katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Μεγαλύτερος από τους χθεσινούς με τις μπλε φανέλες που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές ;Κέιν ο μεγαλύτερος τουριστας του γιουρο
Μεγαλύτερος από τους χθεσινούς με τις μπλε φανέλες που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές ;Κέιν ο μεγαλύτερος τουριστας του γιουρο
Και η Αγγλία αν συνεχίσει στο ίδιο στιλ τη βλέπω los poulos ,που έλεγε και ο Γεωργίου.Οι Σλοβάκοι έχουν πάντως ομάδα που ξέρει μπάλα ενώ κάτι Γεωργιες και Ρουμανιε δύο, τρεις αξιόλογους παίκτες και οι άλλοι μετριότητες
Θα μου κάνει έκπληξη αν το γυρίσει το ματςΚαι η Αγγλία αν συνεχίσει στο ίδιο στιλ τη βλέπω los poulos ,που έλεγε και ο Γεωργίου.
Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι δε βάζουν γκολ ούτε ως την άλλη εβδομάδα να παίζει η Αγγλία.Θα μου κάνει έκπληξη αν το γυρίσει το ματς
Θα μου κάνει έκπληξη αν το γυρίσει το ματς
Και ναι και όχι.Αγγλια = καλοί παίκτες, κακό σύνολο
Ελλάδα 2004 = μέτριοι παίκτες, εκπληκτικό σύνολο
Το μόνιμο πρόβλημα της Αγγλίας ήταν ότι οι παίκτες που είχε δεν απέδιδαν το αναμενόμενο στην Εθνική. Για μένα αισθάνονται σαν να κάνουν αγγαρεία, κάποιοι θα χαρούν που θα έχουν από αύριο διακοπές.
Πολλές αλλαγές.Οι αγγλοι πρέπει να αλλάξουν αριστερο μπακ, να γυρισει οκταρι ο Μπελινγκχαμ, να βγει ο Μεινου, να μπει δεκαρι ο Παλμερ και βλέπουμε...
ολα αυτα για να ισοφαρισουν ....
Απίστευτο αν το έβαζαν αυτό ....Το κάνουν ρε !!
Είναι κάπως καλύτεροι στην κυκλοφορία μπάλας οι Αγγλοι.Δεν ξερω ποσο θα αντεξουν οι σλοβακοι
Δεν τους φοβάμαι. Έχουν Ιταλό προπονητή!Δεν ξερω ποσο θα αντεξουν οι σλοβακοι
Φοντεν μπουφος..βγηκε οφσαιντ ..απιστευτος!!!Αχχαχαχααχ οφσαιντ