You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εξαφάνιση Γιώργου Απέργη στη Μήλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GKGR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ποιος είναι αυτός;
Οχι,απλα μου εχει κανει εντυπωση το γεγονος και το παρακολουθω απο την πρωτη στιγμηΣυγγενής σου είναι?
Άρα μπορεί να τον φυτέψανε - έχει πολλά μπουμπούκια.Μαλλον καποια παρεξηγηση παιχτηκε(ειχε πιει πολλα ρακομελα),και την επεσε σε καποια κοπελα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην μηλο τυπε?Άρα μπορεί να τον φυτέψανε - έχει πολλά μπουμπούκια.
ρε μπας και πεταχτηκε στην κιμωλο και το κλεψανε εκει?
μεγαλα κλεφτρονια οι κιμωλιατες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μαλλον καποια παρεξηγηση παιχτηκε(ειχε πιει πολλα ρακομελα),και την επεσε σε καποια κοπελα
δεν είδα καμιά από τις εκπομπές της Νικολούλη, αλλά είδα το θέμα στις ειδήσεις. η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή; να την έπεσε σε γκόμενα και να τον καθάρισαν;
δεν είδα καμιά από τις εκπομπές της Νικολούλη, αλλά είδα το θέμα στις ειδήσεις. η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή; να την έπεσε σε γκόμενα και να τον καθάρισαν;
μαγκες δυσκολο το βλεπω αυτο το σεναριο την μηλο την ξερω πολυ καλα εχω ζησει πολλα καλοκαιρια εκει επισης γνωριζω καλα και τους μηλιους και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη φαρα για ντοπιους μιλαω παντα !!! Θυμαμαι οταν ημουνα πιτσιρικας 17 χρονων ειχα παει παρεα με τους γονεις μου και μιας που δεν ειχα γκομενα εκεινο το καλοκαιρι πηρα και ενα φιλο μου τρελο παρταλι μαζι !!! Η μηλος γενικα δεν ενδυκνειτε για μπακουροδιακοπες αλλα μονο για ζευγαροκατασταση !!! Εμεις βεβαια το ξεραμε απο την αρχη και πηγαμε προετοιμασμενοι !!! Η αληθεια ειναι οτι την πεσαμε σε οτι γκομενα κυκλοφορουσε στο νησι, αφου μερικες φορες την πεφταμε και σε γκομενες αλλων απο λαθος ε να μην σας τα πολυλογο τα ειχαμε γαμισει ολα στο νησι δεν ειχε μηνει τιποτα ορθιο και δεν μας πειραξε κανεις !!! Ουτε ποτε μας ειπε κανεις κατι εκτος απο τους γονεις μου βεβαια που τα ειχαν δει ολα !!!! χαχαχαχα Τωρα αμα ο αλλος πηγε την επεσε σε γκομενα και τον φαγανε δυσκολο το βλεπω !!! Πιο πολυ μου ταιριαζει το σεναριο να επεσε πουθενα απο ψιλα εκει στα σκοτεινα στην χωρα πανω η ακομα και να εφυγε απο καμια στοφη με το μηχανακι-αμαξι δεν ξερω τι ειχε το παληκαρι !!!! Γενικος πεζει πολυ γκρεμος και καροδρομοι!!!
Παντος ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας πανω του μπορει και να σαλταρε απο πουθενα !!!
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στα κοντοποδαρεικα πηγες τυπε?μαγκες δυσκολο το βλεπω αυτο το σεναριο την μηλο την ξερω πολυ καλα εχω ζησει πολλα καλοκαιρια εκει επισης γνωριζω καλα και τους μηλιους και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη φαρα για ντοπιους μιλαω παντα !!! Θυμαμαι οταν ημουνα πιτσιρικας 17 χρονων ειχα παει παρεα με τους γονεις μου και μιας που δεν ειχα γκομενα εκεινο το καλοκαιρι πηρα και ενα φιλο μου τρελο παρταλι μαζι !!! Η μηλος γενικα δεν ενδυκνειτε για μπακουροδιακοπες αλλα μονο για ζευγαροκατασταση !!! Εμεις βεβαια το ξεραμε απο την αρχη και πηγαμε προετοιμασμενοι !!! Η αληθεια ειναι οτι την πεσαμε σε οτι γκομενα κυκλοφορουσε στο νησι, αφου μερικες φορες την πεφταμε και σε γκομενες αλλων απο λαθος ε να μην σας τα πολυλογο τα ειχαμε γαμισει ολα στο νησι δεν ειχε μηνει τιποτα ορθιο και δεν μας πειραξε κανεις !!! Ουτε ποτε μας ειπε κανεις κατι εκτος απο τους γονεις μου βεβαια που τα ειχαν δει ολα !!!! χαχαχαχα Τωρα αμα ο αλλος πηγε την επεσε σε γκομενα και τον φαγανε δυσκολο το βλεπω !!! Πιο πολυ μου ταιριαζει το σεναριο να επεσε πουθενα απο ψιλα εκει στα σκοτεινα στην χωρα πανω η ακομα και να εφυγε απο καμια στοφη με το μηχανακι-αμαξι δεν ξερω τι ειχε το παληκαρι !!!! Γενικος πεζει πολυ γκρεμος και καροδρομοι!!!
Παντος ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας πανω του μπορει και να σαλταρε απο πουθενα !!!
στα κοντοποδαρεικα πηγες τυπε?
που ειναι αυτα ρε τυπε ? πρωτη φορα τα ακουω αν και το εχω γυρισει σχεδον ολο το νησι !!! μην ξεχναμε βεβαια οτι εχει και 500 χλμ οδικο δικτυο που γαμαει για οφφ ροουντ!!! τες πα παρατηρησα οτι ολοι το μουνι κοιτατε και οχι τις αλλες φωτο !!! ντροπη σας
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
την εχω παρακολουθησει κ εγω την υποθεση και εκει καταληγω κι εγωπαιζουν ολα τα παραπανω αλλα φοβαμαι οτι τον τσιμενταρισαν καπου βαθια κ τα στοματα δυσκολα ανοιγουν σε κλειστες κοινωνιες
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μπα ουτε καν τον τσιμεντοποίησαν, στανταρ τον πεταξαν σε καμια τρυπα. Ενας ντόπιος με τον οποιο μίλησε κάποιος απο την εκπομπή της Νικολούλη ηταν σφόδρα ειρωνικός σε φάση που το κάνεις για αν γλιτώσεις τις ερώτησεις, οταν πιέζεται κάποιος βλάκας το κάνει αυτο. Ε απλα, θα τον εχουν φάει λαχανο, ειχε μεθυσει κι ολας, θα ειχαν μεθυσει κι αυτοι και παει το παιδι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις