Νέα

Eξαναγκαστική πορνεία - θύμα Trafficking;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggg35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τελικά πήρες τηλέφωνο gg35? H αναλωνόμαστε πάλι σε δήθεν προσωπικες " επιθέσεις "????

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τελικά πήρες τηλέφωνο gg35? H αναλωνόμαστε πάλι σε δήθεν προσωπικες " επιθέσεις "????

μπορει η αναφορα κ μονο στο μπουφορουμ να φτανει για μερικους...
κ μετα μας λενε οτι "δικαζουμε" ανευ λογου..

αληθεια πες μας.. γιατι απ οτι ειδα καταγγελια εγραψε καποιος αλλος πως εκανε.. εσυ εκανες?

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ggg35 ακόμα το συζητάς και δεν το έχεις καταγγείλει; Αν δεν το καταγγείλεις εκεί που πρέπει στο τηλέφωνο που έδωσε ο Duracel θα είσαι (πιθανόν) συνένοχος σ' ένα απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα. Όλα τ' άλλα είναι περιττά.

και για να ειμαστε ακριβεστεροι αρχηγε..... :sunglasses:

πρωτα παιρνεις τηλεφωνο τις αρμοδιες αρχες και μετα το "δημοσιοποιεις" αν θελεις...

ισως τωρα να ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επειδή ρε mounitsa μάλλον τους ξέρεις όλους εδώ μέσα (οφείλω να ομολογήσω ότι
το site το παρακολουθώ καιρό), ξέρεις τι κ...λοπαιδαράδες είμαστε,
εντάξει εμείς, κατακάθια είμαστε, σε μπουρδέλα
πάμε, δίνουμε λεφτά για να γ..σουμε, τις γυναίκες και τις φιλενάδες μας κοροϊδεύουμε.

ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΔΩ ! (όχι πώς με ενοχλείς, αλλά το έχω απορία).

Και κάτι άλλο, ο gg35 δεν πήγε κάπου να ζητήσει παράνομο σεξ, σε μπουρδέλο, που για να
είναι ανοιχτό, καλόπιστα θέωρησε ότι είναι νόμιμο, πήγε.

να μου επιτρεψεις πορνογερε μου....επειδη ακριβως ξερω αρκετους απο εδω μεσα να εχω αποψη και να ξερω οτι δεν ειναι ολοι τους κωλοπαιδαραδες...και επισης ξερω αρκετους που δεν σκεφτονται μονο με το πουλι τους οταν προκεται για τετοια ζητηματα....και ξερω αρκετους που αμα εβλεπαν ενα τετοιο κοριτσι φοβισμενο και ειχαν την υποψια οτι καποιος το εξαναγκαζει δε θα το πηδαγαν σκεπτομενοι μετα να το καταγγειλουν αλλα απλα θα εφευγαν και θα το εκανα αμεσως....

η καυλα δεν ειναι πανακεια ολων τον δεινων αυτου του κοσμου...και οποιος δε μπορει να χαλινγωγησει τα παθη του εναντι της λογικης να του δωσω μια καρτουλα μου να ξεκινησουμε καμια συνεδρια.....εκτος αν μιλαμε για βιαστες, ψυχωτικους, σχιζοφρενεις και παει λεγοντας....

αφου παρακολουθεις καιρο το φορουμ ξερεις πολυ καλα ποια ειμαι και τι κανω εδω....

το θεμα δεν ειναι οτι τη γαμησε αλλα οτι τη γαμησε ΑΦΟΥ ειχε συνειδητοποιησει οτι μαλλον προκειται για θυμα τραφικινγκ!!! οσο δυσκολο ειναι???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θεωρω οτι ειναι ανωφελλο να μιλαμε για κατι που εκανε το παλικαρη και ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ενω δε μιλαμε για το πως θα σταματησει αυτη η κατασταση.
Δεν γραφουμε εδω για να πουμε τη γνωμη μας τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αυτα σε αλλα θρεντς.
Αυτο που λες δε θα το ηθελε κανενας ανθρωπος για τα παιδια του γι'αυτο και δεν το λεω σε κανεναν.
Τελος επειδη δε προκειται να συμφωνησουμε ολοι εδω μεσα για τιποτα(ουτε για τα πιο απλα) δε θελω να επεκταθω.

δεν ειναι ανώφελο να θυμόμαστε οτι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. ευχαριστω για την ευγενική απάντηση, είναι αισιόδοξο να βλέπεις ανθρώπους να επικοινωνούν ακόμα και αν διαφωνούν. Κάτι βγαίνει

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λίγο άσχετο είναι αυτό με το θέμα....

Ο.Κ. θα μείνω με την απορία !

Και δεν ξεκίνησα εγώ την δίκη σε αυτό το νήμα (που είναι και άσχετη με το θέμα του).

Και κάτι άλλο, όλοι είμαστε συνένοχοι από τη στιγμή που το μάθαμε και δεν κάναμε το τηλεφώνημα. Άλλωστε οι ΜΚΟ δεν χρειάζονται μαρτυρικές καταθέσεις για να είναι απώνυμη η καταγγελία.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (άρθρο 40) και οι ιδιώτες εφόσον αντιληφθούν
αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως, να την αναγγείλουν στον εισαγγελέα ή σε ανακριτικό υπάλληλο.

Καλώς την και την Erinal, ξαναγύρισες βλέπω στην παρέα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θεωρω οτι ειναι ανωφελλο να μιλαμε για κατι που εκανε το παλικαρη και ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ενω δε μιλαμε για το πως θα σταματησει αυτη η κατασταση.
Δεν γραφουμε εδω για να πουμε τη γνωμη μας τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αυτα σε αλλα θρεντς.
Αυτο που λες δε θα το ηθελε κανενας ανθρωπος για τα παιδια του γι'αυτο και δεν το λεω σε κανεναν.
Τελος επειδη δε προκειται να συμφωνησουμε ολοι εδω μεσα για τιποτα(ουτε για τα πιο απλα) δε θελω να επεκταθω.

νομιζω οτι αντι να προσπαθουμε να σωσουμε τον πλανητη απο το τραφικινγκ ειναι καλο να αναλωνομαστε σε ατομικο επιπεδο.....οταν δεν γινει παγια αντιληψη οτι ΔΕΝ πηδαμε τον νεκρο και μετα τον κηδευουμε....απλα τον κηδευουμε (γιατι μιλησε για πτωμα καποιος) ΤΟΤΕ θα συνεισφερουμε και την καταπολεμηση του τραφικινγκ.....

αμα ειναι να πηδαμε ολα τα θυματα και μετα να το καταγγειλουμε τοτε προς τι ολη η συζητηση????

Επισκέπτης
ggg35 ακόμα το συζητάς και δεν το έχεις καταγγείλει; Αν δεν το καταγγείλεις εκεί που πρέπει στο τηλέφωνο που έδωσε ο Duracel θα είσαι (πιθανόν) συνένοχος σ' ένα απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα. Όλα τ' άλλα είναι περιττά.

ggg35 μην εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ...θα μετανιωσεις για κατι που ΔΕΝ εκανες και αυτο δεν λεει,παντελονια φορας στο φιναλε.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Να πω και κατι τελευταιο και τελος για το θεμα αυτο.

Μπορει ο ανθρωπος για τον Χ η Ψ λογο να κολωνει να κανει καταγγελια (πολυ κακως) μπορει καποιος αλλος να παει να δει και αν ισχυει να κανει την καταγγελια??
Η εστω να επιβεβαιωσουμε οτι οντως αυτο ισχυει, αλλιως ολα αυτα πανε τσαμπα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα παιδια το κατηγκειλε ενας φιλος πριν 20 λεπτα...........
και για να ειμαστε ακριβεστεροι αρχηγε..... :sunglasses:

πρωτα παιρνεις τηλεφωνο τις αρμοδιες αρχες και μετα το "δημοσιοποιεις" αν θελεις...

ισως τωρα να ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.......
To εχουν καταγγειλη απο το πρωι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Και δεν ξεκίνησα εγώ την δίκη σε αυτό το νήμα (που είναι και άσχετη με το θέμα του).

Και κάτι άλλο, όλοι είμαστε συνένοχοι από τη στιγμή που το μάθαμε και δεν κάναμε το τηλεφώνημα. Άλλωστε οι ΜΚΟ δεν χρειάζονται μαρτυρικές καταθέσεις για να είναι απώνυμη η καταγγελία.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (άρθρο 40) και οι ιδιώτες εφόσον αντιληφθούν
αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως, να την αναγγείλουν στον εισαγγελέα ή σε ανακριτικό υπάλληλο.

να με συγχωρεις αλλα ολο αυτο μπορει να ειναι μυθοπλασια ενος ψυχακια....προσωπικα εφοσον δεν εχω υπαρξει μαρτυρας σε γεγονος δε μπορω να παρω τηλεφωνω να καταγγειλω το οτιδηποτε....αναλλαμβανω την ευθυνη μονο σε οσα ειμαι αυτοπτης ή αυτηκοος μαρτυρας....

δηλαδη αμα μπει ενας και λεει οτι ο γειτονας του βαραει τη γυναικα του και μας δωσει και διευθυνση θα παρω εγω να το καταγγειλω? τι λες???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να σαι καλα. Ο σίβιλ τα είπε όλα. Προσοχή σε αντίστοιχες περιπτώσεις και οχι φόβος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να με συγχωρεις αλλα ολο αυτο μπορει να ειναι μυθοπλασια ενος ψυχακια....προσωπικα εφοσον δεν εχω υπαρξει μαρτυρας σε γεγονος δε μπορω να παρω τηλεφωνω να καταγγειλω το οτιδηποτε....αναλλαμβανω την ευθυνη μονο σε οσα ειμαι αυτοπτης ή αυτηκοος μαρτυρας....

δηλαδη αμα μπει ενας και λεει οτι ο γειτονας του βαραει τη γυναικα του και μας δωσει και διευθυνση θα παρω εγω να το καταγγειλω? τι λες???

Ακριβώς.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν ειναι ανώφελο να θυμόμαστε οτι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. ευχαριστω για την ευγενική απάντηση, είναι αισιόδοξο να βλέπεις ανθρώπους να επικοινωνούν ακόμα και αν διαφωνούν. Κάτι βγαίνει

Δεν ειναι θρεντ που ενδεικνειται για καντηλια και επιθεσεις ουτε εχω κατι μαζι σου. ;)

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Με όλη την εκτίμηση μου για το πρόσωπο σου (ελπίζω να μην μοιάζεις με την miss piggy - χιούμορ), αυτά εγώ τα χαρακτηρίζω "προφάσεις εν αμαρτίαις".
Και βέβαια υπάρχει περίπτωση να είναι ανακριβείς οι πληροφορίες, όπως επίσης και η κοπέλα να ήταν απλά μαστουρωμένη (προσωπικά εγώ δεν το πιστεύω, μάλλον για περιστατικό traffiking μου μοιάζει), αλλά όταν γίνει το τηλεφώνημα σε μία ΜΚΟ (δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στην αστυνομία, τους ξέρω πως λειτουργούν - δημοσιοϋπαλληλικά), θα το ερευνήσουν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα ξέρουν τι να κάνουν.
Και αυτό το τηλεφώνημα μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με όλη την εκτίμηση μου για το πρόσωπο σου (ελπίζω να μην μοιάζεις με την miss piggy - χιούμορ), αυτά εγώ τα χαρακτηρίζω "προφάσεις εν αμαρτίαις".
Και βέβαια υπάρχει περίπτωση να είναι ανακριβείς οι πληροφορίες, όπως επίσης και η κοπέλα να ήταν απλά μαστουρωμένη (προσωπικά εγώ δεν το πιστεύω, μάλλον για περιστατικό traffiking μου μοιάζει), αλλά όταν γίνει το τηλεφώνημα σε μία ΜΚΟ (δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στην αστυνομία, τους ξέρω πως λειτουργούν - δημοσιοϋπαλληλικά), θα το ερευνήσουν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα ξέρουν τι να κάνουν.

να το κανεις εσυ που γνωριζεις ολα αυτα που μου λες τοτε....εγω γεγονος το οποιο δεν εχω δει ή ακουσει δεν καταγγελω πουθενα.....ποσο πιο λιανα να το κανω? σου φαινεται αστειο? δε με απασχολει....γελα κυρια μου γελα γλυκια μου....αυτη ειναι η θεση μου και δεν αλλαζει :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Είναι σημαντικό να μπορούμε να διακρίνουμε τις διαδόσεις απο την προσωπική αντίληψη και να μην αναλώνουμε τον χρονο των αρχών με διαδοσεις αληθείς η ψευδείς. θα βοηθήσουμε να επιταχύνθει η διαδικασία και να γίνει πιο σωστή δουλειά. Το να μεταδίδουμε εικόνες, γνώση, σκέψεις, πινανολογήσεις και γεγοντότα για τα οποία δεν έχουμε ιδία αντίληψη μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Κάνεις μέγα σφαλμα με αυτό που προτείνεις .... μέγα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σε ευχαριστω που γραφεις αυτα που θελω να πω :) :) :)

ειθαι πολυ καλη :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom