alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
της Μιχαλους χρωστας αλλα ας μην το κανουμε θεμα
καλή?
full πρόγραμμα?
που χάθηκες ρε αλήτη?
της Μιχαλους χρωστας αλλα ας μην το κανουμε θεμα
καλή?
full πρόγραμμα?
που χάθηκες ρε αλήτη?
Καλά οι δημόσιες εκλήσεις σε εν ενεργεία βίζιτες πάει στο καλό, αλλά και σε "εν αποστρατεία";
Και πως ακριβώς περιμένεις να σου απαντήσει αλήθεια, αφού δεν έχει συνδεθεί στο σάιτ τους τελευταίους 11 μήνες;
Αν ήθελε πελατεία (έστω αν ήθελε πελατεία μέσω του σάιτ) δεν θα έλεγε η ίδια ένα "Γειά σας μωρά μου, σας πεθύμησα"; ;)
Για το μαγαζί με τα νύχια το έχει ακόμα η ίδια? Άσχετα αν δεν είναι εκεί. Ξέρεις τίποτα για το με τι στύλ δουλεύει το νυχάδικο?
βρε παιδες αφου διαθετει και γραμματεα το καταστημα!!!!!!!!!!Τα ίδια συνέχεια!
Το νυχάδικο είναι νυχάδικο! Τελεία και παύλα!
Το τί κάνει η Εύα μετά το νυχάδικο είναι δικό της θέμα μη ανακοινώσιμο δημοσίως! ;)
"νεουλης" μου φαινεσαι σωστα ??????Γραμματέα ε? Τι στο διάολο γίνεται εκεί πέρα? Την ίδια σελίδα στο φβ την άνοιξε η Εύα, και τώρα την ίδια σελίδα τη συνεχίζουν κάποιες άλλες και μία άλλη εύα???? αμαυρώθηκε το όνομα σαν "πατάρι πέφτουν πούτσες" πως και το κράτησαν? Ρητορική ερώτηση. Δεν περιμένω απάντηση.
"νεουλης" μου φαινεσαι σωστα ??????
ο γραμματευς διατιθεται την τελευταια διετια , τουλαχιστον , νεε μου.
οκ οκ αλλα γιατι δεν τον χρησιμοποιεις τον δυσμοιρο ?????Αν πρόσεξες είπα ρητορική ερώτηση. Δε με εξέπληξε το θέμα της γραμματέας. Σε όσα λαδάδικα έχω πάει πάντα κάποια ήταν πίσω στον πάγκο. Δε λέει κάτι.. παλιέ μου ;)
Εδώ που φτάσαμε αναγκαστικά με βλέπω να τον χρησιμοποιώ. Άντρα έχουν βάλει? Σε νυχάδικο? Τέσπα κολοκυθόπιτα
Δεν εννοεί αυτό το μαγαζί, το "άλλο" εννοεί, αν και νομίζω αβάσιμα...
Για το μαγαζί με τα νύχια το έχει ακόμα η ίδια? Άσχετα αν δεν είναι εκεί. Ξέρεις τίποτα για το με τι στύλ δουλεύει το νυχάδικο?
Λοιπόν!
Υφίσταται ένας "όμιλος" κοριτσιών της δουλειάς ευρεώς γνωστός ως "Η παρέα της Γλυφάδας" που κατά καιρούς αλλάζει ονόματα, ανάλογα με το ποιά είναι η αρχηγός. Παλιά αρχηγός ήταν η Εύα αλλά "απεχώρησε" και έγινε αρχηγός η Φάιη, οπότε τώρα ο "όμιλος" ονομάζεται Sin City.
Ο "τηλεφωνητής" (και ουσιαστικός manager! ;)) παραμένει ο ίδιος βέβαια, ο γνωστός Γιώργος ή Μάριος.
Το να έχει κονέ αυτός με την Εύα το θεωρώ ενδεχόμενο, αλλα να την πλασάρει μέσω του "γραφείου" του οποίου ήταν πριν αρχηγός η Εύα αλλά τώρα είναι άλλη δεν το πολυπιστεύω.
Αυτά!
Το νυχαδικο νυχαδικο εχει ενα μωρο ξανθο διμετρο που ειναι κολαση