curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
το σουτ του Γιασαϊτις ήταν ελεύθερο... πολύ υπερτιμημένος παίχτης αυτός ο τύπος...
ή του υψους ή του βαθους ειναι ο τυπος..γι'αυτο κ αλλαζει καθε χρονο ομαδα..
το σουτ του Γιασαϊτις ήταν ελεύθερο... πολύ υπερτιμημένος παίχτης αυτός ο τύπος...
όσο παρακολουθώ την πορεία του, είναι πολύ μέτρια
Αυτοί της ΦΥΡΟΜ σε ποιες ομάδες παίζουν?
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε που σου αρέσουν τα γαμωσκόπια. Τι σου έχουν κάνει οι Ισπανοί και προτιμάς τους Γαμωσκοπιανούς από αυτούς?
Μεταξύ άλλων
Δηλαδή θες να μου απαντήσεις ότι μεταξύ αλλων (τι είναι αυτά τα άλλα δεν λες) υπερασπίζεσαι εχθρούς της πατρίδος σου τα εμετικά αποβράσματα τους σκοπιανούς επειδή τους ευνόησε η διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μάλιστα. Α ρε πασοκ που θέλετεΜεταξύ άλλων
Δηλαδή θες να μου απαντήσεις ότι μεταξύ αλλων (τι είναι αυτά τα άλλα δεν λες) υπερασπίζεσαι εχθρούς της πατρίδος σου τα εμετικά αποβράσματα τους σκοπιανούς επειδή τους ευνόησε η διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μάλιστα. Α ρε πασοκ που θέλετε
O εχθρος ςίναι εχθρος και τάβλι να παίζαμε. Λοιπόν λες για υπεροψία και αλλαζονεία αυτά τα βλέπεις μόνο εσύ και αυτοι που είτε δε ξέρετε μπάσκετ είτε έχετε πέσει στη κέντα των σημοσιογράφων που σας χειραγωγούν. οι Ισπανοι αυτη τη στιγμή έχουν τη καλυτςερη ομάδα στο κόσμο και δικαιολογημένα ξέρουν πως οποιον και να βρουν εαν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τον σκορπίσουν. Όπως εχθές που παίξανε 5 λεπτά και ξεκολιάσανε τους άλλους βαλκάνιους. Και δε μου λες ρε αδερφέ γιατί δε λες για τη διαιτησία με την team USA που τους κατεσφαξε και δε τους άφησε να πάρουν το χρυσο.Χαλάρωσε (Μεγα) Αλέξανδρε_5. Για μπάσκετ μιλάμε...
Όσο για τα άλλα, νομίζω πως γνωρίζεις κ εσύ οτι τα τελευταία χρόνια η υπεροψία, η αλαζωνεία και οι θεατρινισμοί των Ισπανών (εκτός φυσικά απο το ταλέντο, για το οποίο δεν αμφιβάλει κανείς) σε συνδυασμό με τα διαιτητικά σπρωξίματα, συζητούνται πλέον σε όλη την Ευρώπη.
O εχθρος ςίναι εχθρος και τάβλι να παίζαμε. Λοιπόν λες για υπεροψία και αλλαζονεία αυτά τα βλέπεις μόνο εσύ και αυτοι που είτε δε ξέρετε μπάσκετ είτε έχετε πέσει στη κέντα των σημοσιογράφων που σας χειραγωγούν. οι Ισπανοι αυτη τη στιγμή έχουν τη καλυτςερη ομάδα στο κόσμο και δικαιολογημένα ξέρουν πως οποιον και να βρουν εαν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τον σκορπίσουν. Όπως εχθές που παίξανε 5 λεπτά και ξεκολιάσανε τους άλλους βαλκάνιους. Και δε μου λες ρε αδερφέ γιατί δε λες για τη διαιτησία με την team USA που τους κατεσφαξε και δε τους άφησε να πάρουν το χρυσο.
Αν ξανακοιτάξεις τι έγραψα, θα δεις οτι συμφωνώ απόλυτα στο οτι έχουν αυτή τη στιγμή (εδώ και μερικά χρόνια για να ακριβολογούμε) την καλύτερη ομάδα. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα (και δεν τους τιμά) να επιδίδονται σε θεατρινισμούς όταν βρίσκουν τα δύσκολα. Όχι βέβαια με τη Σλοβενία που τη σκορπίσανε όπως λες, αλλά περίμενε να γίνει καμιά στραβή και να βρεθούν στον πόντο σε κανένα νοκ άουτ να δεις κάτι ωραίες βουτιές, πιρουέτες και "γύρω-γύρω-όλοι" στους διαιτητές που θα απολαύσουμε.
Υ.Γ. Εθνικιστικά παραληρήματα και δημοσιογραφικά φαντάσματα δεν είναι του παρόντος. Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μόνοι μας.
Για ποιούς θεατρινισμούς μιλάς ή για ποια εύνοια. Οι άνθρωποι χάσανε το χρυσό στην έδρα τους και δεν έχει ξαναυπάρξει σφαγή ανάλογη με αυτή ο΄ταν παίξανε με τους αμερικανούς.
Κυριοι ας μην ξεχναμε τα δικα μας τα χαιρια με τον Βασιλακοπουλο που μας πηγαιναν οι διαιτητες με χιλια. Συμφωνω με ολους σας, οι ισπανοι ειναι καραγκιοζακια μεγαλα, αλλα εχουμε και εμεις λερωμενη την φωλια μας. καλη μας τυχη αποψε...