Νέα

Εξαφάνιση Γιώργου Απέργη στη Μήλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GKGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν εχετε δει τις 2 συνεχομενες εκπομπες της Νικολουλη.
Αν τις εχετε δει τι αποψη εχετε για το θεμα?

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενα παιδι 27 ετων που εξαφανιστηκε μηστηριωδως τα ξημερωματα 8 Σεπτεμβριου σε ενα πανηγυρι στη Μηλο,λιγο πριν τις 6 το πρωι..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εγω νομιζα ηταν για τον τζεφρι το θρεντ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Καλη τυχη με το παλλικαρι.. :huh:

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον καποια παρεξηγηση παιχτηκε(ειχε πιει πολλα ρακομελα),και την επεσε σε καποια κοπελα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαλλον καποια παρεξηγηση παιχτηκε(ειχε πιει πολλα ρακομελα),και την επεσε σε καποια κοπελα

δεν είδα καμιά από τις εκπομπές της Νικολούλη, αλλά είδα το θέμα στις ειδήσεις. η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή; να την έπεσε σε γκόμενα και να τον καθάρισαν;

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον κατι τετοιο εγινε.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
δεν είδα καμιά από τις εκπομπές της Νικολούλη, αλλά είδα το θέμα στις ειδήσεις. η επικρατέστερη εκδοχή είναι αυτή; να την έπεσε σε γκόμενα και να τον καθάρισαν;

μαγκες δυσκολο το βλεπω αυτο το σεναριο την μηλο την ξερω πολυ καλα εχω ζησει πολλα καλοκαιρια εκει επισης γνωριζω καλα και τους μηλιους και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη φαρα για ντοπιους μιλαω παντα !!! Θυμαμαι οταν ημουνα πιτσιρικας 17 χρονων ειχα παει παρεα με τους γονεις μου και μιας που δεν ειχα γκομενα εκεινο το καλοκαιρι πηρα και ενα φιλο μου τρελο παρταλι μαζι !!! Η μηλος γενικα δεν ενδυκνειτε για μπακουροδιακοπες αλλα μονο για ζευγαροκατασταση !!! Εμεις βεβαια το ξεραμε απο την αρχη και πηγαμε προετοιμασμενοι !!! Η αληθεια ειναι οτι την πεσαμε σε οτι γκομενα κυκλοφορουσε στο νησι, αφου μερικες φορες την πεφταμε και σε γκομενες αλλων απο λαθος ε να μην σας τα πολυλογο τα ειχαμε γαμισει ολα στο νησι δεν ειχε μηνει τιποτα ορθιο και δεν μας πειραξε κανεις !!! Ουτε ποτε μας ειπε κανεις κατι εκτος απο τους γονεις μου βεβαια που τα ειχαν δει ολα !!!! χαχαχαχα  Τωρα αμα ο αλλος πηγε την επεσε σε γκομενα και τον φαγανε δυσκολο το βλεπω !!! Πιο πολυ μου ταιριαζει το σεναριο να επεσε πουθενα απο ψιλα εκει στα σκοτεινα στην χωρα πανω η ακομα και να εφυγε απο καμια στοφη με το μηχανακι-αμαξι δεν ξερω τι ειχε το παληκαρι !!!!  Γενικος πεζει πολυ γκρεμος και καροδρομοι!!!

Παντος ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας πανω του μπορει και να σαλταρε απο πουθενα !!!

Συνημμένα

• P1000127.jpg
    P1000127.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P1000047.jpg
    P1000047.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • P1000175.jpg
    P1000175.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P1000181.jpg
    P1000181.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 49

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες δυσκολο το βλεπω αυτο το σεναριο την μηλο την ξερω πολυ καλα εχω ζησει πολλα καλοκαιρια εκει επισης γνωριζω καλα και τους μηλιους και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη φαρα για ντοπιους μιλαω παντα !!! Θυμαμαι οταν ημουνα πιτσιρικας 17 χρονων ειχα παει παρεα με τους γονεις μου και μιας που δεν ειχα γκομενα εκεινο το καλοκαιρι πηρα και ενα φιλο μου τρελο παρταλι μαζι !!! Η μηλος γενικα δεν ενδυκνειτε για μπακουροδιακοπες αλλα μονο για ζευγαροκατασταση !!! Εμεις βεβαια το ξεραμε απο την αρχη και πηγαμε προετοιμασμενοι !!! Η αληθεια ειναι οτι την πεσαμε σε οτι γκομενα κυκλοφορουσε στο νησι, αφου μερικες φορες την πεφταμε και σε γκομενες αλλων απο λαθος ε να μην σας τα πολυλογο τα ειχαμε γαμισει ολα στο νησι δεν ειχε μηνει τιποτα ορθιο και δεν μας πειραξε κανεις !!! Ουτε ποτε μας ειπε κανεις κατι εκτος απο τους γονεις μου βεβαια που τα ειχαν δει ολα !!!! χαχαχαχα  Τωρα αμα ο αλλος πηγε την επεσε σε γκομενα και τον φαγανε δυσκολο το βλεπω !!! Πιο πολυ μου ταιριαζει το σεναριο να επεσε πουθενα απο ψιλα εκει στα σκοτεινα στην χωρα πανω η ακομα και να εφυγε απο καμια στοφη με το μηχανακι-αμαξι δεν ξερω τι ειχε το παληκαρι !!!!  Γενικος πεζει πολυ γκρεμος και καροδρομοι!!!

Παντος ποτε δεν ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας πανω του μπορει και να σαλταρε απο πουθενα !!!
στα κοντοποδαρεικα πηγες τυπε? :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιζουν ολα τα παραπανω αλλα φοβαμαι οτι τον τσιμενταρισαν καπου βαθια κ τα στοματα δυσκολα ανοιγουν σε κλειστες κοινωνιες

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
στα κοντοποδαρεικα πηγες τυπε? :2funny:

που  ειναι αυτα ρε τυπε ? πρωτη φορα τα ακουω αν και το εχω γυρισει σχεδον ολο το νησι !!! μην ξεχναμε βεβαια οτι εχει και 500 χλμ οδικο δικτυο που γαμαει για οφφ ροουντ!!! τες πα παρατηρησα οτι ολοι το μουνι κοιτατε και οχι τις αλλες φωτο !!! ντροπη σας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
παιζουν ολα τα παραπανω αλλα φοβαμαι οτι τον τσιμενταρισαν καπου βαθια κ τα στοματα δυσκολα ανοιγουν σε κλειστες κοινωνιες
την εχω παρακολουθησει κ εγω την υποθεση και εκει καταληγω κι εγω

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μπα ουτε καν τον τσιμεντοποίησαν, στανταρ τον πεταξαν σε καμια τρυπα. Ενας ντόπιος με τον οποιο μίλησε κάποιος απο την εκπομπή της Νικολούλη ηταν σφόδρα ειρωνικός σε φάση που το κάνεις για αν γλιτώσεις τις ερώτησεις, οταν πιέζεται κάποιος βλάκας το κάνει αυτο. Ε απλα, θα τον εχουν φάει λαχανο, ειχε μεθυσει κι ολας, θα ειχαν μεθυσει κι αυτοι και παει το παιδι.

OP
OP
G

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Eιμαι 100%  σιγουρος οτι η Νικολουλη θα το εξιχνιασει.
Μην πω οτι το εχει κανει ηδη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom