satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.843
- Πόντοι
- 3.556
Ο Ποντόλσκι έχει γιαγιά Γερμανίδα από την Ανω Σιλεσία.Σωστός.Το ίδιο ακριβώς και ο Ποντόλσκι.Πολωνικά ονόματα με γερμανικές ρίζες
Ο Ποντόλσκι έχει γιαγιά Γερμανίδα από την Ανω Σιλεσία.Σωστός.Το ίδιο ακριβώς και ο Ποντόλσκι.Πολωνικά ονόματα με γερμανικές ρίζες
Φαντάσου να ερχόταν έστω...θα τον αποθεωνε η κερκίδα!!!Ξεκωλομουανι...
Γερμανικής καταγωγής και οι 2.Σωστός.Το ίδιο ακριβώς και ο Ποντόλσκι.Πολωνικά ονόματα με γερμανικές ρίζες
Μια χαρά ομάδα είναι.Μετριότατη ομάδα. Μονο λογω εδρας υπαρχει ακόμα. Αν γινοταν αλλού θα ειχε αποκλειστεί ήδη.
Καλά οι δικοί σου με τις 5 κοντρόλ...Χαλια ειναι ολοι.. Ξεζουμισμενοι, ταλαιπωροι, βαριουνται.... Στο Καταρ που εγινε Δεκεμβρη η διοργανωση κ ηταν ολοι ξεκουραστοι ειδαμε ωραια μπαλιτσα.... Οταν ο παικτης φτανει Ιουνιος κ εχει δωσει 60 ματς, καλα κρασια....
Η κάθε ομάδα έχει αντίπαλο...δεν είναι υγιές να περνάνε τα φαβορί με τέσσαρες.Χαλια ειναι ολοι.. Ξεζουμισμενοι, ταλαιπωροι, βαριουνται.... Στο Καταρ που εγινε Δεκεμβρη η διοργανωση κ ηταν ολοι ξεκουραστοι ειδαμε ωραια μπαλιτσα.... Οταν ο παικτης φτανει Ιουνιος κ εχει δωσει 60 ματς, καλα κρασια....
It's commiiin' hoooome!
Χλωμό το να το σηκώσει η Αγγλία, αλλά στον πρώτο της τελικό μετά το 1966 θα μπορούσε να φτάσει. Με κάμποση τύχη βέβαια.
Και στο προηγούμενο έπαιξε τελικό
Από θέαμα-μπάλα είναι ίσως το χειρότερο Γιούρο.
Με το ζόρι είδα 3 παιχνίδια από την αρχή έως τώρα...
Γερμανια-Ελβετία
Ιταλια-Κροατια
Ισπανια-Ιταλια
Δε διαφωνω... Αλλα τα φαβορι εχουν παικτες που εχουν δωσει 65 ματς σε υψηλη ενταση ολο το χρονο.... Ο σλοβενος, ο σλοβακος, ο ρουμανος, κ οι αλλοι εχουν δωσει τα μισα σε αυτο το επιπεδο... Θα ερθει καιρος που θα κανουν απεργια οι παικτες μεσα σε μουντιαλ κ θα εχουν κ δικιο....Η κάθε ομάδα έχει αντίπαλο...δεν είναι υγιές να περνάνε τα φαβορί με τέσσαρες.
Ο Ντεμιράλ πανηγύρισε με τον χαιρετισμό των «γκρίζων λύκων» και δήλωσε «περήφανος που είμαι Τούρκος» (vid)Ο Μερίχ Ντεμιράλ πανηγύρισε τα γκολ του κόντρα στην Αυστρία (2-1) με τον χαιρετισμό των γκρίζων λύκων!
www.gazzetta.gr
|
Πράγματι..θα γίνει και αυτό...το ξεζουμισμα κάπου θα οδηγήσει και θα εκπλαγουν όλοι.Δε διαφωνω... Αλλα τα φαβορι εχουν παικτες που εχουν δωσει 65 ματς σε υψηλη ενταση ολο το χρονο.... Ο σλοβενος, ο σλοβακος, ο ρουμανος, κ οι αλλοι εχουν δωσει τα μισα σε αυτο το επιπεδο... Θα ερθει καιρος που θα κανουν απεργια οι παικτες μεσα σε μουντιαλ κ θα εχουν κ δικιο....
Τωρα μαλιστα θα γινεται κ μουντιαλ συλλογων με 32 (!!!!) ομαδες το 2025....δε χορταινουν λεφτα φιφα κ ουεφα.....
Μια χαρά ομάδα είναι.
Παίζει κάτω την μπάλα,έχει κορμιά και μερικούς καλούς τεχνίτες.
Γενικά καμμία ομάδα δεν ξεχωρίζει.
Τεχνικά καλύτεροι είναι οι Ισπανοί σαφώς.
Αλλά υστερούν σε εμπειρία,που είναι απαραίτητη σε αυτό το επίπεδο.
Από θέαμα-μπάλα είναι ίσως το χειρότερο Γιούρο.
Με το ζόρι είδα 3 παιχνίδια από την αρχή έως τώρα...
Γερμανια-Ελβετία
Ιταλια-Κροατια
Ισπανια-Ιταλια
Φίλε μαξιμιλιεν όσο πηγαίνουν τα Μουντιάλ και τα γιουρο πάνε προς το χειρότερο .Και μένα δεν μου αρέσει το φετινό (δες τους παίχτες του τότε με του σήμερα .Για μένα το αγαπημένο μου είναι του 88 και του 92 .Συγκρίνονται οι παίχτες σαν το φαν Μπάστεν ,τον γκουλιτ ,τον ραικαρτ με τους σημερινούς της ολλανδιας παράδειγμα . ).Πάντως χθες αυτή η Τουρκία κοιμήθηκε με τον παπά της Ρώμης .Κωλογατο κάποιο κανάλι θα το δείχνει στην Κύπρο (εγώ θυμμαμαι πριν από δυο χρόνια που τα έβαζε ο αντενα πλας το μου ντιαλ το έβλεπα σε κυπριακό κανάλι ελεύθερα ).Πιστεύω ότι οι Ελβετοί μπορεί να αποκλείσουν τους Εγγλέζους .(άλλο άστρο αυτοί με τους Σλοβάκους παρολου που ήταν καλύτεροι ).