Νέα

Eξαναγκαστική πορνεία - θύμα Trafficking;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggg35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πήγα σήμερα στο μπουρδέλο στην Λεονιδου 6 στο Μεταξουργείο. Εκεί είχα πάρει 2 φορές μια μελαχρινή καυλιάρα κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Έτσι είπα να ξαναπάω αλλά σήμερα ήταν μια καινούρια κοπέλα. Η τσατσα έλεγε ότι είναι 19 κ ότι δίνει κ κώλο με 15Ε.

Η κοπέλα φαινόταν χαμένη τελείως κ η τσατσά την έπαιρνε απ το χέρι κ την πήγενε στα δωμάτια. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Αφού εκανα μια βόλτα στα γύρω μπουρδέλα ξαναπήγα εκεί γιατί ήθελα να δω τι παίζει. Έδωσα 15Ε κ μπήκα. Την κοπέλα την έφερε η τσατσά στο δωμάτιο... μπήκε μέσα κ με κοίταζε για λιγο σαν χαμένη.. προσπάθησα να της μιλήσω να δω αν είναι καλά αλλά δεν καταλάβαινε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Μετά από λίγο "πήρε μπρος" μου έβαλε την καπότα κ μου πήρε πίπα. Μετά ξάπλωσε και την πήρα από μπροστά... ηταν τελείως χαμένη κ κοίταζε με εναν τρόπο σαν να φοβόταν... ήταν ακίνητη σαν αγαλμα! Για κώλο δεν το συζητάω...ουτε που το προσπάθησα..το μουνί της ήταν πιο στενό κ από κόλο!! Το κοριτσάκι μπορεί να ήταν κ λιγότερο απο 19. Τελικά ξενέρωσα κ δεν τελείωσα...αισθανόμουν σαν να τη βιάζω! Της είπα οκ την αφησα κ εφυγε. Ούτε που κατάλαβε αν εχυσα ή οχι! Ήταν σαν να μην επικοινωνούσε καθόλου με το περιβάλλον. Σαν φυτό! Πρέπει να είχε πάρει ναρκοτικά ή ψυχοφάρμακα δεν γίνετε αλλιώς.

Μετά ρωτησα την τσατσα αν είναι καλά η κοπέλα κ τι παίζει κ μου είπε "είναι 2 μέρες στην δουλειά.κάθε αρχή κ δύσκολη" κ της λέω "ναι αλλά δεν δεν φαίνετε καθόλου καλά κ είναι κ πολύ μικρή. είναι κρίμα!" και μου απαντάει "θα συνηθίσει.και εγώ όταν ξεκίνησα 16 χρονών ήμουνα. στην τρούμπα!" και με εγραψε στα ΄ρχίδια της. Δεν μπαίνω στο site συχνά και γράφτηκα σήμερα μόνο και μόνο για να αναφέρω αυτό το γεγονός.

Σκεφτόμουν να το αναφέρω στην αστυνομία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι κ το πολύ πολύ να με τρέχουν χωρίς λόγο. Πάντως πιστεύω ότι την αναγκάζουν την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν ήθελε να κάνει αυτό που κάνει δεν θα ήταν έτσι παρόλο που ήταν οι πρώτες της μέρες. Αυτή φαινόταν να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει. Κ είναι κρίμα γιατί είναι πολύ μικρή, εμφανησιακά και 16 θα μπορούσε να είναι!

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι... ο τρόπος που με κοίταζε ήταν σαν να ζητάει βοήθεια αλλα δεν μπορούσα κ να συνενοηθώ καθόλου μαζί της! Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα και και περιμένω τις απόψεις σας για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι πάνω απ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι κ αυτά τα κορίτσια αξίζουν την συμπόνια μας κ την βοήθειά μας

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Γενικα πιστευω οτι ειναι και αποψη ολων οι τανες που αναφερομαστε κανουν τη δουλεια με δικη τους πρωτοβουλια είτε γιατι είναι μητρομανείς είτε γιατί είναι μια δουλειά που αποδίδει γρήγορο κέρδος αλλά με τρόπο πολύ δύσκολο και επίπονο τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή τους. Aν και οι περισσότερες έχουν αποδεχθεί αυτό που κάνουν στη συγκεκριμένη περίπτωση η εξαναγκαστική πονεία είναι καταδικαστέα και αμαυρώνει περισσότερο την ψυχή της κοπέλας.Tη μεταμορφώνει σε φυτό.Στη περίπτωσή σου (αν όντως θες να βοηθήσεις) νομίζω υπάρχει οργάνωση στην ελλάδα για την εκμετάλλευση γυναικών, μάλλον θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους εδώ έστω και ανώνυμα για ευνόητους λόγους.
Για το link το βρήκα πολύ πρόχειρα αν ψάξεις και εσύ σίγουρα κάτι θα βρείς. Όποιος μπορεί κιόλας να δώσει παραπάνω πληροφορίες καλό θα είναι να βοηθήσει τον φίλο μας...

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Σε αυτον τον πλανητη ημαστε αναλωσιμη.
Αλλος ετσι αλλος αλλιως εχουμε προβληματα.
Το προβλημα της κοπελα δεν θα το μαθουμε ποτε και θα ερθη η ωρα γιαυτο που ειπε η τσατσα.
Νεα ειναι είναι 2 μέρες στην δουλειά.
Στο μηνα θα ειναι ενταξη.
Μην περιμενετε βοηθεια απο κανενα γιατι ετσι ειναι η κοινονια που ζουμε.

Η αληθεια ποναη παντα._

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...πιστεύω ότι την αναγκάζουν την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν ήθελε να κάνει αυτό που κάνει δεν θα ήταν έτσι παρόλο που ήταν οι πρώτες της μέρες. Αυτή φαινόταν να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει. Κ είναι κρίμα γιατί είναι πολύ μικρή, εμφανησιακά και 16 θα μπορούσε να είναι!
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι... ο τρόπος που με κοίταζε ήταν σαν να ζητάει βοήθεια αλλα δεν μπορούσα κ να συνενοηθώ καθόλου μαζί της! Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα και και περιμένω τις απόψεις σας για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε σε τέτοιες περιπτώσεις....

Εχουμε ξανακάνει αναλυτική συζήτηση για παρόμοιες περιπτώσεις...
Υπενθυμίζω λοιπόν, ότι αν πέσει στην αντίληψή σας μια περίπτωση κοπέλας-θύματος Trafficing, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. τηλ. 210-6476825

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στη περίπτωσή σου (αν όντως θες να βοηθήσεις) νομίζω υπάρχει οργάνωση στην ελλάδα για την εκμετάλλευση γυναικών, μάλλον θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους εδώ έστω και ανώνυμα για ευνόητους λόγους.
Για το link το βρήκα πολύ πρόχειρα αν ψάξεις και εσύ σίγουρα κάτι θα βρείς. Όποιος μπορεί κιόλας να δώσει παραπάνω πληροφορίες καλό θα είναι να βοηθήσει τον φίλο μας...

Μπορείς ν' απευθυνθείς επίσης στην Ι.Ο.Μ. που συνεργάζεται κ με ειδικούς ξενώνες προστασίας-αποκατάστασης κακοποιημένων γυναικών... τηλ. 210-9919040

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Καλημερα παιδια το κατηγκειλε ενας φιλος πριν 20 λεπτα...........

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια το κατηγκειλε ενας φιλος πριν 20 λεπτα...........

Που το κατήγγειλε ο φίλος σου? Στην αστυνομία ή σε κάποια οργάνωση. Τελικά εγώ αφού το έψαξα δεν βρήκα τίποτα μάλλον στην αστυνομία θα καταλήξω αν και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στα χαρτιά! Οι μπάτσοι ξέρουν καλά τι παίζεται αλλά κι αυτοί μέσα στο κόλπο πρέπει να είναι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον,πιστευω πως η εξαναγκαστικη πορνεια εχει τελειωσει σε ποσοστο 99% στα μπουρδελα κ αυτο γιατι ειναι νομιμα.δεν μπορει ο αλλος να το κανει σε μια κοπελα αυτο με κινδυνο να χασει την αδεια του μαγαζιου του εστω κ για λεγους μηνες η μερες πο τη στιγμη που υπαρχουν τοσες που το κανουν επειδη θελουν.μπορει βεβαια να υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις αλλα λιγακι δυσκολο.παντως εχει μεγαλο ενδιαφερον να μαθουμε τι εγινε τελικα αν μπορουμε βεβαια οποτε οποιος ξερει ας το γραψει

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω νομιζω οτι η κοπελα θα μπλεξει ασχημα. Η μαλλον πιο ασχημα απο τωρα..

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ...ΟΚ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Ε? ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ. :jerking: :jerking:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
γεια σου Βυζο... χαθηκες...

Άλλο εννοει ρε. Κόλλησε το παληκαρι κ δεν μπορεσαι να  :knockinb:

ειναι σαν να ασελγει στο πτωμα

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ...ΟΚ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Ε? ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ. :jerking: :jerking:

Φίλε νομίζω ότι με παρεξήγησες! Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός και να κοροιδεύεις. Αν θέλεις μπορείς να πας να κρίνεις και μόνος σου. Μπορώ να σε κεράσω κιόλας αν θες...χαχα!

Έχω μεγάλη εμπειρία στα μπουρδέλα και έχω συναντήσει αμέτρητες περιπτώσεις από ξενέρωτες γκόμενες που δεν σου λένε ούτε γεια και κάθονται σαν κομοδίνο για να τις πηδήξεις!

Όμως η συγκεκριμένη φαινόταν να έχει πρόβλημα και αν δεν είσαι εκεί για να το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Σίγουρα είχε πάρει ουσίες...

Και να σε ρωτήσω κάτι?

Σου έχει τύχει ποτέ να δεις την τσατσά να πηγαίνει την πουτάνα στο δωμάτιο κρατώντας την απ το χέρι και να την βάζει μέσα? σχεδόν μπήκε και η ίδια μέσα...
Σου έχει τύχει ποτέ να μπαίνει πουτάνα και να σε κοιτάει σαν χαμένη?? Το λογικό δεν είναι να μπει και να ξεκινήσει πίπα κατευθείαν? Οι πιο ξενέρωτες συνήθως αυτό κάνουν... δεν λένε κουβέντες και ξεκινάνε την δουλεία τους να τελειώνουν γρήγορα...

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...σωστα όσα περιγράφεις ...αλλα έγιναν πριν την πηδηξεις :think: . Για το κερασμα το συζητάμε ...  :rockon:

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου Βυζο... χαθηκες...

Άλλο εννοει ρε. Κόλλησε το παληκαρι κ δεν μπορεσαι να  :knockinb:

ειναι σαν να ασελγει στο πτωμα

Φίλε μου ξενέρωσα γιατί κατάλαβα ότι η κοπέλα έχει πρόβλημα. Και γω στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ήταν προφανές...

Τι να κάνω? και γω άνθρωπος είμαι και οι πουτάνες ανθρωποι είναι κι αυτές! δεν μπορώ να είμαι τόσο αναίσθητος...

Υ.Γ Γαμάω χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πορνεία αλλά να γίνεται με τη θέληση της πουτάνας ρε παιδιά! Το να αναγκάζεις κάποια είναι απάνθρωπο!

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
η κοπελα ειπες δεν ηταν ελληνιδα. Δεν μιλαγε καθολου ελληνικα???

Μαλλον ειναι καινουρια κ οντως την ποτησε η μαλακισμενη κατι

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα ειπες δεν ηταν ελληνιδα. Δεν μιλαγε καθολου ελληνικα???

Μαλλον ειναι καινουρια κ οντως την ποτησε η μαλακισμενη κατι

Δεν μίλαγε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Η τσατσά είπε ότι είναι μόνο 2 μέρες στην δουλειά και ότι είναι 19 χρονών.

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οτι αν είχες φύγει πριν την βάλεις κάτω θα καταλάβαινα καλύτερα τον προβληματισμό σου.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom