Νέα

Eξαναγκαστική πορνεία - θύμα Trafficking;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggg35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να το κανεις εσυ που γνωριζεις ολα αυτα που μου λες τοτε....εγω γεγονος το οποιο δεν εχω δει ή ακουσει δεν καταγγελω πουθενα.....ποσο πιο λιανα να το κανω? σου φαινεται αστειο? δε με απασχολει....γελα κυρια μου γελα γλυκια μου....αυτη ειναι η θεση μου και δεν αλλαζει :)

Δεν έχω τον χρόνο για να συνεχίσω την αντιπαράθεση μαζί σου και κυρίως δεν έχω την πρόθεση mounitsa μου.

Αλλά με ενοχλεί ότι είναι γενικά πιό εύκολο, από την άνετη εργονομική πολυθρόνα μας, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας, να κριτικάρουμε και επικρίνουμε, τον, ενδεχομένως, πιτσιρικά, που πήγε να γαμήσει και ήρθε κατάφατσα με το καρκίνωμα του traffiking και ίσως να μην ξέρει τι να κάνει και ρωτάει (όχι πως δεν μπορεί να είναι και κάποιος μεγαλύτερος που οι τύψεις του τον οδήγησαν να το εκμυστηρευθεί), από το να αντιδράσουμε.

Θα θεωρούσα πιό σωστό, από όλους, να μην επικρίνουμε, στον βαθμό που υπήρχε τέτοια πρόθεση από τον καθένα μας, το παλικάρι, αλλά να χτυπήσουν δέκα τηλέφωνα στον Δίαυλο Γυναικών και μάλιστα τα πρώτα από τις κυρίες της αγοράς αυτής, όχι γιατί δε μας ενδιαφέρει όλους μας αυτό το πρόβλημα, απεναντίας, αλλά ας πούμε, λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας και από γυναικεία αλληλεγγύη.

Άντε τώρα, καλό βράδυ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πορνόγερε (αχ, απαίσιο μου φαίνεται να σε λέω έτσι, κύριε τέλος πάντων!) κανείς δεν τον κατέκρινε γιατί πήγε να πηδήξει ή για όσα αναφέρεις αλλά τέλος πάντων.

Θέλω να σταθώ στο θέμα της καταγγελίας για κάτι το οποίο δεν είδες ο ίδιος (όχι εσύ, γενικά). Ξέρω μια περίπτωση που ένα μαλακισμένο κορίτσι έφηβο ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της για κάποιο λόγο και έκανε καταγγελία ότι τη χτυπούσε, μάλιστα έπεισε καθηγητές στο σχολείο και γείτονες (ή οικογενειακούς φίλους νομίζω, δε θυμάμαι) ότι αυτό γινόταν. Μάλλον, όχι ότι χρειάστηκαν πολύ πείσιμο, τους το είπε και αυτοί πανικοβλήθηκαν και τον καταδίκασαν τον άνθρωπο. Φυσικά ήταν ψέματα.
Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι το παιδί που ξεκίνησε το θρεντ λέει ψέματα, το θέτω αυτό ως ευρύτετο προβληματισμό για να καταλάβεις γιατί η mounitsa λέει ότι αν δε δει κάτι η ίδια δεν το καταγγέλνει. Οι καθηγητές κτλ έπρεπε να βεβαιωθούν ότι γινόταν αυτό πριν τρέξουν με το σταυρό στο χέρι (που οι άνθρωποι από καλό το έκαναν αλλά...)

Edit: Ωραία, να μάθω άλλη φορά να διαβάζω καλά τα ποστ... καληνύχτα πορνόγερε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε γεροντιο
εμεις θα παρουμε?

εσεις που τοσο ευαισθητοποιειστε κ πατε σε τετοια μερη.. γιατι δεν πατε να διαπιστωσετε οτι οντως κατι τετοιο συμβαινει κ να το καταγγειλετε?

εντυπωση μου κανουν αυτα που λες.. θα παρω εγω ας πουμε τηλεφωνο θα μιλησω για ενα λεωνιδο? κατι που ουτε καν γνωριζω που βρισκεται... επειδη εγραψε κατι τετοιο καποιος στο ιντερνετ... που μπορει να γραψει ο καθενας οτι μλκια του κατεβει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι καλε μου....αυτο που σοκαρει ειναι οτι για χαρη της καυλας και του πουλιου μπορουμε να δικαιολογουμε τα ΠΑΝΤΑ προβαλλοντας δικαιολογιες οπως "δεν μιλαγε αγγλικα, την περασαν τοσοι και τοσοι" και αλλα χαριτωμενα....
το πρωι εξεφρασε την απορια του....μεχρι αυτην την ωρα εως και εγω ξερω τι θα πρεπει να κανει ποσο μαλλον ο ιδιος....το θεμα της αποριας του το λυσαμε και ευγε που ρωτησε (το θεμα ειναι αν πηρε τελικα τηλ ή οχι)

σου απαντησε πανσοφα η εριν για το θεμα της καταγγελιας....γιατι να αναπαραχθουν φημες ή ανυποστατα γεγονοτα που θα παρακωλυσουν αλλες υποθεσεις ή θα αποπροσανατολισουν τους υπευθυνους απο κατι αλλο το οποιο οντως υφισταται???....

με το ενδεχομενο της αμφιβολλιας και μονο για κατι τοσο σημαντικο δεν αναλλαμβανω την ευθυνη να κανω μια τετοια καταγγελια λυπαμαι....

οσο για τη γυναικεια αληλλεγγυη καλυτερα να την αφησεις εκει που βρισκεται γιατι εισαι σε μια θεση οπου δεν εχεις ιδεα (το ξαναπα πριν αλλα μαλλον το αγνοησατε) τι σημαινει να σε πιανουν και να σε στριμωχνουν χωρις να το θελεις......επισης απο εναν ανθρωπο που προβαλλει ως αιτιολογια οτι ειναι κωλοπαιδαρας και ολα γινονται για χαρη της ψωλης του τετοιες κοινωνικες ευαισθησιες δεν μπορω να τις λαβω στα σοβαρα.....απο τη μια δικαιολογουμε αυτον που πρωτα γαμησε και μετα σκεφτηκε να καταγγειλει αλλα εχεις σκοπο να την πεσεις σε εμας που δεν τρεξαμε να καταγγειλουμε κατι που δεν ξερουμε αν ειναι καν αληθεια??

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κορίτσια καταλαβαίνω πως σκέφτεστε... και κατακρίνετε!

Κατακρίνετε επειδή δεν ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα μπουρδέλα! Η συμπεριφορά των κοριτσιών είναι παράξενη πολλές φορές! Δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή για το τι συμβαίνει και αν δεν πέρναγα δεν θα το μάθαινα ποτέ! Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα λεφτά που έδωσα! 15Ε ήταν αλλά και 1.000.000 να ήταν καμία αξία δεν έχει μπροστά στην ψυχή ενός ανθρώπου που καταστρέφεται!

Αν διαβάσετε με λεπτομέρεια τι έγραψα θα δείτε ότι στην αρχή με κοίταζε σαν χαμένη, μετά ξεκίνησε την δουλειά της.. με μπέρδεψε! Δεν ήμουν σίγουρος για το τι παίζει και δεν είχα και τρόπο να επικοινωνήσω μαζί της για να καταλάβω αφού δεν ήξερε να μιλάει καθόλου!!!  Έτσι συνέχισα και σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω από τον τρόπο που κοίταζε και να είμαι όλο και ποιο σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά! Όμως ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πω κάτι με 100% σιγουριά! Είμαι όμως 99% σίγουρος ότι την εξαναγκάζουν! Δεν θα μπορούσε όμως να είναι και κάποια που το έχει επιλέξει και απλά παίρνει ουσίες για να αντέξει τις πρώτες μέρες ώσπου να συνηθίσει?

Όλα αυτά γύρναγαν μες το μυαλό μου εκεινη την στιγμή. Όσοι έχουν εμπειρία από μπουρδέλα πιστεύω ότι καταλαβαίνουν την δυσκολία μου εκείνη την στιγμή. Συν το ότι την στιγμή που ήμουν καυλωμένος και δεν μπορούσα να σκεφτώ τόσο καθαρά! Παρόλα αυτά όταν άρχισε να επικρατεί στο μυαλό μου η σκέψη ότι το κορίτσι είναι εξαναγκασμένο ξενέρωσα και της είπα να φύγει. Της έκανα και νόημα γιατί δεν καταλάβαινε! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή.

Όσο για αυτό που είπα ότι τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα εννοούσα ότι το κορίτσι ότι κακό έχει πάθει από όλα αυτά μέχρι την στιγμή που μπήκα εγώ το έχει πάθει! Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι περισσότερο. Αυτό εννοούσα. Φυσικά αν ήμουν σίγουρος από την αρχή δεν θα έμπαινα κάν! Αλλά όσοι ξέρουν από μπουρδέλα καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο να βγάλεις το συμπέρασμα...

Και το ξαναλέω ακόμα δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για ότι λέω... Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να σιωπήσω, σωστά? Εστω και 1% πιθανότητα να υπάρχει δεν είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί?

Και σας παρακαλώ σταματήστε τις ηθικολογίες γιατί δεν ξέρετε με ποιον μιλάτε!!! Εμένα μια πουτάνα μου κατέστρεψε την ζωή όταν ήμουν εγώ 15 χρονών... μου φέρθηκε τόσο άσχημα που έπαθα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων ακόμα δεν μπορώ να κάνω σχέση με γυναίκα και είμαι αναγκασμένος να γυρνάω στα μπουρδέλα στα οποία εχω συνηθίσει πλέον... για αυτό και η μεγάλη μου εμπειρία με τα μπουρδέλα... Θα μπορούσα λοιπόν και γω τώρα να φερθώ σαν την τσατσά που λέει ότι στα 16 της ήταν στην τρούμπα! όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! ο καθένας έχει τα προβλήματά του! αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σκεφτώ και το πρόβλημα αυτής της κοπέλας...

Αυτά είχα να πω! Να είστε όλοι καλά!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πιθανον να εχεις δικιο.....και οντως να σε παρεξηγησαμε.....
και εσεις ολοι ομως δε μπορειτε να εχετε εμπειρια απο το πως μπορει να νιωθει μια γυναικα οταν εξαναγκαζεται να κανει πραγματα....και ποσες μα ποσες φορες μπορει να εχετε κανει κατι τετοιο χωρις να το γνωριζετε επειδη πλεον εχει δεχθει τη μοιρα της και εχει μαθει να υποκρινεται πολυ καλα....συγχωρεσε την οργη μου απλα το θεμα με αγγιζει παρα πολυ και νομιζω και τις υπολοιπες κοπελες.....απλα δεν μπορω καν να το διαννοηθω....ο,τι και να μου λες θα συνεχισω να το βλεπω ετσι και πιθανον να κανω λαθος αλλα λογω ευαισθητοποιησης για το ζητημα θα συνεχισω να το αντιμετωπιζω οπως τωρα....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ σε καταλαβαίνω (και είμαι κορίτσι  :cheesy: ) απόλυτα γιατί δεν το έκοψες από την αρχή. Μόνο να έχεις υπόψη σου ότι η κάβλα δεν είναι καλή δικαιολογία. Το μπέρδεμα ναι, το ότι πολλές φέρονται περίεργα ναι, το ότι δεν ήσουν σίγουρος ναι αλλά η κάβλα όχι, μ'αυτή τη λογική έχουν ελαφρυντικό και οι βιαστές... ("μα δεν το έκανα επίτηδες, είμαι ηθικός άνθρωπος, η κάβλα της στιγμής ήταν!!") Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το εννοώ, δε σε λέω βιαστή.
Όσο για το ότι δεν είσαι 100% σίγουρος, ναι, αυτή η 1% πιθανότητα πρέπει να ερευνηθεί αλλά από τη στιγμή που δεν μπορείς να το ερευνήσεις εσύ ψάξε να βρεις ποιος είναι ο πιο έμπιστος οργανισμός που θα το ερευνήσει ψύχραιμα και δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κοπέλα στη μία περίπτωση που είναι επιλογή της. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω σ'αυτό το θέμα αλλά είμαι άσχετη από αυτά.
Ό,τι κι αν κάνεις πάντως να το σκεφτείς.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και εσεις ολοι ομως δε μπορειτε να εχετε εμπειρια απο το πως μπορει να νιωθει μια γυναικα οταν εξαναγκαζεται να κανει πραγματα

εμενα με εξαναγκαζει η γυναικα μου να την γαμαω,πιστεψε τις καταλαβαινω.. :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κορίτσια καταλαβαίνω πως σκέφτεστε... και κατακρίνετε!

Κατακρίνετε επειδή δεν ξέρετε πως είναι τα πράγματα στα μπουρδέλα! Η συμπεριφορά των κοριτσιών είναι παράξενη πολλές φορές! Δεν ήμουν σίγουρος από την αρχή για το τι συμβαίνει και αν δεν πέρναγα δεν θα το μάθαινα ποτέ! Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα λεφτά που έδωσα! 15Ε ήταν αλλά και 1.000.000 να ήταν καμία αξία δεν έχει μπροστά στην ψυχή ενός ανθρώπου που καταστρέφεται!

Αν διαβάσετε με λεπτομέρεια τι έγραψα θα δείτε ότι στην αρχή με κοίταζε σαν χαμένη, μετά ξεκίνησε την δουλειά της.. με μπέρδεψε! Δεν ήμουν σίγουρος για το τι παίζει και δεν είχα και τρόπο να επικοινωνήσω μαζί της για να καταλάβω αφού δεν ήξερε να μιλάει καθόλου!!!  Έτσι συνέχισα και σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω από τον τρόπο που κοίταζε και να είμαι όλο και ποιο σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά! Όμως ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πω κάτι με 100% σιγουριά! Είμαι όμως 99% σίγουρος ότι την εξαναγκάζουν! Δεν θα μπορούσε όμως να είναι και κάποια που το έχει επιλέξει και απλά παίρνει ουσίες για να αντέξει τις πρώτες μέρες ώσπου να συνηθίσει?

Όλα αυτά γύρναγαν μες το μυαλό μου εκεινη την στιγμή. Όσοι έχουν εμπειρία από μπουρδέλα πιστεύω ότι καταλαβαίνουν την δυσκολία μου εκείνη την στιγμή. Συν το ότι την στιγμή που ήμουν καυλωμένος και δεν μπορούσα να σκεφτώ τόσο καθαρά! Παρόλα αυτά όταν άρχισε να επικρατεί στο μυαλό μου η σκέψη ότι το κορίτσι είναι εξαναγκασμένο ξενέρωσα και της είπα να φύγει. Της έκανα και νόημα γιατί δεν καταλάβαινε! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή.

Όσο για αυτό που είπα ότι τόσοι είχαν περάσει πριν από μένα εννοούσα ότι το κορίτσι ότι κακό έχει πάθει από όλα αυτά μέχρι την στιγμή που μπήκα εγώ το έχει πάθει! Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι περισσότερο. Αυτό εννοούσα. Φυσικά αν ήμουν σίγουρος από την αρχή δεν θα έμπαινα κάν! Αλλά όσοι ξέρουν από μπουρδέλα καταλαβαίνουν ότι είναι δύσκολο να βγάλεις το συμπέρασμα...

Και το ξαναλέω ακόμα δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για ότι λέω... Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να σιωπήσω, σωστά? Εστω και 1% πιθανότητα να υπάρχει δεν είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί?

Και σας παρακαλώ σταματήστε τις ηθικολογίες γιατί δεν ξέρετε με ποιον μιλάτε!!! Εμένα μια πουτάνα μου κατέστρεψε την ζωή όταν ήμουν εγώ 15 χρονών... μου φέρθηκε τόσο άσχημα που έπαθα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων ακόμα δεν μπορώ να κάνω σχέση με γυναίκα και είμαι αναγκασμένος να γυρνάω στα μπουρδέλα στα οποία εχω συνηθίσει πλέον... για αυτό και η μεγάλη μου εμπειρία με τα μπουρδέλα... Θα μπορούσα λοιπόν και γω τώρα να φερθώ σαν την τσατσά που λέει ότι στα 16 της ήταν στην τρούμπα! όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! ο καθένας έχει τα προβλήματά του! αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σκεφτώ και το πρόβλημα αυτής της κοπέλας...

Αυτά είχα να πω! Να είστε όλοι καλά!
δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι σε κανέναν και καμία που ΔΕΝ έχει αντικρίσει ούτε καν την πόρτα μπουρδέλου.
και δεν μπορείς να περιγράψεις σε κάποιον τι γίνεται μέσα σε μπουρδέλο
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.(πουτσα εστί όργανο όρασης)
το διά ταύτα της υπόθεσης είναι η καταγγελία
και όχι "την γάμησα", πόσταρα, κατήγγηλα, έφαγα, etc.
το σωστό είναι η καταγγελία... έγινε τελείωσε.

είναι καθήκον ΜΑΣ είτε πάμε είτε δεν πάμε σε ρδελα να καταγγείλουμε τέτοια πράγματα.
όπως επίσης ξυλοδαρμούς γυναικών, ασέλγεια πάνω σε γυναίκες, βιασμούς....

τουλάχιστον ας εξασφαλίσουμε ότι τα βάσανα της θα τελειώσουν... μας ενδιαφερει το μέλλον και όχι το χτες.gr

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ σε καταλαβαίνω (και είμαι κορίτσι  :cheesy: ) απόλυτα γιατί δεν το έκοψες από την αρχή. Μόνο να έχεις υπόψη σου ότι η κάβλα δεν είναι καλή δικαιολογία. Το μπέρδεμα ναι, το ότι πολλές φέρονται περίεργα ναι, το ότι δεν ήσουν σίγουρος ναι αλλά η κάβλα όχι, μ'αυτή τη λογική έχουν ελαφρυντικό και οι βιαστές... ("μα δεν το έκανα επίτηδες, είμαι ηθικός άνθρωπος, η κάβλα της στιγμής ήταν!!") Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το εννοώ, δε σε λέω βιαστή.
Όσο για το ότι δεν είσαι 100% σίγουρος, ναι, αυτή η 1% πιθανότητα πρέπει να ερευνηθεί αλλά από τη στιγμή που δεν μπορείς να το ερευνήσεις εσύ ψάξε να βρεις ποιος είναι ο πιο έμπιστος οργανισμός που θα το ερευνήσει ψύχραιμα και δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κοπέλα στη μία περίπτωση που είναι επιλογή της. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω σ'αυτό το θέμα αλλά είμαι άσχετη από αυτά.
Ό,τι κι αν κάνεις πάντως να το σκεφτείς.

μα γιαυτο συγχιστηκα βρε μπουμ......αλλο να πει καποιος οτι ξεκινησαμε και στην πορεια σκεφτηκα μηπως, μπας και....εδω μας παρουσιαζεται ως επιχειρημα η καβλα και το οτι την πρανε τοσοι πριν!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μωρέ το εξήγησε από πριν, μετά κάπως εκτροχιάστηκε το θέμα και επικετρώθηκε στην κάβλα...
Απ'ό,τι κατάλαβα εγώ πιο πολύ έπαιξε το μπέρδεμα και η όλη φάση που δεν καταλάβαινε τι έπαιζε με την κοπέλα παρά η κάβλα. Αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε αυτό  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μωρέ το εξήγησε από πριν, μετά κάπως εκτροχιάστηκε το θέμα και επικετρώθηκε στην κάβλα...
Απ'ό,τι κατάλαβα εγώ πιο πολύ έπαιξε το μπέρδεμα και η όλη φάση που δεν καταλάβαινε τι έπαιζε με την κοπέλα παρά η κάβλα. Αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε αυτό  :grin:

ε καπου στην πορεια μου γυρισα και το ματι εμενα :2funny:
στην αρχη ημανε ψυχραιμη οπως ειδες :P :P

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παιδιά πήγα σήμερα στο μπουρδέλο στην Λεονιδου 6 στο Μεταξουργείο. Εκεί είχα πάρει 2 φορές μια μελαχρινή καυλιάρα κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Έτσι είπα να ξαναπάω αλλά σήμερα ήταν μια καινούρια κοπέλα. Η τσατσα έλεγε ότι είναι 19 κ ότι δίνει κ κώλο με 15Ε.

Η κοπέλα φαινόταν χαμένη τελείως κ η τσατσά την έπαιρνε απ το χέρι κ την πήγενε στα δωμάτια. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Αφού εκανα μια βόλτα στα γύρω μπουρδέλα ξαναπήγα εκεί γιατί ήθελα να δω τι παίζει. Έδωσα 15Ε κ μπήκα. Την κοπέλα την έφερε η τσατσά στο δωμάτιο... μπήκε μέσα κ με κοίταζε για λιγο σαν χαμένη.. προσπάθησα να της μιλήσω να δω αν είναι καλά αλλά δεν καταλάβαινε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Μετά από λίγο "πήρε μπρος" μου έβαλε την καπότα κ μου πήρε πίπα. Μετά ξάπλωσε και την πήρα από μπροστά... ηταν τελείως χαμένη κ κοίταζε με εναν τρόπο σαν να φοβόταν... ήταν ακίνητη σαν αγαλμα! Για κώλο δεν το συζητάω...ουτε που το προσπάθησα..το μουνί της ήταν πιο στενό κ από κόλο!! Το κοριτσάκι μπορεί να ήταν κ λιγότερο απο 19. Τελικά ξενέρωσα κ δεν τελείωσα...αισθανόμουν σαν να τη βιάζω! Της είπα οκ την αφησα κ εφυγε. Ούτε που κατάλαβε αν εχυσα ή οχι! Ήταν σαν να μην επικοινωνούσε καθόλου με το περιβάλλον. Σαν φυτό! Πρέπει να είχε πάρει ναρκοτικά ή ψυχοφάρμακα δεν γίνετε αλλιώς.

Μετά ρωτησα την τσατσα αν είναι καλά η κοπέλα κ τι παίζει κ μου είπε "είναι 2 μέρες στην δουλειά.κάθε αρχή κ δύσκολη" κ της λέω "ναι αλλά δεν δεν φαίνετε καθόλου καλά κ είναι κ πολύ μικρή. είναι κρίμα!" και μου απαντάει "θα συνηθίσει.και εγώ όταν ξεκίνησα 16 χρονών ήμουνα. στην τρούμπα!" και με εγραψε στα ΄ρχίδια της. Δεν μπαίνω στο site συχνά και γράφτηκα σήμερα μόνο και μόνο για να αναφέρω αυτό το γεγονός.

Σκεφτόμουν να το αναφέρω στην αστυνομία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι κ το πολύ πολύ να με τρέχουν χωρίς λόγο. Πάντως πιστεύω ότι την αναγκάζουν την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν ήθελε να κάνει αυτό που κάνει δεν θα ήταν έτσι παρόλο που ήταν οι πρώτες της μέρες. Αυτή φαινόταν να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει. Κ είναι κρίμα γιατί είναι πολύ μικρή, εμφανησιακά και 16 θα μπορούσε να είναι!

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι... ο τρόπος που με κοίταζε ήταν σαν να ζητάει βοήθεια αλλα δεν μπορούσα κ να συνενοηθώ καθόλου μαζί της! Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα και και περιμένω τις απόψεις σας για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι πάνω απ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι κ αυτά τα κορίτσια αξίζουν την συμπόνια μας κ την βοήθειά μας

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
το ενδεχομενο να ηταν χαπακωμενη απο χαπια εκσταση ή πρεζα το ελαβες υποψην?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι και γι'αυτό αφήνει μία περίπτωση να το κάνει από επιλογή και να ναρκώνεται για να το αντέξει. Και γι'αυτό αν κατάλαβα καλά διστάζει να το καταγγείλει

Επισκέπτης
ετσι πως το περιεγραψες ggg35 ..το πιο πιθανο φαινεται να ηταν υπο την επηρρεια τοξικων ουσιων...παρα κατι αλλο...εκτος και αν ... της τα εδιναν για να δουλευει με το ζορι...μπηκες και σε αλλα ρδελα ...γιατι πηγες και γαμησες τη μαστουρωμενη κοπελιτσα?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οι περισσοτερες τα πινουν,μη λεμε ψεμματα.
Απο κει και περα η διαθεση ειναι αυτη που ειτε θα σε ανεβασει,ειτε θα σε ΄΄ριξει΄΄.
Και ακομα περισσοτερο αν κανεις μια δουλεια που δεν γουσταρεις.
Πολλα ''εργαζομενα΄΄κοριτσια τα πινουν κ ειναι μες στην καυλα κατα τη διαρκεια της βαρδιας τους.

ΥΓ Ηταν που ηταν μαστουρωμενη,ηθελες κ κουλουρι με 15ευρω ?
Το κατηγγειλες στην αστυνομια μετα?
Φανταζομαι ''καψιμο''....κ ειδικα οι μπατσοι θα πρεπει να μεινανε καγκελο απο την περιγραφη..

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη λύση να πάω στην αστυνομία αυτή την στιγμή. Μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και σε μένα και στην κοπέλα. Έχω στείλει email εδώ  για να ρωτήσω αν μπορούν να κάνουν κάτι ή να με ενημερώσουν που αλλού θα μπορούσα να απευθυνθώ αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα!

Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε πείτε μου και θα κάνω ότι μπορω. Αλλά σας παρακαλώ συγκεντρωθείτε στο να βοηθήσουμε το κορίτσι αφού ενδιαφέρεστε και σταματήστε τις αντιπαραθέσεις! ΔΕΝ αμελώ να κάνω ότι πρέπει να κάνω απλά προσπαθώ να κάνα ψύχραιμες και σωστές κινήσεις για να βγει κάτι από αυτή την ιστορία!

Σας παρακαλώ βοηθήστε! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα! Κάποιοι μπορεί να ξέρετε κάτι παραπάνω από μένα για το πως λειτουργούν αυτά τα κυκλώματα και ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος να αντιδράσουμε! Απ ότι βλέπω μπαίνουν και ιερόδουλες εδώ! Ας μας πουν αυτές τι είναι σωστό να κάνουμε! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτές...

OP
OP
G

ggg35

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι πως το περιεγραψες ggg35 ..το πιο πιθανο φαινεται να ηταν υπο την επηρρεια τοξικων ουσιων...παρα κατι αλλο...εκτος και αν ... της τα εδιναν για να δουλευει με το ζορι...μπηκες και σε αλλα ρδελα ...γιατι πηγες και γαμησες τη μαστουρωμενη κοπελιτσα?

Αυτό εννοώ ρε φίλε! Ότι πολύ πιθανό να την ποτίζουνε... Εγώ μπήκα γιατί με έτρωγε και η περιέργεια να μάθω τι συμβαίνει... νόμιζα ότι θα μπορούσε να μιλήσει έστω και λίγο και να καταλάβω τι παίζει

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι ειδους ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας....και σκεφτομαι οτι μερικους απο αυτους τους συναναστρεφομαστε ή ακομα χειροτερα τους κανουμε γονεις των παιδιων μας και φριττω.....

ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την καυλα του εχοντας αναγνωρισει ενα προβλημα και σκεφτεται ειτε τα λεφτα που εχει ηδη δωσει ειτε οτι εχουν ηδη περασει τοσοι και τοσοι απο το κοριτσακι ειναι απλα απεριγραπτος.....συγγνωμη δεν σε ξερω και δεν μπορω να καταλαβω αν γιναν ετσι τα πραγματα ή αν δε μπορεις να το περιγραψεις αυτο αλλα χανω πασα ιδεα για τους ανθρωπους πια....

δηλαδη ενας βιασμος (γιατι εαν μιλαμε για εξαναγκαστικη προνεια βιασμος ειναι) παυει να ειναι βιασμος επειδη αναγνωρισαμε οτι το ατομο ειναι θυμα? και παυει να ειναι βιασμος επειδη πληρωσαμε ηδη για τις υπηρεσιες και επειδη εχουν απολαυσει αλλοι πιο πριν τις υπηρεσιες αυτες? παρολαυτα ας καπηλευτουμε ο,τι μπορουμε???

εριν εχεις απολυτο δικιο ΑΛΛΑ απο την αλλη εμενα με ενδιαφερει ολη αυτη η νοοτροπια και σκαλωνω οταν ξερω οτι κυκλοφορουν διπλα μου ανθρωποι που σκεφτοναι ετσι....γιατι δεν ειναι μονο το να αναγνωρισεις το προβλημα και πολυ καλα εκανε που αντεδρασε αλλα και ολες οι υπολοιπες πραξεις που συνοδευουν αυτην την εμπλοκη....με το ιδιο σκεπτικο ο καθενας μας μπορει να πηδηξει μια κοπελιτσα χωρις αυτη να το θελει επειδη απλα πληρωσε για αυτο...και μετα να παει να κανει και την καταγγελια του σαν κυριος....

Ρε παιδιά έλεος, σιγά μην είναι και ο Παπαχρόνης αυτός που ξεκίνησε το thread! Αφού σας γράφει ο άνθρωπος πως όταν κατάλαβε ότι δεν πάει καλά η κοπέλα σταμάτησε. Τι άλλο θέλετε να κάνει δηλαδή;

Ούτε τελείωσε, το άφησε στη μέση το πήδημα. Εκτός και αν το να το μπήξεις για 1-2 λεπτά μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται είναι για κάποιους πλήρες πήδημα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στα μπουρδελα μπαινουμε και αν μας εμπνεει πηδαμε.
Δεν κανουμε τον αστυνομο Μπεκα.
Αλλο να δεις ενα δολοφονο να βγαινει με μαχαιρι τρεχοντας εκει ειδοποιεις αστυνομια.
Τι τα θες και ψαχνεις να στειλεις μειλ στην αμνηστια?
Νταβατζοδουλειες ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom