ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να το κανεις εσυ που γνωριζεις ολα αυτα που μου λες τοτε....εγω γεγονος το οποιο δεν εχω δει ή ακουσει δεν καταγγελω πουθενα.....ποσο πιο λιανα να το κανω? σου φαινεται αστειο? δε με απασχολει....γελα κυρια μου γελα γλυκια μου....αυτη ειναι η θεση μου και δεν αλλαζει
Δεν έχω τον χρόνο για να συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου και κυρίως δεν έχω την πρόθεση mounitsa μου.
Αλλά με ενοχλεί ότι είναι γενικά πιό εύκολο, από την άνετη εργονομική πολυθρόνα μας, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας, να κριτικάρουμε και επικρίνουμε, τον, ενδεχομένως, πιτσιρικά, που πήγε να γαμήσει και ήρθε κατάφατσα με το καρκίνωμα του traffiking και ίσως να μην ξέρει τι να κάνει και ρωτάει (όχι πως δεν μπορεί να είναι και κάποιος μεγαλύτερος που οι τύψεις του τον οδήγησαν να το εκμυστηρευθεί), από το να αντιδράσουμε.
Θα θεωρούσα πιό σωστό, από όλους, να μην επικρίνουμε, στον βαθμό που υπήρχε τέτοια πρόθεση από τον καθένα μας, το παλικάρι, αλλά να χτυπήσουν δέκα τηλέφωνα στον Δίαυλο Γυναικών και μάλιστα τα πρώτα από τις κυρίες της αγοράς αυτής, όχι γιατί δε μας ενδιαφέρει όλους μας αυτό το πρόβλημα, απεναντίας, αλλά ας πούμε, λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας και από γυναικεία αλληλεγγύη.
Άντε τώρα, καλό βράδυ.