Επισκέπτης
Πηγαινε στους μπατσους και κατηγγειλε το.Μη μασας καθολου.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.ΣΤΕΓΝΑ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.ΣΤΕΓΝΑ.
αυτο σκεφτηκα κ εγω.......σωστα όσα περιγράφεις ...αλλα έγιναν πριν την πηδηξεις . Για το κερασμα το συζητάμε ...
και σε ποια γλωσσα της φωναζε η τσατσα??Α! και ξέχασα να πω ότι όταν ήταν μέσα στα δωμάτια (στους άλλους δύο που είχαν περάσει όχι σε μένα - έχει 3 δωμάτια το συγκεκριμένο μπουρδέλο) η τσατσά της φώναζε απ έξω αν είναι καλά!
και επίσης ότι και ένας αλλος όταν βγήκε από το δωμάτιο έλεγε στην τσατσά κάτι ότι είναι κρίμα και είναι μικρό κορίτσι.. αλλά δεν ακουσα καθαρά γιατί ήμουν μέσα στο δωμάτιο εκείνη την ώρα.
Αυτα.
νομίζω ότι έχω αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες!
Οτι αν είχες φύγει πριν την βάλεις κάτω θα καταλάβαινα καλύτερα τον προβληματισμό σου. ;)
...σωστα όσα περιγράφεις ...αλλα έγιναν πριν την πηδηξεις . Για το κερασμα το συζητάμε ...
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό! Μαλακία μου! Αλλά όταν είσαι καυλωμένος δεν σκέφτεσαι και τόσο καθαρά... Άκουσα και κώλο από την τσατσά και μου ανάψαν τα λαμπάκια! Καταλαβαίνεις...
Άλλωστε όπως σου είπα έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι ξενέρωτες ή είναι καινούριες και ψαρωμένες και δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση ή αν συμβαίνει κάτι αλλο.
Ρε κοριτσια θα βρει τον μπελα του τωρα το παλικαρι επειδη πηγε να την πηδηξει?
Ισως αν δεν εμπαινε στο δωματιο να μην ειχε καταλαβει τι επαιζε..και στο φιναλε εδωσε κ καποια λεφτα μην το ξεχναμε αυτο..μαλακια αλλα τα λεφτα αν εφευγε θα τα επαιρνε πισω?
Ισως αν δεν εμπαινε στο δωματιο να μην ειχε καταλαβει τι επαιζε..και στο φιναλε εδωσε κ καποια λεφτα μην το ξεχναμε αυτο..μαλακια αλλα τα λεφτα αν εφευγε θα τα επαιρνε πισω?
αυτο σκεφτηκα κ εγω....
οι ευαισθησιες ξεκινησαν μετα δλδ?
δλδ το να μην εκανες τπτ μαζι της αφου καταλαβες απ την αρχη οτι κατι δεν παει καλα, δεν παιζει?
κριμα την κοπελα παντως..
και σε ποια γλωσσα της φωναζε η τσατσα??
Δες τι απάντησα στον vizolagnos. και το ξαναλέω έχετε δίκιο. Αλλά έτσι κι αλλιώς τόσοι-τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα...
Αλλο θελω να πω..τεσπα βαριεμαι να εξηγω τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε.
Αλλά έτσι κι αλλιώς τόσοι-τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα...