satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.917
- Πόντοι
- 3.556
Κυρίως με τα πέναλτι ε?Ισχύει αλλά είχαν και πολύ τύχη.Κάποτε κέρδιζαν όλα τα αμφίρροπα στα σημεία.Σε σημείο να σε σκάνε.
Κυρίως με τα πέναλτι ε?Ισχύει αλλά είχαν και πολύ τύχη.Κάποτε κέρδιζαν όλα τα αμφίρροπα στα σημεία.Σε σημείο να σε σκάνε.
Όταν κέρδισε το τελευταίο μουντιάλ της, ήταν ήδη ένα συνονθύλευμα τουρκοαφρικανών.Η παλια Γερμανία
Αυτη είναι ένα συνοθυλευμα τουρκοαφρικανών
Πολύ μεγάλη και αυτή.Και η κάποτε Γιουγκοσλαβία....
Κυρίως πέναλτι αλλά και παρατάσεις.Κυρίως με τα πέναλτι ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ μεγάλη και αυτή.
Το 1992 υπο προϋποθέσεις θα ήταν από τα φαβορί.Κυρίως με τα πέναλτι ε?
2014 είχε καλύτερη ομάδα από τώρα η Γερμανία.Όταν κέρδισε το τελευταίο μουντιάλ της, ήταν ήδη ένα συνονθύλευμα τουρκοαφρικανών.
Προλαβαίνω να το παιξω;Το οβερακι το περίμενα και το έπιασα. Ελπίζω να βάλει τουλάχιστον τρία η Αργεντινή στη Γουατεμάλα και να πιάσω και δεύτερο δελτίο
Βέβαια.Το 1992 υπο προϋποθέσεις θα ήταν από τα φαβορί.
Δεν είπε τυχαία ο Λίνεκερ τη φράση ότι στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί.Κυρίως πέναλτι αλλά και παρατάσεις.
Όντως. Τώρα νομίζω ότι βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης. Στο επόμενο μουντιάλ/ευρωπαϊκό θα είναι καλύτεροι. Έχουν αρκετούς πιτσιρικάδες.2014 είχε καλύτερη ομάδα από τώρα η Γερμανία.
Όταν κέρδισε το τελευταίο μουντιάλ της, ήταν ήδη ένα συνονθύλευμα τουρκοαφρικανών.
8 χρόνια έχει να πάει σε 8 η Γερμανία.Όντως. Τώρα νομίζω ότι βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης. Στο επόμενο μουντιάλ/ευρωπαϊκό θα είναι καλύτεροι. Έχουν αρκετούς πιτσιρικάδες.
Και ο Κεντιρα. Και νομίζω ότι είχε και δύο Πολωνούς (Κλοζε, Ποντολσκι).Μονο ο Μποατενγκ κι ο Οζιλ δεν ήταν Γερμανοί.
Ισχύει.Και ο Κεντιρα. Και νομίζω ότι είχε και δύο Πολωνούς (Κλοζε, Ποντολσκι).
με την υπερμουνάρα που πήδαγε τότε την Λένα Γκέρτσε,Και ο Κεντιρα.
Kαύλα η Lena Gercke.με την υπερμουνάρα που πήδαγε τότε την Λένα Γκέρτσε,
πέταγε στο τερέν ο πούστης
Και ο Κεντιρα. Και νομίζω ότι είχε και δύο Πολωνούς (Κλοζε, Ποντολσκι).
Είναι από το Οπόλε.Ναι,ξεχασα και τον Κεντίρα.Ο Κλοζε είναι απο Σιλεσια που ήταν γερμανικό έδαφος μέχρι τον ΒΠΠ
Σωστός.Το ίδιο ακριβώς και ο Ποντόλσκι.Πολωνικά ονόματα με γερμανικές ρίζεςΝαι,ξεχασα και τον Κεντίρα.Ο Κλοζε είναι απο Σιλεσια που ήταν γερμανικό έδαφος μέχρι τον ΒΠΠ
Ο Κλόζε παραιτήθηκε από την πολωνική υπηκοότητα σε ηλικία 18 ετών, επιλέγοντας να διατηρήσει το γερμανικό του διαβατήριο το οποίο διατηρούσε και ο πατέρας του από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.Σωστός.Το ίδιο ακριβώς και ο Ποντόλσκι.Πολωνικά ονόματα με γερμανικές ρίζες