσισουμε…

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Κι αμα θες να με βρισεις…πες με κι εμένα χαζομελομακαρονο…να πατσισουμε…
γιατι κανενας μεχρι τωρα δε μιλαει και για διπλες παρα μονο για μελομακαρονα και κουραμπιεδες?

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Μηπως ξεχασες ότι εγω ειμαι ελληνιδα…???
Και όχι απλά ελληνιδα…αλλά ελληνιδα μ’αρχιδια…που εχω δεν βαζω μεσα στο νιμου μου….αλλοδαπα στοιχεια…που βαζεις εσυ στο πουλι σου…!!!
Μην τα ισοπεδωνεις όλα…δεν κανει….
Και καλα να παθεις…εδωσες τα ωραια σου λεφτα…να τα κανει ο νταβατζης της ρωσιδας π.χ. βιλες στην χωρα της…
Αντε αφου θελεις να τ' ακουσεις…
στο νιμου σου περασανε και πολλα εθνη και ανθρωποι διαφορετικων χρωματων κατερινιω μου.ειναι γεγονος αυτο.αστα τα σαπια.ο νταβατζης να σου πω την αληθεια καλα εκανε.εκανε την δουλεια του και φυσικα χτιζει βιλες στην πατριδα και σωστα κανει αφου το κρατος εχει ανοχη σε πολλα πραγματα.αυτη ομως εκλαιγε και ζητουσε να φυγει απο αυτο τον χωρο.μετα στην πορεια διαπιστωθηκε οτι ηταν και αυτη επαγγελματιας περα απο το να γαμιεται και στα ψεμματα.κλασσικη πουτανα δηλαδη.και αυτη εκανε σωστα τη δουλεια της.στην περιπτωση που εφταιγε καποιος ημουνα εγω.δηλαδη εγω ημουνα ο μαλακας.απολυτα σωστο και αυτο.αλλα επειδη δεν θελω καποια παιδια να την πατησουνε για την καλη τους την καρδια με γυναικες σαν και σενα απλως εγω σαν 'ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΩ' και λεω τα πραγματα και απο την αλλη πλευρα.εξαλλου γιαυτο υπαρχει ο διαλογος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom