Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μην γίνεσαι χυδαίος! Είναι πολύ αγαπούληδες εδω μέσα που θα στεναχωρηθούν πάρα πολύ διαβάζοντας αυτό το post. ;)
στ'αρχίδια μου...λελούδια... ;)
Μην γίνεσαι χυδαίος! Είναι πολύ αγαπούληδες εδω μέσα που θα στεναχωρηθούν πάρα πολύ διαβάζοντας αυτό το post. ;)
Χυδαίος? από τις πιο σοβαρές τοποθετήσεις που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Εννοείτε ρε.. Απλά κατεύθυνα λίγο αλλού την κουβέντα για να βλέπουν μερικοί που την κλείνουν 3μερα και την ρωτάνε κίολας ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει σεξ..
εντάξ..τώρα λες μαλακίες.. αρνούμε να πιστεψω πως υπάρχουν ανθρωποι που ρωτάνε μια πουτάνα αν θελει να κανει σεξ...
CT, CG κτλπ υπαρχουν παρα πολλα. Αν η Εβιτα(η και η καθε Εβιτα) τα αξιζει ας τα παιρνει. Κουμαντο δεν μπορει να της κανει κανενας. Οποτε καλυτερα ο καθενας μας να κανει κουμαντο στην τσεπη του.
Ρε συ δικαιε...σε φτιαχνει να ειναι ανεξαρτητη...σωστα?
μ αρεσεις ρε μαγκιτη για εισαι της αναλυσηςΚαταρχήν κατά την ταπεινή μου γνώμη ανεξάρτητη δεν υπάρχει. Όλες κατι δίνουν κάπου. Και κατατέλος δεν με φτιάχνει.. απλά συνήθως η ανεξάρτητη είναι φτηνότερη. Και πολύ άλλοι λόγοι που βαριέμε για την ώρα να αναλύσω.. Προσπαθώ να κανονίσω να πάω για κανά καφέ γιατί στραβώθηκα εδω μέσα.
Για πές δύο τρία από τα πολλά CG που δεν γνωρίζουμε. :o Γιατί εγώ νομίζω οτί είναι μετρημέρνα στα δάχτυλα. ΚΑι μην μου πεις για γραφεία-πρακτορεία. Ανεξαρτητάκια με 120-150 την ώρα. ;)
Εννοείτε ρε.. Απλά κατεύθυνα λίγο αλλού την κουβέντα για να βλέπουν μερικοί που την κλείνουν 3μερα και την ρωτάνε κίολας ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει σεξ..
χαχαχαχαχχαχαχαχαχ εδώ ρε ρωτάνε πως να τη πέσουνε στις τουρίστριες που συνοδεύει φίλος τους σε έξοδο
Σε τι ηλικια θες;;;