Νέα

Eurobasket Λιθουανια 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
όσο παρακολουθώ την πορεία του, είναι πολύ μέτρια

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
όσο παρακολουθώ την πορεία του, είναι πολύ μέτρια

εχει παιξει σε καλες ομαδες,μακαμπι,ταου,μπανταλονα αλλα δεν εχει πιασει..θυμαμαι τον ειχα πρωτοδει στη τηλεοραση στο τελικο του eurocup το 2004 ηταν,το 2005 δεν θυμαμαι μακεδονικος-λετουβος ριτας..ειχε ξεκωλιαστει τοτε ειχε βαλει τα κερατα του..

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοί της ΦΥΡΟΜ σε ποιες ομάδες παίζουν?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Αυτοί της ΦΥΡΟΜ σε ποιες ομάδες παίζουν?

ο μακ καλεμπ στη σιενα,ο ιλιεφσκι τωρα πηγε στην εφες πιλσεν,ο αντιτς στη σπαρτακ αγ.πετρουπολης..οι υπολοιποι αγνωστο,λογικα θα παιζουν σε μικροτερες ομαδες..

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Όσο αντιπαλότητα και εαν έχουμε με την την εν λόγω χώρα (FYROM) πραγματικά με κέρδισαν με την εμφάνιση τους.
Τέτοιο πάθος και ψυχή που βγάλανε στο παιχνίδι δεν το βλέπεις καθε μέρα.
Αφού στο τέλος με το τρίποντο του Ιλιέφσι χειροκρότησα και εγώ.
Ετσι και κάνουν τα ίδια και στους (γαμω)Ισπανούς κερνάω μασατζιδικα το forum  :cheesy: :cheesy:.....καλά δεν γίνονται αυτά

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε που σου αρέσουν τα γαμωσκόπια. Τι σου έχουν κάνει οι Ισπανοί και προτιμάς τους Γαμωσκοπιανούς από αυτούς?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή θες να μου απαντήσεις ότι μεταξύ αλλων (τι είναι αυτά τα άλλα δεν λες) υπερασπίζεσαι εχθρούς της πατρίδος σου τα εμετικά αποβράσματα τους σκοπιανούς επειδή τους ευνόησε η διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μάλιστα. Α ρε πασοκ που θέλετε

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή θες να μου απαντήσεις ότι μεταξύ αλλων (τι είναι αυτά τα άλλα δεν λες) υπερασπίζεσαι εχθρούς της πατρίδος σου τα εμετικά αποβράσματα τους σκοπιανούς επειδή τους ευνόησε η διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μάλιστα. Α ρε πασοκ που θέλετε

Χαλάρωσε (Μεγα) Αλέξανδρε_5. Για μπάσκετ μιλάμε...
Όσο για τα άλλα, νομίζω πως γνωρίζεις κ εσύ οτι τα τελευταία χρόνια η υπεροψία, η αλαζωνεία και οι θεατρινισμοί των Ισπανών (εκτός φυσικά απο το ταλέντο, για το οποίο δεν αμφιβάλει κανείς) σε συνδυασμό με τα διαιτητικά σπρωξίματα, συζητούνται πλέον σε όλη την Ευρώπη.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Χαλάρωσε (Μεγα) Αλέξανδρε_5. Για μπάσκετ μιλάμε...
Όσο για τα άλλα, νομίζω πως γνωρίζεις κ εσύ οτι τα τελευταία χρόνια η υπεροψία, η αλαζωνεία και οι θεατρινισμοί των Ισπανών (εκτός φυσικά απο το ταλέντο, για το οποίο δεν αμφιβάλει κανείς) σε συνδυασμό με τα διαιτητικά σπρωξίματα, συζητούνται πλέον σε όλη την Ευρώπη.
O εχθρος ςίναι εχθρος και τάβλι να παίζαμε. Λοιπόν λες για υπεροψία και αλλαζονεία αυτά τα βλέπεις μόνο εσύ και αυτοι που είτε δε ξέρετε μπάσκετ είτε έχετε πέσει στη κέντα των σημοσιογράφων που σας χειραγωγούν. οι Ισπανοι αυτη τη στιγμή έχουν τη καλυτςερη ομάδα στο κόσμο και δικαιολογημένα ξέρουν πως οποιον και να βρουν εαν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τον σκορπίσουν. Όπως εχθές που παίξανε 5 λεπτά και ξεκολιάσανε τους άλλους βαλκάνιους. Και δε μου λες ρε αδερφέ γιατί δε λες για τη διαιτησία με την team USA που τους κατεσφαξε και δε τους άφησε να πάρουν το χρυσο.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
O εχθρος ςίναι εχθρος και τάβλι να παίζαμε. Λοιπόν λες για υπεροψία και αλλαζονεία αυτά τα βλέπεις μόνο εσύ και αυτοι που είτε δε ξέρετε μπάσκετ είτε έχετε πέσει στη κέντα των σημοσιογράφων που σας χειραγωγούν. οι Ισπανοι αυτη τη στιγμή έχουν τη καλυτςερη ομάδα στο κόσμο και δικαιολογημένα ξέρουν πως οποιον και να βρουν εαν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ θα τον σκορπίσουν. Όπως εχθές που παίξανε 5 λεπτά και ξεκολιάσανε τους άλλους βαλκάνιους. Και δε μου λες ρε αδερφέ γιατί δε λες για τη διαιτησία με την team USA που τους κατεσφαξε και δε τους άφησε να πάρουν το χρυσο.

Αν ξανακοιτάξεις τι έγραψα, θα δεις οτι συμφωνώ απόλυτα στο οτι έχουν αυτή τη στιγμή (εδώ και μερικά χρόνια για να ακριβολογούμε) την καλύτερη ομάδα. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα (και δεν τους τιμά) να επιδίδονται σε θεατρινισμούς όταν βρίσκουν τα δύσκολα. Όχι βέβαια με τη Σλοβενία που τη σκορπίσανε όπως λες, αλλά περίμενε να γίνει καμιά στραβή και να βρεθούν στον πόντο σε κανένα νοκ άουτ να δεις κάτι ωραίες βουτιές, πιρουέτες και "γύρω-γύρω-όλοι" στους διαιτητές που θα απολαύσουμε.

Υ.Γ. Εθνικιστικά παραληρήματα και δημοσιογραφικά φαντάσματα δεν είναι του παρόντος. Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μόνοι μας.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αν ξανακοιτάξεις τι έγραψα, θα δεις οτι συμφωνώ απόλυτα στο οτι έχουν αυτή τη στιγμή (εδώ και μερικά χρόνια για να ακριβολογούμε) την καλύτερη ομάδα. Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα (και δεν τους τιμά) να επιδίδονται σε θεατρινισμούς όταν βρίσκουν τα δύσκολα. Όχι βέβαια με τη Σλοβενία που τη σκορπίσανε όπως λες, αλλά περίμενε να γίνει καμιά στραβή και να βρεθούν στον πόντο σε κανένα νοκ άουτ να δεις κάτι ωραίες βουτιές, πιρουέτες και "γύρω-γύρω-όλοι" στους διαιτητές που θα απολαύσουμε.

Υ.Γ. Εθνικιστικά παραληρήματα και δημοσιογραφικά φαντάσματα δεν είναι του παρόντος. Έχουμε μάτια και βλέπουμε και μόνοι μας.

Για ποιούς θεατρινισμούς μιλάς ή για ποια εύνοια. Οι άνθρωποι χάσανε το χρυσό στην έδρα τους και δεν έχει ξαναυπάρξει σφαγή ανάλογη με αυτή ο΄ταν παίξανε με τους αμερικανούς.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Για ποιούς θεατρινισμούς μιλάς ή για ποια εύνοια. Οι άνθρωποι χάσανε το χρυσό στην έδρα τους και δεν έχει ξαναυπάρξει σφαγή ανάλογη με αυτή ο΄ταν παίξανε με τους αμερικανούς.

μερικοι φιλε δε τους γουσταρουν τους ισπανους ετσι απλα,μη ψαχνεις γιατι..εγω καθε φορα που βλεπω τη σκατοφατσα του ναβαρο μου γυριζουν τα αντερα..ειναι παικταραδες αλλα οταν αρχιζουν κ ζοριζονται γινονται καραγκιοζηδες μεγαλοι..ας το παρει το χρυσο οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο αυτους τους καραγκιοζηδες αντε κ τους σκοπιανους..ας το παρουν οι ρωσοι,οι σερβοι..για μας δε λεω γιατι χλωμο το κοβω..κ γι οσους δε θυμουνται πως μας καθαρισε η διαιτησια το 07 στον ημιτελικο μαζι τους..

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι ας μην ξεχναμε τα δικα μας τα χαιρια με τον Βασιλακοπουλο που μας πηγαιναν οι διαιτητες με χιλια. Συμφωνω με ολους σας, οι ισπανοι ειναι καραγκιοζακια μεγαλα, αλλα εχουμε και εμεις λερωμενη την φωλια μας. καλη μας τυχη αποψε...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Κυριοι ας μην ξεχναμε τα δικα μας τα χαιρια με τον Βασιλακοπουλο που μας πηγαιναν οι διαιτητες με χιλια. Συμφωνω με ολους σας, οι ισπανοι ειναι καραγκιοζακια μεγαλα, αλλα εχουμε και εμεις λερωμενη την φωλια μας. καλη μας τυχη αποψε...

φιλε εμεις δεν ειχαμε ποτε τοσο σπρωξιμο απο τη διαιτησια..στη δεκετια του '90 λογω στανκοβιτς σπρωχνονταν ανελεητα οι σερβοι,αν κ ειχαν ομαδαρα(ειδικα στο ευρωμπασκετ του '95 ειχαν γινει τα οργια υπερ τους)..ε τα τελευταια χρονια την αντιστοιχη ευνοια την εχουν οι ισπανοι..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Γερά ρε Ελλαδάρα!  :rockon:

OP