Νέα

Eurovision 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Billy7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πες μου οτι εσενα σ αρεσαν οι Ουκρανιδες για το στοιχο?
τι στοιχημα οτι της Γαλλιας το καλοκαιρι θα παιζεται σ ολα τα κλαμπ?
η ουκρανη ητανε μια ρε βουρλο!

και ναι ειχε τρομερο στιχο ετσι που τον ελεγε η ρουφοκαυλετα!

αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τεχνη ναουμε...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λες κει ητανε ο υμνος του απολλωνα καλαμαριας τυπε ητανε το Γαλλικο....

γι αυτο ηταν ξεσηκωτικο! θυμιζε ποδοσφαιρο, αποκριες στο Ριο και καλοκαιρι!  :rockon:
θα το ακουμε παντου το καλοκαιρι οτι στοιχημα!
αλλα γουστα ειναι αυτα μπορει να μην το γουσταρεις σαν τραγουδι, το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει μια συμμετοχη επειδη εχει ωραια γκομενα η ωραιο γκομενο, δεν αρκει αυτο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η ουκρανη ητανε μια ρε βουρλο!

και ναι ειχε τρομερο στιχο ετσι που τον ελεγε η ρουφοκαυλετα!

αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τεχνη ναουμε...
αν δεις τις φωτος της θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει να καταλαβει απο τεχνη τυπε :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γι αυτο ηταν ξεσηκωτικο! θυμιζε ποδοσφαιρο, αποκριες στο Ριο και καλοκαιρι!  :rockon:
θα το ακουμε παντου το καλοκαιρι οτι στοιχημα!
αλλα γουστα ειναι αυτα μπορει να μην το γουσταρεις σαν τραγουδι, το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει μια συμμετοχη επειδη εχει ωραια γκομενα η ωραιο γκομενο, δεν αρκει αυτο
και τι αρκει η φωνη?

που ζεις ρε? θες να κανεις και καριερα στη showbizz παναθεμα σε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επειδη  το πουτσοσοου τελειωσε και εσεις ακομα συνεχιζεται να ασχολειστε και κανετε πως καταλαβατε οτι ειναι στημενο και εδω το πεζεται οτι δεν το γνωρηζετε και η μαλακεια συνεχιζεται  ε τοτε

ας αρχησω και εγω την σουπερ μαλακια μου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και τι αρκει η φωνη?

που ζεις ρε? θες να κανεις και καριερα στη showbizz παναθεμα σε

ελεος ποτε ειπα οτι θελω να κανω καριερα στη σοουμπιζ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν αρκει μονο η φατσα λεω, πρεπει να χεις και καλο τραγουδι και να το παρουσιασεις και ωραια
παραδειγμα τρανο η αρμενισσα που ταν κουκλαρα αλλα πηρε το πουλι

Επισκέπτης
Επειδη  το πουτσοσοου τελειωσε και εσεις ακομα συνεχιζεται να ασχολειστε και κανετε πως καταλαβατε οτι ειναι στημενο και εδω το πεζεται οτι δεν το γνωρηζετε και η μαλακεια συνεχιζεται   ε τοτε

ας αρχησω και εγω την σουπερ μαλακια μου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Πόσες σήμερα;! :grin: :think:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν δεις τις φωτος της θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει να καταλαβει απο τεχνη τυπε :2funny:

σωστα συγγνωμη που εγω ειμαι λαικια και δεν αναγνωριζω τη σπανια τεχνη που παρουσιαζεται στη γιουροβιζιον!
μηπως η ουκρανιδα απηγγειλε και ελυτη?  :P

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
 Μην λετε ομως μετα οτι μας πρηζουν τα τετοια τα μεσημεριανα

οχι βεβαια τα μεσημεριανα δινουν στο κοσμο αυτο που θελει
και για να στα πρηζουν σημαινει οτι εσυ εχεις ανοιξει τη τηλεοραση σου και βλεπεις Λαμπιρη και ολους αυτους

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την φαγανε τα κυκλωματα ρε την αρμενισα! αυτο λεμε τοση ωρα!

και φωναρα και γυναικαρα και απολλα ητανε! το ιδιο και η ουκρανοψωλιτα! αλλα εβγαλαν το αχτι τους τα πουστρακια και εβγαλαν πρωτο το τραλαλι τραλαλο ναουμε....

του χρονου να δειτε τι εχετε να παθετε πουστρακια με Ναταλακι στο Ευρωβυζι λεμεεεεεεεεεεε....

αχ ναι τη δολια
στημμενο στημμενο!
ντα ντα στους Ευρωπαιους!  :s&m_2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οχι βεβαια τα μεσημεριανα δινουν στο κοσμο αυτο που θελει
και για να στα πρηζουν σημαινει οτι εσυ εχεις ανοιξει τη τηλεοραση σου και βλεπεις Λαμπιρη και ολους αυτους
Δεν φταιω εγω που μεχρη να βρω κανα καναλι της προκοπης

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες ξέρεις κανείς/καμιά πόσα σακουλάκια κόκα ρούφηξε η Lena στο χθεσινο τελικό?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σωστα συγγνωμη που εγω ειμαι λαικια και δεν αναγνωριζω τη σπανια τεχνη που παρουσιαζεται στη γιουροβιζιον!
μηπως η ουκρανιδα απηγγειλε και ελυτη?  :P
καβλιτη απαγγειλε! και το ειπε και τελεια!!!

αλλα που να ξερεις εσυ απο ουκρανικη ποιηση μωρη φωτοσοπατζου, ητανε τραγουδι βγαλμενο μεσα απο τη ζωη το ουκρανικο....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
[quote author=memosan link=topic=83158.msg1919123#msg1919123 date=1275226675

του χρονου να δειτε τι εχετε να παθετε πουστρακια με Ναταλακι στο Ευρωβυζι λεμεεεεεεεεεεε....

[/quote]

φωναρα?  Η μηπως τοσο μουναρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom