_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ο κοντοεύσωμος καραφλός;Τί λέμε τόσην ώρα; Τα διεχειρίζετο ΟΛΑ το παληκάρι, που έκανε την καλή διαχείρηση...
ο κοντοεύσωμος καραφλός;Τί λέμε τόσην ώρα; Τα διεχειρίζετο ΟΛΑ το παληκάρι, που έκανε την καλή διαχείρηση...
η πλακα γιατρε ειναι οτι ξεκινας ετσι
και μετα απο 5 λεπτα τις εχεις φυτεψει και τις δυο με λεπτομερειες και σεντονια
Θα μας τρελάνετε βραδιάτικα.Εγω παλι, υπηρχε μια εποχη που οποτε εφερνα βιζιτα στο σπιτι, αγοραζα και μια σοκολατα να την δωσω στην κοπελα φευγοντας. Δεν ξερω πώς μου ειχε ερθει σαν ιδεα, αλλά πραγματικα πεταγανε απο την χαρα τους ολες. Καμια δεν αρνηθηκε να την παρει.
Αν διαβάσεις πίσω από τις γραμμές δεν είναι οι δυο κοπέλες ο στόχος μου, άλλος είναι...
Θα μας τρελάνετε βραδιάτικα.
Κι αυτες οι συζυγοι ρε παιδι μου, αμεσως να παρουν τηλεφωνο. Τι κατασταση ειναι αυτη?την ωρα που επερνε η γυναικα του τηλεφωνο την ευα ελεγε και που κρυψαν οι ανταρτες τα οπλα στον εμφυλιο. just in case
Γιατι σε τρελαινει μια ανθρωπινη κινηση προς ενα εργαζομενο (σκληρα) πλασμα?Θα μας τρελάνετε βραδιάτικα.
ναι ναι ξερω. σου χαλασε το ειδυλλιο το καθαρμα. και με τις δυο.
Κι αυτες οι συζυγοι ρε παιδι μου, αμεσως να παρουν τηλεφωνο. Τι κατασταση ειναι αυτη?
Και να πει κιολας "τι του λιμπιστηκες του παππού".Απαραδεκτο...
Κι αυτες οι συζυγοι ρε παιδι μου, αμεσως να παρουν τηλεφωνο. Τι κατασταση ειναι αυτη?
Και να πει κιολας "τι του λιμπιστηκες του παππού".
Απαραδεκτο...
Πάντα το έλεγα πως ήσουν έξυπνο παιδί ρε Έκτορα!
Κανέναν άλλον σαν κι εσένα έχει η μάνα σου ή μετά έσπασε το καλούπι;
Νομιζω πρεπει ο Τραμουντανας να ανοιξει μια σχολη, να μας διδαξει πώς δεν μας παιρνει ποτέ χαμπαρι η γυναικα μας. Δεν πιστευω ποτέ η τραμουνταναινα να εκανε κατι τετοιο.σουζα το εχει το ραμολι. μη σου πω οτι το φχαριστηθηκε κιολας. εδω καμαρωσε οτι τον εκθειασε η ευα. να δεις και ποσο τον εκθειαζε σε αλλους πελατες βεβαιως βεβαιως. με τα καλυτερα λογια
να δεις και ποσο τον εκθειαζε σε αλλους πελατες βεβαιως βεβαιως. με τα καλυτερα λογια
Καλα που υπαρχεις εσυ κι ο τραμου, και νιωθω πιτσιρικάς στα 43...Κουφαλίτσα κι εσύ το μαχαίρι στην πληγή, ε;
Νομιζω πρεπει ο Τραμουντανας να ανοιξει μια σχολη, να μας διδαξει πώς δεν μας παιρνει ποτέ χαμπαρι η γυναικα μας. Δεν πιστευω ποτέ η τραμουνταναινα να εκανε κατι τετοιο.
Ας πούμε σ' εσένα; Ή σε "κάποιον φίλο σου";
Επαναλαμβάνεσαι και γίνεσαι κουραστικός...
Ποια Μαριαννα????Επίσης δε την επομένη φορά που θα σε κράξει η Μαριάννα πως την φλερτάριζες και αυτή σε έφτυνε, θα σε πάω πίπα-κώλο αβαντάροντάς την όσο δεν πάει!!
Ποια Μαριαννα????
Κατσε γιατι εδω εχουμε θεμα.
Επίσης δε την επομένη φορά που θα σε κράξει η Μαριάννα πως την φλερτάριζες και αυτή σε έφτυνε, θα σε πάω πίπα-κώλο αβαντάροντάς την όσο δεν πάει!!