Νέα

Eξαναγκαστική πορνεία - θύμα Trafficking;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggg35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Κοιτα μουνιτσα σε καμμια περιπτωση δεν βαζω τα λεφτα πανω απο τον ανθρωπο.
Ξερεις πολυ καλα τι ατομο ειμαι..απλα εκανα λαθος διατυπωση και ζητω συγνωμη αν καποιοι
στραβωσαν.

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες και αξιότιμες κυρίες της αγοράς αυτής,
το θέμα μας δεν είναι νομίζω η καταδίκη του κυρίου gg35 και μάλιστα
χωρίς την αναγνώριση των ελαφρυντικών της ειλικρινούς μεταμέλειας,
αλλά κάποιος να κάνει κάτι γρήγορα πριν εξαφανίσουν την κοπέλα.
Υπάρχουν υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Όλοι εμείς που, για τους δικούς μας λόγους, λοξοδρομούμε προς Φυλής κ.λ.π.
ή καλούμε στα τηλέφωνα από τις εφημερίδες, λίγο αν σκεφτόμαστε, κάπου στην άκρη
του μυαλού μας, θα έχουμε την έννοια, ότι η "υπηρεσίες" που γινόμαστε αποδέκτες
μπορεί να μην είναι οικειοθελείς, οπότε καλό θα είναι μόλις το διαπιστώσουμε, να σκεφτούμε με το πάνω κεφάλι μας και όχι με το κάτω.

Επαναλαμβάνω gg35, καλώς έπραξες και ενημέρωσες, δεν σε επικρίνω για τίποτα,
δεν νομίζω ότι έχω το δικαίωμα γράφοντας σε αυτήν την αγορά, ας κάνουμε κάτι,
αντί να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις.

Θα μπορούσε ο "συναγωνιστής" να σηκώσει τα παντελόνια του, να βάλει στραβά το καπελάκι του, να ξεχάσει τι είδε, να ησυχάσει την συνείδηση του, με οποιαδήποτε δικαιολογία και να μην τρέχει τίποτα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ξερεις πολυ καλα τι ατομο ειμαι..απλα εκανα λαθος διατυπωση και ζητω συγνωμη αν καποιοι
στραβωσαν.

Εντάξει...λάθος διατύπωση...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στραβωσαν.

επειδη σε ξερω....γιαυτο αντεδρασα ετσι :)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Κρίμα για τη κοπελιά και για όσες εξαναγκάζονται στην πορνεία. Δε πρέπει να μένουμε αμέτοχοι σε τέτοια περιστατικά και μπράβο στο παλικάρι που το έκανε θέμα.
Εγώ σε κανα δυό τέτοιες περιπτώσεις που μου έχουν τύχει δε μπήκα καν στο δωμάτιο και είδα αρνητικές αντιδράσεις απο άλλα άτομα προς την τσατσα. Αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα μπούν και θα το ευχαριστηθούν έχοντας βιάσει οχι μόνο ένα σώμα αλλά και μια ψυχή.
Η εντύπωση που έχω πάντως είναι ότι οι περισσότερες κάπως έτσι έχουν ξεκινήσει τη ''καρίερα'' τους.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδια σταματηστε να δικαζεται το παιδι... στο φιναλε δε φταιει σε κατι!
Τουλαχιστον ειχε τα κοτσια να το αναφερει και να ενδιαφερθει και να το καταγγειλει. και θα τον σταυρωσουμε επειδη τη πηδηξε??
Σκεφτειτε ποσοι οντως θα πηγαν πριν απο αυτον και δεν ειπαν κουβεντα για αυτο το θεμα και πολυ που χεστηκαν. Σταματηστε να τη μπαινετε στο παιδι και οποιος μπορει και γνωριζει να κινησει λιγο τις διαδικασιες να φυγει το κοριτσι απο εκει που μαλλον για 16 χρονο μου κανει απ'οτι διαβασα.
Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος.... Συγκεντρωθειτε.!!!

Επισκέπτης
Αφηστε τις μαλακιες τωρα,αμωμοι και αναμαρτητοι...αν και η μουνιτσα εχει και το ελαφρυντικο της ασχετοσυνης.

Αδερφε κατηγγειλε το στους μπατσους και εσυ και ασε τους ασχετους να λενε εδω μεσα.

Και για αυτο που ειπες οτι μπορει να μπλεξει χειροτερα...μπορει και να ξεμπλεξει,αλλα χειροτερο μπλεξιμο απο αυτο δεν υπαρχει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μερικες φορες αναρωτιεμαι τι ειδους ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας....και σκεφτομαι οτι μερικους απο αυτους τους συναναστρεφομαστε ή ακομα χειροτερα τους κανουμε γονεις των παιδιων μας και φριττω.....

ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την καυλα του εχοντας αναγνωρισει ενα προβλημα και σκεφτεται ειτε τα λεφτα που εχει ηδη δωσει ειτε οτι εχουν ηδη περασει τοσοι και τοσοι απο το κοριτσακι ειναι απλα απεριγραπτος.....συγγνωμη δεν σε ξερω και δεν μπορω να καταλαβω αν γιναν ετσι τα πραγματα ή αν δε μπορεις να το περιγραψεις αυτο αλλα χανω πασα ιδεα για τους ανθρωπους πια....

δηλαδη ενας βιασμος (γιατι εαν μιλαμε για εξαναγκαστικη προνεια βιασμος ειναι) παυει να ειναι βιασμος επειδη αναγνωρισαμε οτι το ατομο ειναι θυμα? και παυει να ειναι βιασμος επειδη πληρωσαμε ηδη για τις υπηρεσιες και επειδη εχουν απολαυσει αλλοι πιο πριν τις υπηρεσιες αυτες? παρολαυτα ας καπηλευτουμε ο,τι μπορουμε???

εριν εχεις απολυτο δικιο ΑΛΛΑ απο την αλλη εμενα με ενδιαφερει ολη αυτη η νοοτροπια και σκαλωνω οταν ξερω οτι κυκλοφορουν διπλα μου ανθρωποι που σκεφτοναι ετσι....γιατι δεν ειναι μονο το να αναγνωρισεις το προβλημα και πολυ καλα εκανε που αντεδρασε αλλα και ολες οι υπολοιπες πραξεις που συνοδευουν αυτην την εμπλοκη....με το ιδιο σκεπτικο ο καθενας μας μπορει να πηδηξει μια κοπελιτσα χωρις αυτη να το θελει επειδη απλα πληρωσε για αυτο...και μετα να παει να κανει και την καταγγελια του σαν κυριος....

ναι έχει δίκιο...σκέφτηκα ότι ίσως δεν κατάλαβε απο την αρχή αλλά μετά ήρθε η απάντηση ε τόσοι και τόσοι και με κατατρόπωσε τελείως. Κατάπια την γλώσσα μου . Σκέφτηκα έναν άνθρωπο σαν την κοπελα να είναι στο χάος και κάποιον να λέει .. ε σιγα τόσοι και τόσοι την πήδηξαν .. και μου κοπηκαν τα πόδια....Τα ίδια λόγια που είπε η τσατσα σε αλλη μορφή. Απίστευτο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μάγκες και αξιότιμες κυρίες της αγοράς αυτής,
το θέμα μας δεν είναι νομίζω η καταδίκη του κυρίου gg35 και μάλιστα
χωρίς την αναγνώριση των ελαφρυντικών της ειλικρινούς μεταμέλειας,
αλλά κάποιος να κάνει κάτι γρήγορα πριν εξαφανίσουν την κοπέλα.
Υπάρχουν υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Όλοι εμείς που, για τους δικούς μας λόγους, λοξοδρομούμε προς Φυλής κ.λ.π.
ή καλούμε στα τηλέφωνα από τις εφημερίδες, λίγο αν σκεφτόμαστε, κάπου στην άκρη
του μυαλού μας, θα έχουμε την έννοια, ότι η "υπηρεσίες" που γινόμαστε αποδέκτες
μπορεί να μην είναι οικειοθελείς, οπότε καλό θα είναι μόλις το διαπιστώσουμε, να σκεφτούμε με το πάνω κεφάλι μας και όχι με το κάτω.

Επαναλαμβάνω gg35, καλώς έπραξες και ενημέρωσες, δεν σε επικρίνω για τίποτα,
δεν νομίζω ότι έχω το δικαίωμα γράφοντας σε αυτήν την αγορά, ας κάνουμε κάτι,
αντί να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις.

Θα μπορούσε ο "συναγωνιστής" να σηκώσει τα παντελόνια του, να βάλει στραβά το καπελάκι του, να ξεχάσει τι είδε, να ησυχάσει την συνείδηση του, με οποιαδήποτε δικαιολογία και να μην τρέχει τίποτα.

δε νομιζω οτι διαφωνει κανεις για το οτι επελεξε να αντιδρασει και μπραβο του που εστω και ετσι το εκανε....αλλοι δε θα το κανανε....απο κει και επειτα εγινε η καταγγελια τελος....εφοσον ανοιχτηκε το θρεντ γινετια και μια συζητηση επ αυτου που αφορουν σε αλλες λεπτομερειες της υποθεσης....και φυσικα συμφωνω σε οσα γραφεις :)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ας πάει κάποιος σήμερα στο εν λόγω σπίτι...και ας κάτσει απ'έξω...και ας μετρήσει πόσοι διαβάζοντας το παρακάτω:

Παιδιά πήγα σήμερα στο μπουρδέλο στην Λεονιδου 6 στο Μεταξουργείο. Εκεί είχα πάρει 2 φορές μια μελαχρινή καυλιάρα κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Έτσι είπα να ξαναπάω αλλά σήμερα ήταν μια καινούρια κοπέλα. Η τσατσα έλεγε ότι είναι 19 κ ότι δίνει κ κώλο με 15Ε.

Η κοπέλα φαινόταν χαμένη τελείως κ η τσατσά την έπαιρνε απ το χέρι κ την πήγενε στα δωμάτια. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Αφού εκανα μια βόλτα στα γύρω μπουρδέλα ξαναπήγα εκεί γιατί ήθελα να δω τι παίζει. Έδωσα 15Ε κ μπήκα. Την κοπέλα την έφερε η τσατσά στο δωμάτιο... μπήκε μέσα κ με κοίταζε για λιγο σαν χαμένη.. προσπάθησα να της μιλήσω να δω αν είναι καλά αλλά δεν καταλάβαινε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Μετά από λίγο "πήρε μπρος" μου έβαλε την καπότα κ μου πήρε πίπα. Μετά ξάπλωσε και την πήρα από μπροστά... ηταν τελείως χαμένη κ κοίταζε με εναν τρόπο σαν να φοβόταν... ήταν ακίνητη σαν αγαλμα! Για κώλο δεν το συζητάω...ουτε που το προσπάθησα..το μουνί της ήταν πιο στενό κ από κόλο!! Το κοριτσάκι μπορεί να ήταν κ λιγότερο απο 19. Τελικά ξενέρωσα κ δεν τελείωσα...αισθανόμουν σαν να τη βιάζω! Της είπα οκ την αφησα κ εφυγε. Ούτε που κατάλαβε αν εχυσα ή οχι! Ήταν σαν να μην επικοινωνούσε καθόλου με το περιβάλλον. Σαν φυτό! Πρέπει να είχε πάρει ναρκοτικά ή ψυχοφάρμακα δεν γίνετε αλλιώς.

Μετά ρωτησα την τσατσα αν είναι καλά η κοπέλα κ τι παίζει κ μου είπε "είναι 2 μέρες στην δουλειά.κάθε αρχή κ δύσκολη" κ της λέω "ναι αλλά δεν δεν φαίνετε καθόλου καλά κ είναι κ πολύ μικρή. είναι κρίμα!" και μου απαντάει "θα συνηθίσει.και εγώ όταν ξεκίνησα 16 χρονών ήμουνα. στην τρούμπα!" και με εγραψε στα ΄ρχίδια της. Δεν μπαίνω στο site συχνά και γράφτηκα σήμερα μόνο και μόνο για να αναφέρω αυτό το γεγονός.

Σκεφτόμουν να το αναφέρω στην αστυνομία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι κ το πολύ πολύ να με τρέχουν χωρίς λόγο. Πάντως πιστεύω ότι την αναγκάζουν την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν ήθελε να κάνει αυτό που κάνει δεν θα ήταν έτσι παρόλο που ήταν οι πρώτες της μέρες. Αυτή φαινόταν να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει. Κ είναι κρίμα γιατί είναι πολύ μικρή, εμφανησιακά και 16 θα μπορούσε να είναι!

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι... ο τρόπος που με κοίταζε ήταν σαν να ζητάει βοήθεια αλλα δεν μπορούσα κ να συνενοηθώ καθόλου μαζί της! Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα και και περιμένω τις απόψεις σας για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι πάνω απ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι κ αυτά τα κορίτσια αξίζουν την συμπόνια μας κ την βοήθειά μας
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Θα πάνε σήμερα κιόλας.... :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάντια και αηδία...φυσικά θα προσεύχονται να βρούν την εν λόγω κοπέλα....

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Παιδιά πήγα σήμερα στο μπουρδέλο στην Λεονιδου 6 στο Μεταξουργείο. Εκεί είχα πάρει 2 φορές μια μελαχρινή καυλιάρα κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Έτσι είπα να ξαναπάω αλλά σήμερα ήταν μια καινούρια κοπέλα. Η τσατσα έλεγε ότι είναι 19 κ ότι δίνει κ κώλο με 15Ε.

Η κοπέλα φαινόταν χαμένη τελείως κ η τσατσά την έπαιρνε απ το χέρι κ την πήγενε στα δωμάτια. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Αφού εκανα μια βόλτα στα γύρω μπουρδέλα ξαναπήγα εκεί γιατί ήθελα να δω τι παίζει. Έδωσα 15Ε κ μπήκα. Την κοπέλα την έφερε η τσατσά στο δωμάτιο... μπήκε μέσα κ με κοίταζε για λιγο σαν χαμένη.. προσπάθησα να της μιλήσω να δω αν είναι καλά αλλά δεν καταλάβαινε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Μετά από λίγο "πήρε μπρος" μου έβαλε την καπότα κ μου πήρε πίπα. Μετά ξάπλωσε και την πήρα από μπροστά... ηταν τελείως χαμένη κ κοίταζε με εναν τρόπο σαν να φοβόταν... ήταν ακίνητη σαν αγαλμα! Για κώλο δεν το συζητάω...ουτε που το προσπάθησα..το μουνί της ήταν πιο στενό κ από κόλο!! Το κοριτσάκι μπορεί να ήταν κ λιγότερο απο 19. Τελικά ξενέρωσα κ δεν τελείωσα...αισθανόμουν σαν να τη βιάζω! Της είπα οκ την αφησα κ εφυγε. Ούτε που κατάλαβε αν εχυσα ή οχι! Ήταν σαν να μην επικοινωνούσε καθόλου με το περιβάλλον. Σαν φυτό! Πρέπει να είχε πάρει ναρκοτικά ή ψυχοφάρμακα δεν γίνετε αλλιώς.

Μετά ρωτησα την τσατσα αν είναι καλά η κοπέλα κ τι παίζει κ μου είπε "είναι 2 μέρες στην δουλειά.κάθε αρχή κ δύσκολη" κ της λέω "ναι αλλά δεν δεν φαίνετε καθόλου καλά κ είναι κ πολύ μικρή. είναι κρίμα!" και μου απαντάει "θα συνηθίσει.και εγώ όταν ξεκίνησα 16 χρονών ήμουνα. στην τρούμπα!" και με εγραψε στα ΄ρχίδια της. Δεν μπαίνω στο site συχνά και γράφτηκα σήμερα μόνο και μόνο για να αναφέρω αυτό το γεγονός.

Σκεφτόμουν να το αναφέρω στην αστυνομία αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα βοηθήσει σε κάτι κ το πολύ πολύ να με τρέχουν χωρίς λόγο. Πάντως πιστεύω ότι την αναγκάζουν την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί αν ήθελε να κάνει αυτό που κάνει δεν θα ήταν έτσι παρόλο που ήταν οι πρώτες της μέρες. Αυτή φαινόταν να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει. Κ είναι κρίμα γιατί είναι πολύ μικρή, εμφανησιακά και 16 θα μπορούσε να είναι!

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι... ο τρόπος που με κοίταζε ήταν σαν να ζητάει βοήθεια αλλα δεν μπορούσα κ να συνενοηθώ καθόλου μαζί της! Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα και και περιμένω τις απόψεις σας για το τι θα μπορούσαμε να κανουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Νομίζω ότι πάνω απ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι κ αυτά τα κορίτσια αξίζουν την συμπόνια μας κ την βοήθειά μας

καταρχην μπραβο για την καταγγελια.... :thumbsup:

αλλα,πολυ το συζητας ρε φιλε........ :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

ΠΑΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΑ.....

απο τις 8 το πρωι εγινε και πηγε 6 το απογευμα........

τι περιμενεις......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφηστε τις μαλακιες τωρα,αμωμοι και αναμαρτητοι...αν και η μουνιτσα εχει και το ελαφρυντικο της ασχετοσυνης.

Αδερφε κατηγγειλε το στους μπατσους και εσυ και ασε τους ασχετους να λενε εδω μεσα.

Και για αυτο που ειπες οτι μπορει να μπλεξει χειροτερα...μπορει και να ξεμπλεξει,αλλα χειροτερο μπλεξιμο απο αυτο δεν υπαρχει.

ειμαι ασχετη οσον αφορα το χωρο του μπουρδελου ειμαι πολυ σχετικη ομως με το πως νιωθεις αμα καποιος σε αγγιζει οταν δεν το θελεις οταν βρισκεσαι σε ξενη χωρα και οταν εισαι αδυνομος μπροστα του και δε μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο....

ναι οκ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ που το κατηγγειλε οχι ομως να πετυχει η επεμβαση και να πεθανει ο ασθενης....το οτι εκανε καλα δε σημαινει οτι δεν συμμετειχε σε μια περαν της θελησης της συνουσια!!! δηλαδη να το παραβλεψουμε αυτο???? ειδικα οταν διαβαζω "τοσοι και τοσοι την περασαν" ή το αλλο για τα λεφτα μου σηκωνεται η τριχα!!!! οχι ολα για τον πουτσο και την καυλα ρε παιδια!!! ελεος!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε παιδια σταματηστε να δικαζεται το παιδι... στο φιναλε δε φταιει σε κατι!
Τουλαχιστον ειχε τα κοτσια να το αναφερει και να ενδιαφερθει και να το καταγγειλει. και θα τον σταυρωσουμε επειδη τη πηδηξε??
Σκεφτειτε ποσοι οντως θα πηγαν πριν απο αυτον και δεν ειπαν κουβεντα για αυτο το θεμα και πολυ που χεστηκαν. Σταματηστε να τη μπαινετε στο παιδι και οποιος μπορει και γνωριζει να κινησει λιγο τις διαδικασιες να φυγει το κοριτσι απο εκει που μαλλον για 16 χρονο μου κανει απ'οτι διαβασα.
Βλεπετε το δεντρο και χανετε το δασος.... Συγκεντρωθειτε.!!!

το τράφικινγκ αγαπητέ τροφοδοτείται απο τέτοιες συμπεριφορές για αυτο και ασχολούμαστε. Αν το παιδί σου ήταν στην θέση αυτής της κοπελας δεν θα σε ένοχλουσε η εκφραση "τόσοι και τόσοι την πήδηξαν" ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δε νομιζω οτι διαφωνει κανεις για το οτι επελεξε να αντιδρασει και μπραβο του που εστω και ετσι το εκανε....αλλοι δε θα το κανανε....απο κει και επειτα εγινε η καταγγελια τελος....εφοσον ανοιχτηκε το θρεντ γινετια και μια συζητηση επ αυτου που αφορουν σε αλλες λεπτομερειες της υποθεσης....και φυσικα συμφωνω σε οσα γραφεις :)

αυτο

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
επειδη σε ξερω....γιαυτο αντεδρασα ετσι :)

Επειδή ρε mounitsa μάλλον τους ξέρεις όλους εδώ μέσα (οφείλω να ομολογήσω ότι
το site το παρακολουθώ καιρό), ξέρεις τι κ...λοπαιδαράδες είμαστε,
εντάξει εμείς, κατακάθια είμαστε, σε μπουρδέλα
πάμε, δίνουμε λεφτά για να γ..σουμε, τις γυναίκες και τις φιλενάδες μας κοροϊδεύουμε.

ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΔΩ ! (όχι πώς με ενοχλείς, αλλά το έχω απορία).

Και κάτι άλλο, ο gg35 δεν πήγε κάπου να ζητήσει παράνομο σεξ, σε μπουρδέλο, που για να
είναι ανοιχτό, καλόπιστα θέωρησε ότι είναι νόμιμο, πήγε.

Επισκέπτης
ειμαι ασχετη οσον αφορα το χωρο του μπουρδελου ειμαι πολυ σχετικη ομως με το πως νιωθεις αμα καποιος σε αγγιζει οταν δεν το θελεις οταν βρισκεσαι σε ξενη χωρα και οταν εισαι αδυνομος μπροστα του και δε μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο....

ναι οκ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ που το κατηγγειλε οχι ομως να πετυχει η επεμβαση και να πεθανει ο ασθενης....το οτι εκανε καλα δε σημαινει οτι δεν συμμετειχε σε μια περαν της θελησης της συνουσια!!! δηλαδη να το παραβλεψουμε αυτο???? ειδικα οταν διαβαζω "τοσοι και τοσοι την περασαν" ή το αλλο για τα λεφτα μου σηκωνεται η τριχα!!!! οχι ολα για τον πουτσο και την καυλα ρε παιδια!!! ελεος!!!!
Ναι,να το παραβλεψουμε αυτο,το οτι πρωτα πηδηξε και μετα τον ζωσαν τα φιδια.Και οι μπατσοι θα το παραβλεψουν-και καλα θα κανουν-για αυτο του λεω να μην μασησει.

Οταν εχεις μπροστα σου μια νουμερο 1 προτεραιοτητα δεν ασχολεισαι με παπαριες και προσωπικες ευαισθησιες της πλακας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
ggg35 ακόμα το συζητάς και δεν το έχεις καταγγείλει; Αν δεν το καταγγείλεις εκεί που πρέπει στο τηλέφωνο που έδωσε ο Duracel θα είσαι (πιθανόν) συνένοχος σ' ένα απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα. Όλα τ' άλλα είναι περιττά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επειδή ρε mounitsa μάλλον τους ξέρεις όλους εδώ μέσα (οφείλω να ομολογήσω ότι
το site το παρακολουθώ καιρό), ξέρεις τι κ...λοπαιδαράδες είμαστε,
εντάξει εμείς, κατακάθια είμαστε, σε μπουρδέλα
πάμε, δίνουμε λεφτά για να γ..σουμε, τις γυναίκες και τις φιλενάδες μας κοροϊδεύουμε.

ΕΣΥ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΔΩ ! (όχι πώς με ενοχλείς, αλλά το έχω απορία).

Και κάτι άλλο, ο gg35 δεν πήγε κάπου να ζητήσει παράνομο σεξ, σε μπουρδέλο, που για να
είναι ανοιχτό, καλόπιστα θέωρησε ότι είναι νόμιμο, πήγε.

θα έπρεπε νομίζω και ίσως ήταν αρκετά δημιουργικό να ζήσεις απο κοντα το πως θα αντιδρούσε η κοπελα αυτή σε αυτά που ειπώθηκαν και αυτά που εξέφρασες μόλις τώρα και ίσως ..ίσως .. τότε θα μπορούσες να κατανοήσεις σε ένα βαθμό γιατί κάνεις λάθος να απαντάς με αυτόν τον τρόπο σε ένα ποστ σαν αυτό της μουν, η οποία θεωρώ ότι έχει απόλυτο δίκιο και κατανοώ ότι αγανακτεί.
Η αντίδρασή σου όμως αν είσαι μεγάλος δεν είναι και η πιο ώριμη και συνετη.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
το τράφικινγκ αγαπητέ τροφοδοτείται απο τέτοιες συμπεριφορές για αυτο και ασχολούμαστε. Αν το παιδί σου ήταν στην θέση αυτής της κοπελας δεν θα σε ένοχλουσε η εκφραση "τόσοι και τόσοι την πήδηξαν" ;

Θεωρω οτι ειναι ανωφελλο να μιλαμε για κατι που εκανε το παλικαρη και ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ενω δε μιλαμε για το πως θα σταματησει αυτη η κατασταση.
Δεν γραφουμε εδω για να πουμε τη γνωμη μας τι ειναι σωστο και τι λαθος. Αυτα σε αλλα θρεντς.
Αυτο που λες δε θα το ηθελε κανενας ανθρωπος για τα παιδια του γι'αυτο και δεν το λεω σε κανεναν.
Τελος επειδη δε προκειται να συμφωνησουμε ολοι εδω μεσα για τιποτα(ουτε για τα πιο απλα) δε θελω να επεκταθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom