ελα ρε αληθεια? το 80% δλδ που παρακολουθει γιουροβιζιον ειναι αντρες και βιζιτες? για δες τι μαθαινει κανεις...
οχι κυριως ειναι gay
ελα ρε αληθεια? το 80% δλδ που παρακολουθει γιουροβιζιον ειναι αντρες και βιζιτες? για δες τι μαθαινει κανεις...
η ουκρανη ητανε μια ρε βουρλο!πες μου οτι εσενα σ αρεσαν οι Ουκρανιδες για το στοιχο?
τι στοιχημα οτι της Γαλλιας το καλοκαιρι θα παιζεται σ ολα τα κλαμπ?
λες κει ητανε ο υμνος του απολλωνα καλαμαριας τυπε ητανε το Γαλλικο....
αν δεις τις φωτος της θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει να καταλαβει απο τεχνη τυπεη ουκρανη ητανε μια ρε βουρλο!
και ναι ειχε τρομερο στιχο ετσι που τον ελεγε η ρουφοκαυλετα!
αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τεχνη ναουμε...
και τι αρκει η φωνη?γι αυτο ηταν ξεσηκωτικο! θυμιζε ποδοσφαιρο, αποκριες στο Ριο και καλοκαιρι!
θα το ακουμε παντου το καλοκαιρι οτι στοιχημα!
αλλα γουστα ειναι αυτα μπορει να μην το γουσταρεις σαν τραγουδι, το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει μια συμμετοχη επειδη εχει ωραια γκομενα η ωραιο γκομενο, δεν αρκει αυτο
η ουκρανη ητανε μια ρε βουρλο!
και ναι ειχε τρομερο στιχο ετσι που τον ελεγε η ρουφοκαυλετα!
αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τεχνη ναουμε...
και τι αρκει η φωνη?
που ζεις ρε? θες να κανεις και καριερα στη showbizz παναθεμα σε
Πόσες σήμερα;!Επειδη το πουτσοσοου τελειωσε και εσεις ακομα συνεχιζεται να ασχολειστε και κανετε πως καταλαβατε οτι ειναι στημενο και εδω το πεζεται οτι δεν το γνωρηζετε και η μαλακεια συνεχιζεται ε τοτε
ας αρχησω και εγω την σουπερ μαλακια μου
Αυτη είναι η 2η παμε γεραΠόσες σήμερα;!
αν δεις τις φωτος της θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει να καταλαβει απο τεχνη τυπε
To έχεις ρε το πρωταθλήμα ρε δεν σε φοβάμαι!!!Αυτη είναι η 2η παμε γερα
Μην λετε ομως μετα οτι μας πρηζουν τα τετοια τα μεσημεριανα
την φαγανε τα κυκλωματα ρε την αρμενισα! αυτο λεμε τοση ωρα!
και φωναρα και γυναικαρα και απολλα ητανε! το ιδιο και η ουκρανοψωλιτα! αλλα εβγαλαν το αχτι τους τα πουστρακια και εβγαλαν πρωτο το τραλαλι τραλαλο ναουμε....
του χρονου να δειτε τι εχετε να παθετε πουστρακια με Ναταλακι στο Ευρωβυζι λεμεεεεεεεεεεε....
Δεν φταιω εγω που μεχρη να βρω κανα καναλι της προκοπηςοχι βεβαια τα μεσημεριανα δινουν στο κοσμο αυτο που θελει
και για να στα πρηζουν σημαινει οτι εσυ εχεις ανοιξει τη τηλεοραση σου και βλεπεις Λαμπιρη και ολους αυτους
καβλιτη απαγγειλε! και το ειπε και τελεια!!!σωστα συγγνωμη που εγω ειμαι λαικια και δεν αναγνωριζω τη σπανια τεχνη που παρουσιαζεται στη γιουροβιζιον!
μηπως η ουκρανιδα απηγγειλε και ελυτη?