psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Άστα... Κι εμένα... :-Εμενα θα με ξερει κι ας μην εχουμε συναντηθει ;)
Άστα... Κι εμένα... :-Εμενα θα με ξερει κι ας μην εχουμε συναντηθει ;)
αρες μαρες κουκουναρεςΕαν οντως ειμαστε τοσο γνωστοι που θα μας ξερει χωρις να εχουμε παει μαζι της τοτε θα πρεπει να να ειμαστε και μεταξυ μας λιγο πολυ γνωστοι αναλογως τον χωρο που κινειται ο καθενας
pΑληθεια ερχεται σε οποιο ξενοδοχειο θελει ο πελατης? ή διαλεγει αυτη?
ειχα πει οτι επειδη εχει τυχει 2 φορες να την παιρνω και να μην το πιανει οτι δεν θα ξανπροσπαθησω αλλα ρε πουστη μου λετε οποι τοσο καλα λογια που αλλαξα γνωμη.το θεμα ειναι να την παρω πριν τη τζουλι η μετακαπου βλεπω οτι ξεφυγατε off topic..Εβιτακι παντως σημερα μου χαρισες 1 ωρα και κατι γεματη καυλα κι ενα απο τα πιο καλα γαμησια της ζωης μου,ισως μεχρι το επομενο μαζι σου!!!!
Μετά.....................ειχα πει οτι επειδη εχει τυχει 2 φορες να την παιρνω και να μην το πιανει οτι δεν θα ξανπροσπαθησω αλλα ρε πουστη μου λετε οποι τοσο καλα λογια που αλλαξα γνωμη.το θεμα ειναι να την παρω πριν τη τζουλι η μετα
καπου βλεπω οτι ξεφυγατε off topic..Εβιτακι παντως σημερα μου χαρισες 1 ωρα και κατι γεματη καυλα κι ενα απο τα πιο καλα γαμησια της ζωης μου,ισως μεχρι το επομενο μαζι σου!!!!
σκεφτομουν να παρω πρωτα την ευα να μεινω κλινικα νεκρος και μετα την τζουλι για αγκαλιτσες και χαδακια με τις βυζαρες τηςΜετά.....................
Μπαααα... Το αντίθετο κάνε. ;)σκεφτομουν να παρω πρωτα την ευα να μεινω κλινικα νεκρος και μετα την τζουλι για αγκαλιτσες και χαδακια με τις βυζαρες της
πρεπει να γινει σε ενα σαββατο κυριακο και οταν η γκομενα μου κανει χαδακια και γλυκες την πηδαω πολυ.μετα δεν θα εχω κουραγιο και θα χασω το ξεσκισμα με την ευαΜπαααα... Το αντίθετο κάνε. ;)
παρα πολυ σωστα αντιλαμβανεσαι φιλε μου!!!!φίλε πρό....
150+22(έξοδα ξενοδόχείου) όπως αντιλαμβάνομαι για να μην έχουμε παρεξηγήσεις....
;)
πηγαινε στις πρωτες σελιδες και θα το βρεις.αντε ψαξε και λιγοπαξδια αν δε σας κανει κοπο το site της evita .Thanks
φιλε αυτο που εχω να σε συμβουλεψω εγω ειναι κρατα πολλες δυναμεις για ευα!!!!για να την ξεσκισεις οπως γουσταρει το μωρο!!η τζουλι ειναι αλλη φαση πιο τρυφερη,αλλα με την Ευα το γαμησι αποκτα την πραγματικη του διασταση!!κι εγω εκανα 1μιση χρονο να βρεθουμε (αφου παντα κατι τυχαινε!!!) αλλα ρε πουστη μου αξιζε πραγματικα..κι ηδη εχει κλειστει και το επομενο ματς!!!!!πρεπει να γινει σε ενα σαββατο κυριακο και οταν η γκομενα μου κανει χαδακια και γλυκες την πηδαω πολυ.μετα δεν θα εχω κουραγιο και θα χασω το ξεσκισμα με την ευα
να την παρω για ολη τη νυχτα τι λες.φιλε αυτο που εχω να σε συμβουλεψω εγω ειναι κρατα πολλες δυναμεις για ευα!!!!για να την ξεσκισεις οπως γουσταρει το μωρο!!η τζουλι ειναι αλλη φαση πιο τρυφερη,αλλα με την Ευα το γαμησι αποκτα την πραγματικη του διασταση!!κι εγω εκανα 1μιση χρονο να βρεθουμε (αφου παντα κατι τυχαινε!!!) αλλα ρε πουστη μου αξιζε πραγματικα..κι ηδη εχει κλειστει και το επομενο ματς!!!!!
Ευακι το χεις λεμε!!!
αν αντεχει το πορτοφολι σου κι εχεις τετοιες αντοχες εχω θα παιρνα ολονυκτια Εβιτα με Πεννυ..Πραγματικα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΙΔΥΜΟ!!!!και μετα πας κατευθειαν για εντατικη!!!!να την παρω για ολη τη νυχτα τι λες.
δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα.επειδη ειμαι επιχειρηματιας ενταξει εχω μαζευτει λιγο(στα νησια η κριση ακομη δεν ειναι ανυποφορη,κατι γινεται)αλλα ρε φιλε οταν ειναι για την καυλα μου δε με νοιαζει.εχω δοκιμασει μεσα σε ενα σκ να παρω 3 γκομενες οποτε καταλαβαινεις οτι διαθετω και συνηθως ειναι και σιτυ 2 ωρα.τωρα αν η γκομενα με στειλει της τα δινω δεν με νοιαζειεπισης φιλε ισιδωρε αλλη μια διαφορα ειναι οτι η τζουλι ειναι πιο προσιτη οικονομικα (δεν ξερω ηλικια σου και κατ επκταση οικονομικη ευχερεια),και δεν δινει κωλαρακι (το οποιο ειναι θανατος!).αν βεβαια η Εβιτα κατεβει κι αλλο στο συνολο (εβιτα μου οι καιροι ειναι δυσκολοι) θα παιζει χωρις αντιπαλο!!!!