Νέα

Εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φίλε μου ίσα ίσα που ο σημερινός 20άρης ζει σε μια εποχή σεξουαλικά ποιο ανεπτυγμένη και ποιο ελεύθερη για κάνε μια βόλτα έξω να δεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες νέας η μεγάλης ηλικίας σόλο είναι πολύ λίγοι σε σχέση με την δική μου εποχή, σήμερα οι νέοι έχουν περισσότερες ευκαιρίες απλά πρώτα όμως πρέπει να μάθουν να απλώνουν το χέρι μέχρι εκεί που  φτάνει.

Καλα...ισα ισα οι σημερινες Ελληνιδες εχουν ξεφυγει την εχουν δει ντιβες οι περισσοτερες και σου ψηνουν το ψαρι στα χειλη.Πολλες ευκαιριες για τα "καλα" παιδια δεν υπαρχουν.Αν δεν εισαι τρεντοφλωρος με καμια bmw η ο ψευτονταης της παρεας που εχει παντα την προσοχη της παρεας και κανεις δεν τολμαει να του κλεψει την παρασταση εξω τοτε δεν γαμας...Ποσο μαλλον ωραια γκομενα.Εδω οι σαβουρες την εχουν δει ντιβες τι λεμε τωρα.

Επισκέπτης
ελαχιστες αδερφε.και δυστυχως τα παραδειγματα πολλα απο στριπτιζαδικα και μπουρδελα.

Την σημερον ημερα ελαχιστες ειναι γενικως οι καλες κοπελες.Οχι μονο στο χωρο των εκδιδομενων.Ακομα και εξω σπανια να βρεις ξηγημενη και καλη κοπελα που να μην κοιταει το πορτοφολι και την μεγαλη ψωλη.

Επισκέπτης
Καλα...ισα ισα οι σημερινες Ελληνιδες εχουν ξεφυγει την εχουν δει ντιβες οι περισσοτερες και σου ψηνουν το ψαρι στα χειλη.Πολλες ευκαιριες για τα "καλα" παιδια δεν υπαρχουν.Αν δεν εισαι τρεντοφλωρος με καμια bmw η ο ψευτονταης της παρεας που εχει παντα την προσοχη της παρεας και κανεις δεν τολμαει να του κλεψει την παρασταση εξω τοτε δεν γαμας...Ποσο μαλλον ωραια γκομενα.Εδω οι σαβουρες την εχουν δει ντιβες τι λεμε τωρα.
δεν έχει ξεφύγει καμιά φίλε μου απλά μόνοι μας δημιουργούμε αυτό το μύθο για της γυναίκες, και ας δούν και όσοι έχουν αδελφές μέσα στο σπίτι κατά πόσον οι σχέσεις σας είναι αρμονικές? 

Επισκέπτης
δεν έχει ξεφύγει καμιά φίλε μου απλά μόνοι μας δημιουργούμε αυτό το μύθο για της γυναίκες, και ας δούν και όσοι έχουν αδελφές μέσα στο σπίτι κατά πόσον οι σχέσεις σας είναι αρμονικές? 

Ελα ρε arion.Εγω απο πρωτο χερι τα ζω.Εχουμε απο τις πιο απαιτητικες και παραξενες γκομενες στην Ευρωπη.Εδω αν πεις σε Σουηδο οτι πληρωνεις για να γαμησεις θα γελαει μια ωρα.Εκει χωρις πολλα πολλα μια βολτα κανουν νωρις στα μπαρακια και βρισκουν κοπελα.Αυτο το επιβεβαιωνουν και οσοι εχουν παει Αγγλια για σπουδες (γαμως την γκαντεμια μου που εμεινα Ελλαδα).
Μην πω οτι αρκετες ειναι και σαβουρες και χοντροκολες και δεν προσεχουν καθολου την σιλουετα τους.
Εχω αδερφη και η σχεση μου μαζι της δεν ειναι καθολου αρμονικη αφου ειναι νευρωτικη και σπασαρχιδο αλλα παλι καλα που εχει καλο σωμα και δεν ντρεπομαι να την κυκλοφορησω στον δρομο.Καλυτερα Ελεινιδα στον χαρακτηρα παρα στο σωμα.Τουλαχιστον αμα προκειται για αδερφη.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Την σημερον ημερα ελαχιστες ειναι γενικως οι καλες κοπελες.Οχι μονο στο χωρο των εκδιδομενων.Ακομα και εξω σπανια να βρεις ξηγημενη και καλη κοπελα που να μην κοιταει το πορτοφολι και την μεγαλη ψωλη.
θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο.μια κανονικη κοπελα δεν μπορω να την βαλω στην ιδια καταταξη με μια εκδιδομενη σε καμια περιπτωση.υπαρχουν πολλες καλες κοπελες που δουλευουν τιμια και δεν ειναι σε παρανομιες οπως οι πουτανες.απλως οταν ερθει η στιγμη θα το καταλαβεις.

Επισκέπτης
θάρρος θέλει φίλε τίποτε άλλο. και να πιάνεις αυτά που φτάνουν τα χέρια σου και εγώ  στην ηλικία σου ήμουν καψούρης με την Σοφία  Λόρεν όμως τα χέρια μου αρπάξανε αυτές που φτάνανε.

Δηλαδη να προσαρμοστουμε με σαβουρες η πολυ μετριες γυναικες?ε οχι ρε αριον.

Επισκέπτης
θάρρος θέλει φίλε τίποτε άλλο. και να πιάνεις αυτά που φτάνουν τα χέρια σου και εγώ  στην ηλικία σου ήμουν καψούρης με την Σοφία  Λόρεν όμως τα χέρια μου αρπάξανε αυτές που φτάνανε.

εγω μεγαλε σε πληροφορω εχω κανει καμακι κ εχει γυρισει γκομενα να μου πει.πορσε εχεις?δεν εχεις.μπουλο.εγω μετα γιατι να κατσω να ασχολουμαι με χαζοπουτανα μην τρελαθουμε.ο καθενας οτι μπορει κανει αλλα μην εθελοτυφλουμε

Επισκέπτης
θα διαφωνησω μαζι σου σε αυτο.μια κανονικη κοπελα δεν μπορω να την βαλω στην ιδια καταταξη με μια εκδιδομενη σε καμια περιπτωση.υπαρχουν πολλες καλες κοπελες που δουλευουν τιμια και δεν ειναι σε παρανομιες οπως οι πουτανες.απλως οταν ερθει η στιγμη θα το καταλαβεις.

Το τι δουλεια κανει μια κοπελα και το αν ειναι μπλεγμενη στην παρανομια δεν αναιρει οτι μπορει να ειναι πολυ καλο ατομο και με συναισθηματα.Τουλαχιστον μερικες απο αυτες πιστευω εκτιμανε την καλοσυνη και τα αισθηματα που μπορει να δειξεις απο κατι αλλες καργιολες εξω που σε κανουν σκουπιδι επειδη εισαι "καλο" παιδι και οχι τρεντομαγκας

Επισκέπτης
γαμάμε δεν γαμάμε ο καιρός περνά, αλλά στην ουσία τι γαμάμε?

ε όχι και να γαμήσουμε την καλύτερη από της χειρότερες.

οι πουτάνες εδώ στην Ελλάδα μου θυμίσανε της Ρώσικες σοκολάτες που ήταν τυλιγμένες σε φτηνό περιτύλιγμα οι πουτάνες εδώ μου θυμίζουν της δικές μας σοκολάτες με το φανταχτερό περιτύλιγμα αλλά είναι απλά σοκολάτες.
όταν όμως έφαγα την Ρώσικη σοκολάτα με το φτηνό περιτύλιγμα κατάλαβα ότι αυτή ήταν σοκολάτα.

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις μετρηθει τελευταια???
Σε κοβω για υπερτασικο...
Να το κοιταξεις αυτο...Ισως να ειναι οι παρενεργειες αυτα που λες...!!!

Ρε συ κατερινα 69 διαβαζα τα ποστ σου και αναραρωτιεμαι δουλευεις σε μπουρδελο δουλευεις με αγγελια???
Τι σοϊ ντανα εισαι(και βασικα δεν σε ξερω?)
Δηλωμενη δεν παιζει να εισαι και το πιθανοτερο δεν εισαι οριτζιναλ γκομενα....(η λονδινου σε κοβω με δανικα απο καμμια φιλη...η σε κανεναν ελληνα ουρολογο που κανει πειραματα δωρεαν)και σε προκαλω εαν δεν εισαι τιποτα απο ολα αυτα(που εξ'αλλου ειναι πολυ ευκολο να αποδειξης γιατι πολυ μαγκακι σε κοβω για να τρεχεις εδω μεσα....)να σου πω και εγω που μπορεις να με βρεις εαν και εαν εισαι στον χωρο ηδη ξερεις ποιος μπορει να ειμαι.
"Κατερινουλα!"

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ρε συ κατερινα 69 διαβαζα τα ποστ σου και αναραρωτιεμαι δουλευεις σε μπουρδελο δουλευεις με αγγελια???
Τι σοϊ ντανα εισαι(και βασικα δεν σε ξερω?)
Δηλωμενη δεν παιζει να εισαι και το πιθανοτερο δεν εισαι οριτζιναλ γκομενα....(η λονδινου σε κοβω με δανικα απο καμμια φιλη...η σε κανεναν ελληνα ουρολογο που κανει πειραματα δωρεαν)και σε προκαλω εαν δεν εισαι τιποτα απο ολα αυτα(που εξ'αλλου ειναι πολυ ευκολο να αποδειξης γιατι πολυ μαγκακι σε κοβω για να τρεχεις εδω μεσα....)να σου πω και εγω που μπορεις να με βρεις εαν και εαν εισαι στον χωρο ηδη ξερεις ποιος μπορει να ειμαι.
"Κατερινουλα!"
προσκυνω!!!

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Πραγματικα αναρωτιεμαι αλλα περισσοτερο αναρωτιεμαι πως μπορει καποιος να την "λογαριαζει"...
Κατερινα κολωνου 30δεν υπαρχει(μια κατερινα και μια κατερινα-ντινα δεν παιζει να ειναι καμμια απο αυτες)
Κανενας Κατερινος μπορει
Εχω την ψιλογνωμη και γνωσει να ξερω πως ειδικα καμμια οριτζιναλ απο ελληνιδες δε(εκτοσ απο μια....!) ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...δεν παιζει να σερφαρει στο νετ.
Τελος παντων!
Δεν θελω να το παιξω ξερολας...και θα ηθελα να με διαψευσει καποια(με στοιχεια φυσικα)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
199
Like
4.768
Πόντοι
15.775
Πραγματικα αναρωτιεμαι αλλα περισσοτερο αναρωτιεμαι πως μπορει καποιος να την "λογαριαζει"...
Κατερινα κολωνου 30δεν υπαρχει(μια κατερινα και μια κατερινα-ντινα δεν παιζει να ειναι καμμια απο αυτες)
Κανενας Κατερινος μπορει
Εχω την ψιλογνωμη και γνωσει να ξερω πως ειδικα καμμια οριτζιναλ απο ελληνιδες δε(εκτοσ απο μια....!) ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...δεν παιζει να σερφαρει στο νετ.
Τελος παντων!
Δεν θελω να το παιξω ξερολας...και θα ηθελα να με διαψευσει καποια(με στοιχεια φυσικα)
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Κατερίνα θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς αυτά που λες..Πρώτον και κυριότερον η Κατερίνα είναι υπαρκτό πρόσωπο και θυληκό 100%..Το ξέρω γιατί την έχω δοκιμάσει..Εκτός πια και αμά το κρύβει τόσο καλά..Δεύτερον όπως ξέρουμε(και θέλουμε να ελπίζουμε) η Κατερίνα διαφέρει απο τον μέσο όρο των γυναικών και για αυτό συμμετέχει σε ενα site με ψωλαραιόυς μπουρδελίαρηδες..Άμα δεν με πιστευείς θα σου πρότεινα(όπως θα έλεγε και ο μέγας Πιτσιλιστής) μια επίσκεψη στον λουξ οίκο της <<θείας Κατερίνας>> για να διαπιστώσεις και μόνος σου τα λεγόμενα μου..

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ενα λεπτο γιατι θα τρελλαθω.η κατερινα εχει παιδι.αν ηταν τρανς πως το εκανε ?με κλωνοποιηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom