ΕΣΥ cgBoy που εισαι απο τον χωρο αυτο εγραψες οτι πουτανες ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙς ΤΟΥ AIDS εκδιδονται κανονικοτατα και προσφερουν και υπηρεσιες ακαπωτες.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΨΥΧΕΣ ειναι το ιδιο εγκληματιες και χειροτερες ακομα απο τους νταβατζηδες!!!
Εδω εισαι λαθος κατα την ταπεινη μου γνωμη.Μαλακας και καραγκιοζης ειναι ο πελατης που ζητα ακαποτο και καλα να παθει οτα παρασημοφορειτε απο αρρωστιες.Ειναι καθαρα ευθυνη του καθενα το θεμα AIDS/HIV.Εισαι δολοφονος οταν παρεις μια μολυσμενη συριγγα με τον ιο και αρχιζεις να τρυπας κοσμο.Οχι οταν χωνεις σαν μαλακας το καυλι σου οπου βρεις
cgBoy ευχαριστω για την απαντηση και εισαι ο πιο κατατοπιστικος εδω μεσα ακομα και απο τις πουτανες που ειναι μελη (που αυτες βασικα προμοταρουν τον εαυτο τους και το μπουρδελο που δουλευουν τιποτα αλλο).αλλα τωρα μεταξυ μας αυτες που περνανε στο λοιμωδων στην ιερα οδο ειναι ελαχιστες!!!οι περισσοτερες ειναι στην ζουλα.περα του οτι κατακρινουμε τον νταβατζη να κατακρινουμε και την ΠΟΥΤΑΝΑ!!! 1) εαν ηθελε μπορουσε να δουλευει σε μια εταρεια σε κανονικη δουλεια και οχι σε μπουρδελα και βιζιτα.απλουστατα το κανουνε για το ευκολο χρημα (ειναι γλυκο το ατιμο) και 2) το ευχαριστιουνται εμπειρικα(να γνωριζουν τοσους αντρες σεξουαλικα).Πριν πεσετε να κατακρινετε τις αποψεις μου διαβαστε ΟΛΟΙ το συνεντευξη με μια ρωσιδα ιεροδουλη που είναι νομιμη με σωστα χαρτια και δουλευει στο μεταξουργιο και λεει οτι ερχεται και σε οργασμο μηχανικα εστω απο πληρωμενο γαμησι και γλυκαθηκε απο το χρημα και μετα θελω να επισημανω και το αλλο που λενε μερικοι καμενοι εδω μεσα οτι 'οι πουτανες ειναι πολυ καλες γυναικες', οι 'πουτανες αγαπανε τον κοσμο και δεν εχουν κακια',οι 'πουτανες ειναι στοργικες γυναικες' και διαφορες αλλες μαλακιες που σε κανουν να απορεις αν αυτα τα ατομα που τα γραφουνε ειναι σωας στα φρενας.
Πιστεψε με φιλε μου αλλα μεχρι σημερα ΚΑΛΗ και ΠΟΥΤΑΝΑ δεν εχω γνωρισει.Ειναι σχεδον ολες ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ και νομιζουν οτι επειδη ειναι πουτανες επιασαν τον παπα απο τα αρχιδια του.
"Ευχαριστω" θα ακουσεις απο πολυ λιγες(α ρε μανα!)Ολες ειναι μεσ την τρελα και την υστερια,την ανασφαλεια και πολυ λιγες ειναι συνενοησημες.Γι'αυτο και καταληγουν χωρις μια και γινονται τσατσαδες(ακομη χειροτερη φαρα αυτες η πρων πουτανες νυν τσατσες"
Και να σημειωσω κατι για τις ελληνιδες τουλαχιστον....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΤΑΒΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αυτες τους εκαναν.Εχω φιλη ελληνιδα στην θεσσαλονικη μουναρα που εχει γκομενο και του τα ακουμπαει μεχρι και το τελευταιο ευρω.Οταν την παρατησε για να την καψουρεψει ακομη περισσοτερο(κλασικη κινηση νταβα) η τυπισσα μου ειπε...
"ξερεις τι με τρελλαινει περισσοτερο???οτι μπορει αλλη τωρα να του δινει τις εισπραξεις της και οχι εγω...."
Ακομη να σου αναφερω οτι μονο 4-5 πουτανες εχουν κανει πολλα λεφτα και εχουν να τρωνε μεχρι και τα 3εγκονα τους.Οι υπολοιπες στην ψαθα και ραπατζουδες η στην πρεζα