Νέα

Eξαναγκαστική πορνεία - θύμα Trafficking;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggg35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πηγαινε στους μπατσους και κατηγγειλε το.Μη μασας καθολου.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.ΣΤΕΓΝΑ.

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Α! και ξέχασα να πω ότι όταν ήταν μέσα στα δωμάτια (στους άλλους δύο που είχαν περάσει όχι σε μένα - έχει 3 δωμάτια το συγκεκριμένο μπουρδέλο) η τσατσά της φώναζε απ έξω αν είναι καλά!
και επίσης ότι και ένας αλλος όταν βγήκε από το δωμάτιο έλεγε στην τσατσά κάτι ότι είναι κρίμα και είναι μικρό κορίτσι.. αλλά δεν ακουσα καθαρά γιατί ήμουν μέσα στο δωμάτιο εκείνη την ώρα.
Αυτα.
νομίζω ότι έχω αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες!

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλά έκανες gg35 και το κατήγγειλες!

Είπαμε, μπουρδελιάρηδες είμαστε όχι κωλοπαιδαράδες.

Τέτοια γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται.

Μποϋκοτάζ στα μπουδέλα και γραφεία που διαπιστώνουμε ότι συνδέονται με traffiking.

Δες και την παρακάτω διέυθυνση :

www.isotita.gr/index.php/docs/c30/]http://www.isotita.gr/index.php/docs/c30/[/url]

Επισκέπτης
Αυτην την σιχαμενη βρωμοτσατσα,ειδικα ΑΥΤΗ ειναι που χρειαζεται ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ,ΚΥΡΙΩΣ ΞΥΛΟ...ΑΝΕΛΕΗΤΟ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
...σωστα όσα περιγράφεις ...αλλα έγιναν πριν την πηδηξεις :think: . Για το κερασμα το συζητάμε ...  :rockon:
αυτο σκεφτηκα κ εγω....

οι ευαισθησιες ξεκινησαν μετα δλδ?

δλδ το να μην εκανες τπτ μαζι της αφου καταλαβες απ την αρχη οτι κατι δεν παει καλα, δεν παιζει?

κριμα την κοπελα παντως..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Α! και ξέχασα να πω ότι όταν ήταν μέσα στα δωμάτια (στους άλλους δύο που είχαν περάσει όχι σε μένα - έχει 3 δωμάτια το συγκεκριμένο μπουρδέλο) η τσατσά της φώναζε απ έξω αν είναι καλά!
και επίσης ότι και ένας αλλος όταν βγήκε από το δωμάτιο έλεγε στην τσατσά κάτι ότι είναι κρίμα και είναι μικρό κορίτσι.. αλλά δεν ακουσα καθαρά γιατί ήμουν μέσα στο δωμάτιο εκείνη την ώρα.
Αυτα.
νομίζω ότι έχω αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες!
και σε ποια γλωσσα της φωναζε η τσατσα??

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οτι αν είχες φύγει πριν την βάλεις κάτω θα καταλάβαινα καλύτερα τον προβληματισμό σου.  ;)

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό! Μαλακία μου! Αλλά όταν είσαι καυλωμένος δεν σκέφτεσαι και τόσο καθαρά... Άκουσα και κώλο από την τσατσά και μου ανάψαν τα λαμπάκια! Καταλαβαίνεις...

Άλλωστε όπως σου είπα έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι ξενέρωτες ή είναι καινούριες και ψαρωμένες και δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση ή αν συμβαίνει κάτι αλλο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
...σωστα όσα περιγράφεις ...αλλα έγιναν πριν την πηδηξεις :think: . Για το κερασμα το συζητάμε ...  :rockon:

τη σκεψη μου περιγραφεις....ολα καλα και αγια....και καλα εκανες και νοιαστηκες και αγωνιας.....αλλα πρωτα την πηδηξες και μετα ολη η αγωνια? δηλαδη αμα καταφερνες να τελειωσεις κι ολας μπορει να μην υπηρχε και θεμα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α....μολις ειδα οτι ολοι γραψατε την ιδια απορια....χαχαχαχα μπαρδον που επανελλαβα τοτε :)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε κοριτσια θα βρει τον μπελα του τωρα το παλικαρι επειδη πηγε να την πηδηξει?
Ισως αν δεν εμπαινε στο δωματιο να μην ειχε καταλαβει τι επαιζε..και στο φιναλε εδωσε κ καποια λεφτα μην το ξεχναμε αυτο..μαλακια αλλα τα λεφτα αν εφευγε θα τα επαιρνε πισω? :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό! Μαλακία μου! Αλλά όταν είσαι καυλωμένος δεν σκέφτεσαι και τόσο καθαρά... Άκουσα και κώλο από την τσατσά και μου ανάψαν τα λαμπάκια! Καταλαβαίνεις...

Άλλωστε όπως σου είπα έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι ξενέρωτες ή είναι καινούριες και ψαρωμένες και δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή αν πρόκειται για τέτοια περίπτωση ή αν συμβαίνει κάτι αλλο.

ρε παλικάρια και κοπελίες το προβλημα δεν ειναι ο κύριος του οποιου παραθέτω το ποστ.
Το πρόβλημα είναι αν όντως άναφερόμαστε σε μια υπόθεση τράφικινγκ. Είναι θετικό οτι ο εν λόγω κύριος σκέφτηκε έτσι και επίσης σημαντικό να σκέφτεται καθένας σας έτσι για ανάλογες περιπτώσεις. Το γεγονός οτι δεν ενήργησε άμεσα και με αποχή απο την κοπέλα δεν είναι το θέμα μας, και ειναι δικαιολογημένο πιστεύω. Ελπίζω να ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισως αν δεν εμπαινε στο δωματιο να μην ειχε καταλαβει τι επαιζε..και στο φιναλε εδωσε κ καποια λεφτα μην το ξεχναμε αυτο..μαλακια αλλα τα λεφτα αν εφευγε θα τα επαιρνε πισω? :think:

για 20 ευρω μιλαμε τωρα ετσι?

εισαι σοβαρος?

σα να μου λες....ενταξει μωρε....το ειδα πρεζονι το αγορακι στην κουμουνδουρου....μου φανηκε και λιγο ανηλικο.....14-15 χρονων....αλλα οκ μου ειπαν οτι τα κανει ολα....ε του τον ακουμπησα λιγακι....αλλα επειδη δεν εχυσα ετσι ταλαιπωρημενο που το ειδα....ειχα δωσει και τα 20 ευρω....το λυπηθηκα τελικα και ειπα να το καταγγειλω......ΑΦΟΥ του τον φορεσα καλα καλα....

και μαλιστα αναφερεται και το βλεμμα της κοπελας που ολη την ωρα προσπαθουσε κατι να "πει" στο δωματιο.... που πα ρε καραμητρο???

τα λεφτα ειναι το πιο ακυρο που ακουσα ναρουτο μου :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δεν θα βρει το μπελα  του
συζητηση κανουμε
κ δεν ειδα να απορουν μονο κοριτσια πανω σ αυτο...

κ δλδ θες να μου πεις οτι.. επειδη εδωσε 20 ευρω? (τοσα δεν ειναι?) επρεπε σωνει κ καλα να πηδηξει??? δλδ ειναι πιο σημαντικα τα 20 ευρω απ τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου κ καταλαβαινεις οτι ειναι θυμα τραφφικινγκ? δλδ ισοπεδωση των παντων? κ με τι ψυχη θα πας να  το κανεις σε μια τετοια κοπελα? τι ατομο σκεφτεται ετσι?!!?!?!?

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο σκεφτηκα κ εγω....

οι ευαισθησιες ξεκινησαν μετα δλδ?

δλδ το να μην εκανες τπτ μαζι της αφου καταλαβες απ την αρχη οτι κατι δεν παει καλα, δεν παιζει?

κριμα την κοπελα παντως..

Δες τι απάντησα στον vizolagnos. και το ξαναλέω έχετε δίκιο. Αλλά έτσι κι αλλιώς τόσοι-τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αλλο θελω να πω..τεσπα βαριεμαι να εξηγω τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε.

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και σε ποια γλωσσα της φωναζε η τσατσα??

Στα ελληνικά. Αλλά η κοπέλα δεν νομίζω να καταλάβαινε κ πολλά... Λέξη δεν έβγαζε! Δεν απάνταγε καθόλου. Σαν λέω ότι δεν ήξερε να μιλήσει καθόλου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι ειδους ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας....και σκεφτομαι οτι μερικους απο αυτους τους συναναστρεφομαστε ή ακομα χειροτερα τους κανουμε γονεις των παιδιων μας και φριττω.....

ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την καυλα του εχοντας αναγνωρισει ενα προβλημα και σκεφτεται ειτε τα λεφτα που εχει ηδη δωσει ειτε οτι εχουν ηδη περασει τοσοι και τοσοι απο το κοριτσακι ειναι απλα απεριγραπτος.....συγγνωμη δεν σε ξερω και δεν μπορω να καταλαβω αν γιναν ετσι τα πραγματα ή αν δε μπορεις να το περιγραψεις αυτο αλλα χανω πασα ιδεα για τους ανθρωπους πια....

δηλαδη ενας βιασμος (γιατι εαν μιλαμε για εξαναγκαστικη προνεια βιασμος ειναι) παυει να ειναι βιασμος επειδη αναγνωρισαμε οτι το ατομο ειναι θυμα? και παυει να ειναι βιασμος επειδη πληρωσαμε ηδη για τις υπηρεσιες και επειδη εχουν απολαυσει αλλοι πιο πριν τις υπηρεσιες αυτες? παρολαυτα ας καπηλευτουμε ο,τι μπορουμε???

εριν εχεις απολυτο δικιο ΑΛΛΑ απο την αλλη εμενα με ενδιαφερει ολη αυτη η νοοτροπια και σκαλωνω οταν ξερω οτι κυκλοφορουν διπλα μου ανθρωποι που σκεφτοναι ετσι....γιατι δεν ειναι μονο το να αναγνωρισεις το προβλημα και πολυ καλα εκανε που αντεδρασε αλλα και ολες οι υπολοιπες πραξεις που συνοδευουν αυτην την εμπλοκη....με το ιδιο σκεπτικο ο καθενας μας μπορει να πηδηξει μια κοπελιτσα χωρις αυτη να το θελει επειδη απλα πληρωσε για αυτο...και μετα να παει να κανει και την καταγγελια του σαν κυριος....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Τώρα μη μου πείς ότι εσύ θα κοίταγες τα 15 - 20 €???Μην τρελλαθούμε τελείως...πρέπει να το καταγγείλει ο φίλος...αν και πιθανόν,στη χώρα που ζούμε,το μπελλά του θα βρεί...κανένα κοριτσάκι που του έταξαν λαγούς με πετραχήλια...και τώρα το βιάζουν ασύστολα...θα είναι...απλά μερικά καθάρματα κατέστρεψαν ακόμα μία ζωή...απο τις τόσες εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν καταστρέψει τόσα χρόνια.... :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δες τι απάντησα στον vizolagnos. και το ξαναλέω έχετε δίκιο. Αλλά έτσι κι αλλιώς τόσοι-τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα...

την ειδα την απαντηση μετα
δε δικαζουμε κανενα.. εγω ειχα κ απορια γενικα για το πως αντιδρουν οι ανδρες σε τετοιες περιπτωσεις.. κ τωρα καταλαβαινω κατι λιγο...

τοσοι κ τοσοι?.. τοσοι κ τοσοι ειναι κλεφτες κ δεν τους συλλαμβανει κανεις να γινουμε κ εμεις τοτε

Αλλο θελω να πω..τεσπα βαριεμαι να εξηγω τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε.

αλλο ηθελες να πεις... αλλο ειπες ομως
κ τελοσπαντων συζητηση κανουμε.. μην το παιρνετε προσωπικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom