satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.185
- Πόντοι
- 3.556
Και στο 1980.Σωστή παρατήρηση. Μας γύρισαν στο 1990
Και στο 1980.Σωστή παρατήρηση. Μας γύρισαν στο 1990
Τότε τουλάχιστον είχαν τον Γκάρι και τον Πολ.Σωστή παρατήρηση. Μας γύρισαν στο 1990
Οι δύο καλύτεροι Αγγλοι παίκτες που έχω δει ποτέ από Εθνική Αγγλίας.Τότε τουλάχιστον είχαν τον Γκάρι και τον Πολ.
Θυμάσαι πώς γλίτωσαν την κηδεία από το Καμερούν το 1990 ;Οι δύο καλύτεροι Αγγλοι παίκτες που έχω δει ποτέ από Εθνική Αγγλίας.
Καλά λένε. Αυτή είναι η πραγματική ΑγγλίαΣυντήρηση κάνουν στα πρώτα ματς...
Στα νοκ αουτ θα δούμε την πραγματική Αγγλία...
Λεγαν κάτι ειδικοί της πούτσας
Με δύο πέναλτι που έβαλε ο Λίνεκερ.Πού ήταν και δεν ήταν αμφότερα πέναλτι.Θυμάσαι πώς γλίτωσαν την κηδεία από το Καμερούν το 1990 ;
Στα νοκ αουτ με τους μεγαλους ρε τυπε..Συντήρηση κάνουν στα πρώτα ματς...
Στα νοκ αουτ θα δούμε την πραγματική Αγγλία...
Λεγαν κάτι ειδικοί της πούτσας
Εχασε παντως την αχαστη κεφαλιαΜονο ο ΧΑΡΥ μπορει να τους σωσει..
Με καμμια κεφαλια η φαση μεσα στη περιοχη.
Από 1977 με 1982 πήραν Πρωταθλητριών μόνο Αγγλικές ομάδες. 3 η Λίβερπουλ ,2 η Νότιγχαμ και 1 η Αστον Βίλα,με αμιγώς παίκτες από το Νησί και η Εθνική Αγγλίας το τρίτο το μακρύτερο και στα Μουντιάλ και τα Euro στο ίδιο διάστημα.Καλά λένε. Αυτή είναι η πραγματική Αγγλία
Αρα δεν υπαρχει σωτηρια..Εχασε παντως την αχαστη κεφαλια
Πίκρα τότε γιατί ήμουν φανατικά Καμερούν αλλά έκανε την υπέρβαση πάντως να πάει στους οκτώ ως το απόλυτο αουτσάιντερΜε δύο πέναλτι που έβαλε ο Λίνεκερ.Πού ήταν και δεν ήταν αμφότερα πέναλτι.
Μακράν το Καμερούν η καλύτερη Αφρικανική ομάδα που έπαιξε ποτέ στα Μουντιάλ.Πικρα
Πίκρα τότε γιατί ήμουν φανατικά Καμερούν αλλά έκανε την υπέρβαση πάντως να πάει στους οκτώ ως το απόλυτο αουτσάιντερ
Έχει καμία σχέση με τον Εζε του Ολυμπιακού?Ξυπνησε να βαλει ΕΖΕ ο μαπας..
Παικταρας ο μαυρος της ΚΡ.ΠΑΛΑΣ.
Απλή συνωνυμία.Του Ολυμπιακού μπορεί να είναι και καλύτερος.Έχει καμία σχέση με τον Εζε του Ολυμπιακού?
1-0 την Αργεντινή του Ντιέγκο στην πρεμιέρα!Πίκρα τότε γιατί ήμουν φανατικά Καμερούν αλλά έκανε την υπέρβαση πάντως να πάει στους οκτώ ως το απόλυτο αουτσάιντερ
Αθλος που δεν έκαναν λάθος με τόση πίεση που τρώνε.Με νυχια και με δοντια το κρατανε