Νέα

Εξάρθρωση κυκλώματος που εκμεταλλευόταν Ρωσίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΕΣΥ cgBoy που εισαι απο τον χωρο αυτο εγραψες οτι πουτανες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙς ΤΟΥ AIDS εκδιδονται κανονικοτατα και προσφερουν και υπηρεσιες ακαπωτες.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΨΥΧΕΣ ειναι το ιδιο εγκληματιες και χειροτερες ακομα απο τους νταβατζηδες!!!

Εδω εισαι λαθος κατα την ταπεινη μου γνωμη.Μαλακας και καραγκιοζης ειναι ο πελατης που ζητα ακαποτο και καλα να παθει οτα παρασημοφορειτε απο αρρωστιες.Ειναι καθαρα ευθυνη του καθενα το θεμα AIDS/HIV.Εισαι δολοφονος οταν παρεις μια μολυσμενη συριγγα με τον ιο και αρχιζεις να τρυπας κοσμο.Οχι οταν χωνεις σαν μαλακας το καυλι σου οπου βρεις

cgBoy ευχαριστω για την απαντηση και εισαι ο πιο κατατοπιστικος εδω μεσα ακομα και απο τις πουτανες που ειναι μελη (που αυτες βασικα προμοταρουν τον εαυτο τους και το μπουρδελο που δουλευουν τιποτα αλλο).αλλα τωρα μεταξυ μας αυτες που περνανε στο λοιμωδων στην ιερα οδο ειναι ελαχιστες!!!οι περισσοτερες ειναι στην ζουλα.περα του οτι κατακρινουμε τον νταβατζη να κατακρινουμε και την ΠΟΥΤΑΝΑ!!! 1) εαν ηθελε μπορουσε να δουλευει σε μια εταρεια σε κανονικη δουλεια και οχι σε μπουρδελα και βιζιτα.απλουστατα το κανουνε για το ευκολο χρημα (ειναι γλυκο το ατιμο) και 2) το ευχαριστιουνται εμπειρικα(να γνωριζουν τοσους αντρες σεξουαλικα).Πριν πεσετε να κατακρινετε τις αποψεις μου διαβαστε ΟΛΟΙ το συνεντευξη με μια ρωσιδα ιεροδουλη που είναι νομιμη με σωστα χαρτια και δουλευει στο μεταξουργιο και λεει οτι ερχεται και σε οργασμο μηχανικα εστω απο πληρωμενο γαμησι και γλυκαθηκε απο το χρημα και μετα θελω να επισημανω και το αλλο που λενε μερικοι καμενοι εδω μεσα οτι 'οι πουτανες ειναι πολυ καλες γυναικες', οι 'πουτανες αγαπανε τον κοσμο και δεν εχουν κακια',οι 'πουτανες ειναι στοργικες γυναικες' και διαφορες αλλες μαλακιες που σε κανουν να απορεις αν αυτα τα ατομα που τα γραφουνε ειναι σωας στα φρενας.

Πιστεψε με φιλε μου αλλα μεχρι σημερα ΚΑΛΗ και ΠΟΥΤΑΝΑ δεν εχω γνωρισει.Ειναι σχεδον ολες ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ και νομιζουν οτι επειδη ειναι πουτανες επιασαν τον παπα απο τα αρχιδια του.
"Ευχαριστω" θα ακουσεις απο πολυ λιγες(α ρε μανα!)Ολες ειναι μεσ την τρελα και την υστερια,την ανασφαλεια και πολυ λιγες ειναι συνενοησημες.Γι'αυτο και καταληγουν χωρις μια και γινονται τσατσαδες(ακομη χειροτερη φαρα αυτες η πρων πουτανες νυν τσατσες"
Και να σημειωσω κατι για τις ελληνιδες τουλαχιστον....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΤΑΒΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αυτες τους εκαναν.Εχω φιλη ελληνιδα στην θεσσαλονικη μουναρα που εχει γκομενο και του τα ακουμπαει μεχρι και το τελευταιο ευρω.Οταν την παρατησε για να την καψουρεψει ακομη περισσοτερο(κλασικη κινηση νταβα) η τυπισσα μου ειπε...
"ξερεις τι με τρελλαινει περισσοτερο???οτι μπορει αλλη τωρα να του δινει τις εισπραξεις της και οχι εγω...."
Ακομη να σου αναφερω οτι μονο 4-5 πουτανες εχουν κανει πολλα λεφτα και εχουν να τρωνε μεχρι και τα 3εγκονα τους.Οι υπολοιπες στην ψαθα και ραπατζουδες η στην πρεζα

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν αναφερεται για τους πιστολαδες των μπουρδελων αλλα για καποια μελη εδω μεσα που γραφουν μεχρι τωρα για συγκεκριμενα μπουρδελα και υπερασπιζονται συγκεκριμενες πουτανες.

Δεν παιζουν πιστολαδες στα μπουρδελα φιλε μου.Φυλακες μονο για τους τσαμπουκαδες και για να προσεχουν τα παρανομα μαγαζια οταν δουν αστυνομια η το ηθων να ειδοποιησουν για να κλεισει το μαγαζι
Τα τυπακια που επιασαν απο προχθες περνουν ολα τα φραγγα απο τις εισπραξεις των μαγαζιων και δινουν τα απολυτως απαραιτητα σε αυτες που ειναι πουτανες.Τα μαγαζια ειναι δικα τους αλλα και οι κοπελες αγορασμενες η δικες τους σαν εμπορευμα (μηχανες)για νατους τα δινουν

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εισαι επαναλαμβανω απο τους λιγους γνωστες στο θεμα της πορνειας στην ελλαδα και γραφω ειναι προς τιμην σου που τα γραφεις τσεκουρατα στο αγαπημενο μας σαϊτ.
Θα συμφωνησω στο θεμα του ακαπωτου οτι ειναι μαλακας και καραγκιοζης ο πελατης (μεταξη αυτων και εγω δεν βγαζω το εαυτο μου απ'εξω ουτε θελω να το παιξω εξυπνος) αλλα οταν ειναι μια φορεας hiv και εκδιδεται τοτε αυτη πρεπει να κλειστει σε ψυχιατρειο γιατι ειναι επικινδυνη.τωρα γι'αυτα που γραφεις για τον χαρακτηρα των πουτανων + 1000 απο μενα.η λεξη αχαριστεια καλυπτει τα παντα πιστευω.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Πιστεψε με φιλε μου αλλα μεχρι σημερα ΚΑΛΗ και ΠΟΥΤΑΝΑ δεν εχω γνωρισει.Ειναι σχεδον ολες ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ και νομιζουν οτι επειδη ειναι πουτανες επιασαν τον παπα απο τα αρχιδια του.
"Ευχαριστω" θα ακουσεις απο πολυ λιγες(α ρε μανα!)Ολες ειναι μεσ την τρελα και την υστερια,την ανασφαλεια και πολυ λιγες ειναι συνενοησημες.Γι'αυτο και καταληγουν χωρις μια και γινονται τσατσαδες(ακομη χειροτερη φαρα αυτες η πρων πουτανες νυν τσατσες"
Και να σημειωσω κατι για τις ελληνιδες τουλαχιστον....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΤΑΒΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αυτες τους εκαναν.Εχω φιλη ελληνιδα στην θεσσαλονικη μουναρα που εχει γκομενο και του τα ακουμπαει μεχρι και το τελευταιο ευρω.Οταν την παρατησε για να την καψουρεψει ακομη περισσοτερο(κλασικη κινηση νταβα) η τυπισσα μου ειπε...
"ξερεις τι με τρελλαινει περισσοτερο???οτι μπορει αλλη τωρα να του δινει τις εισπραξεις της και οχι εγω...."
Ακομη να σου αναφερω οτι μονο 4-5 πουτανες εχουν κανει πολλα λεφτα και εχουν να τρωνε μεχρι και τα 3εγκονα τους.Οι υπολοιπες στην ψαθα και ραπατζουδες η στην πρεζα
+1.000.000 γι'αυτο το ποστ.εχω να διαβασω τοσο σοβαρες και τεκμηρωμενες αποψεις αρκετο καιρο που γραφανε εδω μεσα σοβαρα ατομα.και καλο ηταν αυτο το ποστ να μεταφερθει στο 'σχεση με επαγγελματια' να το διαβασουνε και τα νεα παιδια να μαθουν τι εστι χαρακτηρας πουτανας.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

φιλε μου δεν αμφισβητω το αν γνωριζεις για οσα λες και το αν αυτα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Καθε αλλο,φαινεται να γνωριζεις πολλα.
Αυτο με το οποιο διαφωνω ειναι οτι βγαινοντας και λεγοντας για νταβαδες που κυκλοφορουν εδω μεσα και  προσπαθουν να δημιουργησουν καλη φημη για τς πουτανες τους χωρις ομως να εισαι σε θεση να τους κατονομασεις,εστω με τα usernames  τους,επναλαμβανεις κατι που εχει σχολιαστει εδω μεσα παρα παρα πολλες φορες και που το εχουμε καταλαβει ολοι οσοι διαθετουμε εστω τη μεση ευφυια.

αν δεν εισαι σε θεση λοιπον να αναφερεις ονοματα τοτε απλα αναλωνομαστε σε γενικες συζητησεις που εχουν επαναληφθει και δεν εχουν κατι νεο να προσφερουν.

φιλικα παντα kokos

ολα τα υπολοιπα παντως που εχεις αναφερει στο παρον θρεντ ειναι πολυτιμα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]"ξερεις τι με τρελλαινει περισσοτερο???οτι μπορει αλλη τωρα να του δινει τις εισπραξεις της και οχι εγω...."

+1.000.000 γι'αυτο το ποστ. να το διαβασουνε και τα νεα παιδια να μαθουν τι εστι χαρακτηρας πουτανας.[/size]

Δεν πρόκειται για "χαρακτήρα πουτάνας". Η πρόταση (που δε την αμφισβητώ) κολλάει στο "νοοτροπία ηλίθιας γυναίκας", όχι στο "πουτάνα".

Και δεν είναι ΟΛΕΣ έτσι ηλίθιες βέβαια.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Δεν πρόκειται για "χαρακτήρα πουτάνας". Η πρόταση (που δε την αμφισβητώ) κολλάει στο "νοοτροπία ηλίθιας γυναίκας", όχι στο "πουτάνα".

Και δεν είναι ΟΛΕΣ έτσι ηλίθιες βέβαια.
οχι για πουτανα μιλαει πολυ σωστα ο συναγωνιστης και οχι για ηλιθια.η πουτανα μπορει να τα τρωει απο 1000 μαλακες αλλα και να την χρυσοπληρωνουνε 100 καψουρηδες αλλα θα τα ΣΚΑΣΕΙ και θα ερωτευτει μια πουτσα (συνηθως σε αυτον το ρολο ειναι νταβας μιλανε εξαλου και την ιδια γλωσσα).εκει αυτο που κανει ο πελατης σε αυτην θα το κανει η ιδια στην καψουρα της.και φυσικα τις τρωει ο 'μαγκας' με απλο τροπο.

Επισκέπτης
Συγχαρητηρια στον moi και στον cgboy που τα λενε σταρατα και δινουν την αληθινη εικονας της σαπιλας του αγοριαιου ερωτα στους νεους.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
και από μένα συγχαρητήρια παιδιά για αυτά που λέτε. Προσοχή σε αυτόν τον "εικονικό" κόσμο του αγοραίου έρωτα, studio, cg, μασάζ κλπ.
Προσοχή με τα λεφτά σας, τον χρόνο σας, αλλά ιδιαίτερα με τα συναισθήματά σας.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
και από μένα συγχαρητήρια παιδιά για αυτά που λέτε. Προσοχή σε αυτόν τον "εικονικό" κόσμο του αγοραίου έρωτα, studio, cg, μασάζ κλπ.
Προσοχή με τα λεφτά σας, τον χρόνο σας, αλλά ιδιαίτερα με τα συναισθήματά σας.

... και της υγεία μας!! ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν παιζουν πιστολαδες στα μπουρδελα φιλε μου.Φυλακες μονο για τους τσαμπουκαδες και για να προσεχουν τα παρανομα μαγαζια οταν δουν αστυνομια η το ηθων να ειδοποιησουν για να κλεισει το μαγαζι
Τα τυπακια που επιασαν απο προχθες περνουν ολα τα φραγγα απο τις εισπραξεις των μαγαζιων και δινουν τα απολυτως απαραιτητα σε αυτες που ειναι πουτανες.Τα μαγαζια ειναι δικα τους αλλα και οι κοπελες αγορασμενες η δικες τους σαν εμπορευμα (μηχανες)για νατους τα δινουν
Χμ…πιστολακια ε???
Μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια….!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Για έλα μια βόλτα Χανιά στη Μίνωος και κάνε ότι τσαμπουκαλέυεσαι...........έχουν έρθει σε χρόνο DT οι μαυροπουκαμισάδες από το καφενείο στη γωνία!!!

Επισκέπτης
πριν μερικα χρονια στη φυλης σκαει πιτσιρικας σε μπουρδελο!!η τσατσα του μιλαει ασχημα και πρεπει να εγινε και ψιλομανουρα με φυλακες!δεν ειμαι και σιγουρος ομως!ελα ντε που ο μικρος ηταν σε συνδεσμο ομαδας του κολωνου και φωναζει τα καλοπαιδα!και σκανε μηχανακια στη φυλης!!το αποτελεσμα??οι φυλακες ,οι μαγκες,οι γαμαω και δερνω ,να ειναι πεταμενοι εως και στους σκουπιδοντενεκεδες!! :rockon: :rockon: :rockon:!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια ο cgboy μιλησε για τους φυλακες των μπουρδελων οτι δεν εχουν κουμπουρια.οι φυλακες ειναι κυριως αλβανοι και ασχολουνται με τσαμπουκαδες των μπουρδελων.οι νταβατζηδες μαστρωποι εχουν κουμπουρια.
οσο για την μινωος με τους μαυροπουκαμισαδες ειναι στην κρητη και οχι στην αθηνα.ο cgboy ξερει απο αθηνα.ειδαμε και τους μαυροπουκαμισαδες τι κοτες λυρατες γινανε στους μπατσους.οχι οτι και οι μπατσοι δεν ειναι νταβαδες αλλα ειναι πιο πανω απο τα ρεμαλια αυτα.παντως ο φιλος cgboy τα ειπε εξω απο τα δοντια και ειναι απο τους απολυτους γνωστες.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
πριν μερικα χρονια στη φυλης σκαει πιτσιρικας σε μπουρδελο!!η τσατσα του μιλαει ασχημα και πρεπει να εγινε και ψιλομανουρα με φυλακες!δεν ειμαι και σιγουρος ομως!ελα ντε που ο μικρος ηταν σε συνδεσμο ομαδας του κολωνου και φωναζει τα καλοπαιδα!και σκανε μηχανακια στη φυλης!!το αποτελεσμα??οι φυλακες ,οι μαγκες,οι γαμαω και δερνω ,να ειναι πεταμενοι εως και στους σκουπιδοντενεκεδες!! :rockon: :rockon: :rockon:!!
Γι’αυτό να προσεχεις…
Όταν κανεις τσαρκα…να μην περπατας πολύ κοντα στους σκουπιδοντενεκεδες…μηπως και πεταχτει τιποτα….!!!

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Γι’αυτό να προσεχεις…
Όταν κανεις τσαρκα…να μην περπατας πολύ κοντα στους σκουπιδοντενεκεδες…μηπως και πεταχτει τιποτα….!!!
ναι κανας φυλακας μη του κλασει τα παπαρια.ειδα με τα ματια μου στο μεταξουργιο πως ειχαν τους αλβανους φυλακες οι μπατσοι.τα ζωα εχουνε καλυτερη μεταχειριση.και αυτο τους χρειαζεται.το παιζουνε και μαγκες στα μπουρδελα οι ξεφτιλες.με τον χοτζα ουτε που ξερανε τι θα πει η λεξη πουτανα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ρε παιδια ο cgboy μιλησε για τους φυλακες των μπουρδελων οτι δεν εχουν κουμπουρια.οι φυλακες ειναι κυριως αλβανοι και ασχολουνται με τσαμπουκαδες των μπουρδελων.οι νταβατζηδες μαστρωποι εχουν κουμπουρια.
οσο για την μινωος με τους μαυροπουκαμισαδες ειναι στην κρητη και οχι στην αθηνα.ο cgboy ξερει απο αθηνα.ειδαμε και τους μαυροπουκαμισαδες τι κοτες λυρατες γινανε στους μπατσους.οχι οτι και οι μπατσοι δεν ειναι νταβαδες αλλα ειναι πιο πανω απο τα ρεμαλια αυτα.παντως ο φιλος cgboy τα ειπε εξω απο τα δοντια και ειναι απο τους απολυτους γνωστες.
Γιατί βρε μουα….???
Με το μπαρδον δηλαδις…..
Αν σου πεταχτει κάποιος με κουμπουρι…θα σου συστηθει κι ολας…αν είναι φυλακας…η νταβατζης????

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Γιατί βρε μουα….???
Με το μπαρδον δηλαδις…..
Αν σου πεταχτει κάποιος με κουμπουρι…θα σου συστηθει κι ολας…αν είναι φυλακας…η νταβατζης????
σε μενα ποτε.σε σενα που εισαι με αυτους ενδεχεται.οποτε να προσεχεις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι κανας φυλακας μη του κλασει τα παπαρια.ειδα με τα ματια μου στο μεταξουργιο πως ειχαν τους αλβανους φυλακες οι μπατσοι.τα ζωα εχουνε καλυτερη μεταχειριση.και αυτο τους χρειαζεται.το παιζουνε και μαγκες στα μπουρδελα οι ξεφτιλες.με τον χοτζα ουτε που ξερανε τι θα πει η λεξη πουτανα.
Βρε συ…καλα τα λες κι εσυ…καλα τα λεω κι εγω…καλα τα λενε ολοι…
Ξέρεις ποιο είναι το θεμα???
Βλεπουμε-ακουμε-δεν μιλαμε….
Είναι…ότι καλυτερο….!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom